AccessoriesMode & StilTøj

Hvordan Binder Man Et Slips? Se Video Tutorial Til 4 Slipseknuder

Hvordan binder man et slips? Ja, det er et spørgsmål, mange stiller sig selv i sidste øjeblik inden et sjældent bryllup eller den helt store gallafest. Primært fordi mange sjældent går med slips og af den grund nemt glemmer, hvordan det nu lige var, man gjorde sidste gang for 4 måneder siden.

Vi har fundet 4 video tutorials til 4 forskellige slipseknuder, som er blandt de mest klassiske. Det er ikke fancy slipseknuder som eksempelvis en Eldredge slipseknude, der er rimeligt kompliceret at binde.

Personligt man jeg bedst lide slipseknuder, der er slim. Ud af de 4 slipseknuder er Four-in-Hand slipseknuden den bedste at vælge, hvis dette er ens præference.

Hvordan binder man et slips?

Det er op til dig at vælge, hvilken slipseknude der passer dig bedst. Uanset hvad er det nogle fine video tutorials, der udmærket besvarer spørgsmålet “hvordan binder man et slips?”.

Sådan binder du en Four-in-Hand slipseknude

Sådan binder du en Full Windsor slipseknude

Sådan binder du en Half Windsor slipseknude

Sådan binder du en Shelby slipseknude

Meld gerne tilbage hvilken slipsknude du bedst kan lide, og om du fandt det nemt eller svært at følge guiden. Held og lykke!

LÆS NU:

8 billige jakkesæt i god kvalitet

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

1 kommentar

  1. Det er altid så skide svært at binde en slipseknude 😛 Tak for en god gennemgang.
    Hvad vil du mene er på mode i øjeblikket? Skal man helst bære slips eller butterfly? Jeg har selv kig på denne side http://www.Billigtslips.dk , men jeg aner ikke hvad jeg skal gå efter. Jeg synes bare de har nogle billige slips og billige butterfly.
    Hvad mener du er moden lige nu?

Leave a Response