Det kan godt være, at eksamenerne snart er overstået og sommerferien kan skydes igang. Det betyder dog imidlertid ikke, at rygsækken pludselig er irrelevant. Der kan nemlig være andre ting end dyre tekstbøger og noter fra kedelige forlæsninger i en rygsæk.

Skal du på ferie? Interrail? Stranden? Kongens have? Eller måske bare en tur på biblioteket, mens alle andre nyder sommervejret?

I så fald er rygsækken et glimrende redskab og det forstærkes yderligere af følgende samling af tre smukke, yndige, pæne, elegante og ikke mindste fede Royal RepubliQ rygsække.

Faktisk er det tre varianter af nøjagtigt samme Royal RepubliQ rygsæk, hvor det blot er farvekombinationerne, der varierer. Det lille udvalg byder på en blå, sort og olivengrøn rygsæk. Uanset hvilken farve man vælger, kan du være sikker på at ramme rigtigt. Alle tre modeller er nemlig møghamrende stilfulde.

I øvrigt favner rygsækken også bredt i forhold til hvilke typer, den henvender sig til.

Blå Royal RepubliQ rygsæk
fede Royal RepubliQ rygsække i stilrene designs

Du har sikkert allerede set det indledende billede, men du får det lige igen. Pæn ser den nemlig ud. Det der fik mig til at dedikere en hel artikel til én rygsæk, er et design, der formår at kombinere minimalisme med klassisk elegance. Rygsækken oser af varme og personlighed, men er alligevel enkel og stilren.

fede Royal RepubliQ rygsække i stilrene designs

Royal RepubliQ / 1395 / Find rygsækken her

Vender vi rygsækken fra Royal RepubliQ om, er det samme stilrene design, der gør sig gældende. Som den sucker jeg er for blå og i øvrigt også cognaclæder, er det formentligt ikke nogen overraskelse, at denne farvekonstellation er i stand til at finde vej til mit hjerte.

Sort Royal RepubliQ rygsæk

fede Royal RepubliQ rygsække i stilrene designs

Trods rygsækken i blå og cognaclæder afspejler et pænt niveau af minimalisme, kan det blive endnu mere minimalistisk, hvis du nupper den helt sorte Royal RepubliQ rygsæk.

Der er dog et enkelt problem ved en sort rygsæk. En sort rygsæk sætter store krav til resten af din mundering. Det ser for eksempel rodet ud, hvis du smider en sort rygsæk sammen med en blåternet frakke og et par brune bukser.

Den sorte rygsæk vil altid egne sig bedst til herren, der bruger en vis portion energi på den minimalistiske herremode.

fede Royal RepubliQ rygsække i stilrene designs

Royal RepubliQ / 1395 / Find rygsækken her

Vender du rygsækken om, er den søreme også sort på bagsiden. Hvis du i øvrigt lige lægger mærke til rygsækkens læder, er det strategisk placeret, der hvor du slider og belaster tasken mest. På den måde kan du se frem til mange år i tykt og tyndt med din nye bedst ven.

Olivengrøn Royal RepubliQ rygsæk

fede Royal RepubliQ rygsække i stilrene designs

Selvom både den blå og sorte Royal RepubliQ rygsæk er skide flotte, er det alligevel rosinen i pølseenden, der vinder kapløbet. Den olivengrønne farve er stille og roligt ved at overtage verdensherredømmet med et potentiale, der styrkes yderligere med en makker i form af mørkebrun læder.

fede Royal RepubliQ rygsække i stilrene designs

Royal RepubliQ / 1395 / Find rygsækken her

Selvom det er en relativt dyr rygsæk, fremstår den olivengrønne rygsæk langt mere eksklusiv. Altså eksklusiv helt derude hvor man kan overbevises om, at den er fra Brunello Cucinelli og koster 2595 pund.

Der er ingen tvivl. Tag den olivengrønne rygsæk.

LÆS NU:

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!