Please assign a menu to the primary menu location under menu

LivsstilMad & Vin

Verdens bedste togtur

Hvordan ser verdens bedste togtur ud? Det kan jeg svare på, men udenfor selve toget er det nok ikke helt lige så smukt som på artiklens indledende billede. Det er i øvrigt heller ikke så vigtigt igen. Det handler nemlig om indeklima og indeklima må man sige, der er for alle pengene.

Det er Carlsberg, som er kreatøren bag det passende navn på deres egen togkabine, nemlig Carlsvognen. Hvad ellers? Carlsberg er som bekendt ret gode til at lave øl. Hvis Carlsberg skulle lave noget andet end øl, ville det formentligt også være “probably the best in the world”. Noget kunne i hvert fald tyde på det, når man lige tager et kig på det, der næsten må være verdens bedste tog-opgradering.

(Deaktiver AdBlocker for siden hvis videoen ikke vises)

Der skulle ikke ret meget til at overbevise mig om, at toget altid ville være det foretrukne transportmiddel, hvis omgivelserne bare mindede en lille smule om det, de unge herrer ‘belemres’ med i videoen.

Generelt har jeg altid været tilhænger af at køre tog, men som følge af stigende priser og billigere alternativer, er toget ikke længere det mest populære offentlige transportmiddel i Danmark. Måtte man i DSB-direktionen have en interesse i at gøre toget til folkets foretrukne offentlige transportmiddel igen, ville det garanteret ikke være nogen tosset idé at lade sig inspirere af Carlsvognen og det i øvrigt særligt tiltalende serviceniveau, der gør sig gældende.

Tog + øl + musik + smukke servitricer skulle umiddelbart være et koncept, de fleste kan relatere til. Derfor burde Carlsberg overveje at købe DSB og forkæle folket med lækre omgivelser kombineret med effektiv transport. Og ved I hvad? Det gør sgu ikke noget, at der opstår et par timers forsinkelse så slet det med effektiv transport. Omgivelserne er det vigtigste.

Skål.

LÆS NU:

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Leave a Response