I alle mænd gemmer der sig en tilhænger af gadgets. For nogle i mindre og for andre i større grad. For mit eget vedkommende er tilhængeren af større grad.

Når det kommer til gadgets, kan man tale om nødvendige og unødvendige. Denne gadget vil jeg beskrive som ganske unødvendig, men om ikke andet ganske behagelig. Det er naturligvis en fodmassagemaskine, der har taget titlen som ugens gadget.

Jeg er faktisk ikke sikker på, hvem der rent faktisk er virksomheden bag den innovative fodmassage-maskine, der giver dig den frihed, at du kan få massage on-demand, men jeg er også ret ligeglad. Jeg vil bare have mine fødder masseret. Nu, tak.

Det er ikke just noget, der sker, når venligt spørger fruen. fodmassage maskine shiatsu

Sådan ser fodmassage-maskinen ud. Et enkelt og faktisk meget nydeligt design.
fodmassage maskine

Det er meget simpelt. Du smækker hundehvalpene ind i venstre og højre indgang og tænder for den. Der er rigeligt med forskellige funktioner.

Fodmassage-maskinen har flere forskellige intensitetsniveauer, hvilket nok er nemmest at koge ned til svag, jævn og hård massage. Udover massagefunktionen er den også i stand til at varme fusserne, hvilket er en meget rar feature, nu hvor temperaturen begynder at falde udenfor.

Jep, winter is coming.

Fodmassagemaskinen kan anskaffes til 1199 kroner ved Coolstuff. De penge er hurtigt tjent hjem, når man kigger på, hvad en time ved fysioterapeuten koster.

LÆS NU:

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille