9 fede herretrøjer til efteråret

Såfremt du er på udkig efter en håndfuld fede herretrøjer til efteråret, bør du kunne stille dig tilfreds med følgende 9 lækkerbiskener. Undertegnede har nemlig støvsuget internettet for de lækreste trøjer i den bedste kvalitet og ikke mindst design. Men det kommer vel ikke som nogen overraskelse?

Nuvel er det herretrøjer til efteråret, men det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan bruge dem gennem hele vinterhalvåret. Dog er der den forskel, at du med disse herretrøjer ikke nødvendigvis behøver en jakke udover, da de er i stand til at holde dig varm, selvom måske kun er 12-14 grader. Bliver det koldere end det, må du nok hellere finde overgangsjakken frem.

Måske synes du, at udvalget er i den dyre ende af prisskalaen, men jeg behøver vel ikke nævne, hvorfor det bedre kan svare sig at give en tusse for en trøje frem for at købe tre til 330 kroner? Kvalitet over kvantitet!

Marineblå herretrøje med quiltet mønster

fede herretrøjer til efteråret

Lyle & Scott / 1295 / Find herretrøjen her

Lyle & Scott er altid god for solid herreekvipering, der spiller på det kreative klaver. For mit vedkommende er det nyt at se en herretrøje med et quiltet design. Ikke desto mindre går det direkte i hjertet. På den gode måde! I forlængelse af en elegant marineblå herretrøje som denne, ville det være gennemført med en blå quiltet vest. Gerne en fra Ralph Lauren.

Ralph Lauren herretrøje i eksklusiv brun

fede herretrøjer til efteråret

Polo Ralph Lauren / 999 / Find herretrøjen her

Ralph Lauren har en fantastisk evne til at kombinere det afslappede med det eksklusive. Tag eventuelt et kig på en herretrøje som denne model, der er tapetseret af en vanvittig nydelig brun. Trøjens høje hals samt lynlås går den oplagt til et casual outfit med blazer, chinos og et par hvide sneakers. Spiller du golf? Jamen, så dur den også!

Rå herretrøje med striber

fede herretrøjer til efteråret

BOSS Orange / 1195 / Find herretrøjen her

Hvis vi et øjeblik tager en pause fra de stilrene modeller, kan vi springe over til en alternativ model som denne rå herretrøje fra BOSS Orange. Herrens mundering behøver nemlig ikke altid at være gennemsyret af den klassiske herremode. Både mønster, farvekombination og snit gør trøjen til et interessant emne, der passer ind i enhvers herres garderobe.

Grå herretrøje af ren kashmir

fede herretrøjer til efteråret

Johnstons Cashmere / 3895 / Find herretrøjen her

Jeg kunne ikke dy mig. For hvem fanden smider knap fire jern på en herretrøje? Tja, det gør mænd der aldrig går på kompromis med det bedste. Problemet er bare, at det koster kassen at være kompromisløs. Derfor kan de fleste af os, undertegnede inkluderet, blot drømme om en suveræn kashmirtrøje som dette grå mesterværk fra Johnstons Cashmere. Det blir’ ikke bedre!

Grå Wood Wood herretrøje

fede herretrøjer til efteråret

Wood Wood / 999 / Find herretrøjen her

Du har sikkert hørt om Wood Wood før. Wood Wood laver nemlig formidabelt herretøj, der henvender sig til den moderne mand. Meget af deres tøj er præget af deres let genkendelige logo, som afspejler to esser, der vender på hovedet. Et ret lækkert logo hvis nogen skulle spørge mig. Af den grund ville jeg heller ikke have noget problem at hoppe i sådan en trøje, selvom jeg normalt foretrækker trøjer, der ikke har reklamesøjletendenser.

Klassisk herretrøje i beige

fede herretrøjer til efteråret

J. Lindeberg / 799 / Find herretrøjen her

Den billigste af de i alt 9 fede herretrøjer til efteråret er ovenstående genistreg fra svenske Lindeberg. Trøjen er essensen af en klassisk herretrøje både med sin nydelige beige og et tidløst strikmønster. Trøjen kan sådan set smides ind i hvilket som helst outfit, om du så går med militærfarvede crocs og custom fit bukser. Men lad lige være med det i øvrigt!

Lækker oliven herretrøje

fede herretrøjer til efteråret

Roberto Collina / 1495 / Find herretrøjen her

Det kan næsten ikke overraske af Roberto Collina er et tøjmærke fra Italien. Det kan næsten ikke blive mere italiensk! Samme gør sig gældende for trøjen, som næsten ikke kan blive mere elegant. Det skyldes blandt andet den oliven farve, der laver smukke 1-2 kombinationer med trøjens teksturede mikstur. Trøjen er af 84% uld, hvilket du lige bør være opmærksom på. Uld varmer særligt meget, men har desværre også den hage, at stoffet kan virke kløende på huden. Men måske er det bare mig, som har sensitiv hud!

Casual sort herretrøje

fede herretrøjer til efteråret

Pierre Balmain / 1695 / Find herretrøjen her

Hvis du skal ud i en ganske klassisk moderne herretrøje til efteråret, bør du taget et ekstra kig på denne sorte sag fra Pierre Balmain. Det er en af de der trøjer, som har talent til at blive ens garderobefavorit, både fordi den passer til alt, men også er enormt rar at have på. Stoffet føles nemlig ligesom de der sweatshirts fra Nike. Men bare i et meget fede design!

Elegant rød herretrøje

fede herretrøjer til efteråret

Polo Ralph Lauren / 999 / Find herretrøjen her

Er du til farver? Jamen, så har gode gamle Ralph et oplagt emne i form af denne knaldrøde herretrøje, som med sikkerhed vil gøre dig synlig i gadebilledet. Men det er der vel ikke noget i vejen med?

Jeg har nævnt det flere gange før. Bare fordi efteråret har det med at være gråt og kedeligt, så er der ikke noget i vejen for at have nogle pangfarver på kroppen. Hvis du anerkender dette, må denne model også være den mest interessante af de 9 fede herretrøjer til efteråret? Om ikke andet skulle man da mene det. I øvrigt fås trøjen i et væld af lækre pangfarver.

LÆS NU:

15 Ralph Lauren trøjer til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!