13 geniale sommerskjorter til mænd

Rigtige sommerskjorter til mænd må efter min mening gerne skille sig ud. Det behøver ikke være alt for traditionelt og standard. Sommer er lig med farver og godt humør. Derfor gør det heller ikke noget, at  sommermunderingen også repræsenterer det.

Udvalget af sommerskjorterne består af 13 geniale varianter, hvor majoriteten er med korte ærmer. Det er jo sommerskjorter, ikke? Årsagen til at der også er langærmede skjorter med skyldes naturligvis, at det ikke altid er lige varmt, selvom sommeren er den officielle sæson.

Lyseblå sommerskjorte

sommerskjorter til mænd

Kiomi / 199 / Find sommerskjorten her

En smule selvmodsigeligt lægger vi ud med en helt klassisk lyseblå skjorte, der har fået barberet ærmerne af, så du altså uden problemer kan sælge billetter til the gun show. Det er rart at kunne supplere sommergarderoben med ekvipering, der ikke er alt for spraglet.

Gul skjorte med palmer

sommerskjorter til mænd

Dickies / 449 / Find sommerskjorten her

Jeg har aldrig ejet tøj fra Dickies, da det primært er skatertøj og i øvrigt sjældent min kop te. Dog er lige netop denne skjorte tilpas grinagtig, at den kvalificerede sig til listen. Altså hvordan kan man ikke elske en gul skjorte med palmer, der formentligt er tegnet af en 8-årig.

Blomstret skjorte i pangfarver

sommerskjorter til mænd

Shines Original / 299 / Find sommerskjorten her

Hvis palmerne allerede hænger i garderoben, kunne du også vælge at supplere den med en hamrende blomstret sommerskjorte i pangfarver, der er til at få øje på. Det eneste minus ved sådan en spraglet sommerskjorte er, at alle medarbejdere på Tattoosalonen med høj sandsynglighed allerede har den hængende derhjemme.

Rød sommerskjorte

sommerskjorter til mænd

Paul Smith / 1095 / Find sommerskjorten her

Af de lidt mere afbalancerede, men stadig spraglede sommerskjorter, har vi denne røde satan fra Paul Smith. Den røde farve er tilpas mat, så den ikke ligner en valgplakat for Socialdemokraterne. Derudover er mønsteret ganske neutralt, men ikke desto mindre en pæn detalje.

Rå skjorte i sort og brun

sommerskjorter til mænd

Denim & Supply Ralph Lauren / 599 / Find sommerskjorten her

I de mørkere farvekoder har en nydelig sommerskjorte fra Ralph Laurens subbrand, der som bekendt hedder Denim & Supply. Kombinationen af farverne skaber et ganske eksklusivt helhedsindtryk, som gør, at den uden problemer ville kunne bruges til de finere begivenheder. Det kunne være med et par sorte bukser og elegante mokkasiner.

Hvid blomstret skjorte

sommerskjorter til mænd

Quiksilver / 349 / Find sommerskjorten her

Til den brandvarme sommerdag hvor livet er svært at overgå, er det om at hoppe i de lyse sommerfarver. Her er det en hvid blomstret skjorte, der på sommerlige manerer er komplementeret af farverige blomster. De lyse farver har den dejlige funktion, at din sommertan er nemmere at få øje på.

Flerfarvet sommerskjorte

sommerskjorter til mænd

Desigual / 649 / Find sommerskjorten her

Vi laver et hurtigt afbræk fra de kortærmede skjorter og hopper fluks over til denne geniale delikatesse, der er som skabt til et menneske som undertegnede. Farverne er nøje udvalgt til sommermånederne, hvorfor jeg ville anbefale den til sommeraftenernes våde byture. Du kan være sikker på, at kvinderne kaster sig over dig.

Mønstret blå sommerskjorte

sommerskjorter til mænd

edc by Esprit / 299 / Find sommerskjorten her

Nøjagtigt som sommerskjorte fra Quiksilver er denne model ligeledes oplagt til de varme dage, hvor solen står højest på himlen. Om end skjorten er mønstret og kærtegnet af en håndfuld forskellige stærke farver, har de alle tilpas afdæmpet, så det ikke bliver for vildt. Mums!

Klassisk hvid sommerskjorte

sommerskjorter til mænd

Filippa K / 849 / Find sommerskjorten her

Tilbage ved de helt klassiske sommerskjorter med korte ærmer, står en luksuriøs hvid model, der i øvrigt er snedkereret af svenska Filippa K. Skjorten er kombineret af materialerne bomuld og lærred, hvilket gør den et hak mere sommerlig. Lærred er nemlig materialet, der bruges til hørskjorter. Heldigvis er det ikke ren hør, da det i så fald ville være umuligt at holde den nogenlunde pæn og nystrøget.

Psykedelisk sommerskjorte

sommerskjorter til mænd

Ben Sherman / 849 / Find sommerskjorten her

I den psykedeliske genre af sommerskjorter står en nydelighed fra Ben Sherman pænt parkeret. Der sker en del på skjorten og måske lidt for meget efter manges mening, men alligevel synes jeg nu, at det er svært ikke at vær en lille smule begejstret.

Hvid skjorte med blåt mønster

sommerskjorter til mænd

Tailored Originals / 499 / Find sommerskjorten her

Tilbage ved de langærmede klassiske herreskjorter, har vi en skjorte, der ikke er så klassisk igen. Den er nemlig dejlig spraglet, men i en nydelig kombination af hvid og blå, der sørger for, at man ikke kommer til at ligne et medlem af den russiske mafia. Brug den om aftenen. Brug den om dagen. Det er op til dig. Det er i øvrigt ikke noget i vejen for at rulle ærmerne op til albuerne.

Pink Ralph Lauren skjorte

sommerskjorter til mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Find

erskjorten her

Jeg kunne ikke dy mig. Der måtte en helt klassisk Ralph Lauren skjorte med på listen over sommerskjorter til mænd. Naturligvis blev der valgt en af de mere sommerlige farver. Du kender skjorten og andet end at den er pink, taler den sit eget klare sprog. En klassiker vi kan li’.

Spraglet Versace sommerskjorte

sommerskjorter til mænd

Versace Jeans / 1395 / Find sommerskjorten her

Apropos den russiske mafia der blev nævnt længere oppe, kunne man med rette argumentere, at denne sommerskjorte fra Versace ligeledes ville passe ind i det klientel. Dog mener jeg samtidig, at den er så tilpas cool, at det uden problemer er muligt at sammensætte den med andre dele, således resultatet bliver elegant.

LÆS NU:

Sommertøj til mænd – 7 lækre idéer

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!