En af de største årsager til, at man ikke opfylder ens ambitioner her i livet skyldes som regel, at man har svært ved at forlade sin komfortzone og tillade sig selv at gøre det, man ved er nødvendigt for opnå succes. Nemlig den succes der åbner dørene til et liv, som majoriteten af folk aldrig når at opleve. Dette indlæg handler ikke om dybe begreber, som hvordan man forlader sin komfortzone eller vejen til succes. I stedet handler om nogle simple hjælpemidler, der kan skabe rammerne for at du kommer igang med at lægge vejen mod dine mål. Det handler om at blive mere produktiv. Det er grundlaget for succes. Fundamentet til skyskraberen. Ja, find selv på metaforer.

Det kan for mange virke indlysende, at følgende opskrift er essentiel for at være i stand til at realisere sine mål her i livet. Samtidig virker det også som om, at budskabet har svært ved at integrere sig i hjernen på en stor del af befolkningen. Alle ved det, men de retter sig ikke efter det. Nogen har ikke ambitionerne og andre har tabt kampen til komfortzonen. Nogle følger naturligvis også opskriften, og de vil vide hvilken positiv effekt den har.

Lad os komme til sagen og få svar på, hvad ingredienserne egentligt er.

Få mere energi med koffeinpiller

Grundingrediensen er  uendelig simpel, og kan findes overalt i verden. Den hedder nemlig motion. Du kan dyrke det overalt.

De fleste som ikke praktiserer motion, er formentligt trætte af at blive belært om vigtigheden i det. De har deres egne holdninger til, hvad der er rigtigt. Motion er kedeligt. Motion er ligegyldigt eller “jeg har andre interesser, at bruge min tid på”. Undskyldningerne er mange, og bortforklaringer endnu flere.

Sagens kerne er dog, at uden motion får du ikke omløb i hjernen på et særligt højt niveau. Motion giver dig enormt meget energi i dagligdagen. Det at motionere gør, at din hjerne udløser endorfiner. Endorfiner produceres ifm. med hårdt arbejde eller hård træning. Kort fortalt giver endorfiner dig en følelse af overskud, energi og lyst til at overtage verden. Endorfiner er i øvrigt afhængig gørende.

Det vil altså sige sig, at uden hårdt arbejde eller hård træning er det svært overhovedet at få lyst eller overskud til at begive sig i kast med noget. Det minder lidt om historien med hønen og ægget. Hvis man ikke har lyst og overskud, hvordan skal man så få sig selv til at lave hårdt arbejde og vice versa?

Det er en af de ting, som jeg personligt har bøvlet med i en længere periode. Uanset hvor mange endorfiner din hjerne udløser, så vil det nemlig altid være en opgave af sværere karaktér at udføre hårdt arbejde og motion – dag efter dag. Flere gange end jeg kan tælle, har jeg forsøgt at gå i gang med at motionere, således jeg kunne få det bedre med mig selv og generelt mere overskud i dagligdagen. Det har altid resulteret i, at jeg efter en uge eller to er faldet af vognen igen. En weekend præget af alkohol er den bedste måde at ødelægge sit momentum. Man har en eller to dage, hvor man er dybt ugidelig. Ingen energi til andet end at se ligegyldige tv-serier og spise pizza på sofaen. Dagene går, og pludselig er man tilbage til ens ustrukturerede og usunde hverdag.

Kampen mod weekenden og alkoholen vil man altid komme til at tage, for man skal selvfølgelig ikke opgive sit sociale grundlag, fordi motion er vigtigt.

Motion er grundingrediensen til at blive mere produktiv, men da det som sagt kan være svært at komme i træningstøjet, har jeg haft stor glæde af en lille sideingrediens. En sideingrediens jeg tager fra morgenstunden, og som giver mig den fornødne energi til at storme ned i træningscenteret og smede jern eller tilbagelægge en masse kilometer på løbebåndet. Sideingrediensen er en 200 mg koffeinpille. Nogle vil måske påstå, at det er det samme som at drikke kaffe, og det på sin vis også rigtigt. Forskellen er bare, at denne pille svarer til 3-4 kopper kaffer og optages langt mere koncentreret i kroppen, således du boostes af en bølge af energi i løbet af 5-25 minutter.

Koffeinpiller er et naturmiddel, så det er altså ikke usundt for kroppen. Faktisk betragtes det som et kosttilskud. Dog er det vigtigt, at man ikke erstatter en god nats søvn med et overforbrug af koffeinpiller, fordi man vil opretholde et unaturligt højt produktivitetsniveau.

Koffeinpiller bidrager altså til, at du får energi og overskud til at motionere, hvilket resulterer i, at du bliver langt mere produktiv i din dagligdag. Samtidig har koffein også den funktion, at man tænker skarpere. Man er mere fokuseret på at løse et given problem. Ved at tage en enkelt koffeinpille fra morgenstunden har jeg energi hele dagen. Hen på aftenen rammes jeg af en behagelig træthed, som resulterer i en dybsøvn på 7-8 timer.

Af en eller anden årsag, er koffeinpiller ikke lovlige at sælge i Danmark, så det kan være svært at finde et sted at købe dem. På Fitnessnord.com er det muligt at købe koffeinpiller og til lave priser endda. Jeg har i øvrigt kun positive erfaringer med Fitnessnord.com.

Selvom koffeinpillen har positive effekter, skal man ikke misbruge dem. Det er ikke nødvendigt at tage koffeinpiller eneste hver dag, og hvis man gør, skal man huske på, at kroppen opbygger en tolerance, således man skal have mere og mere for at mærke virkningen. Jeg kan sagtens køre to dage uden koffeinpiller, uden at have en negativ effekt på mig. Man bliver altså ikke afhængig af koffeinen ift. performance. Men som med alti andet her i livet – brug koffeinpillen med måde.

Mangler du overskud og energi og ønsker du at være mere produktiv i din dagligdag, er du nødt til at give koffeinpiller en chance. Motion og produktivitet er de første skridt på vejen mod succes her i livet.

Meld gerne tilbage i kommentarfeltet hvilke oplevelser du har haft med koffeinpiller.

Koffeinpiller kan købes her.