30 fede lædertasker i bedste kvalitet

Fede lædertasker er en af de accessories jeg ikke kan kigge for meget på. Godt nok har jeg holdt mig til de samme igennem et par år nu, men det er aldrig kedeligt at holde sig inspireret. Og inspireret skulle du meget gerne blive, hvis du er på udkig efter fede lædertasker i bedste kvalitet. Det er nemlig blevet til ikke mindre end 30 forskellige lækkerbiskener.

Udvalget tæller både skuldertasker, weekendtasker, computertasker og rygsække. Dermed kan du altså både finde en partner til din laptop og weekendgarderoben. Det kan selvfølgelig godt gå hen at blive dyrt, så hav lige guldkortet klar.

Lad os se på det.

Retrobrun weekendtaske i læder
fede lædertaske i bedste kvalitet

Royal RepubliQ / 1595 / Find lædertasken her

Jeg bliver aldrig træt af en solid lækker weekendtaske, når den er prydet af flot retrobrunt læder. Det er eksklusivt og så får tasken automatisk et vintage look, som gør at tasken får sit helt personlige præg. Med andre ord fremstår lædertasken mere unik. Til godt 1500 kroner kan du derfor trygt stole på, at dette køb vil behage dig så langt øjet rækker. Royal RepubliQ er nemlig kanon dygtige til at lave denne type af accessories.

Vintage sort rygsæk i læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Cowboysbag / 1495 / Find lædertasken her

Særligt de famøse hipstere fra Vesterbro og Nørrebro er tossede med rygsække, men fortvivl ej. En rygsæk behøves ikke automatisk associeres med hornbriller, tophue og moderigtige tatoveringer. Tager du en sort rygsæk i læder som denne model fra Cowboysbag, er det nemlig muligt at fremstå klassisk elegant.

Elegant mørkebrun weekendtaske i læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Royal RepubliQ / 2295 / Find lædertasken her

Royal RepubliQ som du indledningsvist blev bekendt med, har lavet denne elegante mørkebrun weekendtaske til dig. Kun for din skyld! Det er ret sødt af dem og designet taget i betragtning, kan det være svært ikke at være begejstret. Lædertasken er stilren og nedtonet, men alligevel hamrende stilfuld. Den signalerer, at du har styr på tilværelsen, men ikke er typen som har behov for at gøre sig til som en eller anden russisk oligark.

Sort Calvin Klein weekendtaske

fede lædertaske i bedste kvalitet

Calvin Klein / 2195 / Find lædertasken her

Calvin Klein laver ikke kun tøj til Justin Bieber. Klein laver også accessories. Og nogle flotte af slagsen i øvrigt. Her er det klassisk sort weekendtaske, hvor du kan skimte det diskrete CK print. Jeg er ikke fan af at lege reklamesøjle for modehuse, hvorfor jeg ikke er tilhænger af den slags, men så længe det er underspillet og diskret gør det ingenting. Og weekendtasken er selvfølgelig underspillet og diskret, hvad angår CK printet.

Sort Hugo Boss rejsetaske i læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Hugo Boss / 2295 / Find lædertasken her

Leder du efter en lædertaske, der både kan rumme noget og samtidig er bygget til slid og slæb? Så bør du givetvis rette din opmærksomhed mod denne sorte rejsetaske, som er udført af høj kvalitetslæder. Rejsetasken giver dig plads til en god størrelses weekendgarderobe, når Paris eller Rom skal lægges ned.

Sort Hugo Boss weekendtaske

fede lædertaske i bedste kvalitet

Hugo Boss / 2095 / Find lædertasken her

Alternativt kan du også overveje denne weekendtaske, som også er fra hovedkontoret i Stuttgart. Størrelsesmæssigt er den lidt mindre, men ikke så meget at du ikke kan have nok rene underhylere med. Weekendtasken er kombineret med læder og tekstil, hvilket gør den mindre formel at se på. Med andre ord er den altså oplagt til herren, der ikke vil rejse rundt med et stort skinnende læderbæst.

Eksklusiv computertaske i sort læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Bally / 10695 / Find lædertasken her

Er du til gengæld typen, der godt kan lide at vise omverdenen, at det går godt, er det ikke sværere end at kaste penge efter ovenstående eksklusive skuldertaske. Det er den ultimative skuldertaske penge, du kan købe for penge. Du kan sikkert nok finde nogle skuldertasker på Mr Porter, som er dyrere, men du er sikkert med på, at knap 11.000 kroner køber dig det bedste af det bedste. Det der gør skuldertasken fantastisk flot er den sorte kernelæder, som omfavner lige fra top til tå.

Stilren sort weekendtaske

fede lædertaske i bedste kvalitet

Matt & Nat / 1395 / Find lædertasken her

Faktisk er det ikke to mænd ved navn Matt og Nat som står bag denne stilrene weekendtaske i sort. Det fristes man til at tro, men faktisk står Matt & Nat for material and nature. Ja, den har de garanteret tænkt længe over, men pointen er, at der fokuseres meget på, at produkterne er så naturlige og originale som muligt. Med baggrund i deres mission er det derfor en rigtig god deal at kaste penge efter sådan en weekendtaske. Den er nemlig også ret pæn at se på.

Pæn sort weekendtaske i læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Sandqvist / 2495 / Find lædertasken her

Sandqvist har jeg haft oppe og vende en del gange og det har altid været i forbindelse med en af deres mange fede lædertasker. Her har vi at gøre med en klassisk pæn weekendtaske udformet af sort læder. Der er ikke så meget at rafle om. Det er pænt.

Skuldertaske i imiteret krokodillelæder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Guess / 1395 / Find lædertasken her

Krokodillelæder er uforskammet dyrt og man skal være uforskammet velhavende for at kaste penge efter krokodilletasker. Ovenstående skuldertaske i imiteret krokodillelæder ville nemlig hurtigt koste 50-60.000 kroner, hvis ikke det havde været imiteret. For min skyld er der dog ikke noget i vejen med imiteret krokodillelæder. Man redder indirekte en lille krokodilles liv og så er det næsten ikke til at se forskel på den ægte og uægte vare. I øvrigt er imiteret læder vældigt slidstærkt, hvorfor du kan regne med at have sådan en skuldertaske i mange år.

Sort weekendtaske i imiteret krokodillelæder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Guess / 1495 / Find lædertasken her

Står du også og mangler en flot weekendtaske, der matcher skuldertasken, kan du ikke være i tvivl om, at denne model er den rette. Forestil dig komme gående med weekendtasken og skuldertasken. Det er altså en stilet måde at transportere sin laptop og weekendskjorte.

Retro rygsæk i cognacbrun læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Sandqvist / 1995 / Find lædertasken her

Sandqvist er tilbage igen. Her er det en forbandet pæn rygsæk, der kombinerer en flot cognacbrun farve med et retrodesign, der ville få selv den mest outrerede Nørrebro-hipster til at trække vejret ekstra dybt. Men du behøver selvfølgelig ikke ligne en hipster, men den diskussion har vi taget længere oppe.

Klassisk sort shopping bag

fede lædertaske i bedste kvalitet

JOOP! / 2695 / Find lædertasken her

Mit nye yndlingsmærke JOOP! har to eksemplarer med i udvalget af 30 fede lædertasker i bedste kvalitet. Hvad siger du eksempelvis til en klassisk shopping bag i en flot sort kernelæder? Jeg forestiller mig, at du nikker anerkendende. Selvom det er en shopping bag, kan det naturligvis fint anvendes som computertaske. Der er rigeligt med plads og integrerede sidelommer, som gør det muligt at opbevare en notesblok og din Mont Blanc pen.

Enkel computertaske i sort læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

JOOP! / 2595 / Find lædertasken her

Er du ikke den helt store tilhænger af shopping bags, kan du jo også bare gå den mere traditionelle vej og vælge en enkel skuldertaske i et nydeligt design. Ligesom den sorte shopping bag er skuldertasken kærtegnet med et flot eksklusivt kernelæder.

Klassisk rejsetaske i læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Polo Ralph Lauren / 4395 / Find lædertasken her

Naturligvis er der Ralph Lauren på tapetet. Havde du forestillet dig andet? Ralph laver vel nok markedets flotteste og mest klassiske rejsetasker, hvilket denne sorte model er en fin illustration af. Det imponerer mig, at man kan formå at strikke sådan en lædertaske sammen, så den både fremstår fancy, men alligevel klassisk elegant. Cadeau til designerteamet!

Stilren sort attachetaske

fede lædertaske i bedste kvalitet

Polo Ralph Lauren / 3495 / Find lædertasken her

Ledsaget af Ralph Laurens geniale weekendtaske, bør du have denne matchende attachetaske i sort, hvor det klassiske elegante, men stilrene design næsten tager pusten fra en. I sidste ende er denne kombination kun 8000 kroner  værd i penge, men du kommer til at ligne en million.

Marineblå weekendtaske i læder og tekstil

fede lædertaske i bedste kvalitet

Hackett London / 3595 / Find lædertasken her

Godt nok er denne weekendtaske en kombination af læder og tekstil, hvorfor det ikke er helt fair at kalde den en lædertaske, men ikke desto mindre syntes jeg, at den skulle med. Den brune læder og den marineblå farve arbejder sammen som knold og tot, men på den gode måde. Umiddelbart kan man kalde sådan en model for den perfekte weekendtaske.

Stilren sort skuldertaske i læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Paul Smith / 5095 / Find lædertasken her

Du går aldrig galt i byen med Paul Smith. Det er rendyrket luksus, som forener kvalitet, design og funktionalitet. Kaster du sparegrisen efter sådan en stilren sort skuldertaske i læder, kan du se frem til en glad laptop og dertilhørende accessories. Sådan en skuldertaskes interiør er nemlig skræddersyet til at kunne tilfredsstille den krævende herre, som har hele sin karriere med rundt på farten.

Klassisk brun computertaske

fede lædertaske i bedste kvalitet

Kiomi / 999 / Find lædertasken her

Kiomi står bag udvalgets mest prisvenlige lædertaske som findes i form af denne klassiske brune computertaske. Trods den relativt lave pris er det selvfølgelig ægte læder fra bund til hank. Trods sit klassiske design har computertasken alligevel elementer fra retrokategorien. Det kan jeg godt li’.

Elegant computertaske i khaki

fede lædertaske i bedste kvalitet

Cowboysbag / 1895 / Find lædertasken her

Cowboysbag lærte du at kende tidligere i artiklen, og det fortryder du garanteret ikke. Cowboysbag laver nemlig nogle skide flotte lædertasker, som denne elegant computertaske, der er domineret af læder i en flot khaki. Tilmed arbejder khaki tilsyneladende rigtigt godt sammen med en klassisk brun farve.

Cognacbrun attachetaske i læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Picard / 1995 / Find lædertasken her

Rigtige mænd holder af cognac, men hvad siger du til en attachetaske i læder, som er dyppet i cognac? Altså ikke bogstaveligt talt, men du fanger nok pointen. Attachetaskens design har øjensynligt hentet inspiration fra 70erne med sine to spænder. Tasken kunne godt ligne noget en ældre skolelærer kunne gå med, men det skal ikke forståes negativt. Husker jeg tilbage på min tid i skolen, husker jeg altid hvordan de ældre skolelærere havde nogle fede lædertasker med sig. Det blev selvfølgelig spoleret af deres fodformede Ecco-sko og overdimensionerede striktrøje.

Grå Bally skuldertaske i læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Bally / 9895 / Find lædertasken her

Hvis ikke du er særlig godt bekendt med Bally, er det nok gået op for dig, at det er ubehageligt dyrt at shoppe deres produkter. Her er det nemlig lædertaske nummer to med et prisskilt på knap 10.000 kroner. Det der betager mig ved denne lædertaske, er den eksklusive grå farve, som bidrager til et sporty, men elegant look. Hvis en sort lædertaske er for trivielt, er sådan en grå skuldertaske et fremragende alternativ.

Sort rå weekendtaske

fede lædertaske i bedste kvalitet

Royal RepubliQ / 2095 / Find lædertasken her

Sidste slag på trommen for Royal RepubliQ’s vedkommende er en klassisk sort weekendtaske, men med rå linjer. Designet er et frisk pust til udvalget af lædertasker, som ellers er præget af de strømlinede elementer. Det gør selvfølgelig ikke noget, men variation er altid behageligt.

Grå shopping bag i læder

fede lædertaske i bedste kvalitet

Männersache by Liebeskind / 1895 / Find lædertasken her

Knap to af de lange lyder måske meget for en shopping bag, men lad os lige slå fast, at en shopping bag ikke er en pose til at handle ind. Det kan du selvfølgelig bruge den til, men når man betaler 1900 for en shopping bag, så er det fordi den skal bruges til skole, arbejde og lignende. Jeg fristes næsten til bare at kalde det for en skuldertaske.

Bordeauxrød skuldertaske til tablets

fede lædertaske i bedste kvalitet

Michael Kors / 1595 / Find lædertasken her

Jeg er ikke den største tilhænger af de små skuldertasker, men designet begejstrede mig nu alligevel nok til at den fik lov at komme med. Det er denne helt nye skuldertaske fra Michael Kors, der selvfølgelig er tale om. Skuldertasken henvender sig til folk, der kan nøjes med deres tablets, phablets og lignende gadgets, for der er ikke plads til en laptop. Dog kan skuldertasken også blot benyttes som et alternativt mavebælte, når du leger turist på La Rambla i Barcelona.

Blå Tod’s skuldertaske af ruskind

bla%cc%8a-tods-skuldertaske-af-ruskind

TOD’S / 11165 / Find lædertasken her

Tod’s nye kollektion af lædertasker er en interessant blanding af designet, som vi kender fra deres famøse mokkasiner, som jeg selv er meget stor fan af.

Den blå skuldertaske har eksempelvis de sorte dots, som normalt danner sål under skoene. Ligesom på skoene har de også en praktisk relevans på lædertasken.

Derudover er tasken stilren med sit nydelige blå ruskind, der gør den vanvittigt eksklusiv.

Fornem brun Berluti computertaske

fornem-brun-berluti-computertaske

Berluti / 17860 / Find lædertasken her

Har du et budget på cirka 18k til en computertaske, bør du seriøst overveje en Berluti’s berømte modeller. Det er så skide fornemt, at det er svær at sætte ord på det.

Læg mærke til hvordan tasken forener klassisk elegance med et stilrent design, der er som skræddersyet til herren, der har et rigtigt mandekontor med antikke Chesterfieldsofaer, havanesiske cigarer og vægpaneler hele vejen op til et smukt stukloft.

Sort Tom Ford rygsæk af ruskind

sort-tom-ford-rygsaek-af-ruskind

Tom Ford / 17045 / Find lædertasken her

Denne rygsæk er nok ikke for alle, hverken økonomisk eller designmæssigt. Bortset fra at være uforskammet dyr er den født med et ret sjovt design på den måde, at taskens proportioner virker små.

Ved øjekast ligner det en af de der minirygsække, som alle piger gik med i slutningen af halvfemserne.

Sagen er dog den, at tasken slet ikke er så lille som den ser ud. Vil du se billede?

sort-tom-ford-rygsaek-af-ruskind

Unik Paul Smith rygsæk i forskellige farver

unik-paul-smith-rygsaek-i-forskellige-farver

Paul Smith / 8260 / Find lædertasken her

Rygsække er mere populære end nogensinde. Derfor laves der efterhånden også mange forskellige i designs, man ikke just har set før.

Det er denne Paul Smith rygsæk et godt eksempel på. I mine øjne ligner det et eller andet spøjst, men smukt dyr. Måske er det en frø, jeg forestiller mig?

Uanset hvad er der ingen tvivl om, at tasken er et stilfuldt indslag, som er velegnet til allround rygsæk.

Blå Saint Laurent rygsæk

bla%cc%8a-saint-laurent-rygsaek

Saint Laurent / 4830 / Find lædertasken her

Ikke overraskende er det Saint Laurent, der står bag denne møglækre rygsæk. Som altid har Saint Laurent held med at lave produkter, der er universelt smukke.

Uanset hvor ringe smag et menneske måtte have, kunne personen ikke finde på at knytte en negativ kommentar til sådan et design. Det er i hvert fald min overbevisning.

I forhold til de andre rygsække fra Paul Smith, Tom Ford og så videre er prisen faktisk overraskende medgørlig, om end lige under de fem stadig er en anseelig pris for en backpack.

LÆS NU:

10 fede weekendtasker til mænd