Klipklappere har generelt ikke det bedste ry og mange sammenligner dem med enten et par hjemmesko eller en klassisk campinguniform.

Selvom klipklappere ikke er det mest sexede fodtøj, er de være stadig pokkers behagelige og ikke mindst praktiske. Specielt på en varm sommerdag.

Hvis du elsker klipklappere, ved du måske også, at tiderne har ændret sig og der bliver i dag produceret et hav af forskellige klipklappere, hvoraf en lang række faktisk er rigtigt flotte og sagtens kan styles, så du får et lækkert og fuldendt sommerlook, der er rart at have på.

Her får du den ultimative samling af klipklappere, der passer til din stil uanset stilen. 

Klipklappere der kilder mellem tæerne

Thongs er måske de mest sete klipklappere i den danske mands samling. De er sjældent dyre og anses som den typiske strandsko.

Alt afhængig af din øvrige beklædning kan et par thongs se rigtig godt ud, men lad nu være med at gå efter det typiske look fra 00´erne med en tarvelig wife-beater og et par lange shorts.

Forsøg i stedet at skabe din egen personlige stil med elementer fra den klassiske garderobe. 

Og for guds skyld, sørg for at dine fusser er fine og soigneret. Det er vældigt usexet, når en ellers flot fyr kommer vandrende med et sæt alt for lange tånegle. 

klipklappere til mænd

Jack & Jones / 75 / Gå til shop

Det første par i denne samling af klipklappere, er dette par fra Jack & Jones. Det er den helt klassiske klipklap. Der er intet hokus pokus, så du kan sagtens hoppe i dem, inden du smutter til en afslappet grillaften en herlig dansk sommeraften. 

klipklappere til mænd

Tommy Hilfiger / 350 / Gå til Shop

Et par lidt lækkere klipklappere et dette par fra Tommy Hilfiger. Jeg synes de har et dejlig klassisk men sporty look. De ville gå rigtig med godt med en lidt afslappet påklædning, som for at famnge det lidt afdæmpet look.

Sammensæt dem fx med en lækker hvid t-shirt, på ægte David Beckham manér.

klipklappere til mænd

Brunello Cucinelli / 1800 / Gå til shop

Hvis du er en herre, der rocker en gennemført bohemian stil, kan du pifte dit look op med et par klipklappere i flotte jordfarver som dette eksklusive par fra Italienske Brunello.

Denne model er kendt for sin fantastiske komfort, fordi den er fremstillet i en foam, som tilpasser sig fodens form.

 

klipklappere til mænd

Tommy Hilfiger / 600 / Gå til shop

Tommy Hilfigers læder klipklappere, er også et godt bud på et par meget afdæmpet og stilrene par klipklappere, som sammen med et par beige shorts og en lækker hvid t-shirt kan give et super sexet boheme look.klipklappere til mænd

Orlebar Brown / 300 / Gå til shop

Klipklappen til drengerøven er denne fra Orlebar Brown.  Der er noget sexet over farvekombinationen, som i øvrigt står dejligt til bryggens grønne græs og havnens mørkeblå hav.

Klipklapperne er nemme at få øje på, så der er god chance for, at du kan fange sommersildenes opmærksomhed.

klipklappere til mænd

Jack & Jones / 75 / Gå til shop

Et par knap så funky par kliklappere er dette. Et forholdvis normalt par thongs, som er en af de mest basale modeller, du kan komme i nærheden.

Sandheden er dog, at udtrykket  “less is more” ofte bør være en målestok for den klassiske stil, og alle mænd bør eje et par helt simple klipklappere, som dette fra Jack & Jones til den nette sum af 75 kroner.

klipklappere til mænd

Givenchy / 2200 / Gå til shop

Hvis du skal have et par basic klipklappere, som topscorer både i design og kvalitet, bør du kigge på den nye kollektion fra Givenchy.

Der er en række super lækre klipklappere i forskellige designs og farver.  Jeg synes personligt, at dette sorte par med røde detaljer og hvid tekst er den bedste kandidat.

klipklappere til mænd

Orlebar Browne / 300 / Gå til shop

Hvis du synes at Orlebar Brown’s rød-hvide klipklappere minder en anelse for meget om Dannebrog, findes samme design også i denne farvekombination, der ligeledes er superfed.

De blå farver holder stadig fast i det vaskeægte drengerøvsudtryk uden at tiltrække for alt for meget opmærksomhed. Så her må du altså klare det med resten af dit udseende.

klipklappere til mænd

Jack & Jones / 75 / Gå til shop

Igen er der et basic design fra Jack & Jones. Her har de dog leget lidt med den orange farve, som tilføjer en ekstra dimension til klipklapperne, selvom de stadig er strømlinet. 

Denne model er meget almindelig, men hvis du bare skal på tanken efter mere kul, er de ganske fine.

klipklappere til mænd

Tommy Hilfiger / 350 / Gå til Shop

Tommy Hilfiger ved godt, at enhver mand skal eje et par sorte klipklappere. Derfor har de naturligvis også designet et par simple, men lækre sorte klipklappere.

De har en flot bred rem, som tilføjer et sporty touch til designet.

Klipklappere til den sporty herre

Hvis du som mange andre også synes, at det er skide irriterende at have en streng boret ind mellem tæerne og ikke gider rende rundt med vabler hele sommeren, er et par sporty sliders garanteret noget for dig.

En slider er den klassiske badesko, som vi kender dem fra H2O tilbage i 90’erne.

Den sporty klipklap er noget, vi ser meget i dag, hvor stjerner lige fra Justin Bieber til Tiger Woods bliver set i denne type klipklappere.

klipklappere til mænd

Lyle & Scott / 190 / Gå til shop

Det første par i denne kategori er dette marineblå par fra Lyle & Scott. Det er et forholdsvis stilrent par klipklappere med fine detaljer, som fx den gule ørn forrest på skoen.

Der måske en anelse Ralph Laurent over dem, men det gør vel ikke noget, eftersom de plejer at have ret godt styr på det.

klipklappere til mænd

G-star / 300 / Gå til shop

G-star har ikke været præsenteret specielt meget på toppen af modebranchens hitliste de sidste par år, men de har haft et fantastisk designmæssigt comeback i år med deres nye kollektioner, hvor dette par klipklappere hører til.

De er dejligt enkelte med et sporty feel. Lad os håbe G-Star holder denne kurs fremover. 

klipklappere til mænd

DIESEL / 300 / Gå til shop

Med Diesels røde og hvide klipklappere kommer der lidt mere smæk på dit sommerlook.

Faktisk har jeg set flere eksempler, hvor dette par sammensættes med et par fede sokker og nogle træningsshort. Det skaber et lidt skørt, men meget personligt udtryk, som jeg synes er nice.

Det fede ved dette par er, at de er til at betale, så hvis du skulle gå hen og blive træt efter dem efter første sæson, betyder det ikke så meget, hvis de får et par års pause, før du hiver dem frem igen.

klipklappere til mænd

Givenchy / 1560 / Gå til shop

Et par i samme stil er dette fra Givenchy, som har en nogenlunde ens farvekombination. Dog tilføjer den sorte sål et mere eksklusivt udtryk.

Det er der måske ikke noget at sige til, da vi her har at gøre med et brand, der kender sit kram. Givenchy laver nemlig altid kun flotte og behagelige designs, hvorfor prisen også er højere.

klipklappere til mænd

Adidas originals / 250 / Gå til shop

Vi kan naturligvis ikke snakke om sporty sliders uden, at disse klassiske Adidas Originals dukker op.

Jeg elsker denne klipklap, fordi den er super simpel, men samtidig eksklusiv på den underspillede måde. Den er i grunden også nem at kombinere med alverdens forskelligt tøj.

For uanset om du skal ud ad døren i par badeshorts eller et sæt joggingtøj, så fungere dit look, med dette par klipklappere.

 

 

klipklappere til mænd

Adidas originals / 260 / Gå til shop

Samme model er lavet i denne støvede mørkeblå, som ligeledes er fed.  Modellen her er nok den bedst solgte slider i øjeblikket og vi ser alt fra politikere til fodboldstjerner i dem.

Man kan vel sige, at det er klipklappernes svar på en iPhone.

klipklappere til mænd

Prada / 130 / Gå til shop

Dette par sporty klipklappere fra Prada er på trods af deres mere kontroversielle look rigtigt fede. De tager os tilbage til de tidligere 90´ere på tennisbanerne med høje sokker og korte hvide shorts.

Jeg er sikker på, at du vil se skide sexet ud i dem med et klassisk pandebånd fra Lacoste.

klipklappere til mænd

Calvin Klein / 330 / Gå til shop

Calvin Klein er kendt for deres stilrene design, hvorfor det ikke er nogen overraskelse, at deres bud på et par sporty klipklapper også er super minimalistiske.

Alligevel er der nogle skønne detaljer, som fx den sorte strop under den hvide.

Et super lækkert par som selvfølgelig klæder enhver mand i et par Calvin Klein underbukser og en lækker morgenkåbe.

klipklappere til mænd

Hugo Boss / 400 / Gå til shop

Endnu et par simple og minimalistiske klipklappere her fra Hugo Boss.

Dette par synes jeg personlig er til den mere modne mand, fordi jeg synes det er det, Hugo boss står for og her synes jeg, det er logoet der giver dem et sporty look.

Åbenbart er logoerne tilbage på alle de store designeres produkter. Det er som om, vi er tilbage i  starten af 00’erne, hvor man helst skulle være plastret til i sit yndlingsbrand på den mest synlige måde.

klipklappere til mænd

Valentino Garavani / 1640 / Gå til shop

Valentinos klipklappere har ligeledes deres logo placeret henover hele skoen. Alligevel er det et super simpelt design, som Valentino har skabt. I hvert fald dette ene par, for i den nye kollektion finder du nogle helt sindssygt spraglede klipklappere, som jeg vil præsentere dig for lidt længere ned i artiklen.

Selvom jeg synes, at dette par er ret sporty, ville de også sagtens kunne gå til dig med en lidt mere klassisk stil, nøjagtigt som de følgende 10 par klipklappere.

Klipklapper til dit klassiske look

Den klassiske mand har forstand på kvalitet. Han tør lege med forskellige udtryk, så længe det hele går op i en højere og smagfuld enhed.

Derfor har jeg har samlet en række super lækre klipklappere i høj kvalitet med elegante og eksklusive elementer.

klipklappere til mænd

Gucci / 1300 / Gå til shop

Dette par Gucci klipklappere var brandets bedst solgte sommersko i 2017, hvorfor de fortsat produceret dem.

De er enkle i deres design, men er alligevel et par klipklappere man får øje på. Det skyldes helt sikkert, at Gucci’s visuelle identitet er så mega stærk, at de fleste opfatter det uden at tænke over det. 

klipklappere til mænd

Paul Smith / 1300 / Gå til shop

Dette super eksklusive design er fra Paul Smith, hvilket også forklarer de klassiske og farverige striber, som Paul Smith er kendt for.

Dette par er givetvis det par, jeg allerhelst så en mand i. De signalerer nemlig en ganske sofistikeret selvtillid og charme.

Og det er altså nogle personlighedstræk, som selvstændige kvinder gerne vil se hos jer mænd!

klipklappere til mænd

Raf Simons / 890 / Gå til shop

Dette grå par er et perfekt eksempel på, hvordan små farvejusteringer kan skabe noget helt specielt.

Personligt tror jeg, at dette par klipklappere ville være ligegyldige i sort, men denne blanke grå farve, gør dem iøjnefaldende.

De er mildest talt skide lækre og kan nemt kombineres med både skjorter og t-shirts og badetøj.

klipklappere til mænd

Tommy Hilfiger / 350 / Gå til shop

Her har du badeskoen!

Måske er det ikke skoen, som den klassiske mand vil ses i, når han lufter sin hund eller køber mælk i Føtex.

Men når han kommer gående langs poolen i sine badeshorts og solbriller, så er den knap så tosset ikke sandt?

Jeg kan godt lide den simplicitet, de udtrykker, hvorfor jeg synes de passer godt til den klassiske mand.

klipklappere til mænd

Bottega Veneta / 3350 / Gå til shop

Den ultimative luksusklipklap er designet af mit yndlingsbrand, Bottega Veneta.

Bottega Veneta har bare styr på alle de klassiske designs. Det er heller ikke for sjov, at man siger, at italienerne er de bedste til at producere lædervarer.

Hos Bottega Veneta får du både kvalitet og design i særklasse, og lur mig om ikke de er fantastiske at have på.

klipklappere til mænd

Balenciaga / 3350 / Gå til shop

Dette par klipklappere er ligesom Tommy Hilfigers badesko super simpel, men alligevel synes jeg, at der er noget specielt over dem.

Desuden er de designet, så de formes efter din fod, hvilket kan være rart, hvis du har planlagt en uges badeferie og skal have dem på det meste af tiden. 

klipklappere til mænd

Balenciaga / 3350 / Gå til shop

Samme model er lavet i hvid, så hvis du har fået masser sol på tæerne og er blevet crispy brun, er der god sandsynlighed for, at du vil se lækker ud i dette par.

Du kan eventuelt sammensætte et helt hvidt look med sorte detaljer for at få et lækkert klassisk look med kant.

klipklappere til mænd

CMMN SWDN / 1410 / Gå til shop

Tekstur kan gøre en stor forskel, når du skal vælge items til at gennemføre dit look.

Dette par sorte ruskindsklipklappere giver dig et mere eksklusivt look. De er formentlig super lækre at gå i pga. materialet og så er de i øvrigt svedafvisende, selvom man ikke skulle mene, at det skulle være et behov i et par åbne sko.

Men hvem ved, måske er det noget der gør en forskel?

 klipklappere til mænd

Hugo Boss / 400 / Gå til shop

Denne slider er fra Hugo Boss og er et genialt par klipklappere til stranden, båden og poolen.

Et lækkert klassisk design som altid vil være relevant.

Måske er de mere praktiske end stilfulde, men en mand med klasse skal også kende formålet med sin beklædning.

klipklappere til mænd

Saint Laurent / 1310 / Gå til shop

Sidste forslag til den klassiske mand er udført i kalveskind og er designet af franske Saint Laurent.

Hvis du styler denne sko rigtigt kan du skabe et ultimativt sexet sommerlook, fx med et par fede jeans, en simpel t-shirt, en cardigan og nogle lækre accessories.

Så er du klar til at invitere en lille sommerfugl på eventyr.  

Klipklappere til den selvsikre mand

Hvis du elsker opmærksomhed og har masser selvtillid, har du sikkert også forstået at udtrykke din personlighed til perfektion gennem din beklædning.

Er dette tilfældet har jeg her nogle lækkerier, som måske kan agere prikken over i’et på dit funky sommer-outfit.

klipklappere til mænd

Adidas originals / 300 / Gå til shop

En rigtig mand tør at gå i lyserød.

Det er så synd, at pink er blevet gjort til en “pigefarve”, for mange mænd ser skide godt ud i sådan en farve.

Så når du har fået lidt farve og står knivskarpt efter et par timer under solens stråler, er det bare med at hoppe i dette par lyserøde Adidas klipklappere.

Det er så sexet, når en mand tør skille sig ud fra mængden, og man sige, at du har de rigtige forudsætninger for at signalere det i dette par klipklappere.

klipklappere til mænd

Tom Ford / 3280 / Gå til shop

Du skiller dig endnu mere ud i ovenstående par glamourøse klipklappere fra Tom Ford. De er lidt pimp med deres velour, men hvis du styler dem rigtigt, kan du få et super sprødt look, som de fleste helt sikkert får øje på.

Tom Ford’s klipklappere er helt klart til manden, som har en kreativ, men elegant stil og som tør bryde designspillets regler ift. farver, mønstre og tekstur.  

klipklappere til mænd

OFF-WHITE / 1410 / Gå til shop

Det samme gør sig gældende, hvis du skal rocke dette par plyssede klipklappere fra OFF-WHITE.

De er ufatteligt unikke og har enormt meget personlighed.

Jeg forestiller mig, at de er vildt behagelige at have på, selvom man måske får fornemmelsen af have et par mus om fødderne.

klipklappere til mænd

VALENTINO / 1410 / Gå til shop

Den spraglede udgave af Valentino’s klipklappere er dækket i et camouflage print, som i virkeligheden har modsatte effekt, når du kommer gående med dem langs strandpromenaden.

De er nemlig super iøjnefaldende med den gule tone, der dominerer camouflage printet.

Alligevel er de super sleek og kan sagtens kombineres med et hav af andre farver.

klipklappere til mænd

Adidas originals / 450 / Gå til shop

Hvis du synes, at Tom Ford’s klipklappere af velour var skide lækre, men langt over dit budget, er der her et formidabelt alternativ fra Adidas.

Selvom de er udført i samme materiale,  er de noget mere sporty end Tom Ford’s sliders, men det gør dem også nemmere at sammensætte med resten af din garderobe.

klipklappere til mænd

Gucci / 2600 / Gå til shop

Kollektionen som dette par klipklappere er en del af, er en af mine yndlingskollektioner fra Gucci.

Jeg synes, det er en super fed typografi, de har brugt hen over skoene her, og jeg kan godt lide, at de gøre det en anelse svært for øjet at opfange hvilket brand, der har lavet klipklapperne. I hvert fald når man kigger fra afstand.

klipklappere til mænd

Paul Smith / 1300 / Gå til shop

Her har vi igen en meget unik sko fra Paul Smith. En klassisk slider, som er blevet designet på den måde, at den er fantastisk anderledes.

Jeg overvejer at forære min kæreste dette par, fordi det måske er det pæneste par klipklappere, jeg har set i meget lang tid.

De udtrykker kreativitet, selvtillid og humor. Jeg er helt vild dette par.

klipklappere til mænd

DIESEL / 300 / Gå til shop

Denne grønne klipklap må man sige er nem at få øje på.

Egentlig synes jeg ikke, at den er specielt elegant, men hvis den bliver stylet rigtigt, kan den komme til at fuldende dit skæve look.

Det er et par klipklappere, som jeg synes passer bedst til den mere kulørte herre, idet den hurtigt står i kontrast til den solbrændte lyserøde farve, som nogle af os er prisgivet med.

klipklappere til mænd

Raf Simons / 890 / Gå til shop

Gul er en af de fedeste farver, og det er også en farve, som øjet hurtigt fanger. Hvis du elsker at få opmærksomhed, er dette klipklapperne for dig.

Du skal dog have din selvtillid i orden, da du kan ikke være sikker på, at et par gule klipklappere falder i alles smag. Men who cares?  

klipklappere til mænd

Gucci / 3680 / Gå til shop

Det sidste par er aldeles anderledes og egner sig helt klart bedst til den metroseksuelle herre, som godt kan lide være yndig, uden at det bliver for feminint.

Det er i øvrigt en skide lækker sko, som du sagtens kan have på til en fin middag eller måske endda et strandbryllup, fordi den er så klassisk i sit udtryk.

Nu er der ingen undskyldninger…

… Som du kan regne ud, skal et par klipklapper vælges med omhu. Ellers kan det meget hurtigt gå galt. Med ovenstående kombination af spændende udvalg og kyndig vejledning, er der heldigvis ikke nogen undskyldninger for at komme igennem sommeren med et par stilfulde klipklappere, der ikke får dig til at ligne en evnesvag campist.