18 blå skjorter til den nydelige herre

Skal vi ikke blive enige om at blå er en god kandidat, når det kommer til den flotteste farve, mænd kan gå i? Okay, måske når vi ikke hundred procents enighed, men i det mindste må der være bred konsensus om, at det er flot. Personligt mener jeg, at blå er den bedste farve, fordi den summer af klassisk herremode, der både er elegant og moderne.

Resultatet af min tiltrækning af omtalte farve er blevet til 18 blå skjorter til den nydelige herre. Der skulle altså gerne være lidt at vælge mellem. Fællesnævneren er naturligvis, at kvalitet og solidt design gør sig gældende. Nogle af skjorterne er bedst egnet til business, hvor andre tager sig bedre ud i den afslappede sammenhæng. Forleden skrev jeg om marineblå blazere og i den forbindelse vil jeg lige tilføje at de arbejder fremragende sammen med blå skjorter. Også marineblå skjorter.

 Blå business skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Ted Baker London Pris: 799 Find skjorten her

Ted Baker London er en udbredt leverandør af herreekvipering til det kvalitetsbevidste herre. Navnligt herrer der går meget i business tøj. Her er det en klassisk nydelig blå business skjorte, der ville komplementere hvilket som helst jakkesæt ganske fornemt.

Marineblå Ralph Lauren skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Polo Ralph Lauren Pris: 899 Find skjorten her

Det ville være svært at forestille sig 18 blå skjorter uden, at der var en eneste fra Ralph Lauren, ikke? Ralph Lauren er geniale til at lave skjorter. Her er det den marineblå skjorte med den røde polohest, der står model. Fordelen ved skjorter fra Ralph Lauren er, at de både kan bruges i business- og fritidssammenhænge. Det er nok også en af grundende til at deres skjorter er blevet verdens mest populære.

Blå Patrizia Pepe skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Patrizia Pepe Pris: 1175 Find skjorten her

Er du på udkig efter blå skjorter som ikke er helt almindelige, kunne Patrizia Pepe’s fortolkning heraf være en udmærket mulighed. Den blå nuance er eksklusiv og designet i det hele taget stilrent, men knapperne er placeret med varierende afstand i mellem. Det har jeg ikke set før, men lad os hilse det velkomment alligevel.

Mørkeblå skjorte med brystlomme

lækre blå skjorter mænd

Designer: BOSS Orange Pris: 849 Find skjorten her

Jeg forestiller mig denne skjorte er perfekt til arkitekten, der sidder og nusser på tegnestuen. Den matte mørkeblå nuance gør den mere casual end formel samtidig med, at du finder en enkelt brystlomme i skjortens venstre side. Her kunne arkitekten passende have et par blyanter og kuglepenne siddende.

Klassisk blå business skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Ben Sherman Pris: 549 Find skjorten her

I den modsatte ende af det blå farvekort er den klassiske blå farve, der er kendetegnende for alle kontorrotterne i jakkesæt. Det skal naturligvis ikke opfattes alt for negativt, men det er ikke helt ved siden af, vel? Nå, men det betyder nu heller ikke at skjorten skal stemples som værende det ene eller andet. Det er blot i sammen med et kedeligt jakkesæt, at det virker lidt ordinært. Skjorten er nemlig dejlig minimalistisk og i øvrigt elegant.

Lækker blå Ralph Lauren skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Polo Ralph Lauren Pris: 799 Find skjorten her

Hvis den røde polohest ikke var lige i øjet, kunne du tage denne lækre model? Den blå farve er nogenlunde identisk med den anden, men personligt er jeg mest til denne lyse hest.

Blå skjorte til gallafesten

lækre blå skjorter mænd

Designer: JOOP! Pris: 699 Find skjorten her

Til det fine arrangement kræver det en fin skjorte. Her er det en blå skjorte, der ville gøre det godt til gallafesten. Den er formel. Den er skinnende. Og så krøller den garanteret enormt meget, men til den store aften finder du ikke et bedre alternativ. Kombiner eventuelt skjorten med et blåt jakkesæt?

Lyseblå skjorte med sorte knapper

lækre blå skjorter mænd

Designer: Napp Jeans Pris: 599 Find skjorten her

Hvis du ligesom undertegnede sætter pris på et par jeans, loafers og en blå skjorte, er denne model fra Napp Jeans ikke helt ved siden af. Den er casual og nydeligt kærtegnet af detaljerne som eksempelvis de sorte knapper og Napp Jeans iøjenfaldende logo.

Klassisk blå skjorte fra Calvin Klein

lækre blå skjorter mænd

Designer: Calvin Klein Pris: 549 Find skjorten her

Tilbage i den mørke nuance har vi en stilren og klassisk blå skjorte fra Calvin Klein. Den er lige i øjet.

Blå Lyle & Scott skjorte med brystlomme

lækre blå skjorter mænd

Designer: Lyle & Scott Pris: 699 Find skjorten her

Der begynder at komme flere og flere konkurrenter til Ralph Laurens fritidsskjorter. Eksempelvis denne blå nydelighed fra Lyle & Scott. Skjorten har en diskret, men alligevel synlig tekstur, der gør den en lille smule rå. Det kan vi lide.

Stilren blå skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Uniforms for the Dedicated Pris: 949 Find skjorten her

Uniformer for de dedikerede er mesteren bag denne stilrene blå skjorte, der ganske pænt er komplementeret af hvide knapper. Skjorten er relativt allround, hvilket betyder den kan bruges både til det afslappede hverdagsoutfit og den finere mundering med blazer og lommeklud.

Blå Lacoste skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Lacoste Pris: 699 Find skjorten her

Også Lacoste er kommet på tavlen. Det lader til at det velrenommerede modehus er ved at komme ind i kampen. Her på det sidste er jeg i hvert fald faldet over en håndfuld lækre sager. Det der gør netop denne skjorte pæn, er den lyse nuance, men også det neutrale Lacoste logo.

Klassisk skyblå skjorte fra Ralph Lauren

lækre blå skjorter mænd

Designer: Polo Ralph Lauren Pris: 799 Find skjorten her

Denne skjorte hænger formentligt i 60% af alle mænds garderobe. Det er klassiskeren over dem alle. Den fortjener derfor ikke yderligere beskrivelse. Det er bare en vinder. Slut.

Ternet blå skjorte med brystlomme

lækre blå skjorter mænd

Designer: Gant Pris: 799 Find skjorten her

Det hører til sjældenhederne, at jeg går i ternede skjorter. Jeg ved egentligt ikke hvorfor, for det er jo egentligt ganske pænt. Den ternede blå skjorte kunne egne sig godt til sommeren sammen med et par blå shorts og et par farverige mokkasiner.

Mørkeblå hørskjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Michael Kors Pris: 949 Find skjorten her

Jeg holder meget af hørskjorter og har sågar også en håndfuld hængende i klædeskabet. Jeg får bare sjældent gået i dem, da de krøller så meget at selv renseriet har svært ved at stryge dem. Nå, men måske skal jeg lære selv at stryge mit tøj for hør er enormt behageligt at have på. Man kan mærke kroppen smiler. Næsten da.

Eksklusiv blå skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Filippa K Pris: 899 Find skjorten her

Blandt artiklens mest eksklusive blå skjorter hører den sag fra Filippa K. Det er en glimrende skjorte til den dyre bytur med herrerne.

Slimfit mørkeblå skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: J. Lindeberg Pris: 799 Find skjorten her

Ligeledes er denne model fra J. Lindeberg også eksklusiv, men måske foretrækker du den med hvide knapper?

Enkel blå skjorte

lækre blå skjorter mænd

Designer: Ben Sherman Pris: 549 Find skjorten her

Vi slutter af med en klassisk og helt igennem nydelig blå skjorte. Den er fra Ben Sherman og i øvrigt magen til den lyse model, jeg omtalte længere oppe. Det var vist noget med kontorrotter.

Den nydelige blå nuance gør den vel anvendt som en trofast partner til overkroppen både til de formelle og ikke-formelle lejligheder.