12 lækre t-shirts i den dyre ende

Der er fuld tryk på inspirationskedlen her på siden. Det skyldes selvfølgelig, at herrerne står over for årets største udskiftning af garderoben. Vi hilser hermed sommergarderoben velkommen. En af de effekter i sommergarderoben der er mest brug for er t-shirten. Maksimalt har man den samme t-shirt på i to dage, og derfor kræver det også et anseeligt lager af dem. Men ikke et lager med hvilke som helst.

Normalt er jeg fortaler for de enkle t-shirts uden alt for mange smarte detaljer og tekster. Dog har jeg på det seneste delvist ændret holdning. Her ved ækvator hvor jeg i øjeblikket bor, er det nemlig kun t-shirts, jeg går rundt i. Andet er simpelthen for varmt. Det har resulteret i, at jeg halvkeder mig i en pæn blå t-shirt. Med andre ord må der altså gerne ske lidt mere, når outfittet ikke består af mere end sko, shorts og t-shirt.

Således tager de 12 lækre t-shirts sig derfor ud:

Hvid t-shirt med lyn

lækre t-shirts i den dyre ende

Paul Smith / 499 / Find t-shirten her

En hvid t-shirt kan sagtens være enkel og pæn, selvom der er smidt lidt farver ind i mikseren. Her er det en lækker sag fra Paul Smith, som bekendt altid har haft et godt øje til farvesammensætninger. Det er denne t-shirt i øvrigt et fint eksempel på. Ligesom Frank Hvam bliver boppet op med et farverigt halstørklæde af Mia i Klovn, kan du boppe dig selv op med sådan en t-shirt. Nogle gange bliver det sgu for sterilt, hvis der ikke er lidt farver.

Blå Paul Smith t-shirt med print

lækre t-shirts i den dyre ende

Paul Smith / 499 / Find t-shirten her

Paul står sågar også bag denne blå t-shirt med print. Selve printet er rimeligt abstrakt, men efter at have studeret det nøje, ser det ud som om, at der bliver kørt lidt på motorcykel og danset på byens plads. Nå, men uanset hvad er det i hvert fald en nydelig sag, hvor der efter min menig sker rigeligt.

Grå Michael Kors t-shirt

lækre t-shirts i den dyre ende

Michael Kors / 449 / Find t-shirten her

Man kan argumentere for at sådan en grå Michael Kors t-shirt er tenderende kedelig, men bare det at der er lidt farveforskelligheder gør, at t-shirten løsriver sig.

Sort Tiger of Sweden t-shirt

lækre t-shirts i den dyre ende

Tiger of Sweden / 549 / Find t-shirten her

Ligeledes er denne t-shirt også ganske minimalistisk, men simple detaljer som de hvide striber gør den afdæmpet spraglet. Derudover har den en ret løs pasform, der gør den speciel. Jeg er overbevist om, at Kanye West ville godkende den.

Blå t-shirt med hawaii-pige

lækre t-shirts i den dyre ende

Paul Smith / 599 / Find t-shirten her

Der er sågar endnu en t-shirt på menuen fra Paul Smith. Her er det en hawaii pige, der har listet sig ind på brystet af t-shirten. En fin detalje til en ellers klassisk blå t-shirt.

Sommerlig Monte Carlo t-shirt

lækre t-shirts i den dyre ende

Orlebar Brown / 949 / Find t-shirten her

Af de mere farverige og ikke mindst sommerlige udgaver har vi denne Monte Carlo t-shirt, der er lavet af Orlebar Brown, som er kendt for sine spraglede kollektioner af badetøj. Billedet viser noget der minder om en strandfest fra de gode gamle dage i Sydfrankrig, hvor cigaretter var sundt og solcreme noget fis. En tid man savner.

T-shirt med alle de største designernavne

lækre t-shirts i den dyre ende

Fame On You / 649 / Find t-shirten her

Fame On You laver nogle ret specielle t-shirts og det ikke alle, jeg er lige tosset med, men i blandt findes der nogle lækkerbiskener. Blandt andet ovenstående t-shirt hvor en række af de største tøjdesigneres navne pryder overfladen. Hvem kender ikke Jacobs, Coco og Karl? I sådan en t-shirt er jeg overbevist om, at kedeligheden med ét er forsvundet.

Stribet Lyle & Scott t-shirt

lækre t-shirts i den dyre ende

Lyle & Scott / 299 / Find t-shirten her

Stribede t-shirts er der bare noget elegant over. Det vidner denne Lyle & Scott t-shirt i hvert fald om. Det bliver hverken for spændende, men heller ej for kedeligt. Med hvide shorts og hvide sneakers bliver du hurtigt et omvandrende symbol på moderne elegance.

Hvid Green Peace t-shirt

lækre t-shirts i den dyre ende

Fame On You / 549 / Find t-shirten her

Fame On You er også kreatøren af denne hvide t-shirt, hvor en grim Lamborghini på sarkastisk vis repræsenterer green peace. Og det må man jo anerkende. Penge er grønne og har man mange penge er man som regel også fredelig. Derfor bør du stræbe efter green peace, men i den rigtige forstand. Efter min mening er en Lamborghini en af de mest miljørigtige biler.

Hvid Versace t-shirt med sort mønster

lækre t-shirts i den dyre ende

Versace / 1095 / Find t-shirten her

Versace har det ofte med at lave tøj i designs, der virker til at være inspirerede af hallucinationer og spirituelle oplevelser, der sikkert er foranlediget af LSD og svampe. Ikke desto mindre er det nydeligt, men naturligvis også anderledes. Smider man penge efter en kostbar t-shirt som denne, kan man glæde sig over, at den kan bruges både til varme sommerdage og kolde byture med blazer og jeans.

Sort Motel t-shirt

lækre t-shirts i den dyre ende

BOSS Orange / 519 / Find t-shirten her

Vi slutter af i Tyskland med to modeller fra den tyske tøjgigant, Hugo Boss, der vist ikke kræver nogen yderligere introduktion. Det er først gang, jeg har set Hugo Boss lave denne slags tøj. Normalt er det enkelt og klassisk, men her har man altså valgt en noget anden vinkel. Og det er jeg vild med. En hurtig billedanalyse fortæller en historie om en fortid med sommer, sol, livet på vejene og ikke mindst motellerne.

Sort t-shirt med pangfarver

lækre t-shirts i den dyre ende

BOSS Orange / 519 / Find t-shirten her

Den klassiske sorte t-shirt fra Boss er her blevet pyntet med en pærevælling af lækre pangfarver. What’s not to love?

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!