Foråret ligger på lur og det er tid til at opdatere kollektionen af habitjakker. Stay Classy har udvalgt 5 elegante habitjakker i beige, som vi ikke mener kan udfordres, hvad angår den klassiske elegance. For forandringens skyld er to af habitjakkerne noget alternative ift. til en habijakkes traditionelle design. Nogle vil måske endda påstå, de slet ikke kan kategoriseres som habitjakker, men der er vi altså uenige. Habitterne ligger i en fornuftig prisklasse og kvaliteten er i top.

Ternet Habitjakke i Beige

lolcat

Habitjakken er fundet her

Denne habitjakke i beige fra Carl Cross er stereotypen på en fed habitjakke, der aldrig vil gå af mode. Habitjakken er tidløs og samtidig er det også svært at forestille sig, at man nogensinde kunne blive træt af den. Matcher du jakken med en hvid skjorte og bukser a la billedet ovenfor, er det eneste du mangler et fransk vinslot og et stort glas rødvin. You get the picture. Det koster at se godt ud, og denne habitjakke kan tilføjes til din kollektion for den nette sum af 2069 danske kroner.

Beige Habitjakke i Hør

habitjakker i beige
Habitjakken er fundet her

I rækken af habitjakker i beige har vi denne lækkerbidsken, som også er fra Carl Cross. Den er lidt mere strømlinet, idet den ikke er ternet. Som beskrevet er habitjakken i hør, men det udgør dog kun 31% af jakkens materialer. Habitten er nemlig også lavet af materialer som silke og ren ny uld. Denne kombination gør at habitjakken føles let og kølig. Det vil altså sige, at den er ideel til det lune forår og naturligvis til sommeren, når champagnen skal nydes på tagterrassen i et godt selskab. Habitten er naturligvis med to knapper (tre knapper er no-go, hvis nogen skulle spørge os her på Stayclassy.dk), og så er den tætsiddende uden at være kvalmende slimfit. Lækkerbidsken har et prisskilt på 2699 kroner.

 Habitjakke i Lys Beige

habitjakker i beige

Habitjakken er fundet her

Habitjakke nummer tre minder meget om ovenstående, men den har nogle andre træk, som gør at den også har fortjent en plads på listen over elegante habitjakker i beige. Det er mere lys beige og umiddelbart lidt mere formel i stilen. Kombinationen af materialerne er den samme, som førnævnte habitjakke, hvorfor den har samme lethed i stoffet. Habitjakken har også en mere struktureret opbygning i forhold til stoffets sammensætning. Habitten har skarpe linjer med en smal revers.

Folklorejakke i Hør

Screen Shot 2016-04-01 at 19.31.58

Habitjakken er fundet her

Som tidligere nævnt har vi valgt at tilføje to alternativer til de klassiske habitjakker. I virkeligheden er der ikke meget habitjakke over disse, men det er reelle alternativer, så hvorfor ikke udfordre status quo? Det som gør denne folklorejakke særligt fed, er det eksklusive tweed-look med ståkraven. Uanset signalet der sendes med en popped collar, som man kender det fra eksempelvis poloer, så ser man altså skarpere ud. Med denne jakke har man en undskyldning for at have en “a la” popped collar. Jakken kan ligesom traditionelle habitjakker kun lukkes med de påsyede knapper. Folklorejakken har tre lommer, der er klart markeret med brune ydrefor. Knapper man jakken helt, kunne tankerne godt henkastes til nogle uniformer fra anden verdenskrig, men så længe man ikke vælger store læderstøvler til outfittet, burde det ikke gå helt galt. Jakken kan findes her.

Elegant Tyrolerjakke med Imiteret Ruskinds-look

habitjakke

Tyrolerjakken er fundet her

Som rosinen i pølseende slutter vi af med vel nok vores favorit af disse habitjakker i beige. Nemlig denne herlige tyrolerjakke med et ruskinds-look. Jakken minder meget om ovenstående med sin ståkrave og knappelisten. Den ender som vinderen af de fem jakker, fordi den oser af eksklusivitet. Lommerne er markerede, men ikke for iøjnefaldende. Tyrolerjakken er i 100% hør, og som det er tydeligt at se på billedet arbejder hør rigtigt godt sammen med ruskind, som kan ses langs knappelisten, ståkraven og albuerne. Godt nok er det imiteret ruskind, men det er vi ligeglade med. Den er et absolut must-have til kollektionen af habitjakker dertilhørende alternativer. Jakken står i 2699 danske enkroner og kan findes her.

LÆS NU:

10 slim fit blazere til stilbevidste mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!