Billige accessories i designs du ikke trættes af

Og de bliver heller ikke trætte af sig selv, for kvaliteten er ret fornem. Men hvordan kan det hænge sammen? Betyder billigt ikke ringe kvalitet? Ikke nødvendigvis. Godt nok har jeg længe advokeret for kvalitet over kvantitet, men der er massevis af eksempler på glimrende kompromiser.

Kompromiser jeg selv indgår til tider, for selvom kvalitet altid bør vægtes over kvantitet, kan vi ikke komme udenom, at penge altid er en vigtig del af ligningen med mindre, man har uendeligt af dem.

Det kan jeg lynhurtigt slå fast, at jeg i hvert fald ikke har. Til gengæld har jeg en ønskeliste over ting, jeg drømmer om og den er noget længere end Bayeux-tapetet i Normandiet, som i øvrigt er 70 m. Med andre ord er den billige løsning nogle gange den rigtige løsning.

Man kan også diskutere, hvad billigt egentligt er. Hvad betragter du selv som billigt? For mit vedkommende er det at være billig en relativ størrelse.

Jeg synes for eksempel, at det er billigt at kunne bo på Ritz-Carlton i Berlin for 1200 kroner per nat, selvom det er i starten af januar, solen står lavest på himlen og det i øvrigt er fucking koldt. De 1200 kroner inkluderer nemlig et uhørt niveau af service og kvalitetsprægede omgivelser, der er mere værd. I hvert fald oppe i mit hoved. Det er også tit, at jeg har fundet en trøje eller et par solbriller i udlandet, som burde have kostet langt mere design og kvalitet taget i betragtning.

Med andre ord kan man ikke rigtigt være 100% objektiv i forhold til hvad, der er billigt. Okay, vi kan nok godt blive enige om, at dåsesodavand på den anden side af grænsen er billige, men du fanger min pointe.

Hvad angår følgende samling af billige accessories, leger vi både i toppen og bunden af den relativt billige prisskala. I den “høje billige ende” har vi en håndfuld solbriller, der ligger omkring en tusse. I den modsatte finder du en række smukke ure, hvor flere af dem burde koste langt mere.

Inden vi fylder den virtuelle indkøbskurv, får du lige et lynhurtigt overblik over, hvad du helt konkret kan forvente. Som overskriften indikerer, er der nøjagtigt 15 billige accessories på tapetet, men hvilke accessories, spørger du garanteret? Udvalget tæller solbriller, herreure og armbånd, hvor du finder fem unikke accessories i hver kategori.

Hvorfor lige solbriller, herreure og armbånd? Jo, for det er herrens tre vigtigste. Ah ok, rettelse. Armbåndet er nok ikke blandt de tre vigtigste accessories til mænd, men et pænt armbånd tilføjer en nydelig dimension til en herres helhedsudtryk.

For at vække appetitten og øge produktionen af mundvand ift. lysten til at købe accessories, får du også lige en omgang inspiration i form af nogle forbandet stilfulde mænd, som gerne efterlader kvinderne med denne tanke:

billige accessories mænd

5 billige Triwa solbriller i flotte designs

Der findes vel ikke en herre, som ikke ejer et par solbriller. Så skulle det da lige være en inkarneret nørd, der har viet sit liv til World of Warcraft. Og selv når han en sjælden gang forlader sin grotte for at købe cola og pizza på skæve tidspunkter, hvor udbringning ikke er muligt, har han garanteret et par solbriller på, da lyset kan være forfærdeligt stærkt.

Spøg til side. Her i sommerhalvåret, hvor solen forkæler den nordlige halvkugle, har vi særligt meget brug for solbriller, men ikke kun fordi lyset er lidt stærkere. Et par solbriller er nemlig en integreret og ikke mindst vigtig del af et skarpt outfit. Derfor er det vigtigt, at solbrillerne har et flot design. Ligeledes skal kvaliteteten også være god. Spørgsmålet er bare lige, hvordan man får fat i et par billige solbriller, der både har det rigtige design og en fornuftig kvalitet.

Her er Triwa et godt sted at starte. Triwa som i øvrigt også er kendt for prisvenlige luksus ure, har en fin kollektion af solbriller, der lige så godt kunne koste tre gange så meget. Fælles for alle fem Triwa solbriller er, at de koster nøjagtigt 994 kroner. Det synes jeg er billigt. Det kan da godt være, at du kan få et par Ray Ban’s til cirka samme pris, men når kvaliteten er lige så god og design langt mere unikt, er det vel ikke nogen fjollet idé at prøve noget nyt?

Lad os se på det.

Lækre solbriller i karamelbrun
billige accessories til mænd

Triwa / 994 / Find solbrillerne her

Da jeg først kiggede på dette par, henledte tankerne mig straks til Barton Perreira, der er kendt for at lave solbriller i den absolutte topklasse. Det vil altså sige priser, der ikke kan sammenlignes med Triwa. Og det er her, det bliver interessant.

For sandheden er jo, at mærket aldrig har været specielt vigtigt, når det handler om solbriller. Det har altid været designet, der har vægtet tungest. Og hvis man kan få et par solbriller til en tredjedel af prisen og kvaliteten stadig er i top, er det vel en no-brainer?

Klassiske solbriller med brunt og sort leopardmønster
billige accessories til mænd

Triwa / 994 / Find solbrillerne her

Triwa gør en del ud af at holde sig til de klassiske linjer, hvad angår deres kollektion af solbriller. Dette par er præget af det, jeg kalder leopardmønster, hvor sort og brun er smeltet sammen. Designet er både klassisk og eksklusivt.

What’s not to love?

Eksklusive Triwa solbriller

billige accessories til mænd

Triwa / 994 / Find solbrillerne her

I forlængelse af sidste par, har Triwa endnu model, der spiller på samme tangenter. Dette par solbriller har dog et lighter feel og ligeledes lighter colors. Jeg kan personligt godt lide, at solbrillens midterovergang er i tynd aluminium, men det er som bekendt smag og behag.

Fede solbriller i brune nuancer

billige accessories til mænd

Triwa / 994 / Find solbrillerne her

Puuuuh, hva? Du tænker med sikkerhed det samme som jeg: “de her solbriller må jeg bare ha’.”

Hvis du læser de sidste to sætninger med parodisk stemme, kunne det godt lyde som noget, en irriterende sælger kunne finde på at sige. Heldigvis er der ikke nogen irriterende sælger, ej heller en parodisk stemme. Solbrillerne er nemlig forbandet lækre.

I det hele taget går det op i en højere enhed. Stellet har de klassiske runde former, der komplementeres af et vanvittigt tiltalende spil mellem forskellige brune nuancer. Overgangen fra beige til harpiksbrun går lige i skridtet.

Stilrene sorte solbriller

billige accessories til mænd

Triwa / 994 / Find solbrillerne her

Hvis du skulle vælge et par solbriller, du altid kan have på med god samvittighed, skulle det næsten være et par sorte a la denne model. Solbrillerne er stilrene og designet i det hele taget er meget strømlinet. Hvad er det Lloyd Christmas plejer at sige?

billige accessories mænd 3

5 klassiske herreure til billige penge

Vi kan ikke komme uden om, at uret er vigtigt for os mænd. Ofte er uret en del af vores identitet. Det følger os i tykt og tyndt. Nogle har ekstremt kostbare ure om håndleddet og andre lidt mere økonomiske urværker. Prisen er ikke specielt vigtig. Det handler om den følelse, man selv får i kroppen, når uret smides om håndleddet.

Hvis du ikke har en helvedes masse penge til et fint ur, er der ingen grund til at fortvivle. Der er rigeligt med smukke alternativer, som både er klassiske og kvalitetsprægede, i den lave ende af prisskalaen.

Stilrent Daniel Wellington ur med den klassiske natorem

billige accessories til mænd

Daniel Wellington / 1094 / Find Daniel Wellington-uret her

Daniel Wellington er vel et af verdens mest populære ure i øjeblikket, når det kommer til luksus ure i den billige ende. Trods et prisleje på blot en tusse, er Daniel Wellington også blevet et velrenommeret accessory i de celebre rækker. Årsagen er uden tvivl, at designet er helt formidabelt tiltalende.

Netop denne model fra Daniel Wellington, anses som deres signatur-ur, hvor du har den klassiske natorem og den minimalistiske skive komplementeret af subtile detaljer i sølv.

Jeg er sgu tilhænger, må jeg nok sige.

Smukt Daniel Wellington ur med blå og rød natorem

billige accessories til mænd

Daniel Wellington / 1194 / Find Daniel Wellington-uret her

Det hele skal ikke gå op i Daniel Wellington for jeg har allerede skrevet en del om urene for ikke så lang tid siden. Alligevel er det på sin plads at supplere med endnu en af deres modeller.

Her er uret komplementeret af detaljer i guld, der i øvrigt arbejder fornemt sammen med nato-remmens marineblå og røde farvekombination.

Casio guldur med digital og analog viser

billige accessories til mænd

Casio / 489 / Find Casio-uret her

Det kan godt være, at Anders Matthesen gør grin med digitalure, men Casio-ure vil efter min mening altid være acceptable at have om håndleddet. Casio er jo et ikon og et symbol på en æra, mange af os savner – nemlig 80erne og 90erne. Desværre nåede jeg kun “at opleve” to år af 80erne, men man føler alligevel en vis tilknytning.

Der er ingen tvivl om, at Casio-urenes popularitet er svingende. Så er det in og pludselig er det ikke så meget in. Personligt bekymrer jeg mig ikke meget om de her trend-konjunkturer.

Det handler mere om, hvordan man sammensætter et outfit. Og eksempelvis et guldur fra Casio kan være en særdeles fed accessory til et outfit, hvor du eksempelvis kombinerer det minimalistiske med elementer fra 80erne eller 90erne.

Det kræver lidt forstand på stil og sammensætning, men så længe du ikke har Casio-uret på sammen med et jakkesæt, skal det nok gå.

Digitalt Casio sølvur med militærskive

billige accessories til mænd

Casio / 384 / Find Casio-uret her

Jeg er stor tilhænger af guldure og ville til hver en tid foretrække et Casio ur i sådan et design. Heldigvis er vi forskellige, hvorfor der sikkert er mange om at foretrække Casio’s klassiske sølvur. Dette sølvur er dog lidt anderledes med sin camouflerede skive. Generelt holder jeg mig fra camoufleret herretøj, men af og til kan det se ganske tilforladeligt ud i en accessory-konstellation.

Klassisk og elegant herreur i sort og guld

billige accessories til mænd

Tayroc / 1295 / Find Tayroc-uret her

Sort og guld er et genialt makkerpar. Når de to modsætninger mødes, er resultatet næsten altid klassisk og elegant. Et resultat der ligeledes gør sig gældende for dette Tayroc herreur, som du i modsætning til Casio-urene kan og bør bruge samme med et jakkesæt og nogle fine sko.

5 elegante og unikke armbånd

Der er nok ikke nogen tvivl om, at billige accessories som solbriller og herreure er blandt de mest populære blandt mænd. Det hænger sammen med, at vi mænd ikke bruger andre accessories i særlig høj grad. I hvert fald ikke accessories, der er beregnet som smykke – praktisk eller ej.

Armbåndet er blandt de accessories til mænd, der fortjener lidt mere opmærksomhed, for det kan nemlig se ret nydeligt ud ved siden af et flot ur og et i det hele taget classy outfit.

I stedet for at kategorisk afvise muligheden for at gå med et armbånd, bør du give det et forsøg. Du kan jo passende bladre til toppen af artiklen og tage et kig på de indledende inspirationsbilleder, hvis du stadig ikke er overbevist om det æstetiske potentiale.

Der findes efterhånden en milliard forskellige armbånd til mænd i forskellige materialer, designs, kvalitet og så fremdeles. Derfor kan det være lidt af en udfordring at bestemme sig for et. Heldigvis har jeg, som altid, været så elskværdig at håndplukke både elegante og unikke armbånd, der passende kan bruges med herreurene længere oppe. Udover at armbåndene opretholder et flot æstetisk niveau, kan du glæde dig over nogle fornuftige priser.

Brunt armbånd af flettet læder

billige accessories til mænd

Tayroc / 489 / Find Tayroc-armbåndet her

Tayroc har en bred portefølje af billige accessories, der tæller langt mere end solbriller. Eksempelvis laver Tayroc en masse lækre armbånd, der både er moderne og tidløse.

Et brunt armbånd af flettet læder er perfekt som allround accessory om håndleddet. Du kan have det om venstre håndled sammen med dit ur, men det kan også smides på modsatte, hvilket fungerer som glimrende kontrast.

Jeg kan personligt godt lide, når forskellige armbånd sammensættes, men det skal heller ikke tage overhånd. Når du har et armbånd som dette, der snor sig nogle gange om håndleddet, er det klogt at begrænse sig til et enkelt mere eller to single armbånd.

Enkelt sort læderarmbånd med sølvlukning

billige accessories til mænd

Tayroc / 399 / Find Tayroc-armbåndet her

Et single armbånd kunne eksempelvis se sådan ud. Det er igen Tayroc, som er kreatøren bag, hvor det flettede læder denne gang har fået en sort farve. Derudover er lukningen noget mere dominerende, hvilket ser skide ud godt.

Mit problem med single armbånd er, at de ofte virker for tynde. Det er lidt ligesom at have et Roskilde Festival-armbånd på. Det er sgu lidt ligegyldigt.

Ikke dette armbånd.

Casual armbånd af nylon med elegant krog

billige accessories til mænd

Virginstone / 249 / Find Virginstone-armbåndet her

Jeg er bestemt ikke nogen ekspert, når det drejer sig om armbånd til mænd. Generelt tror jeg heller ikke, at den store indsigt har en vigtigt betydning. Det handler jo blot om at finde noget pynt til håndleddet, som er fedt at kigge på.

Og fedt synes jeg i den grad det dette armbånd fra Virginstone er. En af de ting jeg bedst kan lide ved designet, er nylonens farvekombination, hvor den lyse beige fremstår gyldent, hvilket fungerer perfekt med fiskekrogslukningen i grålig guld.

Jeg kunne snildt forestille mig, at armbåndet ville fungere fremragende med en kontrast i form af et Daniel Wellington-ur med natorem og den klassiske hvide skive med guldkant.

Sort armbånd med anker i rosaguld

billige accessories til mænd

Virginstone / 249 / Find Virginstone-armbåndet her

Virginstone har såmænd mere at byde på, hvor dette sorte armbånd fungerer perfekt som casual armbånd til dagligdagen, men uden at det bliver kedeligt.

Her er det spraglede indslag selvfølgelig ankeret i rosaguld. Og hvis du skulle være i tvivl er rosaguld ikke kun henvendt til kvinder, nøjagtigt ligesom lyserød kan bæres af begge køn.

Marineblåt armbånd med sølvanker

billige accessories til mænd

Thread Etiquette / 379 / Find Thread Etiquette-armbåndet her

Hvis du af og til læser en artikel her på SC, ville du også vide, at jeg er kæmpe fan af blå. Netop derfor er dette armbånd selvfølgelig også min favorit.

Det er både stilrent og unikt samtidig med, at det snor sig nogle gange om håndleddet og dermed giver en vis volumen. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det ville være enormt flot sammen med et minimalistisk Daniel Wellington-ur. En kombination du kan bruge sammen med hvilket som helst sommer outfit de næste fire-fem måneder.

LÆS NU:

10 tegn på du lever et kedeligt liv