Jeg er blevet en sucker for hvide sneakers her på det sidste. I det hele taget er jeg blevet en sucker for den minimalistiske herremode, hvor tingene holdes enkle.

Jeg kan snakke vidt og bredt om minimalistisk herremode, men i denne omgang holder jeg mig til hvide sneakers. Helt konkret holder drejer det sig om hvide Nike sneakers.

Sagen er nemlig den, at Nike formentligt er verdensmester i at lave hvide sneakers.

Hvorfor?

Jo, for det første laver Nike sygt mange sneakers. For det andet er Nike begyndt at fokusere mere på at lave sneakers, som henvender sig til hverdagsbrug. For det tredje er der bare rigtigt mange lækre Nike sneakers at vælge mellem.

Helt præcist har jeg fundet 11 hvide Nike sneakers, selvom der sikkert eksisterer på den gode side af hundrede. Nok er Nike dygtige, men dygtige er de alligevel ikke.

Hvide Nike Air Max sneakers

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 1145 / Gå til shop

Savner du halvfemserne? Og elsker du hvide sneakers? Med max luft? Så er du naturligvis helt automatisk tilhænger af et par klassiske Nike Air Max, som har betrådt asfalten verden over siden cirka 1995.

Det der i særdeleshed begejstrer mig ved et par hvide Air Max, er den måde et ellers kompliceret design gøres enkelt og stilrent. For det sjove er, at vælger du skoen i en anden farve, er der gode chancer for, at du pludselig ikke kan lide dem længere.

Cremehvide Air Max sneakers af læder

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 1600 / Gå til shop

Denne model er den samme som forrige, men så alligevel ikke. Selvom den er fra Air Max-serien, er det nemlig en lidt mere luksuriøs udgave, hvilket kommer til udtryk i materialet, som er fornem ægte læder.

Derudover har du også et par detaljer eller to, som adskiller sig, heriblandt fletningen der løber langs ydersiden samt det ugenerede Nike logo.

Og farven? Den er cremehvid. Og cremehvid kan vi li’.

Hvide Nike Air Max 1 sneakers

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 1145 / Gå til shop

I skrivende stund overvejer jeg stærkt at købe lige præcis disse hvide Nike sneakers. Det gør jeg, da skoens design er i tråd med det niveau af minimalisme, jeg i øjeblikket efterspørger.

På trods af et minimalistisk design er det dog ikke kedeligt. Du har nemlig adskillige detaljer både med sålen og det 3D-layer, som er printet på selve skoen.

Yes, det er lavet af en 3D-printer. What a time to be alive.

Hvis du har fulgt Stay Classy i et stykke tid, ved du, at jeg generelt har talt varmt for loafers, mokkasiner og brogues sammen med chinos og skjorte. Og sådan set også sneakers.

Jeg har bare ikke rigtigt omtalt sporty sneakers a la denne model fra Nike, hvorfor der måske kan sidde en enkelt eller to derude, som er helt på Lars Tyndskid’s mark.

For hvordan sætter man sådan et par sneakers ind i en mundering, hvis det skal være smart?

**rækker hånden i vejret**

Svaret er ret simpelt.

Du beholder dine chinos på. Og faktisk kan skjorten også blive hængende på overkroppen. Der er dog gode grunde til at overveje, om det skal være en skjorte eller en t-shirt.

Personligt er jeg mest til t-shirten, men det hænger sammen med, at jeg befinder mig i en periode, hvor min helt igennem subjektive holdning til påklædning hviler på komfortabel og afslappet tøj, men selvfølgelig uden at miste sin edge.

Hvide Nike Air Huarache sneakers

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 979 / Gå til shop

Man skal være relativt ignorant for ikke at anerkende, at Nike’s team af designere besidder et ret højt niveau af kreativitet og ikke mindst evne til at inkorporere denne kreativitet i en æstetisk konstellation.

Dette par hvide Nike sneakers er iblandt de mest specielle modeller, jeg har været i stand til at finde. Det ligner en af de der transformers, man legede med som lille.

Og det er naturligvis et kompliment.

Nike Air Huarache Run Ultra sneakers

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 1045 / Gå til shop

Som du kan læse på titlen, kommer denne model fra samme serie som førnævnte model. Den primære forskel består i, at skoen er mere let i sit design.

Er du typen, som tit er nødt til at stikke af fra noget, er det altså denne Huarache-model, du bør vælge. Accelerationsevne er uovertruffen.

Hvide Nike Air Force 1 sneakers

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 799 / Gå til shop

Godt nok medfølger der ikke et pilotbevis, hvis du vælger købe et par Air Force 1’s. Til gengæld kan du forvente at være let på tå, mens du ligeledes er stilfuld på fod.

Det der gør dette par hvide sneakers helt specielle, er formen. Tager vi sneakers over en bred kam, er det sgu næsten altid den samme fysiske form, der gør sig gældende.

Denne model har spist nogle andre vitaminer, hvor den primære forskel består i skoens højde og generelle volume.

Samtidig er designet præget af et højt niveau af stilrenhed, som gør den til en sjov kandidat til et smart casual outfit med sneakers og et blåt jakkesæt.

Asymmetriske hvide Nike sneakers med farverigt flet

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 1270 / Gå til shop

Okay, helt hvide er de nok ikke, men hvis vi ser bort fra pangfarverne, har vi da fat i nogle pænt hvide Nike sneakers. Eller hvad?

Anyways, det er sådan set også ligemeget. Det vi har at gøre med her, er en helt unik Nike sneaker tilbage fra halvfemserne.

Helt præcist skal vi tilbage til 1995, hvor den originale udgave blev født. Det udelukkende formål med designet var at skabe en sko, som byggede på ultimativ fleksibilitet og fodens naturlige bevægelse.

Nå, men det er egentligt også skide ligegyldigt.

Sagen er nemlig den, at det er et par skide lækre sneakers i et design, som kun kan imponere. Og har du i øvrigt nogensinde set dette par i gadebilledet?

Klassiske hvide Nike sneakers

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 699 / Gå til shop

Man kan argumentere for, at det er et lidt kedeligt design, men virkeligheden vil, at det faktisk er nøjagtigt den form, som gør sig gældende for 75% af alle sneakers i dag. Godt og vel i hvert fald.

Derfor er det også svært at knytte et ondt ord til sådan et par i øvrigt pæne, klassiske og hvide Nike sneakers, som ligeledes er til at betale.

Hvide Nike Roshe One sneakers

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 729 / Gå til shop

Nike Roshe One er muligvis de mest populære Nike sneakers i øjeblikket. Og det kan jeg sådan set godt forstå, for designet er jo stilrenhed på højeste plan.

Der er ikke noget pis, og så er de endda ret behagelige at have på. Jeg kunne godt tænke mig at se dem med et par grå chinos og en grå t-shirt og et par hvide solbriller.

Would be badass.

Hvide Nike Lunarepic Flyknit sneakers

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 1395 / Gå til shop

Jeg ejer selv et par Flyknit sneakers, om end det ikke er den helt samme model som denne. Det er dog samme princip, hvor skoen sidder på foden som en strømpe. Kort sagt er skoen klinet fast, hvilket gør den enormt behagelig.

Samtidig er skoen også sleek at se på. Den er hverken klodset eller kondisko-agtig, hvilket jeg personligt hader.

Jeg kan i øvrigt fortælle, at det ikke er specielt gode løbesko, da der er nul absorbering i sålen, men who cares. Det handler om at se godt ud, right?

Hvide Nike Air Presto Flyknit Ultra sneakers

fede hvide nike sneakers herre

Nike / 1200 / Gå til shop

Der hersker ikke nogen tvivl om, at Nike godt kan lide at give deres sneakers lange komplicerede navne. Men det betyder ikke noget, når designet er kort og præcist; enkelt og ligetil.

Air Presto Flyknit er en slags hybrid af førnævnte Lunarepic Flyknit og Nike Roshe One. And you know what? Det fungerer ret godt, hvor sålen i særlig grad forekommer mig tiltalende.

Hvis du kun måtte vælge én af de 11 hvide Nike sneakers, hvilken ville du så vælge?

Den er svær, for man vil jo gerne have dem alle. Skulle jeg vælge, ville valget formentligt falde på Air Max 1-modellen. What’s not to love?

LÆS NU:

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille