Utroligt nok vælter vi os denne sommer i solskinsdage og hedebølge på et hidtil uset niveau og det fejrer vi her på Stay Classy med 85 fede sommersko til alle jer sommerglade mænd.

Sko er en af de vigtigste accessories til dit outfit, hvorfor det også er vigtigt at prioritere, hvordan fodtøjet ser ud, hvad end du skal til havefest, på bryggen eller til et sommerbryllup.

Et par sommersko skal nemlig ikke kun være flotte. De skal også være behagelige.

Sommeren er nemlig den tid på året, hvor vi danskere bevæger os mest. Og det er altså ikke behageligt at vade gaderne tynde i et par sko, der gnaver, giver vabler og ikke tillader dine fødder at ånde i varmen.

Derfor har jeg lavet en stor samling med 85 flotte sommersko til de lune sommermåneder.

Sommerskoene er inddelt i seks kategorier:

Lækre sporty sneakers

Vi skyder denne skosamling igang med sporty sneakers.

Sneakers er den type sko, de fleste danske mænd køber, fordi det er en maskulin sko, der både kan være afslappet og pifte et outfit op. Sneakers er også en super behagelig sko, som ofte har god udluftning, således man ikke ender med et par klamme, svedige fødder.

Adidas sneakers i varme toner

Adidas sneakers

Adidas Originals / 750 / Gå til shop

Vi lægger ud med denne home-run af en sneakers. Nemlig et par Adidas Originals. Det er et par sneakers, som er super lækre at have på og som fås i mange forskellige farvekombinationer.

Personligt er jeg ret vild med denne grønlige farve, da den skiller sig ud og holder sig pæn længe, da den ikke er kridhvid.

Desuden har denne sommersko en fantastisk ventilation, da den er udviklet til sport, hvorfor den også er perfekt til den aktive sommerfyr.

Den klassiske kridhvide

Nike sneakers

Nike / 1000 / Gå til shop

Næste par i rækken er til gengæld et par hvide sneakers fra Nike. Jeg elsker deres Air Max-modeller, fordi de er sindssygt behagelige at have på.

Hvis du er god til at passe på dine sko og nemt kan holde dem hvide i løbet af sommeren, er det altså et par rigtigt sexede sneakers. Især hvis du skulle være så heldig at få tiltrukket dig lidt kulør på kroppen.

Sammensæt eventuelt dette par Nike Air Max sneakers med et lyst outfit og et flabet smil, og så er du klar til de flirtende sommernætter.

Den detaljerede sneaker

Anderledes sneakers

Clarks / 999 / Gå til shop

Her har vi et par lette sneakers fra Clarks. Jeg synes, de er super flotte i den lyse farve og flotte detaljer. Kombinationen af materialerne er sammensat for at skabe velbehag, uanset hvor længe du har dem på.

Det er et par sko, der nemt kan kombineres med mange forskellige stilarter, og de vil klæde en sporty fyr såvel som en ægte hipster.

Sneakers i unikt design

sommer sneakers

Tommy Hilfiger / 1199 / Gå til shop

Denne flotte sporty sko er designet af alle tiders Tommy Hilfiger, hvorfor det på trods af at være en sportssko har et super raffineret finish.

Der er nogle flotte detaljer som fx de sort/hvide snørebånd og den sorte flap med skrift bagerst på skoen.

Skoen er fremstillet i et akrylblend, der er vævet med en speciel teknik for at skabe ventilation, hvilket gør denne model perfekt til mænd, der har tendens til at få varme fødder i løbet af sommermånederne. Og hvem har ikke det?

Enkelt udtryk med smæk på

ralph laurens sko

Polo Ralph Lauren / 999 / Gå til shop

Dette par sneakers fra Polo Ralph Lauren er en af mine favoritter. Jeg elsker, at designet er super detaljeret og alligevel enkelt. Desuden spænder denne sko bredt i forhold til farvekombinationer, da den findes i fem andre farver, bla. rød, blå og sort.

Det er det perfekte par hverdagssneakers til sommerhalvåret.

Håndlavet luksus-sneakers

fede sneakers

Diemme / 2300 / Gå til shop

Et endnu mere enkelt design er fra italienske Diemme, som er et brand, der sætter en dyd i at skabe velovervejede designs, som både er enkle og karismatiske.

Dette par flotte sneakers er designet og produceret i Italien, skoens land – bogstavelig talt.

Desuden er alle Diemme’s sko håndlavede og samtlige sko, er blevet gået igennem af en af de to italienske brødre, Dennis og Miaco, som i 1992 skabte brandet.

Dette par sko er super sleek og har et fantastisk elegant, men sporty udtryk, som gør dem super alsidige i forhold sammensætning med resten af dit tøj.

Lyserøde sneakers fra Vans

lyserøde vans

Vans / 650 / Gå til shop

Vans er et brand, som alle kender og som de fleste forbinder Vans med den typiske skatersko.

Sandheden er dog, at Vans i en årrække har designet en lang række sporty sneakers, som også klæder den helt almindelige mand.

Dette par er udført i en sart rosa, som kan tilføje dit sommerlook en flot kulør.
Personligt er jeg vild med linjerne på denne sko, og jeg kan specielt godt lide sålens farve, som tilføjer skoen et 90’er look.

 90’er sneaker fra Gucci

gucci sneakers

Gucci / 5585 / Gå til shop

Næste par sneakers har et design, der afspejler sig i 90’ernes udtryk. Og selvfølgelig er designet af Gucci.
Gucci har generelt designet en masse 90’er items i deres seneste kollektioner.

Men dette par er ekstraordinært unik, da det er designet for at hylde deres Creative Director, Mr. Alessandro Michele, som i de tidlige 90’ere var med til at skabe dette design, som Gucci i dag har viderudviklet til perfektion.

 Safari sneaker fra Nike

nike sko

Nike / 820 / Gå til shop

Nike forsøger at bringe vilddyret op i dig med dette par sneakers, som både er super fede og udviklet for at give dig den optimale komfort.

Selvom vi er mange, der troede, at leopardmønstret døde i 80’erne, er det altså en realitet, at alle de store modehuse i dag forsøger at bringe de eksotiske mønstre tilbage på hylderne.

Og jeg må alligevel nok tilstå, at leopardmønstret på denne sneaker gør sig rigtig godt sammen med den varme orange.

Sneakers der maler byen rød

adidas sko

Adidas Originals / 750 / Gå til shop

Fra et spraglet dyreprint til en lækker rød sneaker med lækre hvide detaljer.

Her er en flot sko fra Adidas i et deres mest populære designs. Den røde farve giver skoen kant og personlighed, som du med fordel kan bruge til at udtrykke dig gennem din tøjstil.

Denne sneaker kan nemt pifte et kedeligt sommeroutfit op, uden at det bliver ekstravagant, da skoen i sig selv er meget afslappet.

Du kan evt. også bruge skoen til at udtrykke et lidt mere sporty look, hvis du fx har en simpel t-shirt og et par shorts på.

Kontrastfulde sneakers

valenyino sko

Valentino / 4430 / Gå til shop

Valentino gør det rigtigt godt for tiden og det virker som om, at brandet har fået et friskt pust. De er nemlig begyndt at lave et hav af fede designs, som går lige i hjertet på minimalisten, der ønsker at krydre sit look.

Mange af Valentino’s nye designs spiller på kontraster og kantede former. Og det er ikke så underligt, da Valentino er bedst kendt for deres spikes, som de har brugt i over 15 år.

Men på denne sneaker får deres varemærke nyt liv.

Det enkelte design sørger for, at du nemt kan lege med resten af dit outfit. Dette par sko kan sagtens sammensættes med et farverigt over-the-top-outfit, men personligt synes jeg, at de gør sig bedst i den minimalistiske fyrs garderobe.

Sommer sneakers til de lyse nætter

sko fra diesel

Diesel / 1199 / Gå til shop

Her har vi en sko, der kan tåle lidt af hvert. Hvis du er en festabe og sommermåneder står på lange drukture, bold på bryggen og lidt for mange morgenbajere, har du her et par trofaste sneakers.

Både komforten, farvekombinationen og det vandafvisende materiale taler nemlig til din fordel, når du vandrer gennem byens gader og spilder øl ud over dine sko natten lang.

Det er absolut ikke et par sneakers, man køber for at blive lagt mærke til. Hvis du vil skille dig ud, må du derfor tage resten af dit outfit i betragtning.

Prisvenlige blå sneakers

billige sommersko

Jack & Jones / 599 / Gå til shop

Jack & Jones står bag dette pæne par sommersko, som faktisk gør det rigtigt godt. Personligt er jeg vild med designet og farvekombinationen.

Det er et par sommersko, der passer til de fleste typer, da de nemt kan sammensættes med alverdens forskellige looks og stilarter. Selvom de har nogle sporty udtryk, synes jeg sagtens, at de kan sammensættes med mere klassiske sommerlooks.

Bulletproof nylon sneakers

dyre mærke sko

ROA / 2120 / Gå til shop

ROA’s Neal sneakers er den perfekte sommersko til den danske sommer.

Udover at været en af de letteste par sneakers i verden, er de nemlig fremstillet i vandafvisende nylon, som udover at afvise vandet‚ også tørrer ufatteligt hurtigt på skallen.

Det betyder, at du ikke skal være nervøs for at tage dine hvide sneakers med ud i en af den danske sommers klassiske regnskyl. De kan tåle det uden problemer.

Desuden er sålen på dette lækre par sommersko fremstillet i samme materiale, som man bruger til at fremstille skudsikre veste.

Lyserøde ruskinds-sneakers

vans sko mænd

Veja / 1049 / Gå til shop

En rigtig mand tør godt vise sig frem i lyserød. Det siger jeg ofte, men jeg siger det lige igen, da det ganske enkelt er en universel sandhed.

Dette par ruskinds-sneakers fra Veja er et skide godt eksempel på, hvordan farver kan skabe et twist på et ellers simpelt design. Samtidig er det i øvrigt en fantastisk sommersko, da den passer perfekt med sommerens lyse farver.

Hvis du er en charmerende mand, der altid har en joke i ærmet, er dette par sommersko skræddersyet til dig.

Sneakers til den klassiske mand

Hvis du har en stor kærlighed for sneakers, men er typen, der rocker et mere klassisk look, kommer der her en samling af nogle mere klassiske sneakers, som fx går godt til en lækker blazer.

Fælles for de næste 15 par sneakers er, at de udover at være gode kandidater til flotte sommersko også er elegante uden at virke for formelle. De er super behagelige og har et look, der nemt kan sammensættes med den klassiske mands tøjsamling.

Kaffefarvet ruskinds-sneakers

woden sommersko

WODEN / 799 / Gå til shop

Det første par sneakers jeg vil præsentere i denne kategori, er dette par pæne kaffefarvede Woden sneakers.
Jeg er vild med måden den hvide og brune farve supplerer hinanden og skaber et flot og afbalanceret design.

Et par sommersko i denne flotte farve, kan sagtens bruges både i efteråret og foråret, da de er i den mørke afdeling.

Elegante mussegrå sneakersvagabond sko

Vagabond / 799 / Gå til shop

Næste par på skohylden er fra danske Vagabond, som i mange år har har lavet flotte og solide sko til både kvinder og mænd. Dette par sommersko er fremført i let kalveskind og er nemme at ånde i grundet mønsteret, der har en masse små lufthuller.

Det er en super flot og minimalistisk sko, som absolut kan indgå i et klassisk sommerlook.

Årets flotteste sommersko Gucci sneakers

Gucci / 3690 / Gå til shop

Jeg elsker Gucci’s produkter af flere grunde.

Naturligvis spiller designet en stor rolle, men Gucci er faktisk også et af de førende modehuse inden for bæredygtig produktion. Noget brandet ikke reklamerer så meget med, men som altså er et stort plus.

Dette par sommersko er fx et af deres første par sko, som Gucci fremstillede med deres nye bæredygtige metoder.

Ud over at være bæredygtig gør designet dette par sneakers til mine yndlings-sommersko i 2018. De er nemlig skide flotte med et eksklusivt udtryk, uden at de virker for posh.

Slip-on sneakers fra Tommy  tommy hilfiger slip ons

Tommy Hilfiger / 599 / Gå til shop

Slip-on sneakers er for alle, der gerne vil hurtigt ud ad døren, have den ypperste komfort, og som har en simpel tilgang til livet. Sådan sagde Vans i hvert fald i 2002.

I dag er der et hav af brands, der har taget dette design til sig. Et af mærkerne er Tommy Hilfiger, som står bag denne pæne sommersko.

Den er simpel og klassisk og gør sig perfekt til et par shorts og en hoodie hen på aftenen, når solen står lavt og luften går fra varm til mild.

Den stensikre sommersko

Vans sommersko

Vans / 750 / Gå til shop

Selvom Vans ikke længere har patent på slip-on sneakers, klarer de sig fantastisk og et af deres nyere designs er denne flotte ruskinds-sneaker, som du tidligere så i lyserød.

Den har de klassiske linjer og former, som Vans er kendt for, men bringer liv til deres traditionelle design ved at lege med materialerne.

Farverne på denne sommersko er dejligt afbalancerede og giver et klassisk udtryk.

Eksklusive sneakers i italiensk særklasse bally sko

Bally / 2499 / Gå til shop

Her har vi et par kvalitets-sneakers i højeste klasse. Bally har nemlig sat sig for at skabe casual sommersko.

Med dette par sko er en lang gåtur i de norditalienske gader en dans på roser, da dette par sneakers er designet til både at tilpasse sig fodens form og absorbere de varme fødders sveddampe.

Skoene er uden tvivl til dig, der går op i kvalitet og ligeledes er villig til at betale for den.

Kanvas-sneakers med personlighedlyle and scott sko

Lyle & Scott / 599 / Gå til shop

Hvis du vil have nogle mere prisvenlige og sjove sommersko har du her en god kandidat til et par sneakers med et lille tvist.

Den gule ørn, som også er brandets logo, giver personlighed til skoen og viser en vis form for humor, som altid at værd at inkorporere i din stil.

I øvrigt kan dette par sommersko vaskes i vaskemaskinen, så hvis du har spillet alverdens havespil i en brandert og svinet dem til, er det nemt at få dem til at fremstå som nye igen.

Trussetyvens sneakers

Tommy Hilfiger sko

Tommy Hilfiger / 1199 / Gå til shop

Tommer Hilfiger har lavet denne sneaker ved navnet Player til alle de flirtende singlefyre, der er på jagt efter deres udkårne her i sommerheden.

Det er en flot sko i skind, som udviser autoritet, selvom skoen umiddelbart fremstår som en ægte drengerøvs-sneaker.

Styles denne sneakers til perfektion, har du et supersprødt look.

Minimalistiske sneakers i høj kvalitetstilrene sko

Filippa K / 1600 / Gå til shop

Til den minimaliste mand har vi her et par sommersko designet i Norden.

Det er nemlig Filippa K, der har skabt dette design og formålet med skoen her er, at det nemt skal kunne kombineres med både et jakkesæt eller et par flotte badebukser, uden at skoen virker akavet.

Jeg synes personligt, at det er et af de flotteste par sko i denne guide.

En sneaker med smæk på

mærke sko

Givenchy / 3240 / Gå til shop

Her har vi et par sommersko med masser af karisma på trods af, at farverne er super enkelte.

Den sorthvide sneakers ses meget hos de lidt mere eksklusive modehuse og alle fra Valentino til Tom Ford tilbyder forskellige udgaver af den sorthvide sneaker.

Dette flotte par er dog fra Givenchy, som efter min mening har gjort det super godt med dette design. For selvom der er en vis ekstravagance over dette par, fremstår de stadig på en ydmyg og elegant måde.

Dansk design til fornuftig pris

hummel sko

Hummel Fashion / 699 / Gå til shop

Med dette par minimalistiske sneakers støtter du dansk design og håndværk. Hummel er kendt for deres sportstøj, men dette par sneakers er knap så sporty.

Skoene har en god udluftning og et lækkert alsidigt design, der nemt kan bæres sammen med eksempelvis en blazer.

Army-grønne sommersko

billige sommerskoFred Perry / 899 / Gå til shop

Fred Perry har faktisk haft en del modvind de sidste par år og er blevet kritiseret for ikke at forny sig.

Selvom denne model ikke er nogen ny spiller i deres portfolio, har de alligevel forsøgt at skabe lidt variation ved at lege med farverne.

Skoen er fremstillet i kanvas, som bidrager til luftventilation i skoen, hvorfor den egner sig perfekt som sommersko. Det gode ved denne sko er også farven. Så hvis du får svinet skoen en smule til, behøver du ikke bekymre dig så meget om det, da det er svært at få øje på. I værste fald kan du altid smide dem i vaskemaskinen.

Blåt med blåt sko fra superdry

Superdry / 360 / Gå til shop

Superdry er et andet mærke, der ikke har udviklet sig voldsomt meget i forhold til deres designs, men det behøver de nødvendigvis heller ikke.

De laver nemlig nogle stensikre designs, som passer til enhver minimalistisk herres garderobe. Jeg synes, at dette par sneakers fremstår eksklusive og dyre til trods for, de blot koster 360 kroner.

Dyrt design til en billig pris adidas originals sneakers

Adidas Originals / 1600 / Gå til shop

Et andet par sneakers der ser super dyre ud, men som de fleste har råd til, er dette par ruskinds-sneakers fra alle tiders Adidas Originals.

Dette par sommersko ligner nemlig et par sneakers fra Rick Owens, som koster vanvittige 5000 kr.

Endnu bedre er, at dette par sneakers er super rare at have på, da de tilpasser sig fodens naturlige form nøjagtigt ligesom mange af Adidas’ andre designs.

Elegante blå sneakers sneakers

Polo Ralph Lauren / 899 / Gå til shop

Vi runder denne kategori af med et stilfuldt og elegant par sommersko fra Ralph Lauren. Ralph Lauren er i øvrigt et af de danske mænds foretrukne modebrands, hvorfor vi her på Stay Classy selvfølgelig følger brandet tæt.

Jeg synes dette design virker dejligt afslappet, uden at det bliver et kedeligt par sneakers. Det er på mange måder den ultimative reklamemandssko, så lur mig om ikke, der er en medarbejder eller to hos Very, der rocker dette par sneakers.

Sommerfriske mokkasiner og loafers

Vi bevæger os over i en kategori, hvor den klassiske og modebevidste mand er på hjemmebane.

Mokkasiner er nemlig perfekte til den klassiske mand. De er super stilfulde og behagelig.

De tilføjer som regel et raffineret udtryk til dit sommertøj. Det er den type sko, der passer bedst til et glas iskold hvidvin på havnen en varm sommerdag.

Jeg elsker mænd i mokkasiner, da jeg forbinder denne type sommersko med mænd, der klæder sig dejligt afslappet, men hvor der stadig er tænkt over sagerne.

Casual boheme loafers

Boheme sko

Aldo / 400 / Gå til shop

Selvom dette par sommersko synes utroligt eksklusive, er det faktisk blandt de mest prisvenlige loafers på listen.

Det er nemlig Aldo, der har designet disse bohemian loafers i lækre naturmaterialer og flotte afdæmpede farve. Det er det perfekte par sommersko til en ferie i de varme lande.

Skab eventuelt et sexet og charmerende boheme look med en lækker stråhat og halvåben skjorte. Det kan vi kvinder sjældent få nok af.

Den klassiske sejlersko

Ralph Lauren sko

Polo Ralph Lauren / 1200 / Gå til shop

I en anden boldgade i samme kategori har vi her sejlerskoen over alle sejlersko. Nemlig dette helt par klassiske sejlersko fra Ralph Lauren.

Det siges, at Ralph Lauren er brandet, der gjorde sejlerskoen socialt acceptable blandt ikke-sejlere, hvorfor det i dag er helt normalt at se mænd i sejlersko, selvom de måske aldrig har sat deres fødder på en sejlbåd.

Raffineret sommersko fra Italien

Sommersko fra tods

TOD’s / 2500 / Gå til shop

Vi fortsætter med denne udsøgte loafers fra et mine yndlings-brand inden for denne type sommersko, nemlig Tod’s. Det italienske modehus har nemlig fat i den lange ende, når det kommer til at designe lækre loafers og mokkasiner i høj kvalitet og delikate materialer.

Dette brune par sommersko er det første af mange fra TOD’s i denne kategori.

Den danske loafer

Vagabond sko

Vagabond / 1200 / Gå til shop

Det er Vagabond, der har lavet denne loafers, hvorfor du automatisk kan regne med, at de er rare at have på.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt loafers er en sommersko for dig, kan du med fordel starte med denne model, da den både er alsidig og relativt prisvenlig.

En sommersko med knald på

tods sko

TOD’s / 2600 / Gå til shop

Hvis du vil være sikker på at få en sommersko, der kan alt dét, en sommersko skal kunne, skal vi tilbage til TOD’s.

For ikke nok med at de tør designe sko i  pangfarver, har de også nogle fantastiske skomagere til at udføre deres designs. Deres læder er behandlet på en helt speciel måde med henblik på, at dine fødder kan ånde i skoen. Og så er de bare mega rare at have på.

Hvis du er en klassisk mand, der tør vise dig frem, er det den ultimative sommersko.

Sommerskoen enhver mand bør eje

Polo ralp lauren sko

Polo Ralph Lauren / 1200 / Gå til shop

Ralph Lauren har lavet dette par blå mokkasiner i ruskind. De har et lækkert finish og kan nemt få et afslappet look til at syne mere gennemført og elegant.

Modellen her er 12 år gammel, men er en af de bedst solgte modeller fra Polo Ralph Lauren.

Og så den lyse

Sommersko fra ralph lauren

Polo Ralph Lauren / 1200 / Gå til shop

Samme sko er designet i denne lyse farve, som passer endnu bedre til sommerens lyse nætter. Det er en simpel sko, hvorfor den ikke kræver den helt store forklaring.

Den kan kombineres med mange forskellige looks, og du kan både have dette par sommersko på til et lyst jakkesæt eller en farverig hawaii skjorte.

Lyse sommersmokkasiner på budget

billige sommersko

KG Kurt Geiger / 750 / Gå til shop

Her har du et par prisvenlige mokkasiner. Dette skyldes, at de i modsætning til mange af de andre sommersko i denne kategori ikke er fremstillet med hænderne.

Det betyder dog ikke, at kvaliteten er lav. Overhovedet. Kurt Geiger er nemlig kendt for sko i fornem kvalitet.

Personligt synes jeg,  at denne sko udseendemæssigt snildt kunne gå for at være en af de dyre italienske sko.

Til manden der nægter at gå på kompromis

dyre sommersko

John Lobb / 8500 / Gå til shop

Dette par er til manden, der absolut ikke vil gå på kompromis.

Her får du så også lov til at betale for dine sommersko, men hvad du får med i prisen er et par af verdens bedste kvalitets-mokkasiner, der er håndlavet og fremstillet i det fineste ruskind.

Der er tænkt over enhver detalje, således du får en sko, der ikke vejer for meget og derfor er let at have på, og som er imprægneret med vandafvisende spray, der på trods af at holde vand ude, stadig giver dine fødder lov til at ånde.

Sidst, men ikke mindst, er designet unikt og raffineret. Der er de fineste minimalistiske detaljer, som tilsammen skaber en luksuriøs sko, der vil være med dig i mange år, hvis du behandler dem med respekt.

Græsgrønne loafers

favrige sko

TOD’s / 1600 / Gå til shop

Vi bliver, hvor høj kvalitet har hjemme. Vi er nemlig tilbage hos TOD’s med deres grønne ruskindsmokkasiner. Der er dem samme model som de orange, jeg tidligere viste, og har derfor præcis samme egenskaber.

Alle mokkasiner fra TOD’s er fremstillet i fleksibelt skind, som gør, at deres sko nemt tilpasser sig fodens naturlige bevægelser.

Jeg er tosset med den grønne farve, men som jeg altid siger om grønt tøj, skal man passe på med ikke at ligne en reklamesøjle for Saint Patrick’ Day. Dette par sko bør derfor sammensættes med omhu.

Sommerlige loafers i iskold tone

hugo boss sko

Hugo Boss / 1999 / Gå til shop

Hugo Boss har lavet denne super minimalistiske loafer i en flot kold grå farve, som faktisk nemt kan kombineres med alverdens farver og mønstre.

Derfor passer denne sommersko både til dig, der kører den helt minimalistiske sommerstil med få farver, men også til dig, der går i vilde farver og mønstrede t-shirts.

Den sexede sommersko i knaldrød

Tods sko

TOD’s / 2680 / Gå til shop

Hvis du er af de mænd, der helt naturligt har en tendens til at udstråle selvsikkerhed og charme, er der også god sandsynlighed for, at du bryder dig om dette par.

De oser nemlig af sex og charme og skriger nærmest efter en sommeraften med masser af flirt og frække smil.

Man skal altid lige tænke sig om, når man klæder sig i røde sommersko, da det sidste du ønsker at ligne er en nisse, der er faret vild midt i juni. Gå derfor efter et varieret look og sammensæt fx dette par TOD’s med en spraglet kortærmet skjorte og et par hvide shorts.

Den prisvenlige sejlersko

billige sommersko

GEOX / 695 / Gå til shop

GEOX har forstået at skabe en flot sejlersko, som både er behagelig og prisvenlig. Den har de klassiske sejlerskotræk og passer perfekt til et gennemført klassisk look med et par flotte sommerchinos og sprøde solbriller.

Jeg synes, at sålen giver denne sejlersko kant kombineret med den brune snøre.

Mokkasinernes prins

bally sko

Bally / 2199 / Gå til shop

Hvis vi skal vende tilbage til et par kompromisløse sko, har vi her et par loafers fra Bally. Bally er kendte for deres evigt gennemtænkte designs, hvor dette par selvfølgelig ikke er nogen undertagelse.

Dette par tilpasser sig både temperatur og luftfugtighed, så du føler dig tilpas, når du har dem på. Du kan sagtens bruge dem både til forår og efteråret, hvorfor det i højere grad er en helårssko end en sommersko.

Den ultimative blærerøvssko

dyre sommersko

Tom Ford / 5585 / Gå til shop

Vi slutter mokkasinfesten med disse blærede mokkasiner fra Tom Ford. Jeg faldt for dette par på grund af den lækre støvede farve, som kombineret med guldkæden skaber dynamik, ekstravagance og suveræn karisma.

Det er helt klart ikke en sko, som enhver herre kan bære, men hvis du har en stensikker stil, selvtillid og ved hvordan feminine elementer, kan gøres maskuline, er det en sandsynligvis sko, du bør eje.

Flotte espadrillos til enhver lejlighed

En anden sko som gør dig godt i den klassiske mands sommergarderobe, er naturligvis espadrillos.

Espadrillos er yderst behagelige og flotte at se på. De har ofte et boheme look over sig, som bidrager til at dejligt afslappet udseende, uden at det bliver sjusket.

Desuden er et par espadrillos et rigtigt godt alternativ til et par klipklappere, når du skal en tur på stranden. De lukker nemlig dine fødder til, så du ikke brænder dig på det brændende sand. Og så er de også bare markant mere pæne at se på.

Prisvenlige espadrillos i høj kvalitet

castaner sommersko

Castañer / 750 / Gå til shop

Vi starter i det lyse med dette par simple og pæne espadrillos fra Castañer, som specialiserer sig i lige præcis: espadrillos. Dette par er designet i en farve, som alle kan bære, hvorfor det er et sikkert og elegant valg.

De fine stribede detaljer gør i øvrigt sommerskoene unikke, selvom de har et tidløst og klassisk design.

Den super behageligeste sommersko

lyse sommersko fra mulo

MULO / 1199 / Gå til shop

Et andet par lyse espadrillos er dette par, som er lavet i blød vaskeskind af Nordisk MULO. De har et ekstraordinært luksuriøst udtryk som følge af materialet, hvorfor det også er prissat højere end overstående.

Jeg synes, det er et super flot par sommersko, som både er afslappet og formelle på en og samme tid. Det afhænger nemlig meget af resten af dit outfit, hvordan du vil have denne sko til at fremstå.

Læg mærke til at sålen på dette par espadrillos, er noget mere minimalistiske og elegante i sit design.

Lyserøde sommersko

castaner sommersko

Castañer / 595 / Gå til shop

Der er flere lyserøde sko på programmet.

Denne gang er det ikke sneakers, men espadrillos. De egner sig til manden der tør skille sig ud og som ejer en vis portion selvironi og humor.

De er skide lækre på stranden, mest af alt, fordi de nemt kan matches med et par lækre badebukser.

Den regnbuefarvet espadrillos

paul smith sko

Paul Smith / 1790 / Gå til shop

Det at Paul Smith har formået at skabe et par regnbuefarvede espadrillos, der ikke ligner en reklamesøgle for Gay Pride, er i sig selv en kunstnerisk præstation.

Derudover er det faktisk et par skide lækre sommersko med de friske farvekombinationer. De vil gøre sig godt med et ensfarvet outfit. Det kunne eksempelvis være et helt hvidt outfit af hør.

Blå espadrillos i høj kvalitet

castaner sommersko

Anderson & Sheppard / 1230 / Gå til shop

Disse blå espadrillos er ikke specielt iøjnefaldende, men alligevel forbandet flotte. Det er det klassiske par, som de fleste mænd går efter, da de måske er det mest maskuline af slagsen med den mørkeblå farve. Mørkeblå er altid et godt og sikkert valg.

De er i øvrigt af høj kvalitet og foret med svedafvisende læder, således dine fødder ikke begynder at lugte, selvom du er ude på en lang gåtur.

Lækre espadrillos i solens farve

castaner sommersko

Castañer / 750 / Gå til shop

Hvis der skal smæk på og du vil løfte dit sommerlook helt op, bør du tage et nærmere kig på denne gule sommersko fra espadrillos-kongerne fra Castañer.

Jeg elsker orange sko og især til mænd, når de har fået en lækker brun karamelkulør henover sommeren.

Det sikre valg fra Ralph Lauren

Ralph lauren sommersko

Polo Ralph Lauren / 699 / Gå til shop

En anden klassisk og elegant model er dette par espadrillos fra Ralph Lauren.

Det er fantastisk, som Ralph Lauren har indflydelse på, hvordan de typiske danske mænd klæder sig, og hvordan den generelle stil skal være.

Det er dog ikke noget, jeg som kvinde brokker mig over, for det er bare go’ stil.

I øvrigt elsker jeg grå sko, både til mænd og kvinder, hvorfor denne sommersko hører til blandt mine favoritter.

Havblå sommersko fra MULO

mulo sommersko i blå

MULO / 1299 / Gå til shop

Jeg har inkluderet endnu et par espadrillos fra MULO. Det er den helt samme model som tidligere, denne gang bare i en lækker blå farve, som får skoen til at synes unik og eksklusiv.

Det er altid dejligt med et farverigt sæt sommertøj, hvorfor jeg synes, at det også er værd at tage sine skos farve i betragning.

Surfernes sommersko

orlebar browne sommersko

Orlebar Browne / 820 / Gå til shop

Orlebar Brown henvender sig i høj grad til surfersegmentet, så hvis du er så heldig både at have kroppen og håret til at rocke et elegant surfer-look, er der en ret god sandsynlighed for, at du vil se hamrende lækker ud iført dette par espadrillos.

Selvom kvinder altid har travlt med at sige, at vi vil have en rigtig mand, er sandheden den, at vi godt kan lide at kigge på en rigtig drengerøv.

Pointen er, at dette par espadrillos er et ægte par drengerøvssko.

De lyse og luftige sommersko

sommersko fra rivieras

Rivieras / 633 / Gå til shop

Et andet look vi piger synes er sexet er et frækt bohemian look. En mand i lyse naturlige farver, en lækker hat og et smil på læben, har vi generelt svært ved at stå for.

Hvis du er en af de mænd der rocker denne stil, er der her et par pæne espadrillos, som passer perfekt til dig. De er i øvrigt vildt behagelige at have på, og særligt på de ekstra varme sommerdage.

På med pangfarverne

sommersko i pangfarve

Castañer / 750 / Gå til shop

Jeg viser denne model fra Castañer igen, da det muligvis er det mest behagelige par espadrillos i verden. Og denne gang må man sige, at der er smæk på farverne.

Jeg må dog komme med en lille advarsel;

Neonfarver er ikke for alle, da de kun gør sig rigtig godt på dem, der kan prise sig lykkelige over en flot brun sommerkulør.

Espadrillos i kvalitetslæder

sommersko i læder

Loewe / 2605 / Gå til shop

Hvis du vil have et par espadrillos, der hører til i den formelle ende, er dette par espadrillos fra Loewe et godt bud.

De er udført i blødt kalveskind og har den klassiske espadrillos sål i naturlige materialer.

Jeg synes, at det er en lækker sko, specielt fordi jeg elsker cognacfarvet skind. Der er bare et eller andet eksklusivt over den farve.

De luksuriøse espadrillos

Tom ford sko

Tom Ford / 3280 / Gå til shop

Det bliver ikke meget mere fornemt end denne lækre og kvalitetsprægede model fra Tom Ford. Dette par sommersko er håndlavet og er ligesom alle andre designs fra Tom Ford sat i verden med en ægte kærlighed for æstetik.

Skoen er designet på en måde, hvor du har den perfekte balance mellem komfort og design. Faktisk egner denne sko sig rigtigt godt til et stilrent boheme-look.

Bomulds-espadrillos til de bløde fusser

billige sommersko

Rivieras / 449 / Gå til shop

I bunden af prisskalaen har vi et par sommersko, som til gengæld placerer sig højt på kvalitetsskalaen. Dette par grå bomuldsespadrillos menes nemlig at skåne dine fødder og holde dem bløde og lækre henover sommeren.

Jeg synes, at designet er pænt og neutralt, selvom der alligevel sker en hel del.

Ralph Lauren Purple Label espadrillos

purple lable sommersko

Ralph Lauren Purple Label / 2440 / Gå til shop

Det sidste par espadrillos er fra Ralph Lauren og er udført i en tæt og grovvævet uld.  Den er foret med skind, således den er behagelig at have på.

Fordelen ved at fremstille sko i uld er, at uld ikke tiltrækker lugte og samtidig er et luftigt materiale, som dine fødder nemt kan ånde i.

Desuden er jeg helt vild med selve modellen, hvor farvekombinationen i særdeleshed udmærker sig. Jeg synes, at det er en flot sko, der kan bruges til mange forskellige anledninger.

15 par snorlige snøresko

Her har vi efter min mening den obligatoriske sommersko. En behagelig og pæn type sommersko, som klæder alle mænd.

Snøresko er super alsidige og findes i 1000 forskellige designs og materialer, hvorfor det er nemt at finde et par, uanset, hvilken stil man har.

I dag minder mange snøresko lidt om sneakers, men forskellen ligger oftest i materialet frem for designet.

Denne type sommersko er i modsætning til de fleste sneakers oftest udfør i mere robuste materialer i stedet for nylon og kanvas.

De fleste snøresko kan i virkeligheden godt betragtes som helårssko, men de passer bare rigtigt godt til sommeren, hvorfor de er med denne samling.

Sorte elegante snøresko

sommersko fra ecco

Ecco / 1299 / Gå til shop

En elegant snøresko burde være et obligatorisk item i en stilbevidst mands liv.

Denne model fra Ecco er en god kandidat, da den er minimalistisk og pæn. Den kan sagtens gøres formel, men kan også være prikken over i’et i dit casual sommer-outfit.

Jeg elsker sålens detaljer, men det er samspillet mellem den hvide og beige farve, der gør skoen super flot.

Sommerskoen der er klassisk og raffineret

Sorte sko vagabond

Vagabond / 999 / Gå til shop

Et par endnu mere minimalistiske snøresko er dette par, som kommer fra danske Vagabond. Jeg elsker Vagabond’s sko, fordi de er så skide behagelige at have på og fordi de ofte er super minimalistiske.

Igen er der en karismatisk sål, og selvom den er fremstillet i træ, er detaljerne i  sålen aldeles flotte.

Dette par sko kan nemt kombineres med et formelt outfit.

Skoen til din indre playboy

playboy sko

Playboy Footwear / 899 / Gå til shop

For at bevæge os lidt væk fra det sorte i en glidende overgang, har vi her at gøre med et par pæne mørkeblå sko fra Playboy Footwear, som både er fede og prisvenlige. Kvaliteten er generelt god og designet gennemført.

Igen har vi en sål, som jeg er tosset med fordi farvekombinationen er lækker.

Skoen til den sexede skolelærer

bianco sko

Bianco / 599 / Gå til shop

Denne brune snøresko er, hvad jeg forbinder med den typiske skolelærersko. Dog synes jeg, at den er raffineret med lækre linjer. Hvis den sammensættes rigtigt kan det sagtens blive til sexet fodtøj.

Det er sko, som sagtens kan klare den danske sommerregn og som, pga. af de mørke farver, også kan bruges i efteråret.

Sommerlige snøresko i ruskind

Sko fra GANT

GANT / 875 / Gå til shop

En noget mere sommerlig snøresko er denne sko fra GANT, som har en lækker lys farve, der bringer friskhed til designet.

Skoen er fremstillet i læder og passer givetvis bedst til den mere konservative herre, der ønsker at bringe midsommer ind i sin garderobe.

Cremefarvet kvalitet fra TOD’s

Tods sko

TOD’s / 2999 / Gå til shop

En super lækker sommersko med snøre er denne sko fra TOD’s. Det er ikke første gang i denne artikel, at jeg bringer sko frem fra dette italienske brand, men det er ganske enkelt fordi, de bare kan det der med sommersko.

Designet er flot og afslappet uden af skoen bliver til en rendyrkede sneakers. Jeg er vild med den helt hvide sål og måden snørebåndene krydser hinanden i buer.

Minimalistiske sommersko der skriger luksus

thom Browne sko

Thom Browne / 5735 / Gå til shop

Vi kan ikke snakke om snøresko uden at lægge vejen forbi disse blå bowler sko fra Thom Browne.

De er skide flotte og kan snildt sammenlignes med et stykke kunst. De er lavet i hånden af en af Thom Brownes udvalgte skomagere, som har farvet dem med organisk læderblæk.

Jeg forelskede mig i dette par sko ved først øjekast, fordi alle detaljerne er strømlinede, og da det hele generelt bare spiller maksimalt.
Det er et super kreativt par snøresko, vi har at gøre med her.

Sommersko med svampede såler

eeccosko

Ecco / 999 / Gå til shop

Et andet kreativt indslag i form af en snøresko er denne sommersko fra Ecco. Det er tydeligt at se, at den er designet af danske Ecco, men der hvor kreativitet når over sokkelhøjder, er der, hvor de hos Ecco har lagt ekstra arbejde i sålen.

For selvom sålen er fremstillet i slidstærkt plastik, ligner det rent faktisk en tavlesvamp. Kreativt og sjovt, men vigtigst af alt; pænt at se på.

En blomsterbombe af en snøresko

guccisko

Gucci / 4430 / Gå til shop

Et sted hvor kreativiteten ingen grænser har, er i Gucci’s designstudie og det kommer absolut til udtryk med disse flotte sommersko fra deres seneste kollektion.

Jeg er fascineret over Gucci’s evne til at gøre dette blomsterprint maskulint og i det hele taget sko helt igennem pragtfuld.

I virkeligheden er denne sko vel nok sneakers, men jeg vil alligevel kalde den for en casual snøresko.

Selvom jeg godt ved, at det for mange mænd, er noget af en vovet sko, udstråler den kreativitet, selvsikkerhed og rendyrket æstetik.

Lyserød magi i form af en snøresko

lyserøde sko mænd

Common Projects / 2500 / Gå til shop

En anden snøresko der desværre kræver lidt mod at hoppe i for den typiske mand, er dette lyserøde bæst. Det er fra et af de i øjeblikket hotteste brands.

Alt på skoen er lyserødt kun brudt af guldfarvesignaturen langs hælen.

Jeg synes, at det er en rigtig lækker sommersko, som giver enhver fyr et friskt pust. Hvis du er en rigtig mand, synes jeg, du skal overveje om ikke, dette par sko bør være i din sommerlige skosamling.

Den klassiske sommersko til den klassiske drengerøv

sko mads nørgaard

Mads Nørgaard / 999 / Gå til shop

Mads Nørgaard er lig med danskhed. Og med denne vaskeægte drengerøvssko har vi indbegrebet af dansk sommer pakket ind i en flot minimalistisk sko i gode materialer og lækker kvalitet.

Det er en simpel og ærlig sko, der ikke kræver den store uddybning.

Gibson snøresko i hvid

hvide sommersko

Matinique Gibson / 999 / Gå til shop

En anden snøresko i samme stil er denne model fra Matinique Gibson. Den er næsten endnu mere raffineret da den på trods af at være super casual stadig bevæger sig i den mere formelle retning. Jeg er vild med det hvide snørebånd som diskret bringer lidt spil ind i en eller meget ligetil sko.

Denne sommersko kan i øvrigt sagtens vaske i vaskemaskinen, hvilket kan være en kæmpe fordel, taget den sarte farve i betragtning.

Grønne sommersko fra Playboy

playboy sko

Playboy Footwear / 899 / Gå til shop

Grøn er en farve, vi formentlig kommer til at se en hel del mere til de kommende år. Mange af de store modehuse er nemlig begyndt at bruge de grønne toner mere og mere. Her har vi dog at gøre med en prisvenlig sko fra Playboy Footwear, som er super elegant i sit design.

Pasformen på denne model er en anelse bred, hvorfor den egner sig rigtigt godt til mænd med lidt bredere fødder.

Snøresko i støvet blå

Clarks sko

Clarks / 799 / Gå til shop

Hos Clarks har de designet en sko i måske verdens flotteste blå farvekode, nemlig denne støvede blå. Jeg er absolut forelsket i støvede toner, men denne farve er ekstra flot.

Skoens design i sig selv er både fedt og elegant og har uden tvivl hjemme i den nordiske minimalisme.
Det er endnu en af de mere alsidige sko, som kan kombineres på kryds og tværs af stilarter.

Snorlige sommersko

hvide sommersko

Dr. Martens / 910 / Gå til shop

Man kan godt være tilbøjelig til at tro at Clarks og Dr. Martens har lånt lidt fra hinandens design, når man lige sammenligner denne hvide sommersko med den støvede blå, vi kiggede på før.

De ligner i hvert fald hinanden ret meget, men kigger går man dem igennem i sømmene, kan vi dog godt konstatere, at de ikke er helt ens. Heldigvis.

Jeg elsker, hvor simpelt designet er, og hvor meget substans der er i skoen, uden at den bliver klodset.

Vilde sommersko

Print og sprawl overalt

Guccisko

Gucci / 3430 / Gå til shop

Vi kan ikke tale vilde sko uden lige at tage fat i et af Gucci’s nyere designs.

Dette par sneakers er nemlig ret vilde med deres farverige og spraglede print, der ser ud til at være fra 80’erne. Personligt elsker jeg denne sko, men du skal absolut have en helt bestemt stil for at kunne rocke dem.

Farvekombinationen på dette par sko går imod alt hvad man lærer om farvesammensætning, hvilket gør det fascinerende, at Gucci er lykkedes med at skabe et farvedesign, der rent faktisk er fedt.

Elegant reklamesøjle for Gucci

guccisko

Gucci / 5280 / Gå til shop

Et andet par vilde sommersko fra Gucci er dette par, som jeg faktisk vil mene, ikke er så vilde, at de ikke kan bæres af os med en mere normal stil. For selvom de er plastret til med Gucci-tegn, er farverne stadig forholdsvis simple.

Jeg elsker dette design.

Sommersko der får dig til at stå fast

Belenciaga sko

Balenciaga / 5180 / Gå til shop

På trods af de afdæmpede farver har vi her et par klodser, der vil noget. Det er Balenciaga, der har designet dette par brede og høje sneakers efter ægte 90’er manér.

De er super populære i øjeblikket og anses for at være en unisex sko. Personligt synes jeg, at det kræver lidt kropslig substans, således det ikke er skoen, som kommer rendende med dig. Af den grund er den klart bedst egnet til mænd.

Farvelade boxersneakers fra Valentino

Valentino sko

Valentino / 5140 / Gå til shop

Hvis du vil have farvede sneakers, bør du lægge vejen forbi Valentino i København. De har nemlig lavet en lang række vilde sommersko i alverdens forskellige designs og modeller. Nogle af dem er mega crazy og andre mere afdæmpet.

Udvalgte par her er en af modehusets personlige favoritter.

Farverige 90’er sneakers

valentino sko

Valentino / 4850 / Gå til shop

For lige at fremhæve min pointe i forhold til Valentino’s vilde designs har jeg inkluderet dette par socks-in-sneakers i et design, der sammensætter et par skisokker med en typisk sneaker.

Jeg kan ikke finde ud af, om jeg elsker dem eller hader dem, men jeg er sikker på, at det afhænger af hvem, der har dem på. Jeg er overbevist om, at en type som Jaden Smith snildt ville kunne rocke dette par farverige sneakers.

Gangster sneakers fra de afdøde

ysl sko

Alexander McQueen / 4810 / Gå til shop

Dette par sneakers er mega badass og er fra den afdøde Alexander McQueen.

Selvom designeren døde nogle år tilbage er hans ånd fortsat i live hos modehuse, som har designet dette par sko.

Igen er der taget fat i tendenser fra 90’erne, men jeg synes absolut også, at der er nogle elementer fra 00’erne i dette design.

De har lidt af et gangster vibe, som jeg synes er rigtig fedt.

De onde sommersko

fendi sko

Fendi / 4810 / Gå til shop

Hos Fendi er der gået tegneserie i den. Deres nyere kollektioner er nemlig designet med fokus på tegneserier og det kan tydelig ses, da det afspejlede rigtigt fint i dette skøre, men fede par sneakers fra deres seneste forårskollektion.

Egentlig synes jeg ikke, at det er et super vildt par sommer, men alligevel er der noget ekstra over den, hvorfor de havnede i denne kategori.

Rumsko til manden med det skøre sommerlook

Raf Simon sneakers

Raf Simons / 2610 / Gå til shop

Raf Simons tager os med en tur i rummet med dette design. Dette par sommersneakers har nemlig en masse funky elementer, som bestemt får mig til at tænke på det ydre rum.

Samtidig er der også noget tegneserie over dem, som jeg faktisk godt kan lide.

Det er en sjov sko med masser af karisma, men du skal altså være lidt street for at kunne bære dem. I hvert fald efter min mening.

Strømpe og sko i én

Givenchy sko

Givenchy / 3690 / Gå til shop

Når Givenchy’s designteam bliver bedt om at kombinere den klassiske allstars sko med en sok, så får du dette resultat.

En meget anderledes og luftig par sommersko som har utrolig meget personlighed, selvom den ikke prøver på noget. Og det er i sig selv mega fedt.

Jeg skulle lige vænne mig til designet, men det er absolut vokset på mig, og jeg er sådan set ret vild med dem.

Sommersko med fart på

nike sko

Nike / 1042 / Gå til shop

Jep, det er rent faktisk Nike selv, der har designet denne sneakers i de vildeste pangfarver. Ud over at have den vildeste farvekombination, er det faktisk en mega fed unisex-model fra Nike, som er skide lækker at have på.

Den egner sig bedst til os med høje vrister, fordi den har en buet sål.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!