Sommerbukser til den gode sommer

Selvom det er godt vejr og temperaturen er høj, kan du sagtens have et par lange bukser på. Det vigtigste er blot, at de kvalificerer sig som sommerbukser. Men hvornår kvalificerer et par bukser sig til sommerbuksekategorien, tænker du måske?

Det handler om farver og materiale. Et par sommerbukser i en stærk farve som gyldenbrun, rød eller mørkegrøn er gode bud. Derudover er stoffet, du kender fra et par chinos ligeledes et dejligt blødt materiale, som gør bukserne behagelige at have på. En stærk farve er ikke nødvendigvis det samme som en pangfarve. En eksklusiv mørkeblå er eksempelvis, hvad jeg beskriver som en stærk farve. Derudover behøver sommerbukser ikke være chinos. Stofbukser og udvalgte jeans er ligeledes en mulighed, men ikke altid.

Jeg har samlet lidt inspiration til, hvordan et par sommerbukser kan sættes ind i et lækkert sommer outfit.

Det giver sig selv, at et par hvide bukser automatisk kvalificerer sig som sommerbukser. Med et par hvide sommerbukser har du mulighed for at smide en masse lækre farver ind i blandingen. Hvad med et par stilrene blå mokkasiner og en lyseblå blazer?

Hop i et par beige chinos og fold dem gerne et par gange op for at tilføje outfittet et ekstra sommerligt element. Et par beige chinos er næsten universelle i forhold til sammensætningsmulighederne. Derfor bør din sommergarderobe også inkludere et par.

Hvide bukser og beige fungerer glimrende. Vælg eventuelt en beige bomber jakke her til sommerhalvåret. Den bliver du glad for.

Hvide sommerjeans fra Just Cavalli

fede sommerbukser herre

Just Cavalli / 2195 / Find sommerbukserne her

Nu hvor vi er ved hvide sommerbukser, kan vi lige så godt fortsætte med et par konkrete forslag. Hvad synes du eksempelvis om sådan et par rå jeans fra italienske Just Cavalli?

Kombinationen af meget høj kvalitet og slidte detaljer gør bukserne velegnede til sommerhverdagen. Det fede ved et par hvide slidte bukser er, at du sagtens kan kombinere dem med en formel skjorte og et par elegante herresko. Her kunne du hoppe i en blå skjorte og et par brune brogues.

Det er, hvad jeg kalder en slam dunk.

Hvide sommerbukser fra Gant

fede sommerbukser herre

Gant / 799 / Find sommerbukserne her

Alternativt kan du vælge et par klassiske hvide chinos fra Gant. Der er selvfølgelig ikke ret meget råt over dette par, men du har alligevel en hel del muligheder.

En af muligheder ser sådan ud:

A photo posted by Stayclassydk (@stayclassydk) on

Jeg er fan af at kombinere hvide bukser med en stærk kontrast som eksempelvis et par brune krokodillesko. Du kunne også vælge farver som orange, rød, blå og grøn. Egentligt har du frit slag, men hold dig fra de hvide farver. Du skulle nødigt ligne en, der skal til Sensation White.

Elegante marineblå sommerbukser

fede sommerbukser herre

Teddy Smith / 449 / Find sommerbukserne her

Det er ikke noget problem at anskaffe sig billige sommerbukser, der ligeledes ser flotte ud. For mindre end en plovmand, kan du iklæde dig et par elegante marineblå sommerbukser. Ikke dårligt, vel?

Eksklusive sommerbukser i elegant blå

fede sommerbukser herre

Reiss / 1295 / Find sommerbukserne her

Selvom disse stofbukser også kan agere nederste halvdel i et jakkesæt, kan du snildt bruge dem som eksklusive sommerbukser. Og et par eksklusive sommerbukser ville være fremragende med en hvid polo og et par brune loafers.

Jeg synes eksempelvis, at dette par fra Fratelli Rossetti er ret nydelige. De koster 2095 kroner.

sommerbukser herre 2016

Brune sommerbukser fra Tommy Hilfiger

fede sommerbukser herre

Tommy Hilfiger / 799 / Find sommerbukserne her

Normalt er brune bukser ikke specielt sommerlige, men lige netop denne model fra Tommy Hilfiger er. Det skyldes selvfølgelig den gyldenbrune nuance, som får bukserne til at ligne skæret fra en smuk solnedgang.

Sådan et par gyldenbrune sommerbukser er et interessant indslag i et sommer outfit, da det er en relativt sjælden farve. Hvis jeg lige havde fået dette par ind ad døren, ville jeg formentligt hoppe i bukserne sammen med en hvid sommerskjorte og et par hvide Tod’s. De ser i øvrigt sådan her ud:

sommerbukser herre 2016

De er så forbandet pæne at se på.

Sommerblå chinos fra Hugo Boss

fede sommerbukser herre

Hugo Boss / 949 / Find sommerbukserne her

Der findes som bekendt mange blå nuancer, hvor nogen er mere sommerlige end andre. Heriblandt finder vi denne nuance, som jeg netop også beskriver som værende sommerblå.

Sådan et par sommerblå chinos ville være geniale at sætte sammen med nogle stilrene espadrillos og en blomstret sommerskjorte.

Pæne beige sommerbukser

fede sommerbukser herre

Tom Tailor / 469 / Find sommerbukserne her

Som vi talte om indledningsvist, bør et par beige chinos altid være at finde i en herres sommergarderobe. Skal det ovenikøbet være billigt, kan du passende vælge denne model fra Tom Tailor. Bæltet følger dog ikke med, men det er sgu heller ikke særligt pænt at se på alligevel.

Knaldrøde sommerbukser

fede sommerbukser herre

Tommy Hilfiger / 899 / Find sommerbukserne her

Det ville ikke være rimeligt ikke at iklæde sig nogle pangfarver, nu hvor det er sommer. En god og farverig sommer bør afspejles i form af ens beklædning. Det kan du eksempelvis gøre ved at iklæde dig et par knaldrøde chinos fra Tommy Hilfiger.

Mørkegrønne sommerbukser fra Hugo Boss

fede sommerbukser herre

Hugo Boss / 799 / Find sommerbukserne her

Hvis man skulle pege på årets sommerfarve, er denne mørkegrønne et godt bud. Den er hverken for mørk eller for lys. Nogen ville måske kalde den mintgrøn, hvilket egentligt også lyder meget rigtigt.

Det fede ved et par mintgrønne sommerbukser er, at du ikke rigtigt kan parre dem med forkerte farver. Jeg har prøvet at komme i tanke om nogen, men alle kombinationsmuligheder har charme på sin egen måde. Du kan vælge sorte, brune, grå, blå og gule sko. Du kan vælge spraglede sommerskjorter og ternede blazere. Det kan stort set ikke gå galt for dig.

Lysrøde sommerbukser fra Pepe Jeans

fede sommerbukser herre

Pepe Jeans / 499 / Find sommerbukserne her

I sommerens navn sluttes der af med et par lyserøde chinos, som er en god kandidat til artiklens flotteste sommerbukser. Det er nemlig en lidt speciel lyserød nuance, som skriger af varm sommer.

Ud over en tiltalende lyserød er den lave pris og høje kvalitet, som Pepe Jeans også altid står inde for, endnu nogle gode argumenter for at trykke på købknappen.

LÆS NU:

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!