Serien af billigt herretøj til mænd fortsætter ufortrødent, men naturligvis med samme niveau af god kvalitet. Det kan være svært at finde billigt herretøj, som samtidig er i en acceptabel god kvalitet. Dog er undertegnede eksperten, så frygt ej. I denne del af serien er det 14 billige trøjer til mænd, som forhåbentligt kan berige dit liv. Det kolde klima er på vej med hastige skridt, så du kan lige så godt få styr på vintergarderoben.

Der nogle tøjdele som er ganske svære at finde til seriøst billige penge. Trøjer til mænd er dog ikke en af dem. Der er så urimeligt mange lækre og billige trøjer til mænd, at man kan argumentere for, at det slet ikke er nødvendigt at smide en tusse efter en nydelig model fra eksempelvis Ralph Lauren. Dog kunne jeg aldrig finde på at argumentere mod et køb af en Ralph Lauren trøje. I sidste ende er Ralph Lauren jo nemlig min religion.

Casual grå trøje med print

billige trøjer til mænd

Scotch & Soda / 549 / Find trøjen her

Jeg har længe advokeret for aldrig at vælge t-shirt og trøjer med ligegyldigt print, men der findes undtagelser. Når det kommer til print, som er no go, er det mere når teksten giver så lidt mening, at det begynder at blive akavet. Det kunne være noget i retning af “Extreme Rawness New York 1955 unlimited”. Altså hvad betyder det overhovedet? Denne grå trøje med print er tilpas abstrakt og casual til at det lige nøjagtigt går. Det er sgu en fin chill trøje, men pas på med at have en tophue og überstramme jeans på. Så ender du nemlig med at ligne en ægte hipster.

Afslappet grøn trøje med knapper ved halsåbning

billige trøjer til mænd

Banana Republic / 299 / Find trøjen her

Banana Republic er blevet en fast integreret del af gadebilledet i Danmark, hvilket jeg personligt er taknemmelig for, da den amerikanske tøjsnedker står bag solid herremode i fin kvalitet og samtidig til særdeles attraktive priser. What’s not to love?

Billig rå trøje i blå

billige trøjer til mænd

Selected Homme / 299 / Find trøjen her

Kan du godt lide det rå look? Så er denne trøje fra Selected Homme givetvis right down your alley. Den passer glimrende med et par lyse blå slim fit jeans og et par fede sneakers. I øvrigt kan det se meget godt ud at kombinere det rå look med et par elegante elementer. Det kunne være noget i retning af en strømlinet blazer.

Billig meleret trøje i mørkeblå

billige trøjer til mænd

Selected Homme / 299 / Find trøjen her

Hvis du er lige så tosset med blå og meleret, skal du ikke bilde mig ind, at denne trøje ikke er noget for dig. Og til små trehundrede kroner er det jo næsten en synd ikke investere i sådan en nydelighed. Det tidløse, men alligevel moderne design kan smides ind i stort set hvilket som helst outfit. Det er sådan set op til din kreativitet.

Billig mørkegrå trøje med rund hals

billige trøjer til mænd

Solid / 299 / Find trøjen her

I næsten præcis samme design finder vi endnu en nydelig trøje i en endnu nydeligere mørkegrå farve. Trøjen er ganske allround, hvilket betyder, at du både kan tage den på til fredagsbaren med kollegerne og shoppingturen om søndagen. Mulighederne er mange. What a time to be alive!

Billig mørkeblå trøje

billige trøjer til mænd

Pier One / 249 / Find trøjen her

Hvis du har fulgt med i serien af billigt herretøj, er du efterhånden blevet rigtigt godt bekendt med Pier One. Dog vil jeg alligevel tillade mig at opridse, hvad Pier One står for. Nemlig sindssygt lave priser og imponerende høj kvalitet. Hvad kan man forlange mere? Selve trøjens design er både klassisk og elegant med sin mørkeblå, der spiller derudad på klaveret.

Billig brun trøje med v hals

billige trøjer til mænd

Pier One / 179 / Find trøjen her

T-shirts med v hals har jeg aldrig anbefalet. Der er et eller andet randrusiansk over det. Det minder mig om de der store brød nede i fitnesscenteret, hvor v halsen går ned til navlen. Det ser bare ikke særligt classy ud. Skal din t-shirt absolut have v hals, bør den være så neutral som mulig. Armani laver nogle udmærket modeller til dette formål.

Anyway, denne holdning deler jeg ikke, når det kommer til trøjer til mænd. Jeg foretrækker stadig trøjer med rund hals, men der hænger et par stykker med v hals i min garderobe. Det ser nemlig ganske fornuftigt ud, da man som regel har en t-shirt med rund hals indenunder eller en nydelig skjorte. Til denne vanvittigt billige trøje i brun, ville jeg anbefale en lækker hvid skjorte.

Billig lys trøje med striber

billige trøjer til mænd

Selected Homme / 299 / Find trøjen her

Som du nok kan se har Selected Homme en håndfuld billige trøjer til mænd med i udvalget. Og det er der ikke noget at sige til. Denne lyse trøje med striber henvender sig bedst til det afslappede outfit med et par klassiske jeans og eventuelt et par nydelige loafers.

Billig hvid striktrøje i høj kvalitet

billige trøjer til mænd

Esprit / 599 / Find trøjen her

Enhver herre med respekt for sig selv er nødt til at have en lækker hvid striktrøje hængende i garderoben. Særligt når det kan lade sig gøre at anskaffe sig denne billige model fra Esprit. Har du en kæreste, kan du dog godt regne med at hun vil hugge den fra dig, lige så snart hun har chancen for det. Den er nemlig skide behagelig at have på.

Meleret blå trøje med rund hals

billige trøjer til mænd

Only & Sons / 299 / Find trøjen her

Af de billige trøjer til mænd er denne model blandt de mere poppede udgaver. Det skyldes naturligvis det melerede mønster, som jeg umiddelbart vil kalde det. Alligevel er trøjen ikke for poppet, så længe den bare smides ind i en relativt stilren konstellation. Forestil dig blå loafers, marineblå chinos og blå blazer. Puha, det ville været stilet.

Klassisk grå trøje med v hals

billige trøjer til mænd

Pier One / 249 / Find trøjen her

Denne klassiske grå trøje med v hals er såmænd endnu en elegant model fra Pier One. Bortset fra det stilrene og klassiske design er jeg stor tilhænger af, at der ikke er noget logo på trøjen. Det er som bekendt altid tilfældet ved Ralph Lauren, Gant og hvad de ellers hedder.

Elegant sort trøje med lynlås ved halsåbning

billige trøjer til mænd

Benetton / 429 / Find trøjen her

En af de billigste løsninger hvis du godt kunne tænke dig at ligne en vis hr. Steve Jobs, er at investere i denne sorte trøje fra Benetton. Godt nok er det ikke en original rullekrave fra Issey Miyake, men ligheden er alligevel til at få øje på. Nu mangler du bare hans hjerne og et par runde briller.

Elegant marineblå trøje med rund hals

billige trøjer til mænd

edc by Esprit / 399 / Find trøjen her

Som tidligere nævnt bør en lækker hvid striktrøje være en del af herrens basisgarderobe. Dog er det ikke alfa omega, at denne striktrøje er hvid. Den findes nemlig også i en elegant mørkeblå udgave. Læg blandt andet mærke til striktrøjens fine strikmønster. Det er sgu da egentligt meget pænt!

Eksklusiv grøn trøje med v hals

billige trøjer til mænd

Esprit / 299 / Find trøjen her

Fjortende og sidste billige trøje til mænd er fra Esprit. Med sin eksklusive grønne farve fremstår trøjen ligeledes skide eksklusiv. Trøjen er strukket sammen af fint bomuld, hvorfor vi har at gøre med en relativt tynd trøje. Alligevel er prisen beskedne 299 kroner, hvilket vist ikke kan gøres meget billigere. Slet ikke eftersom der står Esprit i nakken.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!