Det føles som om, at vi allerede befinder os midt i vintersæsonen. For kun få uger siden kunne vi gå rundt i shorts og nyde sommervejret. Det er vendt ret hurtigt på tallerkenen, må man sige.

Derfor er det også ved at være tid til at finde vintergarderoben frem. Og du ved godt, hvad det betyder, ikke?

Jep, der skal shoppes. Og her er vinterjakken blandt af de vigtigste tøjdele at have styr på.

Vinterjakker til mænd er som regel en af de dyrere fornøjelser at skulle investere i. Det skyldes, at en vinterjakke skal være i stand til at holde kroppen varm, når det er bidende koldt.

Derfor skal materialerne, ikke specielt overraskende, opretholde et vist niveau af kvalitet. Det er også grunden til, at billige vinterjakker ikke er mega billige. Jeg har dog været i stand til at finde et par modeller, som kan anskaffes for godt omkring en plovmand, og det kan altså ikke gøres billigere.

Farvemæssigt er det i overvejende grad de mørkere toner, som er populære, hvor navnligt mørkeblå og grålige farvekoder hitter.

Tyk beige Topman vinterjakke

billige vinterjakker

Topman / 799 / Find vinterjakken her

Lynhurtigt får du serveret en stilren beige dunjakke, der både er dejlig varm og dejlig pæn.

En vinterjakke i beige er lidt atypisk, men ikke desto mindre er det en eksklusiv løsning, som du kan bruge med både jeans, chinos og stofbukser.

Antracitgrå vinterjakke med hætte
billige vinterjakker

edc by Esprit / 999 / Find vinterjakken her

De sidste to-tre vintre har været relativt milde. Derfor er der god grund til at forestille sig, at denne vinter bliver iskold. Om ikke andet må den da snart komme.

Såfremt den iskolde vinter kommer, er der en fin mulighed i at vælge sådan en kvalitetspræget antracitgrå vinterjakke med ekstra for og hætte, der er til at betale.

Sort Adidas vinterjakke

billige vinterjakker

Adidas / 1095 / Find vinterjakken her

Det kan godt være, at sådan en Adidas jakke kan gøres rigtigt prol, hvis den sammensættes med et par grå joggingbukser, en flexfit kasket og et par shox.

Men jakken kan faktisk også gøres ganske nydelig, hvis resten af outfittet holdes enkelt og pænt. Her tænker jeg sorte chinos og et par hvide sneakers.

Kongeblå dunjakke fra Pier One

billige vinterjakker

Pier One / 599 / Find vinterjakken her

Sådan en kongeblå dunjakke er egentligt meget pæn, synes du ikke? Og til 599 er den egentligt også meget billig. Disse to ting er også noget, som Pier One er rigtigt godt kendt for.

Klassisk sort dunjakke

billige vinterjakker

Cinque / 1295 / Find vinterjakken her

Cinque er på mange måder et mærke, der kan sammenlignes med Hugo Boss og Hilfiger i kvalitet og i øvrigt også design.

Derfor finder du heller ikke en vinterjakke, der er ret meget bedre rent value for money-mæssigt. Derudover går man sjældent galt med en klassisk sort jakke.

Mørkeblå dunjakke med hætte

billige vinterjakker

Benetton / 699 / Find vinterjakken her

Det er ikke nogen hemmelighed, at dunjakker er populære, og det har de sådan set været de sidste par år.

Det har primært at gøre med de nye designs, hvor folderne er smallere, således jakken fremstår mere strømlinet og kontemporær.

Nå, men anyway, er dunjakken en fornuftigt valg af vinterjakke. Og hvis du føler, at dunjakken er det rigtige valg, kan du med fordel vælge sådan en mørkeblå. Den passer til alt.

Marineblå Kiomi dunjakke

billige vinterjakker

Kiomi / 499 / Find vinterjakken her

Derfor er en marineblå dunjakke selvfølgelig også et godt valg. Skulle Benetton-modellen være 200 kroner for dyr, sparer du beløbet ved at købe denne mindst lige så nydelige jakke fra Kiomi.

Marineblå vinterfrakke med hætte

billige vinterjakker

Produkt / 549 / Find vinterjakken her

Jeg kan ikke helt give en forklaring på mærkets navn, Produkt, men det er sådan set også ligemeget. Produkt’s produkter er nemlig raffinerede og ligeledes til at betale.

What’s not to love?

Elegant oliven vinterfrakke

billige vinterjakker

Pier One / 999 / Find vinterjakken her

Denne oliven vinterjakke fra Pier One er blandt deres dyreste vinterjakker, men det er der også en forklaring på.

Jakkens er lavet af lækre materialer som både uld og viskose, hvilket gør, at vinterjakken føles eksklusiv og samtidig holder kroppen varm.

Jakken fås også i grå og mørkeblå, men der er et eller andet ekstra lækkert over oliven, ikk’?

Stilren blå vinterfrakke

billige vinterjakker

Kiomi / 649 / Find vinterjakken her

Kiomi er altså bare gode til at lave designerrigtigt modetøj, der ligeledes er til at betale.

Af de 26 billige vinterjakker er denne model at finde på min personlige top 3. Kunne du ikke forestille dig et par matchende blå bukser og et par stilrene sejlersko eller sneakers? Det kunne jeg.

Flot beige vinterjakke med foret krave

billige vinterjakker til mænd

Piper Maru / 1695 / Find vinterjakken her

Vi kan lige så godt få det overstået. Den dyreste billige vinterjakke til mænd er denne flotte model fra Piper Maru.

Den ligger lige på vippen til at bevæge sig op i den semi-pebrede prisklasse, men kvalitets- og ikke mindst designmæssigt er det en suveræn value for money deal.

Den vil holde adskillige lange og kolde vintre. Og så kan du være sikker på at passe ind i segmentet af stilsikre mænd i gadebilledet.

Klassisk sort vinterjakke med hætte

billige vinterjakker til mænd

Only & Sons / 999 / Find vinterjakken her

Blandt de mest populære vinterjakker til mænd, er den klassiske sorte vinterjakke naturligvis at finde.

Det er et stensikkert valg med et tidløst design, du aldrig bliver træt af. For en flot tusindekroneseddel kan du pakke dig ind i dette nydelige stykke tekstil fra Only & Sons. Det er en ret lav pris at betale for høj kvalitet.

Kort mørkebrun vinterjakke

billige vinterjakker til mænd

Your Turn / 499 / Find vinterjakken her

I den helt lave end af billige vinterjakker til mænd er det igen Your Turn, der er på pletten. Hvis du har læst de seneste artikler med billigt herretøj i god kvalitet, er du allerede godt bekendt med netop dette modehus.

Denne korte vinterjakke i mørkebrun henvender sig til herren, som sætter pris på et unikt design, hvor det ikke skal være alt for traditionelt og forudsigeligt. Vinterjakken har en foret krave, som sikrer en varm hals, når kulden og den fygende sne virkelig trækker tænder ud.

Billig vinterjakke i khaki

billige vinterjakker til mænd

Your Turn / 599 / Find vinterjakken her

Men vi er slet ikke færdig med hverken Your Turn eller rigtigt billige vinterjakker til mænd. Der er to mere på tapetet i et identisk design, men i henholdsvis to stilfulde og flotte farver.

Den første af de to vinterjakker, er denne elegante model, som er udført i en nydelig khaki. Vinterjakken har en relativt kraftig foring, som også gør sig gældende for den praktiske hætte.

Pæn og billig vinterjakke i blå

billige vinterjakker til mænd

Your Turn / 599 / Find vinterjakken her

Den tredje og sidste billige vinterjakke fra Your Turn er denne blå skønhed, som kan nøjagtigt det samme. Farven er blot anderledes. Det er blot et spørgsmål om, hvad dine præferencer er. Begge valg er lige gode valg.

Billig marineblå vinterjakke

billige vinterjakker til mænd

Pier One / 749 / Find vinterjakken her

Ligesom Your Turn er en genganger, når det kommer til billigt herretøj i god kvalitet, er Pier One naturligvis også. Pier One er dog lige et enkelt niveau over, hvad angår priserne, men det er stadig forbandet billigt.

Hvad synes du eksempelvis om denne marineblå vinterjakke, som nydeligt er komplementeret af brune og hvide knappelukninger?

Vinterjakkens kvalitet er forbavsende høj, hvorfor den også er min personlige anbefaling af det samlede udvalg af 26 billige vinterjakker til mænd.

Billig mørkegrå vinterjakke

billige vinterjakker til mænd

Pier One / 749 / Find vinterjakken her

Nøjagtigt samme vinterjakke fås også i elegant mørkegrå, hvor det ikke er svært at få øje på stoffets melerede detalje. Både mørkegrå og marineblå er to suveræne farver til vintersæsonen. Faktisk er det halvbøvlet at vælge en favorit.

Hvad siger du?

Billig pæn vinterjakke i meleret blå

billige vinterjakker til mænd

Selected Homme / 1095 / Find vinterjakken her

Apropos den melerede detalje, så tag lige et kig på denne nydelige vinterjakke i blå. Med sit stilrene design og eksklusive udtryk fremstår vinterjakken nøjagtigt lige så lækker som de helt dyre modeller fra Hugo Boss, J. Lindeberg og lignende.

Billig quiltet vinterjakke i blå

billige vinterjakker til mænd

Scotch & Soda / 1295 / Find vinterjakken her

Eftersom jeg er hed tilhænger af quiltet herretøj, giver det også sig selv, at der er en quiltet vinterjakke på tapetet. Naturligvis i blå.

Det der gør denne vinterjakke unik er det store quiltede mønster. Normalt er det mindre og mere fint, men det gør overhovedet ikke noget. Designet er en home run, hvilket Scotch & Soda som regel også er kendt for.

Af de billige vinterjakker til mænd er denne model i den dyre ende. Dog er det værd at huske på, at Scotch & Soda er et modehus, som ikke ligger langt fra at være et decideret premium brand.

Nydelig sort vinterjakke med hætte

billige vinterjakker til mænd

Solid / 999 / Find vinterjakken her

Er du en simpel herre, som gerne bare vil have en simpel vinterjakke? Så burde du kunne stille dig tilfreds med denne sorte vinterjakke.

Der er ikke så meget af rafle om. Det er pænt og enkelt. Og så skulle jakken gerne være i stand til at holde dig varm.

Billig stilren vinterjakke i sort

billige vinterjakker til mænd

Kiomi / 1095 / Find vinterjakken her

Blandt mine personlige favoritter finder du denne stilrene sorte vinterjakke, som er gennemført fra top til tå. Eller hvor langt ned jakken nu engang går.

Kiomi står bag genistregen, hvilket også afspejler sig med en pris, som er en anelse højere end hvad Kiomi’s ekvipering normalt beløber sig til. Men glad for vinterjakken, det kan jeg garantere dig, du bliver.

Skinnende mørkegrøn vinterjakke

billige vinterjakker til mænd

Bomboogie / 1295 / Find vinterjakken her

Hvis vi ser bort fra det lettere morsomme navn, Bomboogie, og i stedet retter fokus på selve vinterjakken, er det svært ikke at blive begejstret. Den skinnende mørkegrønne farve gør nemlig vinterjakken til en eksklusiv model, der kunne ligne et røvedyrt eksemplar fra Moncler.

Vinterjakken fås i en række forskellige farver, men jeg er størst tilhænger af netop denne.

Billig vinterjakke med kraftig foring

billige vinterjakker til mænd

Esprit / 999 / Find vinterjakken her

Du kender Esprit. Du kender deres kvalitet og du er sandsynligvis også positivt stemt overfor deres klude. Det er jeg i hvert fald. Lidt i samme boldgade som vinterjakken fra Bomboogie, er denne model præget af et eksklusivt design, som får den til at se langt dyrere ud end de beskedne 999 kroner, den koster.

Hvis du er bange for at fryse, når den sibiriske vinterkulde virkeligt rammer Danmark, bør du kraftigt overveje denne vinterjakke. Jeg kan garantere dig, at den vil holde selv den mest kuldskære mand dejlig varm.

Varm vinterjakke med høj krave

billige vinterjakker til mænd

Petrol Industries / 999 / Find vinterjakken her

Apropos varme vinterjakker til mænd er denne mørkeblå lækkerbisken også et glimrende emne. Med sin høje krave og dobbeltforing, skulle det ikke være noget problem at komme igennem en lang kold vinter. Og så i øvrigt samtidig med at du ser godt ud.

Billig elegant vinterfrakke i brun

billige vinterjakker til mænd

New Look / 649 / Find vinterjakken her

Det behøver ikke koste alverden at se forbandet classy ud. Faktisk kan det gøres for 649 kroner. Selvfølgelig skal du nok også lige have et par bukser, sko og trøje på, men hvis du kan finde et par sorte chinos, et par brune støvler og en lækker trøje er du særdeles godt kørende.

Den brune vinterfrakke fra New Look er ikke den varmeste model, du kan finde, men den skulle være tilstrækkelig komfortabel, selv når temperaturen danser et par grader under frysepunktet. Bliver det koldere kan du supplere med et halstørklæde, nogle elegante handsker og en hue.

Billig grå vinterjakke med kraftig foring

billige vinterjakker til mænd

Petrol Industries / 949 / Find vinterjakken her

I den modsatte boldgade af klassisk elegance, slutter vi af med en rå vinterjakke fra Petrol Industries, som virkeligt er bygget til at modstå den potentielt rædselsfulde og iskolde vinter, der ligger og lurer.

På trods af vinterjakkens rå og kompakte design, formår den alligevel at fremstå ganske nydelig. Vinterjakken er i øvrigt beriget med en god portion lommer, hvor du kan gemme dine handsker, halstørklæde og røde Cecils.

For at få et bredere overblik over vinterjakker, kan jeg i øvrigt anbefale at tage et kig på Katoni.  Katoni samler al den mode, som du finder på de fleste danske webshops, så du på den måde har det hele samlet ét sted. Du kan sortere og filtrere, så du nemt kan få et koncentreret overblik over den type vinterjakke, du er på udkig efter. What a time to be alive!

LÆS NU:

16 elegante læderhandsker i fantastisk kvalitet

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!