Vi kan ikke komme uden om, at vi her i 2017 bærer vores elektroniske apparater med rundt, som var det proteser til benløse mennesker.

Med over alt har vi iPad’en, Macbook’en, og ja, der er sågar mennesker, som orker at bære deres tudegrimme Windows laptops med rundt. 

Nå, men uanset hvilken computer, du ejer, så bør vi kunne blive enige om, at de selvfølgelig skal transporteres med stil. Og til det formål er en elegant skuldertaske i læder et fornemt sted at starte.  

Af samme grund har jeg fundet 18 fine kandidater til en sådan en læderpræget skuldertaske.

Fælles for skuldertaskerne er, at de alle er relativt smalle med enten et eller to rum. Således har du lige præcis plads til din tablet og bærbare computer.

Derudover er der naturligvis plads til oplader, telefon, businesskort og hvad du ellers plejer at have af fast inventar i computertasken.

Prislejet for skuldertaskerne er rimeligt svingende, hvor du både finder dyre og billige helt ned til de 400 kroner, hvor du dog må nøjes med imiteret læder frem for den ægte vare.

Skuldertaske i rød læder

Læder skuldertaske i rød

Piquadro / 2595 / Gå til shop

Vi lægger ud med en fræk sag i en rødlig brun nuance. Skuldertaskens design fremstår eksklusiv, hvor særligt de blå diskrete linjer, som man kan ane i toppen, giver tasken en snert af sportiness.

Tasken har et primært rum, som burde være nok til den gennemsnitlige oppakning til universitetet og bogcaféen. Samtidig du har en sidelomme, som er velegnet til grab’n’go ting som kuglepen, notesbog, tablet og powerbank.

Marineblå skuldertaske i læder

skuldertaske læder

Coach / 5095 / Gå til shop

Kender du Coach? Det gør jeg. Rigtigt godt endda. Jeg har nemlig indtil fornyligt haft en Coach skuldertaske som fast transportmiddel.

Det har jeg ikke længere, da jeg tænkte, at det var på tide med en udskiftning. Faktisk har jeg ikke fundet den endelige afløser, da jeg kun har en halvbillig rygsæk fra Rains (som jeg dog er rigtigt glad for).

Jeg er stadig på udkig efter en ny skuldertasker, hvor denne blå lækkerbisken snildt kunne være afløser.

Smuk mørkebrun skuldertaske fra Coach

skuldertaske læder

Coach / 5095 / Gå til shop

Hvis du ikke er begejstret for en blå skuldertaske, kan du glæde dig over, at nøjagtigt samme design findes i en klassisk mørkebrun, som jo bare oser vanvittigt meget af klasse og eksklusivitet.

Chokoladebrun skuldertaske fra Coach

skuldertaske læder

Coach / 4295 / Gå til shop

Det er såmænd også Coach, der står bag denne herlighed af en skuldertaske. Man bliver næsten lækkersulten af at kigge på det chokoladebrune læder.

Spraglet skuldertaske fra Pendleton

skuldertaske læder

Pendleton / 1995 / Gå til shop

Det er ikke kun trivielle skuldertasker, jeg har på menuen. Hvad siger du eksempelvis til denne spraglede sag?

Det er en af de helt små skuldertasker med sine blot 31 cm i bredde. Det betyder, at du lige nøjagtigt kan have din 12″ Macbook i roseguld inklusiv oplader med på farten.

Hvad synes du om designet? Yay or nay?

Unik Guess skuldertaske i retro design

skuldertaske læder

Guess / 999 / Gå til shop

Da jeg snublede over denne taske, var jeg splittet. Er den superduperlæksus eller er den for meget af det gode?

Jeg blev enig med mig selv om, at den er helt perfekt. Og så er den helt unik. Hvornår har du sidst set en skuldertaske af flettet læder?

Would never be an accurate estimate?

Vanvittigt lækker skuldertaske i orange læder

skuldertaske læder

Hugo Boss / 5495 / Gå til shop

Orange er en af mine yndlingsfarver. Til trods for det er det sjældent, jeg har enten accessories eller tøj i denne farve. Faktisk har jeg ikke rigtigt noget orange i garderoben.

Måske skulle jeg købe denne? Hvad siger du? Har du noget orange i garderoben?

Babyblå skuldertaske i læder

skuldertaske læder

Uri Minkoff / 3695 / Gå til shop

Det kan godt være, at det ikke lyder specielt mandigt at eje en babyblå skuldertaske, men hvis du lige et øjeblik kan abstrahere fra ‘baby’, kan der ikke herske tvivl om, at den er forbandet pæn at se på.

Det skyldes ikke kun farven. Den tydelige kernelæder bidrager nemlig også betragteligt til et gennemgående tiltalende design.

Beige Uri Minkoff skuldertaske

skuldertaske læder

Uri Minkoff / 3695 / Gå til shop

Brun og beige er velsagtens den mest populære farve til en skuldertaske. Og det er der mange gode årsager til. Vil du høre en af de primære?

At det ser godt. Så enkelt er det nemlig. En brun skuldertaske ser drønlækker ud, og når læderet ovenikøbet har denne her kerneimprægnering, er der ikke andet at sige end, jo tak.

Gief me.

Eksklusiv lysebrun Velorbis skuldertaske

skuldertaske læder

Velorbis / 1995 / Gå til shop

Denne taske fra Københavnske Velorbis er blandt mine personlige favoritter. Den er simpelthen bare så skide lækker.

På den ene side er designet præget af stilren minimalisme, og på den anden side er designet præget af stærke referencer til retro slash vintage æraen. I love it.

Klassisk sort Michael Kors skuldertaske

skuldertaske læder

Michael Kors / 3695 / Gå til shop

Jeg kommer ikke til at investere i en sort skuldertaske foreløbigt. Sort bliver nemlig aldrig min farve.

Denne holdning deler jeg dog ikke med alle. Det er ren og skær smag og behag, så hvis du er til sort, er der gode chancer for, at det klassiske design behager dig.

Kokosnødbrun skuldertaske i kernelæder

skuldertaske læder

Bally / 6995 / Gå til shop

Du kender Bally, hvorfor jeg ikke behøver at uddybe årsagen til den betragtelige pris.

Det er monsterlækkert design på tværs af læder, synninger, håndtag og stropper. What’s not to love?

Brun retro skuldertaske i læder

Læder skuldertaske retro

Royal Republic / 1595 / Gå til shop

Med en klassisk brun farve er denne skuldertaske i læder et godt valg, hvis du leder efter en elegant skuldertaske med et retro design.

Selvom tasken har lidt retro over sig, gør den sig ganske pænt til et stilet jakkesæt.

Generelt er det sundt at vælge en skuldertaske, der ikke er alt for formel at se på. Således skabes der nemlig dynamik i sammensætningen af dit outfit.

Sort skuldertaske i læder

Skuldertaske i sort læder

Cowboysbag / 1395 / Gå til shop

På trods af at en brun skuldertaske i læder ser bedre ud, har jeg alligevel valgt at tilføje en enkelt sort af slagsen. Ikke at denne sorte skuldertaske er noget helt særligt, men jeg synes den har et solidt design med klare linjer.

Den sorte skuldertaske i læder har to rum og et hav at små spændende lommer. Nu siger jeg spændende lommer, men personligt sætter jeg stor pris på små lommer, hvor man kan gemme og arrangere forskellige sager, hvad end det er dit pas eller idébog.

Stilren skuldertaske i brun læder

Brun skuldertaske til computer

Sandqvist / 2195 / Gå til shop

Da jeg så denne skuldertaske, var jeg forelsket med det samme. Det subtile matbrune læder, den klare overflade og det simple design er forenet i en meget smuk blanding.

Den brune skuldertaske i læder har ét rum og en yderlomme med lynlås. Særligt yderlommen vil du hurtigt lære at sætte pris på, da den er velegnet til opladere, en lille madpakke og et par dåsesodavand.

Generelt bærer skuldertasken stor præg af høj kvalitet. Omvendt er skuldertasken heller ikke gratis, men når nu du søger en skuldertaske, hvor design og kvalitet er førsteprioritet, så har du altså en seriøs kandidat.

Mørkebrun skuldertaske i læder

Læder skuldertaske mørkebrun

Zign / 739 / Gå til shop

I den lidt billigere ende har jeg valgt denne mørkebrune skuldertaske, fordi du får rigtig god value-for-money.

For lidt over 700 kroner får du en elegant skuldertaske i læder, og det er altså ægte læder – ikke imiteret.

Der er et eller andet luksuriøst over sådan en mørkebrun farve. Måske fordi den danner associationer til Mulberry – who knows.

Brun skuldertaske i attachémappe-design

Skuldertaske i attachémappe design

Your Turn / 409 / Gå til shop

Fed skuldertaske i ægte bedstefar-stil. Den minder rigtigt meget om min egen gamle bedstefars værktøjskasse tilbage i sin tid, hvor denne skuldertaske dog er noget smallere.

Den er formentlig heller ikke særlig praktisk som værktøjskasse, men den har de to lukkestropper og den firkantede form, som er kendetegnende.

Skuldertasken har to åbne rum, hvilket vil sige. der altså ikke er lynlåse. Stropperne er eneste lukkemekanisme, men det er nu også mere end fint.

Skuldertasken er absolut i den lave ende, hvad angår pris. Det er også derfor, den er lavet af imiteret læder. Generelt er Your Turn kendt for at levere produkter i udmærket kvalitet.

Elegant brun skuldertaske i læder

skinnende brun skuldertaske i læder

Royal RepubliQ / 1395 / Gå til shop

Den sidste skuldertaske i læder er fra Royal RepubliQ. Her er der tale om en skuldertaske, som udmærker sig i alle facetter.

Den brune farve spiller fint sammen med skuldertaskens tydelige syninger. Samtidig er det en af de mere rummelige af slagsen med to rum af samme størrelse.

Skuldertasken henvender sig til herren, der har brug for lidt ekstra plads til et par analoge bøger. Og det inkluderer jo sådan set alle studerende. Mig bekendt slæber man stadig rundt på tonstunge bøger på universiteterne og handelshøjskolerne.

NEXT UP: