10 af de bedste shorts til den bedste sommer

Det må vi i hvert fald have lov at håbe, sommeren bliver. En del kunne også tyde på det, når man kigger ud af vinduet. Kalenderen viser ligeledes maj, som ofte er en af årets bedste måneder rent vejrmæssigt. Det plejer i hvert fald at være fornemt vejr. Et hurtigt kig på min iPhone’s vejr-app indikerer også, at der er grund til at optimisme. De næste 10 dage viser nemlig sol, sol og sol med +19 grader.

Halleluja!

Jeg er dog ingen Voldborg og har heller ikke en lige så flot samling af originale striktrøjer. Derfor må vi blot krydse fingre for vejret og håbe, at følgende 10 shorts til mænd får lov at blive brugt. Det er nemlig nogle af bedste shorts, du kan finde.

Og hvorfor er de det?

Jo, hvert par har den rette længde, som går et stykke over knæene og så dækker farveudvalget over de vigtigste til den forestående sommer. Denne kombination foranlediger altså det, jeg beskriver som sommerens bedste shorts til mænd. Det har ikke nødvendigvis noget at gøre med mærkerne, hvorfor der også er noget for enhver smag rent prismæssigt.

Skal vi ikke kigge på det?

Flotte olivengrønne herreshorts

bedste shorts mænd

Scotch & Soda / 599 / Find shorts her

En af mine nye yndlingsfarver er olivengrøn. Det er bare så skide classy at se på. Det oser af kvalitet på et højt plan og så skiller farven sig også ud af mængden. Olivengrøn er nemlig ikke nogen udbredt farve, hvilket kun kan undre.

Helt konkret er disse olivengrønne shorts fra Scotch & Soda et fint eksempel på det perfekte par. Designet er stilrent og pasformen perfekt, hvor shortsåbningerne holder sig tæt op ad lårene. Ofte ser man shorts, hvor det modsatte gør sig gældende. Det ligner simpelthen lort, da stoffet blafrer som et hejst Dannebrog. Ikke at Dannebrog er et grimt flag, men du fanger min pointe.

Olivengrøn fungerer fremragende med lyse farver, hvor hvid er min personlige favorit. Kan du forestille dig en hvid t-shirt og et par hvide sneaks?

Klassiske beige shorts

bedste shorts mænd

Lacoste / 649 / Find shorts her

Jeg vil tro, at beige shorts har været den mest dominerende faktor i min sommergarderobe, når jeg kigger tilbage på årenes løb. Et par beige shorts er klassiske og evigt relevante. Man bliver aldrig træt af beige og slet ikke, mens sommeren står på.

Det kan godt være, at jeg af og til ikke virker voldsomt kreativ ift. anbefalinger til et samlet outfit, men det hænger selvfølgelig sammen med min begejstring for den minimalistisk herremode. Derfor foreslår jeg igen den hvide farve, men denne gang i form af en kortærmet skjorte og et par lækre sejlersko.

Klassiske marineblå shorts

bedste shorts mænd

Lacoste / 649 / Find shorts her

I nøjagtigt samme design er det endnu en model fra Lacoste, som denne gang er marineret i en klassisk og eksklusiv marineblå. Jeg har vistnok nævnt det flere gang, men mine signaturshorts har de seneste par somre været netop sådan en blå model. Og det er der en god grund til.

Marineblå shorts passer til alt og kan indgå i både afslappede og de lidt mere formelle sommer outfits. Til lidt over 600 kroner er det i øvrigt også en meget god deal, da Lacoste som regel leverer fornem kvalitet.

Lækre hvide Ralph Lauren shorts

bedste shorts mænd

Polo Ralph Lauren / 1095 / Find shorts her

Her er Ralph Lauren shorts i den lidt tungere ende rent prismæssigt, hvor du skal af med mere end en tusse. I forhold til slitage og levetid, tror jeg ikke, at de holder længere end et par fra Lacoste. Det som gør Ralph Lauren dyrere er, at deres materialer er lidt mere eksklusive.

Hvad angår de hvide shorts, er det naturligvis et absolut must at have sådan et par i sommergarderoben. Det bliver jo ikke mere sommerligt med et par hvide shorts og hvis du skal gøre det ordentligt, kan du lige så godt købe et par fra Ralph Lauren.

Pæne turkisblå shorts

bedste shorts mænd

Produkt / 199 / Find shorts her

Produkt er for mit vedkommende et ukendt mærke, jeg først lige er blevet gjort bekendt med. Det viser sig dog, at Produkt er et af Bestsellers mærker, hvorfor vi roligt kan stole på, at kvaliteten er acceptabel.

Ofte er jeg ikke meget for turkisblå, da det hurtigt bliver en kende feminint, men hvis man forstår at sammensætte eksempelvis dette par shorts med nogle rå kontraster, kan det blive ganske fornuftigt. Her kan jeg anbefale farver som brun, sort og orange, hvis du skal være rigtig fræk.

Rå denim shorts

bedste shorts mænd

DRMTM / 599 / Find shorts her

Denim bliver nok aldrig upopulært. Eksempelvis er og har denim jeans altid været velanset ekvipering til mænd og i øvrigt også damer. Lige i øjeblikket er denim dog ekstra trendy. Hvorfor tør jeg ikke sige, men det er vel fordi modebranchen ikke har kunne finde vej til den kreative del af hjernen i år.

Anyway, et par denim shorts bør du klart overveje at tilføje sommergarderoben, da de altid kan bruges på en sommerlig eftermiddag i Kongens Have eller en drukkenboltstorsdag til Distortion, som i er lige om hjørnet.

Jeg plejer ikke at anbefale denim shorts eller jeans med store huller eller overdrevent slitage, men lige netop dette par synes at tiltale mig.

Stilrene grå shorts

bedste shorts mænd

Reiss / 799 / Find shorts her

Det er min generelle opfattelse, at mænd betragter sommertøj som notorisk afslappet. At et sommer outfit skal være chill og stemme overens med stemningen på en varm sommersøndag. Det er jeg uenig i.

Et sommer outfit kan sagtens være elegant og stilet. Til sådan et formål kan man passende bruge nogle stilrene grå shorts, som dette par fra Reiss. Det ville eksempelvis være interessant at parre dem med en mørkeblå skjorte og mørkeblå loafers. Kan du se det for dig?

Stribede grå shofshorts

bedste shorts mænd

J. Lindeberg / 649 / Find shorts her

De er lidt i samme boldgade, som det grå par Reiss. Dog er disse stribede stofshorts en anelse mere casual, hvor jeg snildt kunne se dem i forlængelse af spraglede espadrillos og en hvid t-shirt. Og så kan du jo lige så godt tage en tur på stranden, men husk en præsentabel strandtaske.

Afslappede grønne shorts

bedste shorts mænd

Pier One / 249 / Find shorts her

Pier One er enhver herres redningsmand, når det kommer til billigt, farverigt og et enormt udvalg af herretøj. Disse shorts fra Pier One finder du i en pæn håndfuld farver, hvor jeg var nødt til at vælge den grønne. Jeg mener, se lige hvor sommerlige de er.

Blomstrede Esprit shorts

bedste shorts mænd

Esprit / 399 / Find shorts her

Vi slutter af med fest og farver i form af et par særdeles blomstrede shorts, hvor der i den grad er smæk for skillingen. Godt nok har det ikke ret meget at gøre med den minimalistiske herremode, jeg advokerer for.

Til gengæld kan sådan et par snildt indgå i et raffineret minimalistisk outfit. I sådan et outfit er der nemlig gerne et spraglet element, hvor resten af tøjdelene til gengæld skal være enkle og neutrale.

Til dette formål kan jeg foreslå en marineblå t-shirt og et par marineblå sommersko.

LÆS NU:

3 billige og minimalistiske outfits der ser dyre ud

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!