Er du, ligesom mig, en stor fan af accessories? Så er der gode chancer for, at jeg sandsynligvis kan fange din interesse med følgende menukort.

Det er nemlig lige nøjagtigt accessories, som det skal handle om. Accessories er dog et relativt vidt begreb, hvorfor jeg måske bør konkretisere, hvad der er at vælge mellem.

Nøjagtigt som overskriften indleder, er det accessories, som henvender sig til herren, der sætter ekstraordinært stor pris på den klassiske og elegante herremode.

Og hvem gør i øvrigt ikke det?

Skal vi ikke bare se på sagerne?

Og vi lægger ud med de accessories, der bruges allermest. For det flestes vedkommende er det hver dag.

Det er naturligvis kortholderen, som jeg i øvrigt håber, at de fleste mænd bruger som primær herrepung. De der tykke tegnedrenge er nemlig ikke specielt praktiske eller smarte for at sige det mildt.

Det kan du læse mere om her.

Vi lægger ud med en skide elegant kortholder fra Tony Perotti, som du allerede er blevet introduceret for.

Tony Perotti laver flere kortholdere, men der er ingen tvivl om, at deres lækreste model er denne brune herlighed, hvor der gerne skulle være plads til et par guldkort og dit Royal Golf Club medlemskort.
elegante accessories til klassiske mænd

Tony Perotti kortholder / 289,-

Det kan godt være, at jeg advokerer for, at en mand bør have en kortholder frem for en tyk, grim pung med velcroåbning. Men der findes faktisk andre løsninger, som ikke er helt tossede.

For det forholder sig jo nemlig således, at de fleste af os slæber rundt på vores kære smartphone, som om det gjaldt vores liv.

Derfor, hvorfor ikke kombinere kortholderen med smartphonen?

Jeg påstår ikke, at kombination af et smartphone cover og en kortholder er noget nyt påfund. Det er en gammel nyhed.

Til gengæld er der langt mellem snapsene, når det gælder en elegant løsning, der både kan beskytte din telefon mod klodsethed og samtidig opbevare dine forskellige kort.
elegante accessories til klassiske mænd

Nic & Mel iPhone cover + kortholder / 399,-

Denne nydelige lækkerbisken, som i øvrigt er præget af et smukt patina, formår at gøre denne fixe kombiløsning både elegant og tiltalende. What’s not to love?

Skulle du være i tvivl om, hvad Nic & Mel er for noget, kan jeg fortælle, at det er nogle svenske drenge, der står bag brandet, hvor timeless fashion er deres tagline.

Selvom Nic & Mel fokuserer på tidløs mode, er det ikke ensbetydende med, at de ikke tænker i innovative baner. Hvad siger du eksempelvis til denne trio-kombi, hvor du har cover + kortholder + powerbank i én?

elegante accessories til klassiske mænd

Nic & Mel iPhone cover + kortholder + powerbank / 399,-

Jeg bryder mig ret godt om idéen, og det er der en særlig grund til. Min iPhone løber nemlig tør for batteri inden frokosttid. No bullshit.

Powerbanken har fået et slim design, så det ikke ligner, at du har en mursten i lommen. Egentligt får din iPhone blot den størrelse, som den burde have, da Apple’s batteri jo er aaaalt for lille.

Powerbanken er på 2000 mAh, hvilket svarer til lige knap en fuld opladning. Med andre ord giver dette cover dig en iPhone med dobbelt så stort batteri.

Sikke en tid at være i live!

Fra en accessory der bruges hver dag til en accessory, der næsten bruges lige så meget. Det er selvfølgelig tale om computertasken. Måske er det ikke alle, der har behov for en computertaske på daglig eller ugentlig basis, men vi kan godt blive enige om, at det er meget rart at have en, ikke?

Et af de mærker som Estoas ligeledes har på menuen er Adax, som du formentligt allerede har stiftet bekendtskab på den ene eller anden måde.

Adax, som i øvrigt er en dansk virksomhed med rødder i København, er kendt for at specialisere sig i accessories af læder. Deres ret store udvalg tæller alverdens forskellige tasketyper samt sko, punge og forskelligt.

Den mest populære tasketype i min verden er, ikke specielt overraskende, computertasken, hvor et eksempel på Adax’s evner til at strikke sådan en sammen, kan se således ud.
elegante accessories til klassiske mænd

Adax computertaske / 2149,-

Det er klassisk, elegant og stilfuldt. Mere kan man vist ikke forlange. Skulle du være i tvivl, er tasken født med aftagelig skulderrem, således du ikke er tvunget til at bære den rundt vha. håndkraft og vice versa.

Apropos tasker giver det god mening at glide videre til en accessory, der givetvis ikke bruges voldsomt tit, men som alligevel er væsentlig at eje.

Toilettasken.

elegante accessories til klassiske mænd

Tony Perotti toilettaske / 889,-

Selvfølgelig skal du da eje en skide lækker toilettaske. Også selvom du ikke rejser ti gange om året.

Når du endelig rejser, er der nemlig ikke noget bedre end at ankomme til sin destination og pakke sagerne ud fra sin stilfulde og kvalitetsprægede toilettaske. Am I right??

Toilettasken er, som du kan se, fra Tony Perotti, hvilket forklarer prisniveauet på en lille tusse. Du ved jo godt, at det koster, når det skal være italiensk, ikke?

Hvad med elegante accessories der kan bruges i selve outfittet?

Udvalget du finder på Estoas dækker naturligvis over mere end blot tasker og kortholdere. Af elegante accessories der kan bruges i selve outfittet finder du eksempelvis et stilrent bælte af nøje udvalgt kvalitetslæder.

Et bælte der i øvrigt er til at betale.
elegante accessories til klassiske mænd

Sort Bosswik læderbælte / 349,-

Ifølge Stay Classy er der en meget vigtig hovedregel i forhold til herrebælter. Og den er, at et bælte bør være smalt. Der er muligvis ikke noget, som er værre end et bredt bælte, der nærmest kan forveksles med et World Champion boksebælte.

Hold det enkelt, stilrent og smalt. Så når du langt i livet.

Den elegante herre går med slips og lommeklud

… og slipsenål

Slipsenålen er nemlig ret vigtig i denne her slips- og lommekludskonstellation.

Hvorfor? Fordi den ganske enkelt tilføjer et ekstra skvæt elegance udover helhedsindtrykket. Det i’et under prikken.

Literrally.
elegante accessories til klassiske mænd

Michelson slipsenål / 199,-

En slipsenål behøver ikke være noget hokus pokus. En enkel no bullshit slipsenål er et oplagt valg.

Derimod kan du tillade dig at gå all-in på selve slipset. Når det kommer til slips, har en mand næsten altid frie rammer. Og hvis rammerne er frie, kunne man da godt overveje et klassisk advokatslips af silke, hvor bredden i øvrigt også er god.
elegante accessories til klassiske mænd

Michelson silkeslips / 279,-

Et gult slips passer til de fleste jakkesæt. Ahh okay, ikke helt, men tager du et blåt jakkesæt, som vel nok er den mest populære farve, er det en mesterlig kombination, hvor du selvfølgelig har en formel hvid skjorte indenunder og et par klassiske brune brogues forneden.

Og nu hvor vi er ved det blå jakkesæt med gult silkeslips, skal der jo også sidde en lommeklud i brystlommen, ikke sandt?

Sandt.
elegante accessories til klassiske mænd

Michelson lommeklud / 149,-

Den tilbagevendende Stay Classy-læser vil i forlængelse heraf også vide, at sådan en lommeklud meget gerne må være udstyret med et mønster af valgfrit design. I hvert fald næsten.

Lidt paisley og blomster i det hele taget samt forskellige farver er aldrig noget tosset udgangspunkt. I øvrigt er det altid en god tommelfingerregel, at slips og lommeklud ikke matcher hinanden. Det er ikke noget problem, at de er diametrale modsætninger eller læner sig lidt op ad hinanden uden at være ens.

Hvad siger du? Hvilke accessories er du størst tilhænger af? Ejer du et klassisk bredt silkeslips? Og har du en eksklusiv toilettaske? Spørgsmålene er mange, men beslutningerne få. Det er nemlig obligatorisk at eje dem alle.

LÆS NU:

20 billige jakkesæt i fornem kvalitet