Sommertøj til mænd – 7 lækre idéer

Hvad rimer på sol, sandstrand og godt humør? Sommertøj til mænd! Nemlig, og derfor har jeg fundet 7 lækre idéer til hvad du kan tage på, når solen og sandstranden skal nydes med det gode humør.

Udvalget af shorts, sko, strandtaske, kasket og t-shirt og polo skal ikke nødvendigvis sammensættes som et enkelt outfit, men i stedet opfattes som glimrende inspiration til den generelle sommergarderobe. Hopper du i hele outfittet på én gang, kan du nemlig lynhurtigt komme til at ligne en lidt for hurtig fyr fra de nordsjællandske arealer, hvilket der i øvrigt ikke er noget som helst i vejen med.

Det eneste vi mangler i Danmark er vel efterhånden det gode vejr. Hvis du forresten stadig synes, at sommeren er en anelse for kølig, kan du med fordel spekulere i, om det ikke var på tide at supplere garderoben med en ny sommerjakke.

Gule Ralph Lauren shorts
sommertøj til mænd

Polo Ralph Lauren / 999 / Find dem her

I bedste min-far-er-advokat-stil lægger vi ud med et par klassiske gule Ralph Lauren shorts med straight-leg, som skråler af sommer. Kunne du forestille dig et par hvide sejlersko, en hvid t-shirt og et par elegante Persol solbriller? Muligvis ville du ligne en københavnerstang, men ikke desto mindre en classy én af slagsen.

Beige strandtaske fra Sandqvist

sommertøj til mænd

Sandqvist / 949 / Find strandtasken her

Ejer du en ordentlig strandtaske? Hvis ikke kunne du overveje, om det var på tide at investere i en. Her kan du med fordel kigge på taskemageren, Sandqvist, der har næse for at lave kvalitetslækre transportmidler med øje for design. En beige strandtaske som denne går glimrende med både pangfarver og de nedtonede nuancer, men pas på den ikke bliver væk i sandet, når du lægger den på stranden.

Kongeblå kasket fra Ralph Lauren

sommertøj til mænd

Polo Ralph Lauren 249 / Find den her

Jeg går ikke særligt tit med kasket, men når jeg gør, er det i stil med denne kongeblå kasket fra Ralph Lauren. Jeg er ikke nogen stor tilhænger af de hersens snapbacks, som ungdommen gør et stort nummer ud af. Medmindre du er Turtle fra Entourage eller en sort rapper, bør du holde dig til det klassiske kasketdesign. Dog behøver kasketten ikke være fra Ralph Lauren, men har du en svaghed for netop disse modeller, kan du finde et bredere udvalg lige her.

Mørkeblå t-shirt med palmer

sommertøj til mænd

Orlebar Brown / 949 / Find den her

Det lyder selvfølgelig voldsomt at smide knap tusind kroner efter en t-shirt, men når det kommer til Orlebar Brown, kan det altså betale sig. For det første laver de nemlig rigtigt fede t-shirt design, der er svært at overgå i forhold til den høje sommerlige faktor. For det andet ser du ikke deres produkter andre steder og for det tredje er kvaliteten vanvittig. Netop denne t-shirt tiltaler mig særligt meget, men jeg har svært ved helt at sætte en finger på årsagen hertil.

Pæn sommerblazer i blå

sommertøj til mænd

JOOP! / 2595 / Find den her

Bare fordi det er sommer, kan du selvfølgelig godt gå med blazer. JOOP! står bag denne pæne blå sommerblazer, der har et diskret mønster, som gør den casual og velegnet til de afslappede get-togethers. Sommerblazerens design er helt i tråd med, hvordan en moderne blazer skal se ud. To knapper og en slimfit pasform er nemlig hvad der skal til.

Blå mokkasiner fra Bally

sommertøj til mænd

Bally / 2295 / Find dem her

Når det kommer til sommertøj til mænd, har jeg svært ved at lave en liste uden at have et par lækre mokkasiner med. Det blev i øvrigt forstærket, da mine øjne ramte dette pragteksemplar af en sommersko. Det er naturligvis eksklusive Bally, der er bagmanden, hvilket kommer til udtryk med deres karakteristiske stribe. Prisen på godt 2300 kroner er lidt lavere end standarden for et mokkasiner i denne klasse, hvor eksempelvis Tods, Gucci og Prada er mellem 500 til 1000 kroner dyrere. Med andre ord er der altså tale om noget af et scoop!

Lyserød polo t-shirt fra Lyle & Scott

sommertøj til mænd

Lyle & Scott / 499 / Find den her

Lyle & Scott står for syvende og sidste idé til sommertøj til mænd. Og en glimrende idé må denne lyserøde polo t-shirt siges at være, hvis du er på udkig efter en farverig overdel med korte ærmer. Selvom det ikke er alle mænd der er lige begejstrede for den lyserøde farve, mener jeg det er obligatorisk at have en enkelt klud eller to i denne farve hængende i skabet. I forening med sådan en lyserød polo t-shirt kunne du eksempelvis have et par blå shorts og et par lækre espadrillos.

Var der noget, du kan bruge?

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!