Blå Quiltet Jakke Fra Ralph Lauren

De sidste to sæsoner har min overgangsjakke været en blå quiltet jakke fra Ralph Lauren magen til den på billederne, og nu hvor vi står overfor forårssæsonen, ville jeg da lige vise den frem. Denne blå quiltet jakke fra Ralph Lauren er efter min mening en af tidens mest klassiske og stilfulde overgangsjakker, man kan finde i herrebutikkerne.blå quiltet jakke ralph lauren

Særligt det quiltede design som man efterhånden ser ved en del forskellige tøjmærker, tager sig godt ud i kombination med Ralph Laurens jagtinspirerede linjer. Man ser mange kopier af Ralph Laurens quiltede jakker, men jeg har endnu til gode at finde nogen, som slår eller rammer samme niveau.

Selvom Ralph Lauren har nogle relativt høje priser, så skal man ikke tage fejl af den forskel, der er i kvaliteten fra de middelmådige brands. Heller ikke selvom det er en quiltet jakke, der ligner noget gartnere går rundt med. Ja, sådan en kommentar jeg har hørt.

Jeg har flere veste i quiltet design fra anerkendte mærker, dog ikke lige så dyre, men hvor kvaliteten har været foruroligende dårligere sammenlignet med eksempelvis denne blå quiltet jakke fra Ralph. Det kan blandt andet mærkes i stoffets kvalitet, hvor det ved mine vester er meget tyndt og slidsvagt, hvilket polyester og nylon aldrig må være. En anden detalje ved Ralph Laurens quiltede jakker er det overordnede look. Man kan se det er høj kvalitet, og har man øje for detaljer, er det også tydeligt, at der ikke er overladt noget til tilfældighederne ved sådan en quiltet jakke fra Ralph Lauren, hvor det særligt kommer til udtryk ved syningerne og de diskrete linjer, der bidrager til det overordnede udseende.

blå quiltet jakke ralph laurenDe brune ruskindslapper er så lækre at kigge på, jeg næsten får kuldegysninger.

Som nævnt i flere af mine artikler er det ingen hemmelighed, jeg er stor fan af Ralph Lauren, så det kan naturligvis ikke udelukkes, at jeg måske er lidt for farvet i mine analyser. Men i så fald må I lige sætte mig på plads. Nogen ville måske sige at Barbour laver en langt bedre quiltet jakke end Ralph Lauren. Jeg har dog bare ikke oplevet en quiltet jakke fra Barbour der repræsenterer både lækkert design og kvalitet, der giver overall value for money, som får en til sige “Der smider jeg sgu lige pengene på Barbour”.

Blå quiltet jakke fra Ralph Lauren

Denne blå quiltet jakke fra Ralph Lauren står i knap 3300 kroner. En pæn slat for en overgangsjakke nogen kun bruger en måned eller to, men så må jeg lige minde Jer om, at man både kan bruge den i foråret og efteråret. Jeg bruger i hvert fald min jakke godt 4-5 måneder om året.

Ralph Lauren laver som regel de quiltede jakker i flere forskellige farver, men hold dig for guds skyld til blå eller sort. Det ser lidt for nyrig russisk ud, når man går rundt i en quiltet Ralph Lauren jakke i Karl Marx-rød. Er du ikke helt sikker på, at du er typen, der går i quiltet jakke? I så fald kan du finde nogle alternative jakker her – naturligvis også fra Ralph Lauren.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!