Billige tasker i forbandet lækre designs og en kvalitet der kan tåle lidt af hvert

Det skal handle om moderigtige transportmidler til vores daglige habengut, som ovenikøbet er til at betale. Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager og hvis du skulle være i tvivl koster sådan en godt 16.000 kroner. Der er nemlig mange lækre tasker, der sælges i den størrelsesorden, men hvis vi skal være helt ærlige, er det de færreste, der har sådan et taskebudget.

For mit vedkommende er tasker en vigtig del af min garderobe, hvor jeg flittigt bruger både min weekendtaske og computertaske. Det betyder også, at de er til at holde ud at se på, hvilket er ret vigtigt. For mange betragtes tasken i højere grad som et praktisk redskab frem for et vigtigt element i outfittet. Det skal der gøres op med. Her kan du passende starte med at kigge på denne samling af billige tasker, der skide lækre at se på.

Elegant og sporty computertaske i blå
billiger tasker

Ben Sherman / 649 / Find tasken her

Ben Sherman er et skide lækkert mærke, der gør sig meget i farverigt herreekvipering. Godt nok er denne computertaske ikke specielt farverig, men designet er funky med et udtryk, der både repræsenterer elegance og sportiness. Det kan jeg sgu egentligt godt lide.

Billig weekendtaske i blå og brun
billiger tasker

Pier One / 399 / Find tasken her

Havde det ikke været fordi, at prisen og mærke er afsløret, kunne du sikkert godt overbevises om, at denne weekendtaske kostede et par tusinde kroner og designet af Paul Smith. Jeg ved, at jeg kunne i hvert fald. Realiteten er dog den, at du ikke skal have mere end knap 400 kroner op af lommen for at blive den lykkelige ejer.

Materialet er polyurethan, hvilket er relativt blødt af røre ved, men samtidig enormt slidstærkt. En weekendtaske behøver altså ikke være lavet af koskind.

Billig sort rygsæk i eksklusivt design

billiger tasker

Mi-Pac / 499 / Find tasken her

Mi-Pac specialiserer sig i rygsække og tager man et kig på deres portefølje, skulle der vistnok også være lidt for enhver smag. Deres rygsække findes nemlig i mange forskellige farver og mønstre. Nogen sjovere og mere spraglede end andre. Min personlige favorit er dog denne model, som har et ret eksklusivt design med sit perforerede læder, der dog er imiteret, men det er der sgu alligevel ikke nogen, der lægger mærke til. Med en pris på blot en plovmand, er det heller ikke noget, der vækker forargelse.

Stilren brun computertaske

billiger tasker

Pier One / 649 / Find tasken her

Pier One har gjort sig fortjent til at have mere end et par stykker med på listen over billige tasker. Af de ti modeller har Pier One signeret tre af dem. Her er det en stilren brun computertaske i et klassisk design, man bestemt har set før, men det betyder ikke noget. Klassisk herremode vil nemlig altid være klassisk herremode og derfor vil dette design forblive relevant og tidløst.

Stilfuld grå computertaske i læder

billiger tasker

Kiomi / 699 / Find tasken her

Grå er efterhånden blevet en ret populær farve, der stille og roligt er ved at overtage herredømmet. Det er lige fra boligindretningen til tøj og accessories, hvor grå går igen i mange forskellige nuancer.

En af de mest populære grå nuancer er antracit, som denne computertaske er smurt ind i. Det er både minimalistisk og eksklusivt at se på og til blot 699, kan vi vist godt blive enige om, at det er et scoop.

Retro attachetaske i cognacbrun

billiger tasker

Zign / 799 / Find tasken her

Bryder du dig om accessories i retrodesign, er du garanteret oppe at ringe over sådan en cognacbrun attachetaske, der er som revet ud af hænderne på min gamle bedstefar.

Det der er fedt ved sådanne designs er, at taskens stilrenhed følges ad med et karismatisk udtryk, der gør den til et spændende accessory, som bidrager med elegance til ethvert outfit.

Minimalistisk rygsæk i helt sort

billiger tasker

Rains / 499 / Find tasken her

I løbet af det sidste års tid, har jeg udviklet en vældig interesse i minimalisme, som har vendt op og ned på mange af mine holdninger. Rent stilmæssigt er mine outfits i højere grad præget af stilrenhed og enkle elementer. Det kan være marineblå chinos og en hvid t-shirt med et par brune brogues om fødderne.

eg tør ikke sige om det bare er en periode. Uanset hvad er jeg fan af idéen om at holde det enkelt uden det bliver kedeligt. Derfor er sådan en hel sort rygsæk right up my alley, om end jeg ikke rigtigt går med rygsæk, men det har jo heller ikke det store at gøre med sagen.

Klassisk sort weekendtaske

billiger tasker

Kiomi / 399 / Find tasken her

Jeg synes, at det er ret imponerende, hvor mange billige tasker der egentligt findes i gennemførte designs, der kan matche diverse luksusbrands.

Hvad synes du eksempelvis om sådan en klassisk sort weekendtaske? Det er svært at knytte negative adjektiver, ikke? Designet fungerer og du kan være helt sikker på, du aldrig bliver træt af at se på den.

Klassisk brun attachetaske

billiger tasker

Kiomi / 299 / Find tasken her

Man kan undre sig over, hvordan det overhovedet er mulig at lave så billige tasker. Altså 299 kroner er jo grotesk billigt, men det er altså prisen. Materialet er ovenikøbet imiteret læder, hvorfor du kan regne med at kvaliteten er i orden.

Attachetasken har plads både til din laptop og tablet, hvor du ligeledes kan placere din smartphone i mobiltelefonrummet. Kort sagt er det en fin taske til studierne, når du altså ikke skal slæbe rundt på alle mulige bibeltunge læsebøger.

Flot chokoladebrun weekendtaske

billiger tasker

Pier One / 399 / Find tasken her

Selvom det måske ikke smager specielt godt at sætte tænderne i denne weekendtaske, bliver man alligevel lidt lækkersulten, for det er da en vanvittig indbydende chokoladebrun farve, der i øvrigt komplementerer et ret nydeligt design, der minder en del om noget, man kunne finde hos Ralph Lauren. Og det er jo ikke noget ringe kompliment. Til 399 kroner er det også et særdeles prisvenligt alternativ, du ikke finder ret mange andre steder.

LÆS NU:

25 fede lædertasker i bedste kvalitet

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!