8 Espadrillos til Herrer i Lækre Farver

Forleden var det sommersko, der var på tapetet. I denne artikel tager vi et skridt i retning af endnu mere sommerlig ekvipering i form af fodtøj til mænd. Nøjagtig som overskriften røber, er det espadrillos til herrer i lækre farver, der er temaet for denne artikel.

Espadrillen har efterhånden eksisteret i flere århundreder og måske endda tusinder af år. Der er i hvert fald arkæologer, der har fundet sko med slående lighed til espadrillen med over 4000 år på bagen.

Dengang var de dog ikke lige så farverige og sommerlige, som man finder dem idag. Sådan så et par espadrillos til herrer altså ud for en del år siden. Dengang var de bare en stor gang flettet hamp, og mindede i virkeligheden mere om sandaler. Der er sket meget siden, men jeg synes egentligt, at de er ret fede. I dag er espadrillos mest populære i lande som Spanien og Frankrig, men derfor skal man nu ikke være bleg for at bære et par her i Danmark.

Det fede ved et par espadrillos er, at man kan bruge dem til mange forskellige lejligheder, dog primært i sommersæsonen, da vi skal huske på, at det er en strandsko. Du kan sagtens kombinere skoen med et par shorts og en blazer. Umiddelbart lyder sådan et outfit kombineret med bragende sol og kold rosé ikke er helt ubehageligt.

Givet vores kedelige klima i Danmark er espadrillos i høj grad sæsonbestemt ekvipering, og det er da også primært når temperaturen er over 22 grader, at man ser folk danse rundt i denne type sko, hvad end det er til Distortions gadefester eller solbadning ved Amager Strandpark.

I artiklen her finder du 8 par espadrillos til herrer, der er slidstærke, sommerlige og i den grad oplagt til den kommende supersommer, som meteorologerne i øvrigt har forudsagt.

Orange og hvide espadrillos fra Castañer

espadrillos til herrer

Castañer / Find espadrillos her

Når der bliver sagt espadrillos i lækre farver, er det ikke noget, jeg finder på, men det er i den grad også sommerlige farver. Dette par fra Castañer ligner i hvert fald en indfødt fra Malaga og omegn. Jeg er rimelig sikker på, at de ikke kan tåle temperaturer under 20 grader – så sommerlige er de nemlig.

Orange espadrillos fra Art of Soule

espadrillos til herrer

Art of Soule / Find espadrillos her

Udført i skrigende orange tror jeg, at vi har fundet strandens svar på de sko Lloyd Christmas har på i Dumb & Dumber. Jeg ved næsten ikke, om der er mere sommer over dette par end det forrige. Smarte er de i hvert fald!

Hvide espadrillos fra Soludos

espadrillos til herrer

Soludos / Find espadrillos her

Skoproducenten Soludos er kendt for udelukkende at lave espadrillos til mænd, kvinder og børn. Af den grund kan du også roligt regne med, at det er solid kvalitet, du får for pengene. Denne hvide sko med blå blade er en meget nydelig espadrille, hvis nogen havde tænkt sig at spørge mig. Det er et af de par espadrillos, du vist godt kan være bekendt at gå i.

Blå espadrillos fra Espartine

espadrillos til herrer

Espartine / Find espadrillos her

Nuvel skal der være plads til lækre pangfarver, men til herren der ikke kæmpe fan af sådanne farver, skal der naturligvis også være et par i mere afbalancerede farver, og der mener jeg dette blå par espadrillos rammer meget godt plet. I øvrigt kunne man sagtens have denne sko på til finere arrangementer. Det er blot at kombinere med et par tætsiddende chinos, skjorte, blazer og komplementerende klud. Espartine er i øvrigt et ret lækkert tøjmærke fra eksklusive Biarritz, Frankrig.

Blåstribet espadrillos fra Soludos

espadrillos til herrer

Soludos / Find espadrillos her

Soludos er tilsyneladende at finde igen med dette nydelige blåstribet par. Skoen kan på mange måder varetage samme opgaver som den blå espadrille fra Espartine. Lige så snart de er i disse afbalancerede farvekombinationer, er det i min verden ganske acceptabelt at bære sådan et par sko til arrangementer af finere karakter. Det er blot en måde at tage toppen af det formelle.

Grønne espadrillos fra Gioseppo

espadrillos til herrer

Gioseppo / Find espadrillos her

Gioseppo er endnu et spansk foretagende, der laver espadrillos, og denne sko er de utvivlsomt sluppet ret godt afsted med. I forhold til kvaliteten er der ikke en finger at sætte. I Spanien ved de bare, hvordan man laver en luksusespadrille.

Gule espadrillos fra Paez

espadrillos til herrer

Paez / Find espadrillos her

Vinderen af prisen som mest spraglede espadrillesko er der ikke meget tvivl om, hvem går til. Det må næsten være dette gule par med et eller andet abstrakt farvemønster, jeg ikke tør analysere yderligere på. Efter min mening kan et par espadrillos ikke blive for spraglede om end jeg nok ville begrænse mig til strandbrug og afslappede omgivelser med dette par.

Marineblå espadrillos fra Pepe Jeans

espadrillos til herrer

Pepe Jeans / Find espadrillos her

Vi slutter af med en marineblå espadrille fra Pepe Jeans. På trods af jeg er fan af alle skoene heri (overraskende nok i og med jeg selv har fundet dem), så tror jeg denne sko tager den gule førertrøje af alle de 8 espadrillos til herrer. Den har nemlig den helt rigtige farve, der giver en særligt eksklusiv fremtoning. Skoen kan også sættes i kombination med enormt mange forskellige outfits.

Vigtigt er det dog at huske på espadrillen i dag, er den ultimative strandsko. Den er behagelig at gå i og så slipper du for snørebråndshelvedet hver gang, du skal have dem på.

LÆS NU:

15 badebukser til mænd i høj kvalitet

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!