9 lækre sneakers til jakkesættet og blazeren

Det skal handle om lækre sneakers til jakkesættet og blazeren, men kan det overhovedet lade sig gøre? Og er det egentligt lovligt? Jeg er sikker på, at man i både Konservative og KU kan finde en pæn mængde medlemmer, der mener at kombinationen af sneakers og jakkesæt burde forbydes. Mads Holger ville formentligt gå forrest.

Men det skal nu ikke handle om konservative sjæle, der ikke bryder sig om forandring. Det skal i stedet handle om at tage imod forandring med åbne arme, så hvis du er et liberalt væsen vil du med stor sandsynlighed sætte pris på denne artikels indhold. Jeg kan i hvert fald afsløre, at begejstringen hos mig selv er nem at spore.

Da overskriften til denne artikel skulle formuleres, må jeg indrømme, at jeg havde problemer med at sætte det helt rigtige mærkat på, da indholdets 9 par sko alle er unikke og i øvrigt ganske originale. De bygger på en trend der har stået på i lidt over et år, hvor man blander det formelle med det uformelle. Resultatet af denne kombination er et afslappet, men alligevel pænt look, som gør sig velegnet til netop jakkesættet. Derfor er det måske ikke helt korrekt at kalde dem for sneakers, men i og med skoene har en sporty gummisål, mener jeg alligevel, at de kan puttes i samme boks.

Samtlige 9 lækre sneakers er fra samme modehus, nemlig Cole Haan. Cole Haan er et premium brand, der har snart 100 års erfaring på rygsøjlen. Deres tilgang til mode har altid været at skabe produkter, som verden ikke før har set. Netop dette koncept gør også, at jeg er kæmpe tilhænger. Der er ikke noget bedre end et modehus, som tør tage skeen i den anden hånd og udfordre status quo. Let’s go!

Elegante blå sneakers sko
lækre sneakers til jakkesættet

Cole Haan / 1595 / Find skoene her

Kunne du ikke forestille dig et par elegante blå sneakers i ren læder til dit grå jakkesæt eller blazer? Denne hede drøm kan dette par indfri. På trods af det sporty design formår skoen alligevel at fremstå formel på en uformel måde. Giver det mening? Måske ikke, men du ved hvad der menes.

Marineblå sneakers i denim
lækre sneakers til jakkesættet

Cole Haan / 1595 / Find skoene her

Jeg holder meget af Cole Haans sneakers med pyntesøm, men de laver såmænd også elegante sneakers til jakkesættet, hvor det ikke figurerer. Hvad med dette marineblå par, hvor denim og gummisål lækkert komplementerer hinanden? Den rå marineblå tone gør modellen velegnet til et kongeblåt jakkesæt. Find gerne en lommeklud der matcher skoen. Det kunne eksempelvis være en hvid i samme nuance som skoens sål.

Formelle sneakers i rå grå

lækre sneakers til jakkesættet

Cole Haan / 1595 / Find skoene her

Magen til de marineblå sneakers findes modellen også i en rå grå farve, der fremstår ganske tiltalende. Sådan et par ville fungere fremragende med et par mørkeblå chinos og grå blazer. En hvid skjorte ville være prikken over i’et.

Pæne brune sko med hvid gummisål

lækre sneakers til jakkesættet

Cole Haan / 1595 / Find skoene her

Tilbage ved de lækre sneakers med de lækre pyntesøm har vi denne sag i det man kalder en to-tonet brun. Ligesom artiklens første par er det læder, der kærtegner skoen fra hæl til tå, hvor sålen, vanen tro, er af gummi. Skoens brune farve gør den særdeles velegnet til de blå jakkesæt.

Camouflerede sneakers med brun læder

lækre sneakers til jakkesættet

Cole Haan / 1995 / Find skoene her

Jeg troede aldrig, at det skulle ske, men i dag er dagen, hvor jeg bifalder et produkt, hvor det velkendte militærcamouflage indgår. Og det kan du sikkert også godt forstå, for se lige engang et monsterlækkert par, hvor den klinisk rene gummisål flyder over i et orgie af sexet cognacbrun læder med et patina, der giver anledning til våde drømme. I forlængelse heraf går det op for en, at militærcamouflage og hvad vi kender fra håndsyede engelske sko komplementerer hinanden som en iPhone og Macbook Air.

Personligt er det sjældent, at jeg møder et par sko, der giver mig en sådan trang til at trykke på køb-knappen. Fy for en skefuld!

Nydelige sneakers med pyntesøm

lækre sneakers til jakkesættet

Cole Haan / 1995 / Find skoene her

Hvis du sætter pris på lækre sneakers, hvor sort gør sig gældende uden at det bliver alt for ordinært, er der ingen grund til at lede andre steder end lige her. For se lige engang et bæst af originalitet, karakter og personlighed! Fra den guldfarvede gummisål, det patinerede sorte læder til den plyssede overgang står det hurtigt klart, at der ikke er ret mange chancer for at undgå positiv opmærksomhed i gadebilledet!

Formelle sneakers i sort skinnende læder

lækre sneakers til jakkesættet

Cole Haan / 1795 / Find skoene her

Skal vi ud i et par lækre sneakers til jakkesættet, der er helt sorte, er ovenstående par et suverænt bud til opgaven. Ser man bort fra den sorte gummisål, er skoen ethundrede procent sammenlignelig med et par klassiske sorte herresko fra engelske Church’s.

Sorte formelle sneakers med løbeskosål

lækre sneakers til jakkesættet

Cole Haan / 2095 / Find skoene her

I samme boldgade, men i et noget mere vovet design, kan du holde dig for øjnene og hoppe ud i det. Hvor forrige par var strømlinet, er dette design en spøjs blanding af de klassiske linjer og hvad du kender fra et par Nike løbesko fra serien Free. Personligt ville jeg nok vælge det første par, men det skyldes primært, at jeg er en sucker for de velanrettede pyntesøm.

Elegante brune sko med gummisål

lækre sneakers til jakkesættet

Cole Haan / 2095 / Find skoene her

Sidst, men ikke mindst, tæller de lækre sneakers til jakkesættet og blazeren naturligvis også et klassisk brunt par med et design, der stammer fra klassiske herreskomærker som Fratelli Rossetti, John Lobb, Crocket & Jones og hvad de ellers hedder. Hvad dog ikke er klassisk er løbeskosålen, som også gjorde sig bemærket ved sidste par i sort, hvor nøjagtigt samme design i øvrigt gør sig gældende. Konstellationen med en sort sål og brun læder fungerer fantastisk, hvorfor jeg er fristet til at overdrage titlen for lækreste sneakers til jakkesættet her i artiklen til netop dette par.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!