Sommervejret har endeligt ramt det danske land og det betyder bl.a, at vi så småt træder ind i bryllupssæsonen.

Det evige problem man står overfor, når man skal være gæst til et bryllup er, hvordan man skal klæde sig på uden at ligne alle de andre 40 mænd i jakkesæt.

At skille sig ud som gæst kan være møgsvært.

Der er nemlig en hårfin grænse mellem at træde op og skille sig ud og at træde op og stjæle al opmærksomheden fra gommen, som med sikkerhed har udvalgt sit eget jakkesæt til den store dag med omhu.

Hvis du er en herre, der drømmer om at skille sig ud og gerne vil se skide godt ud til din ven eller venindes bryllup, har jeg har fundet en række lækre jakkesæt, som er blæret på en afdæmpet og elegant måde.

De er nemlig ganske traditionelle i deres snit, men de skiller sig alligevel ud, eftersom de er designet i lyse farver.

Lyst jakkesæt fra Paul Smith

Paul Smith / 5899 / Gå til shop

Vi lægger hårdt ud med dette minimalistiske jakkesæt fra den alletiders Paul Smith.

Paul Smith er skide dygtig til at skabe strømlinede design med et twist, men lige her har du et yppersimpelt udtryk, hvor der ikke sker for meget.

Du kan derfor selv styre hvor voldsomt dit look skal være ved at kombinere det med enten en mønstret eller farvet skjorte og diverse accessories.

Beige jakkesæt fra danske Lindbergh

Lindbergh / 1299 / Gå til shop

Næste kandidat er dette fine jakkesæt fra det danske mærke, Lindberg.
Det gør det godt i den afdæmpede beige tone og passer rigtig godt til et sommerbryllup.

De minimalistiske linjer får jakkesættet til at fremstå elegant, og du kan nemt køre den gennemførte James Bond-stil med en sort skjorte, nogle lækre formelle sko og et par sprøde solbriller.

Så er der god sandsynlighed for, at du fremstår både sexet og sofistikeret.
Det er i øvrigt noget, vi piger kan lide at se på.

Lyst støvet jakkesæt fra Calvin Klein

Calvin Klein jakkesæt

Calvin Klein / 3700 / Gå til shop

Med Calvin Klein’s støvede jakkesæt kan du skabe et yderst elegant look. Den sarte farve passer specielt godt til manden med blå øjne, da den fremhæver de kolde toner i dit ansigt.

Jeg synes, at jakkesættet skal sammensættes med ligeværdige toner både i skjorte, sko og slips, men du kan også gå all-in på mønster og pangfarver, hvis det er dét, du har lyst til.

Drømmer du om skille dig ekstra meget ud, vil jeg dog foreslå et andet jakkesæt.

Lyserødt jakkesæt fra Richard James

Richard James lyst jakkesæt i lyserød

Richard James / 7150 / Gå til shop

Nemlig dette lyserøde jakkesæt fra Richard James. Her har man forstået at lave kvalitetsjakkesæt i luksuriøse materialer og udsøgt design.

Richard James er toppen af poppen inden for formel herremode.

Dette lyserøde jakkesæt er uden tvivl til den ekstravagante og selvsikre herre, som ikke er bange for at signalere magt og en vis form for overskudsagtig arrogance, men på den gode måde.

Det er skide sexet, når en mand tør være rebel på sådan en sexet og anderledes måde, hvorfor du ikke skal bekymre dig om, hvad festens smukkeste kvinder tænker om dig, når du charmerende fører dig frem til brylluppet.

Lyst jakkesæt af hør fra Hugo Boss

Hugo Boss jakkesæt

Hugo Boss / 5399 / Gå til shop

Synes du, at det er lige blæret nok med et pink jakkesæt, er du måske mere til dette klassiske jakkesæt fra Hugo Boss.

Jeg synes, at det har et meget afslappet udtryk, fordi det er fremstillet i lækkert hør.

Du kan eventuelt gå efter et boheme-look for at holde den afslappede stil.

Materialer gør i øvrigt, at din hud nemmere kan ånde i dette jakkesæt, så det er perfekt, hvis du skal holde en tale og i samme anledning bliver lidt varm om ørene.

Udsøgt lyst kvalitetsjakkesæt af fransk oxford-hør

lyst morris hertage jakkesæt

Morris Heritage / 4998 / Gå til shop

Et andet helt fantastisk lyst jakkesæt i hør‚ er dette eksemplar fra Morris Heritage. Det er fremstillet i den fineste oxford-hør, som er kendt for at være yderst behagelig at have på.

Jeg elsker, hvordan alle detaljer er designet i præcis sammen farve på dette jakkesæt, og man kan tydeligt se, at hver enkelt detalje er velovervejet, hvilket jeg synes man bør have respekt for, når man sammensætter resten af sit bryllupslook.

Hvis du bærer et jakkesæt af denne kaliber, skal du ikke gå på kompromis med resten af det outfit.

Vælg nogle lækre italienske sko, og et smukt silkeslips og tænk dit outfit igennem, inden du tropper op til brylluppet.

Lyseblåt jakkesæt fra Canali

Canali / 4600 / Gå til shop

Canali har Italiens mest talentfulde skræddere til at designe og udføre deres jakkesæt, som snildt kan sidestilles med kunst.

Selvom Canali har udvidet deres portefølje en hel del siden, de startede i 1930’erne og i dag laver alt fra chinos til solbriller, har de ikke mistet deres evne til at skabe unikt kvalitetstøj til de formelle begivenheder.

Hvis jeg skulle style dette jakkesæt, ville jeg sammensætte det med en lækker mørkeblå skjorte og et raffineret par mørkeblå sko fra Berluti. Det giver et modent, men cool look.

Gråt jakkesæt fra Tiger of Sweden

Tiger of Sweden jakkesæt

Tiger of Sweden / 4900 / Gå til shop

Et brand som efterhånden også har et par år på bagen inden for jakkesæt-kategorien er Tiger of Sweden, som lave nogle fine jakkesæt til en god pris.

Dette grå jakkesæt har i virkeligheden nogle ret konservative træk, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.
Jeg tror, det ville se skide godt ud kombineret med nogle brune toner for at skabe et lille tvist i et ellers formelt look.

Du kan eventuelt lege lidt med dine accessories og tage et par solbriller på med lidt kant for at tilføje ekstra karisma til dit look.

Hvidt jakkesæt fra J. Lindeberg

J. Lindeberg jakkesæt

J. Lindeberg / 4500 / Gå til shop

Vi bliver på den svenske modebane.

J. Lindeberg er oprindeligt kendt for deres golfkollektioner og skitøj, men med årene har de eksperimenteret med nogle mere formelle styles, hvor dette hvide jakkesæt hører hjemme.

Man kan tydeligt se på detaljerne, at jakkesættet her har hjemme i golfens verden, da det har et sporty, men klassisk udtryk.

Hvis det sporty look er lige dig, kan du eventuelt sammensætte sådan et hvidt jakkesæt med en polo. Så skaber du et afslappet men formelt look.

En ting man skal være super opmærksom med dette jakkesæt er ikke at ende med at ligne en af festens tjenere. Så for guds skyld undlad at kombinere dette jakkesæt med en hvid skjorte, en sort butterfly og et par laksko.

Jakkesættet til manden med karisma

BofoliOil jakkesæt

Boglioli / 6200 / Gå til shop

Der er ingen tvivl om, at Italien har nogle af verdens dygtigste håndværkere og skræddere.

De er førende inden for alt lige fra sko og taskedesign til, ja jakkesæt. Boglioli er ligesom Canali en familieejet virksomhed, der sætter pris på godt håndværk og gennemførte detaljer.

De fremstiller alle deres designs i de bedste materialer, der findes. Oven i hatten er de fleste af deres produkter håndlavet, præcis som de gjorde, det da Boglioli åbnede dørene tilbage i 70’erne.

Boglioli’s misson er at opfordre nutidens mænd til at tage deres udseende alvorligt og udvise autoritet via en personlig stil.

Og man må sige, at du har rig mulighed for at vise karisma i dette smukke grønne jakkesæt.

Lyseblåt jakkesæt med striber fra Hugo Boss

Hugo Boss jakkesæt

Hugo Boss / 3500 / Gå til shop

Hvis du skal til bryllup på en strand eller en båd, har du her det ultimative jakkesæt til anledningen.

Der er ingen tvivl om, at Hugo Boss har erfaring med de klassiske jakkesæt, men her har de vovet pelsen og skabt et unikt design. Noget som jeg personligt gerne vil se mere af.

De har forstået at skabe et spraglet jakkesæt, som både afslappet og formelt.

Det har et fantastisk sommerligt udtryk, som jeg synes er skide lækkert, og det er lige før, at jeg vil sige, at du kan nøjes med et par lyse mokkasiner og en hvid skjorte for at gennemføre det sommerlige look.

Mr. P jakkesæt af hør med blå striber og shorts

afslappet jakkesæt

Mr. P / 3600 / Gå til shop

Et andet jakkesæt der egner sig godt til et strandbryllup er dette boheme jakkesæt med shorts til.

Det er uden tvivl jakkesættet til charmetrolden, som tør troppe op til bryllup med stråhat og klipklappere og som har fattet, hvordan man sammensætter et sexet afslappet look.

Det er et look der får pigerne til at smile, fordi det i virkeligheden viser ,at du ikke er voldsom selvhøjtidelig, men stadig har styr på din personlige stil.

Hvis du kommer i denne mundering som single til et bryllup ,er der god sandsynlighed for der bliver bidt på krogen, bare husk hatte, solbrillerne og et lækkert ur eller nogle flotte accessories.

Lyst jakkesæt fra Oscar Jacobson

Oscar Jacobs jakkesæt

Oscar Jacobson / 5199 / Gå til shop

Enhver mand der fokuserer på komfort bør eje et jakkesæt eller to fra Oscar Jacobson. Hos Oscar Jacobson handler det nemlig om velbehag og følelsen af at bære et jakkesæt.

Derfor samarbejder de med nogle af verdens bedst vævere, således de er sikre på, at deres mange forskellige designs er ekstraordinært behagelige at have på.

Jeg har valgt dette jakkesæt, fordi jeg synes, at det ser super afslappet ud, uden at det bliver til et hverdagsjakkesæt.

Ud over at det er et skide raffineret jakkesæt, er det også et jakkesæt‚ du kan bruge igen og igen. Det kan nemlig kombineres med mange forskellige toner og dermed have vidt forskellige udtryk.

Til et sommerbryllup sammensætter du det med lyse farver og om vinteren med mørkere toner.

Lyserødt jakkesæt fra danske Lindbergh

lyserødt jakkesæt

Lindbergh / 1299 / Gå til shop

Vi runder bryllupsfesten af med et smuk lyserødt jakkesæt fra Lindberg, som har designet dette prisvenlige jakkesæt.

Modellen her er i øvrigt fremstillet i andre flotte farver, hvis denne sarte lyserøde ikke lige er dig.

Personligt synes jeg, at det er et super sexet jakkesæt i netop denne farve.
Jeg kan lige forestille mig en flot fyr med dette jakkesæt et par lyserøde solbriller og en spraglet butterfly.

Måske er det dig?

Jeg tror, at mange mænd afviser de lyserøde nuancer før de overhovedet overvejer, hvordan de vil se ud i dem. Og det er bare smadderærgerligt, at vi fortsat i dag har en forestilling om, at lyserød er en pigefarve.

Det er ikke nødvendigvis en feminin farve, så tag lige en chance!

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!