Stayclassy har fundet 7 sorte bælter til mænd. I takt med strandsæsonen nærmer sig og vi mænd naturligvis proportionelt kommer i form hertil, er det sikkert nødvendigt for mange lige at have et bælte til at holde bukserne oppe, nu hvor kiloene er raslet af. Det kan selvfølgelig også være, at det bare er på tide at få skiftet bæltetøjet ud. Jeg har i hvert fald selv for dårlig vane at bruge de samme par bælter hele tiden, som så bliver slidt op i løbet af kort tid. Det skal man lade være med. Det er det samme med håndsyede sko. Dem må du heller ikke gå i hver dag, og derfor skal man have en større samling på minimum 7+ par. Brug samme tommelfingerregel til bælter.

De sorte bælter til mænd der er fundet frem, er gennemgående præget af høj kvalitet og et enkelt design. Når det kommer til sorte bælter, og bælter i det hele taget, er der et par tommelfingerregler, man altid skal have i baghovedet. I hvert fald hvis man vil se skarp ud.

  • Bælteremmen må aldrig være breddere end 4 cm.
  • Bæltet må aldrig være så langt, at enden hænger og dingler eller stikker ud.
  • Et sort bælte må skal være strømlinet uden gimmicks og sjove nitter etc.
  • Bæltets spænde må ikke være dominerende, men i stedet diskret ligesom bælteremmen. 
  • Bæltets farve skal som regel matche skoens. Sorte bælter, sorte sko. Den regel er dog ikke urokkelig, hvis du eksempelvis kører et laid back outfit i forskellige farver.

Med det i baghovedet synes jeg, at vi skal komme til sagen. Vi lægger ud med et af de meget klassiske sorte bælter til mænd.

Sort bælte fra Strellson

sorte bælter til mænd

Bæltet er fundet her til 399 kr

Tyske Strellson er kendt for at levere høj kvalitet hele vejen igennem deres varesortiment. Kvaliteten læner sig op af Hugo Boss, men med et noget lavere prisleje. Bæltet er oplagt til et business casual outfit med et par pæne sort sko.

Sort bælte fra Ralph Lauren

sorte bælter til mænd

Bæltet er fundet her til 499 kr

Jeg skriver ikke mange artikler uden, der sniger sig et Ralph Lauren produkt med, og det er der naturligvis også en klar årsag til. Ralph Lauren laver nemlig kun kvalitetsprodukter. Dette sorte bælte er mere ovre i den afslappede genre, hvor man ikke ville gå helt galt i byen med et par jeans, sneakers og en casual blazer. Det er ikke et bælte jeg ville bruge til et jakkesæt, da spændens design ikke har de rene linjer, som eksempelvis Strellson-bæltet.

Sort bælte fra Tiger of Sweden

sort ruskindsbælte tiger of sweden

Bæltet er fundet her til 599 kr

På mange måder er jeg ved at være vokset fra Tiger of Sweden, som efterhånden i høj grad henvender sig til segmentet 16-22. De laver naturligvis stadig nogle fine jakkesæt, men hvis man kigger på konkurrenter, ville jeg personligt være mere tilbøjelig til at vælge Bertoni eller Matinique. Kollektionerne man ser fra ToS er meget ungdommelige, og det er altså ikke noget, vi bønfalder på Stayclassy. Uanset hvad er dette sorte ruskindsbælte et nydeligt et af slagsen, hvor særligt smalheden er tilfredsstillende.

Bælte fra Saddler

sorte bælter til mænd

Bæltet er fundet her til 349 kr

Nu fandt jeg så lige ud af, at dette bælte faktisk ikke er sort, men derimod blåt. Til mit forsvar skal det siges, at jeg er farveblind. Uanset hvad er det et lækkert bælte, som har de helt rette linjer med en smal spænde og en stilren rem. Saddler er i øvrigt et skandinavisk foretagende med base i Sverige. De er særligt dygtige til læderprodukter, og af samme grund kan du forvente en lang levetid for dette bælte.

Sort bælte fra Saddler

sorte bælter til mænd

Bæltet er fundet her til 299 kr

I modsætning til det blå bælte, er jeg rimelig sikker på at dette er sort. Kreatøren er den samme, men derimod er designet i en helt anden boldgade. Det er lige præcis et af de sorte bælter til mænd, jeg ville vælge til de mere formelle begivenheder. Selvom læderet har en høj glans og fremstår meget fint, kan det naturligvis stadig kombineres med at par ganske almindelige chinos eller jeans.

Sort bælte fra Bugatti

sorte bælter til mænd

Bæltet er fundet her til 349 kr

Du håbede lige i et splitsekund, at der havde sneget sig en hurtig bil med i samlinge af sorte bælter til mænd, men der må jeg desværre skuffe dig. Til gengæld får du et hurtigt bælte, for det er et ganske nydeligt et af slagsen. Remmens design minder om krokodilleskind, men det er godt nok 100 procent læder, og det er også derfor, at bæltet ikke koster 5000 kroner. Bæltet er det, jeg vil kalde et allaround-bælte. Der er ikke rigtigt nogen lejligheder, du ikke kan bruge det.

Sort bælte fra Baldessarini

sorte bælter til mænd

Bæltet er fundet her til 649 kr

Syvende og sidste frækkert af sorte bælter til mænd er fra Baldessarini, der i øvrigt er et undermærke til Hugo Boss. Baldessarini brandes som værende et niveau over Hugo Boss – altså et stærkt premium brand. Derfor er bæltet også i den lidt højere prisklasse, men bestemt ikke ubetalelige. Bæltespænden har et råt look, der er kombineret med remmens stilrene læder giver et rigtigt godt helhedsindtryk. Umiddelbart tager dette bælte prisen som det flotteste efter min mening.

LÆS NU:

9 herrebælter til den elegante mand

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!