Med henblik på det ubestridelige faktum at efteråret og desværre også vinteren står for skud, er det blevet tid til at finde det bedste bud på en læderjakke til mænd.

For at vi kan finde den bedste læderjakke til mænd, kræver det naturligvis, at der også er en række kvalificerede kandidater.

Hvis man er tilbagevendende læser her på Stayclassy.dk, ville man vide, at der kun bliver disket op med produkter, der repræsenterer et vist niveau af design og kvalitet.

Er du derfor på udkig efter en billig læderjakke, er denne artikel langt fra ideel. Der er nemlig tale om dyre eksklusive læderjakker til mænd, hvor det laveste prisleje vi snitter,  ligger omkring de 1600 kroner.

Når det kommer til en suveræn læderjakke til mænd, nytter det nemlig ikke noget, at vi skorter på kvaliteten, da en læderjakke bør og skal holde i mange år.

Læderjakken bør være en del af dit image lidt ligesom Steve Jobs, der var berømt for sine evige Issey Miyake rullekravebluser i sort. Af samme grund mener jeg derfor også, at man bør have guldkortet klar, såfremt man er seriøs i sine overvejelser om at shoppe en ny læderjakke.

Jeg har fundet 15 kvalificerede kandidater, og kan derfor allerede afsløre nu, at der bliver kamp til stregen. Der er langt fra kun tale om klassiske læderjakker i sort, så du kan forvente et bredt udvalg af alternative designs. Efter min mening behøver læderjakker i øvrigt heller ikke være sorte, selvom det ikke noget ringe valg.

Blå læderjakke med sorte ærmer

læderjakke til mænd

ENSO ART / 4695 / Find læderjakken her

ENSO ART er et ret lukket brand, der ikke gør meget væsen af sig på de online platformer, men ser man bort fra det, kan man i stedet sætte pris på at de i hvert fald lægger et godt stykke arbejde i deres læderjakker, hvor alle min egne krav i særdeleshed bliver opfyldt med denne her sag.

Lige netop denne læderjakke er en særlig tilfredsstillelse for mit øje, hvor kombinationen af de sorte ærmer og den marineblå farve på glimrende vis harmonerer. Kvaliteten er på niveau med eksempelvis Versace Collection, så hold ikke dig tilbage blot fordi du ikke genkender ENSO ART.

Quiltet læderjakke i sort

læderjakke til mænd

Korintage / 2225 / Find læderjakken her

En af de rigtigt interessante læderjakker jeg faldt over, er denne quiltede sag i sort. Jeg er stor tilhænger af det quiltede design, hvilket jeg også har givet udtryk for tidligere, da jeg blandt andet skrev om min egen jakke fra Ralph Lauren.

Korintage er ligesom ENSO ART et af de modehuse, der primært sælger deres produkter business-2-business, hvorfor du givetvis ikke er bekendt med dette brand. Kigger vi engang på prisen, er det i øvrigt en af de billigere læderjakker blandt de 10 udvalgte her i artiklen.

Mørkebrun læderjakke i råt look

mørkebrun læderjakke be edgy

Be Edgy / 2395 / Find læderjakken her

Hvis du mere er til de brune læderjakker, skal du sandelig ikke snydes. Denne sag er en velegnet læderjakke til mænd, der sætter pris på det lidt mere barske og rå look med slidte jeans og en løs t-shirt indenunder. Endnu bedre endnu ville den passe, hvis du har en motorcykel!

Lysebrun læderjakke fra Levi’s

læderjakke til mænd

Levi’s / 3095 / Find læderjakken her

Levi’s lever i bedste velgående på trods af, jeg i hvert fald ikke selv shopper herreekvipering i udpræget grad ved dem. Den her læderjakke fandt jeg dog ret interessant, da læderet har fået en sjov behandling, som får den til at ligne en lysebrun ruskindsjakke, hvilken den altså ikke er.

Læderjakken er relativ kort i længden, hvorfor den bedst egner sig til mænd, som ikke har en alt for fyldig bagdel ligesom jeg.

Nydelig læderjakke i oliven

læderjakke til mænd

Versus Versace / 8195 / Find læderjakken her

Versus Versace er segmenteret mod det lidt yngre publikum, hvorfor denne læderjakke er noget mere spraglet, end hvad man normalt ser ved Versace Collection. Selvom læderjakken er hullet. så er den altså ikke gennemsigtig. Et særdeles interessant alternativ til en klassisk læderjakke.

Klassisk sort læderjakke

læderjakke til mænd

Versace Collection / 5995 / Find læderjakken her

Apropos klassisk læderjakke, så er det Versace Collection der står bag denne klassiske sorte læderjakke, som efter min mening er det optimale valg, hvis man er ude efter en læderjakke, der ikke prøver at være noget udover det sædvanlige. Man får en læderjakke i så høj kvalitet, at det er mere sandsynligt, at du vokser ud af den med din mave frem for den bliver slidt op.

Blå læderjakke

læderjakke til mænd

ENSO ART / 3895 / Find læderjakken her

ENSO ART har endnu en læderjakke med på listen, og denne gang er den helt blå. På mange måder er den oplagt til den motorcyklisten, men generelt ville den tage sig godt ud til det rå hverdagslook med lyse jeans og et par læderstøvler. Det er en af de læderjakker, man enten elsker eller hader.

Sort læderjakke med lommer

læderjakke til mænd

Denim & Supply Ralph Lauren / 3895 / Find læderjakken her

Ralph Lauren’s undermærke, Denim & Supply, repræsenterer generelt råt herretøj, hvorfor det naturligvis er oplagt, de også laver læderjakker til mænd. Denne sorte læderjakke er ligesom førnævnte fra Versace Collection ganske klassisk i sit design, hvor eneste detalje, der skiller sig lidt ud, er de to forlommer placeret ved mavesækken. Læderjakken er tydeligvis inspireret af pilotjakkerne klassiske design, hvorfor et par aviator solbriller fra Ray Ban ville være et glimrende komplement.

Sort læderjakke med slidt look

læderjakke til mænd

!Solid / 1595 / Find læderjakken her

Artiklens billigste indslag er denne slidte læderjakke fra !Solid med et beskedent prismærke på godt 1600 kroner, men det er naturligvis ægte læder til trods. På mange måder er det en ganske elegant læderjakke til en særdeles favorabel pris. Ligesom mærkets navn så er det solid kvalitet, deres produkter som regel repræsenter.

Brun læderjakke med pelskrave

læderjakke til mænd

Schott Made in USA / 7595 / Find læderjakken her

Artiklens tiende og sidste kandidat til den lækreste læderjakke til mænd, er dette nydelige stykke aflagte ko. Der er ingen tvivl om, at den er inspireret af Baloo fra Luftens Helte, når man kigger på kraven og lommerne. Schott Made in USA er modehuset, der står bag denne eksklusive læderjakke.

For de af Jer som ikke er bekendt med Schott Made in USA, kan jeg afsløre, at det er en ældre virksomhed fra New York, der startede ud med eksklusiv herreekvipering tilbage i 1913, hvor deres læderjakker meget apropos Luftens Helte blev brugt i Anden Verdenskrig.

Hvis man vil have en læderjakke til mænd, der har lidt historie på sig samtidig med mere end 100 års erfaring med at lave de bedste læderjakker på markedet, er Schott Made in USA et godt førstevalg.

Rå TOD’S læderjakke i mørkegrå

læderjakke til mænd

TOD’S / 14140 / Find læderjakken her

Der findes mange klassiske læderjakker. Denne model er ikke en af dem. Designerne fra italienske TOD’S har haft fat i nogle helt andre ingredienser, hvorfor hovedretten har fået en helt anden smag.

Ved et hurtigt øjekast ligner det en dunjakke, men det er altså læder i form af det fineste ruskind, der findes.

Udover at have et unikt design fremstår læderjakken rå, hvor læderet, som du kan se, har fået en behandling, der får den til at se brugt ud. Men på den gode måde.

Slim fit Tom Ford læderjakke i brun

læderjakke til mænd

Tom Ford / 27460 / Find læderjakken her

Læder er pricy. Det kan det i hvert fald hurtigt blive, hvis det skal være ypperste kvalitet fra ypperste brand.

Tom Ford har et godt eksempel på, hvordan en forbandet fin læderjakke kan se ud. Tag et kig på ovenstående billede. Kig lige en ekstra gang.

Den er ret lækker, ikke? Der er ikke så meget andet at sige til jakken, end at den fortjener et sturt, sturt Etta Cameron-femtal.

Tobaksfarvet NN07 læderjakke

læderjakke til mænd

NN07 / 8520 / Find læderjakken her

Som du nok kan se, er de brune farvetoner i høj kurs. I denne omgang har vi fat i en tobaksfarvet læderjakke fra NN07. I tilfælde af at du ikke vidste det, er NN07 af dansk oprindelse. NN07 er i øvrigt en forkortelse af No Nationality, hvor 07 er året, hvor modehuset åbnede dørene.

Nå, men for lige at vende tilbage til læderjakken, har vi at gøre med kvalitet, der sagtens kan konkurrere med modellen fra Tom Ford.

Forskellen på sådanne to jakker, altså bortset fra prisen, er langt hen ad vejen, at du lige får det 10% bedre. Spørgsmålet er så om 10% af prisen værd, når du skal af med 300% så meget?

I øvrigt er der et eller andet ved denne jakke, der minder mig sygt meget om den Jim Carrey har på i Dum Dummere. Ved ikke hvorfor. Tror det har noget at gøre med jakkens form.

we-landed-on-the-moon

“WE LANDED ON THE MOON!”

Stilren lysebrun læderjakke

læderjakke til mænd

Theory / 8525 / Find læderjakken her

I teorien er det her en ret fed læderjakke. See what I did there? Jaaah, sikken spasmager han er ham bloggeren der.

Theory er et brand, som jeg ikke var bekendt med før, at jeg faldt over denne læderjakke. Det gjorde mig selvfølgelig nysgerrig. Hvad er det for noget? De kan jo tydeligvist lave tøj til mænd.

Helt kort fandt jeg frem til, at Theory er en amerikansk virksomhed, hvor deres CEO definerer deres modetøj som minimalistisk, men med et personlight touch.

Ud fra læderjakken at dømme lader det til, at der er handling bag ordene.

Quiltet Berluti læderjakke i kamelbrun

læderjakke til mænd

Berluti / 41680 / Find læderjakken her

Puha, bare man da var rig for se lige en lækkerbisken af en læderjakke. For det første er den præget af et quiltet mønster, hvilket er nok til at tænde mig.

Ydermere er farven uendeligt lækker at se på. Mine farveblinde øjne kalder den kamelbrun, men uanset hvad den måtte hedde, er den hamrende flot.

Zoomer man ud og kigger på jakken helt generelt, er den vanvittigt godt proportioneret. Den hænger bare sindssygt godt sammen.

Desværre skal man også tage en hel del sms-lån for at få råd til jakken. Hvor ville den dog være pengene værd. Også selv man ikke har dem.

LÆS NU:

30 fede lædertasker i bedste kvalitet