10 nydelige sneakers til sommer

Vi har samlet en hård kerne af 10 par nydelige sneakers til sommeren. Samlingen af sneakers til sommeren er præget af eksklusive mærker som Ralph Lauren, Marc Jacobs, men også betalelige mærker som YOUR TURN og Zign har fundet vej til listen. Det man skal huske på, når man køber sneakers til sommeren er, om det er sneakers man skal bruge hver dag, eller om det blot er til strandfester, festivaler og lignende. Det er alle gummisko og de går i stykker på et tidspunkt, smider man lidt ekstra knaster efter et par sneakers og værner om dem, så kan man faktisk have dem i ret lang tid.

I denne blanding af sneakers til sommeren har vi både dyre og billige sneakers. De billigere sneakers er oplagte til strandfester, festivaler osv., hvor de dyrere er særligt bevendt til hverdagsbrug. Hvis du først har vandret rundt i dine Ralph Lauren sneakers til et Distortionsarrangement, vil ikke engang en vask redde dem fra alvorlige knubs.

Som det kan ses, sætter vi pris på sneakers i stærke farver. Når det nu er sommer, gør det ikke noget ens sneakers også er farverige.

Grå sneakers med lædersnørrebånd

Grå sneakers ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find dem her

Festen starter med disse klassiske grå Ralph Lauren sneakers med hvid sål og polohest. Farvespillet er perfekt i disse sneakers og særligt detaljen med læderlooket, giver den et eksklusivt look.

Nålestribet sneakers i blå

Blå sneakers med brun lædertouch

Ralph Lauren / 799 / Find dem her

Ralph Lauren sneakers med sailorfarver. Vi synes, at der er så meget sailor over disse sneakers, at vi kun tillader dig at have dem på, når du befinder dig på din +50 fods yacht. Spøg til side – du må naturligvis gerne have dem på, når du sætter dig i din Bentley. Disse sneakers er et must-have her til sommeren.

Brune sneakers i læder

Brune Lædersneakers

YOUR TURN / 249 / Find dem her

I den billigere ende har vi disse brune sneakers i læder. Godt nok er det imiteret læder, men hvad havde du også forventet til den pris? 249 kroner for et par sneakers der kan holde til en enkelt sommer, er ikke noget dårligt trade. Værner du om dem, kan de måske også holde til næste år. Det imiterede læder er nemlig vaskbart.

Blå sneakers med hvid sål

Ralph Lauren Sneakers blå gul hvid

Ralph Lauren / 799 / Find dem her

Igen en Ralph Lauren sneakers i stærke farver. Her har man valgt at kombinere gul og en klassisk blå og forene dem med den hvide sål og læderinteriøret. Disse sneakers oser af Sydfrankrig og rivieraen. Match dine blå sneakers med et par mørkeblå casual shorts og en klassisk skjorte. Så er du både kørende og sejlende.

Brune sneakers med eksklusivt look

Brune sko med hvid sål

Zign / 399 / Find dem her

Smarte brune sneakers der har et eksklusivt look. Den brune farve er vi særligt tossede med. Det eneste man ikke ville kunne kombinere disse brune sneaker med, ville være et kostume fra Bamse og Kylling. Disse sneakers til sommeren er universelle og tidløse. Og så til en fornuftig pris.

Mørkeblå sneakers med hvid sål

Blå sneakers med rød polo

Ralph Lauren / 799 / Find dem her

Tilbage i Ralph Lauren afsnittet har vi disse klassiske mørkeblå sneakers med en glat hvid sål. Sålen er lavet i ordentlig kvalitet, således du ikke oplever, at den pludselig går op i limningen. Disse sneakers er elegante og samtidig et symbol på enkel skønhed.

Kridhvide sneakers fra YOUR TURNBillige hvide sneakers

YOUR TURN / 249 / Find dem her

Her har vi et par klassiske hvide sneakers til sommeren i den billige ende af prisskalaen. Erfaringen med hvide sko er rimelig klar. De holder sig ikke hvide i særlig lang tid. Til gengæld er hvide sneakers pæne at se på, når de endeligt er nyvaskede. Selvom det er et par billige sneakers, er der ingen tvivl om, at de kan overleve 3-4 måneder sommermåneder rundt omkring i Europa.

Sneakers i Oliven

Oliven Sneakers

HUB Footwear / 549 / Find dem her

Som en god modsætning til de kridhvide sneakers kommer disse charmerende basser marcherende ind som 8. par sneakers her i serien. Der er tale om et par anderledes sneakers, hvor den hvide sål og snørrebånd er det eneste genkendelige. Disse sneakers er nemlig lavet af et ret sjovt tekstil. Det minder lidt om de gamle gulvtæpper, man anlagde i gamle sommerhuse nord på, som man absolut ikke kunne træde på i bare tæer uden at ridse trædepuden. Uanset hvad mener vi det er et par interessante sneakers, vi ikke ville være blege for at bære.

Elegante mørkegrå sneakers

mørkegrå sneakers ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find dem her

Ralph Lauren har markeret sig pænt på denne liste, men disse elegante mørkegrå sneakers bliver det sidste par. I solide materialer får du et par sneakers, der for engangs skyld har ramt den helt rigtige nuance af grå. Den mørke elegante grå der synes at være udfaset. Det er om ikke andet meget lidt, man ser til den. Sådan en par sneakers kunne man sagtens kombinere med et sort eller blåt jakkesæt, hvis man skulle holde stilen afslappet.

Orange sneakers med hvid sål

marc jacobs sneakers i orange

Marc Jacobs / 3895 / Find dem her

Med tiende og sidste par sneakers slutter vi af med de suverænt mest farverige. Nemlig disse orange sneakers fra Marc Jacobs, som i øvrigt er ganske fede. Desværre har vi ikke bare ikke skrevet prisen forkert. De koster rent faktisk 3895 kroner, hvilket mildest talt er nemt at kategorisere som vanvittigt, når der er tale om en gummisko. Til gengæld kan vi røbe, at både sålen og foret er ægte læder. Vi er vilde med dem, men ikke nok til at tage et kviklån.

LÆS NU:

33 fede sneakers til efteråret

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!