Gave til manden der har alt

I Danmark har vi mange succesfulde og velhavende mænd, der mere eller mindre har alt. Nogle af os er så uheldige er være relateret til eller venner med disse herrer og dermed en gang om året skal finde på en gave. Og hvad køber man af gave til manden der har alt?

Det kræver fantasi og kreativitet. To ting vi alle desværre ikke er i besiddelse af. Heldigvis er jeg fra naturens hånd beriget med disse egenskaber og i kraft af det, har jeg fundet en pæn håndfuld gode idéer, som garanteres kan bruges. Og det er uanset, om du er kæresten, vennen, broren, forældrene eller third cousin to the right.

Shock Clock – vækkeur der giver stød

A photo posted by Stayclassydk (@stayclassydk) on

Shock Clock / 169 $US / Find vækkeuret her

For lidt over en måned siden, modtog jeg mit Pavlok Shock Clock. Foreløbigt kan det kun bestilles fra USA, men det var der nu heller ikke nogen problemer i.

Anyway, den primære årsag til at jeg bestilte armbåndet, var Shock Clock funktionen, der fungerer på den måde, at du får stød, hvis du sover over dig.

Armbåndet er forbundet til din smartphone, hvor den respektive app installeres. I appen sætter du klokkeslættet for, hvornår du skal op og hvor mange gange, du skal have stød i træk. Det er også muligt at justere kraftigheden af stødene. Sætter du den på 100%, kan du se frem til 450 watt gennem kroppen. Det lyder måske af meget, men det er ikke farligt. Det bliver først farligt, når du har ampere med i ligningen.

Efter at have brugt Pavlok Shock Clock i en måneds tid, kan jeg skrive under på, at det virker. Jeg vågner cirka 10 minutter før stødet (efter være vækket med stød de første 3-4 dage i streg), hvilket skyldes, at min hjerne har registreret, at 8.30 er det præcise klokkeslæt, hvor min krop udsættes for denne ubehagelighed.

Pavlok har mange andre features. Blandt andet kan den hjælpe dig med rygestop, at stoppe med at snacke og generelt være mere produktiv.

Jeg er stor fan.

En sejltur til Sverige

En gave til manden der har alt behøver hverken være billig eller dyr. Den skal bare være original. Og originalt er en sejltur til Sverige, hvis du spørger mig. Det er i hvert fald ikke det typiske rejsemål for os danskere. Vi går som oftest, og i øvrigt af gode grunde, efter de varmere himmelstrøg. Alligevel ville en anderledes ferie i Sverige være en fornem gave. Og det behøver ikke vælte gavebudgettet.

Ophold i et ægte tree house

gave til manden der har alt

Treehotel / ca. 2500 pr. nat / Find træhytten her

En ferie til svenske landskab ville ikke blive mindre originalt, hvis gaven også inkluderer et par overnatninger på det svenske Treehotel, der verdenskendt for sine vanvittige træhytter, som alle er unikke og individuelt indrettet. Til gengæld skal du nok overveje et sms-lån eller hvordan det nu er, alle de unge finansierer tilværelsen. Det er nemlig ikke helt billigt, hvis man skal bo der en håndfuld dage.

Det imponerende Treehotel, som ligger i Harad, kan du dog ikke sejle til. Så når du er ankommet med båden til eksempelvis Gøteborg, skal du ud på en solid køretur i nordgående retning.

Treehotel er nemlig godt gemt in the middle of nowhere, hvilket jeg finder meget passende for sådan et koncept. Skal man bo i en ægte træhytte, skal man altså også være omgivet af bjørne og et rigt naturliv.

Et oldschool polaroid kamera der printer billedet direkte

gave til manden der har alt

Polaroid / 579 / Find kameraet her

Manden der har det hele, har helt sikkert også et dyrt kamera, der kan det hele. Altså næsten i hvert fald, for ikke engang det dyreste spejlreflekskamera, man kan købe for penge, er i stand til at printe billederne, det har taget.

Det kan et oldschool polaroid kamera til gengæld. Det kan jeg godt lide og på mange måder, er det sgu ærgerligt, at alle billeder der tages i dag næsten kun gemmes i digitalt format. Der er et eller andet charmerende ved at bladre igennem en fotomappe. Fotomapperne er også meget sjovere at kigge i frem for at sidde ved computeren og kigge album på Facebook, men måske er det bare mig, der er ramt af et øjebliks nostalgi.

Virtual Reality i København

gave til manden der har alt

Prøv Virtual Reality / 199 / Find oplevelsen her

En af de ting jeg ser mest frem til i forhold til menneskehedens teknologiske fremskridt, er Virtual Reality. Det er stadig en ret ny disciplin, vi ikke er voldsomt skarpe i, men forbedringerne går hurtigt. Det Facebook-ejede Oculus har allerede åbnet op for pre-orders af deres Oculus Rift.

Der går altså ikke længe før, at Virtual Reality er fast inventar i hjemme i stuerne. Der skal dog nok gå et par år alligevel og indtil da, kan man nøjes med at få et kvalificeret indblik i, hvad det egentligt er for noget.

Teqball bord – bordtennis med fodbold

gave til manden der har alt

Teqball bord / 20.000 / Find bordet her

De fleste er vældigt godt bekendt med bordtennis. Til gengæld har de færreste hørt om bordtennis uden bat og med en fodbold i stedet for den lille bordtennisbold.

Faktisk er det en helt ny sportsgren, opfinderne har skabt, men det er de nok også klar over i og med tagline til Teqball bordet er “football reinvented”. Ud fra billedet at dømme har du sikkert allerede en glimrende idé om, hvad spillet går ud på, men kunne du ikke også tænke dig en video?

Umiddelbart ser det ret grinern ud, selvom det selvfølgelig kræver en vis teknisk snilde. Hvor de fleste nogenlunde kan håndtere et bordtennisbat, er det en anden sag, når det handler om at jonglere en fodbold. Uanset hvad er det en genial gave til manden, der har alt. Om vinteren kan ham og vennerne spille indenfor og når sommeren omvendt er på visit, kan der leges udenfor i bar overkrop med iskolde øl.

Det lyder ret hyggeligt, ikke? Til gengæld er det lidt af en dyr gave, men hvis fødselsdagsbarnet har mange venner, kan I vel splejse, ikke sandt?

Absurd fodtøj en herre aldrig selv ville købe

gave til manden der har alt

Versace / 6895 / Find skoene her

Tøj er altid en god gaveidé og en af de nemmeste ting at købe rent størrelsesmæssigt er sko. Dog er der garanteret allerede massevis af sko i garderoben til manden der har det hele. Derfor kunne det være sjovt at gå efter et vanvittigt alternativ?

Versace laver eksempelvis nogle ret groteske sko, der ikke overraskende også koster spidsen af en jetjager – godt og vel faktisk. Kunne det ikke være en sjov gaveidé at købe give et par enormt lækre sko med et til gengæld absurd design?

Disse sandaler til lige under 7000 kroner er fantastiske. De er langt over the top, men omvendt er heller ikke så vilde, at de ikke kan bruges. Jeg ville i hvert fald ikke holde mig tilbage. Du kan finde yderligere med alternativer til vilde sko her.

Bugatti Veyron skrivebord

gave til manden der har alt

Vi må nok alle erkende, stort set i hvert fald, at vi aldrig får fingrene i en Bugatti. Så skulle det da lige være en af de der gamle cykler. Der kommer i hvert fald aldrig til at stå en Veyron i garagen. Til gengæld kan noget af den måske ende med at stå på dit kontor.

En virksomhed der specialiserer sig i atypiske møbler og kreative designs, har nemlig lavet et skrivebord, der er skræddersyet til et rigtigt herrekontor. Det er garanteret ikke billigt at få fingrene i sådan et skrivebord, men jeg kan garantere dig for, at det ikke koster en brøkdel af en rigtig Veyron.

Designepicentrum, som er navnet på designervirksomheden, laver i øvrigt også Lamborghini-inspirerede skrivebord. Drømmer du om at få et Lada-skrivebord eller lignende, kan du eventuelt prøve at tage fat i dem. Jeg er sikker på, at de er i stand til at finde en fin løsning.

LÆS NU:

Verdens bedste hørebøffer i verdens bedste design

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!