Sommeren står endelig for døren, og det er ved at være strandsæson.

For nogle af os betyder det ekstra meget tid i fitnesscenteret. For andre betyder det kolde øl, Tour de France og grillpølser.  

Uanset om du skal holde din ferie i det danske land eller sydpå, er der sikkert god sandsynlighed for, at du hopper i et par badebukser.

Men før du forsøger at rocke et par enten for lange eller for korte badeshorts, må du hellere lige kigge med her.

Der er nemlig visse typer badeshorts, som bare ikke hitter hos kvinderne.

Dette billede illustrer glimrende, hvilke typer badeshorts der kan få os kvinder til at kigge den anden vej, når du boltrer dig i det hvide sand.

No-go nr 1: Den klassiske speedo

Uanset om du så er David Hasselhoff eller Ronaldo, kan du bare ikke rocke et par speedos. Glem det! 

Ja, de fremhæver “de gode ting ved mandekroppen”, men det er altså bare ikke sexet.

Tværtimod er det vulgært. Specielt hvis du lige topper dit sommerlook med en gang sololie.  

Jeg kan godt se idéen i at få en rigtig lækker brun farve på lårbasserne, men en mand i et par speedos er bare ikke tiltalende for kvinder.

Hvis du alligevel insisterer på at iklæde dig grækernes nationaldragt, må du tage dine forbehold og forvente kvindernes evige fordomfulde blikke.

Mange kvinder associerer nemlig denne type badeshorts med fedtede mænd med lidt for meget selvtillid og lidt for lidt situationsfornemmelse.

Man kan måske diskutere, om det ikke er urimeligt, at vi kvinder kan få lov at ligge og slikke sol et par g-streng, uden mænd brokker sig. Der må jeg jo som kvinde bare takke jer skønne mænd for jeres dejligt positive tankegang. 

No-go nr 2: De rigtig lange surfer badeshorts

Bevares, hvis du ikke har rundet dit første skarpe hjørne, er skide god på et surfboard og går med en halskæde lavet af træperler, kan du måske godt rocke looket.

Men hvis du ikke fysisk kan identificere dig med Matthew McConaughey i sine unge dage og du er den typiske danske mand, der står i vandkanten med øl og dribler en bold med drengene, så skal du holde dig fra de lange badeshorts.

Alle mænd ligner nogle værre drengerøve i de surfershorts, og uanset om du er et par numre større end du ønsker, eller et par numre mindre, så gør de lange shorts ikke noget godt for dig.

Kvinder vil have en mand, der fremstår moden og det er ikke det, du signalerer i et par surfer badeshorts, med mindre du rent faktisk kan ride bølgerne, naturligvis. Så får du også lov til at ride senere. 

Med overstående på plads, kan jeg med god samvittighed vise mine 12 bud på badeshorts, som kvinder vil se dig i. De er inddelt i tre kategorier, Badeferien, Den Danske Sommerferie og Ferien til Søs.

4 par badeshorts til badeferien

Hvis du skal ligge smurt ind i solcreme og olie under solens stråler en uge i streg, skal du også have et par badeshorts i høj kvalitet, som er lækre at have på og som passer perfekt til en solbrun krop.

1

badebukser

Orlebar Brown / 2199 / Gå til shop

Disse badeshorts er lidt skæve med deres flotte print.

Personligt synes jeg, at de passer godt til den selvsikre fyr. Vær dog opmærksom på, at de måske kan stjæle opmærksomheden fra din sixpack eller smukke øjne.

Omvendt kan man sige, at hvis du har haft en lidt for god vinter med alt for meget gløgg og for lidt motion, kan de være dine smutvej til et sexet strandlook, så vidt muligt. 

2

badebukser

Polo Ralph Lauren / 799 / Gå til shop

Hvis nu din pengepung ikke kan lide lyde af 2000 kroner for et par badeshorts har Ralph Lauren lavet nogle ret flotte modeller på det seneste. Et godt bud er dette par med et rigtig fint hawaii print.

Vær dog opmærksom på, at hvis du bliver mere rød end brun, er det måske ikke disse farvetoner, du skal gå efter, da de fremhæver de røde nuancer i din hud.

3

badebukser

Etro / 1299 / Gå til shop

Et andet godt bud på et par rigtig lækre badeshort er dette par fra Etro. Etro har lavet en lang række badeshorts i flotte farver og fede print i denne kollektion, så du kan stensikkert finde et par, der passer til dig.

Dette par har den flotteste gule farve og den er faktisk rigtig god, hvis du bliver lidt rød i det, fordi den netop ikke fremhæver den røde farve.

4

badebukser

Paul Smith / 999 / Gå til shop

Paul Smith laver fede badeshort og det har han gjort i mange år.

Men dette par er ekstra fede med de dybe blå toner og farverige koraller.

Derudover kan jeg rigtig godt lide længden på dem. De er lidt kortere end de andre ellers gode eksempler, hvilket betyder endnu mere sol på kroppen og mere at kigge på til kvinderne, uden det bliver for meget.

4 par badeshorts til sommerferien i Danmark

Herhjemme kan vi være heldige at have et par gode dage eller tre, når altså vi befinder os i sommerhalvåret, men det er aldrig en garanti og vejret kan skifte fra time til time.

Derfor har jeg fundet et par eksempler på badeshorts, som både er gode at bade i, men også egner sig til hverdagsbrug, fordi de både er behagelige og stilrene.

5

badebukser

Orlebar Brown / 1399 / Gå til shop

Orlebar Brown laver flotte badeshorts og derfor er det første par også derfra. Det skal også lige nævnes at de fleste mænd ser rigtig godt ud i hvide short.

Endnu bedre er det, at hvid kan kombineres med alle andre farver, så du er sikker på at få dem brugt en masse i løbet af sommeren. Også selvom det ikke er strandvejr.

Et plus ved dette par badeshorts er, at det har hemmelige lynlåslommer, så du kan løbe rundt på stranden og spille bold uden at tabe kreditkort og nøgler.

6

Badebukser

Orlebar Brown / 1399 / Gå til shop

Ensfarvet badeshorts er altid nemme at sammensætte med andet tøj, men kombinerer du dem med en løs halvåben hvid skjorte er en stråhat, så har du et ultimativt og sexet sommerlook, som de fleste piger ikke kan stå for.

7

badebukser

Polo Ralph Lauren / 899 / Gå til shop

Dette par badeshorts ligner et par helt almindelige shorts, hvorfor de er perfekte. Deres klassiske og enkle look gør det nemt at sammensætte dem med resten af den klassiske mands garderobe.

Sådan et par du kan have på til en grillaften, en øl på terrassen eller når du skal springe i havnen i en herlig brandert. 

8

badebukser

Frescobol Carioca / 1499 / Gå til shop

Til den mere vovede, men klassiske mand er her et par super lækre badebukser fra Frescobol. Længden er rigtig god og mønsteret ser super eksklusivt ud, selvom det er til den spraglede side.

4 par badeshorts til din ferie til søs

Hvad end det er en enkelt dag på havet eller en begivenhedsrig Yacht Week om bord på en båd, er det fedt at have et par badeshorts der gør sig perfekt til formålet. Her en række mere sporty badeshorts til en sejltur eller tre.

9

badebukser

Tommy Hilfiger / 599 / Gå til shop

Tommy Hilfiger har lavet et par rigtigt flotte og mere sporty badeshorts med nogle ret fede detaljer. Deres udtryk passer perfekt til en dag på havet. Samme model findes også i sort.

10

Badebukser

Frescobol Carioca / 1199 / Gå til shop

Frescobol Carioca har lavet dette flotte par gule badeshorts. Den gule farve står absolut i perfekt kontrast til det blå krystalklare hav. Det er et ret sexet par badeshorts, som kombinerer en sporty og klassisk stil til perfektion. 

11

badebukser

Gant / 499 / Gå til shop

Gant har lavet en lille kollektion af badeshorts med de klassiske farver; rød og blå, som er perfekte til at danne et klassisk og eksklusivt yacht look.

De er ret flotte og hører til i den lidt billigere ende, så du ikke nødvendigvis får dårlig samvittighed over investeringen, hvis den danske sommer skuffer igen i år.

12

Badebukser

Polo Ralph Lauren / 599 / Gå til shop

Hvis du er single og der skal smæk på, kan du vælge disse orange badeshorts fra Ralph Lauren. Så er du i hvert fald sikker på, at skønhederne får øje på dig helt inde fra havnebreden af.

Der er noget sexet over en mand, der tør klæde sig i iøjenfaldende farver og/eller mønstre. Specielt hvis han har været en tur under solens stråler.

God sommer!