Sommersko Til Mænd – Her Er 5 Lækre Par

Det er blevet tid til at opdatere sommergarderoben med sommersko til mænd. Heldigvis er der ikke nogen vej udenom, for sommeren er endegyldigt på vej. En fejl jeg ofte ser, er, at folk køber sommersko i lav kvalitet, hvilket betyder, at de både bliver grimme hurtigt, og kan smides ud efter et par måneder. Ikke fordi sko i lav kvalitet falder fra hinanden, men jeg har personligt oplevet mange gange, at skoen bliver ubehagelig at gå i, fordi sålen er lavet af elendige materialer.

Omvendt behøver sommersko til mænd heller ikke være hamrende dyre. Det er ikke sådan, at du skal investere +3000 på et par Marc Jacobs sko, før du er godkendt her på Stayclassy. Jeg mener blot at ved at investere mellem 600-1000 kroner, så får du klart den bedste værdi for pengene. Jeg har i hvert fald haft nogle sommersko, der har holdt flere år i streg. Oven i hatten mener jeg jo som bekendt også, at man altid bliver lidt mere glad for sit køb, når man har ofret lidt mere, da pris som regel går hånd i hånd med design og kvalitet.

I denne artikel finder du som bekendt 5 par lækre sommersko til mænd, som altså er til at betale, men som du kan regne med holder et par somre, såfremt du ikke skal på festivalsturné i hele Europa. I øvrigt mener jeg også, at mange af skoene er oplagt til strandturer, men vær opmærksom på, at sand slider meget på sko.

Blå sommersko med orange sål

sommersko til mænd

Veras / Find skoen her

Jeg må faktisk indrømme, at dette herlige par blå sommersko er min umiddelbare favorit til den forestående sommer. Jeg er fan af innovativt design, og det synes jeg i høj grad er repræsenteret her. Det er spanske Veras, der står bag modellen. Veras er i øvrigt en relativt ny tøjproducent fra 2010, der specialiserer sig i sko og tilbehør, hvor kvaliteten gerne overstiger prisniveauet. Sådan en orange fyr som denne har et beskedent prismærke, der lyder på 699 kr. I øvrigt laver Veras generelt ret fede sko.

Beige sommersko fra Schmoove

sommersko til mænd

Schmoove / Find skoen her

Franske Schmoove er kreatøren bag denne nydelige beige sommersko. Sommerskoen har en detalje, som virker til at være dette års trend, og det er naturligvis den omkransende bambusfletning langs sålen. Efter min mening giver det skoen et ekstra gear, så du kan roligt regne med, at det er nogle hurtige sko. Generelt er skoen fyldt med lækre detaljer, som eksempelvis de to forskellige beige nuancer, der giver sommerskoen en eksklusiv fremtoning. Prislejet er igen rimeligt beskendt med 669 kr.

 

Blå sejlersko fra Swimssommersko til mænd

Swims / Find skoen her

Gennem de seneste par måneder har jeg virkeligt forelsket mig i Swims. Swims er en norsk virksomhed, der særligt gør sig positivt bemærket med deres loafers og sejlersko. De er nemlig sådan, at disse sko er lavet i gummimaterialer, således at de næsten er umulige at slide op. Alligevel er de stadig behagelige at traske rundt i, og når man kigger på skoens design, er det umiddelbart ikke så nemt at se det er gummisko. Det er fedt at have en sommersko, der virkeligt kan holde til noget, men som samtidig kan glæde sig over det stilede design. Af sommersko til mænd kommer man ikke tættere på en vinder med Swims loafers og sejlersko.

Den blå sejlersko på billedet er én af mange forskellige designs. Du kan få dem i vanvittige pangfarver, hvor nogle bestemt er flottere end andre. Denne marineblå sag var lige den, der faldt bedst i øje. Et par swims står i godt en tusindekroneseddel, hvilket jeg egentligt synes er meget rimeligt.

Sommersko i oliven fra Veras

sommersko til mænd

Veras / Find skoen her

Sørme om spanske Veras ikke har endnu et par sommersko til mænd med på menuen. Skoen har et fuldstændig identisk design, hvor eneste forskel er sammensætningen af tekstilerne. Jeg kan godt lide, at tekstilen ligner de der gamle kokosgulvtæpper, man havde i sommerhuse tilbage i 80erne og 90erne.

Blå sommersko fra Ralph Lauren

sommersko til mænd

Polo Ralph Lauren / Find skoen her

Man kan naturligvis ikke lave et indlæg om sommersko til mænd uden at have et par fra Ralph Lauren med på listen. Og sikke et par. Skoen oser så meget af sommer og sol, at det nærmest ligner en reklame for Cocktailfilmen. Et par blå sommersko som disse ville være ideelle partnere med et par blå shorts og en farverig fritidsskjorte.

LÆS NU:

13 geniale sommerskjorter til mænd