Er du på udkig efter gode gaver til ham? Er du på helt bar bund? Er der ingen kreativitet at spore i hjernen?

Frygt ej.

Jeg har nemlig brugt uhyggeligt meget tid på at finde en grotesk stor samling af fremragende gaveidéer til ham.

Ja ham.

Det kan være din kæreste, storebror, lillebror, far, bedstefar, onkel, søn eller måske bare dig selv. Uanset hvilken fyr der skal have en gave, burde du være i stand til at finde en enkelt eller to her i rækken. Der er både små og store gaver til ham såvel som dyre og billige.

Det egentlige spørgsmål du bør besvare, inden du scroller ned er, hvor mange penge, du har tænkt dig at bruge på gaven. Gaveidéerne er opdelt i kategorier, så det er lidt nemmere at finde rundt.

Hvis udvalget af gaveidéer her i artiklen ikke er tilstrækkeligt, kan jeg anbefale at tage et på GaveAvisen’s glimrende udvalg!

God gavejagt.

Gaver til ham – Geniale Juletrøjer

Når nu det snart er jul, er det ikke ret mange gaveidéer til mænd, der kan konkurrere med en juletrøje. Det er nærmest blevet en tradition, at mænd hvert år skal overgå hinanden med enten sjove, platte, episke eller direkte smukke juletrøjer.

Af den grund kan du lige så godt få købt en juletrøje til herren. Det bliver han mægtigt glad for.

Rød striktrøje med parrende rensdyr

episke striktrøjer til julen

Bestseller / 249 / Gå til shop

Fræk juletrøje til de sultne kvinder

sjove striktrøjer til jul

170,- / Køb på Amazon

Darth Vader juletrøje

sjove striktrøjer til jul

300,- / Køb på Amazon

The Big Lebowski juletrøje

sjove striktrøjer til jul

280,- / Køb på Amazon

Rød striktrøje med små rensdyr

episke striktrøjer til julen

Topman / 299 / Gå til shop

Blå striktrøje med et mægtigt rensdyr

episke striktrøjer til julen

Topman / 299 / Gå til shop

All I Want For Christmas Is Beer julesweater

julesweater mænd

Fun Costumes / 380 / Gå til shop

Hvis du er interesseret i et større udvalg af geniale juletrøjer, kan du med fordel hoppe til min ultimative samling med mere end 50 af slagsen.

Gaver til ham – Oplevelser

Jeg har selv sagt, at man bør vægte oplevelser højere end materielle goder. Her slår du altså to fluer med ét smæk, for du får både lov til at give en fysisk gave samtidig med en spændende oplevelse. Hva’ behar!

Dinner in the Dark (København)

gaveideer til ham

Dark Waiter / 995 p.p / Gå til shop

En af de mest unikke restaurationsbesøg jeg nogensinde har haft, er uden tvivl da jeg var til dinner in the dark. Godt nok var det i Kuala Lumpur og ikke København, men oplevelsen gætter jeg på er sammenlignelig.

Forestil dig, at du sidder i bældragende mørke i to timer, hvor du så får serveret en masse forskellige retter. Det er en diametral modsætning til et almindeligt restaurantbesøg, da dine sanser er langt stærkere, fordi du ikke bruger dit syn.

Din duftesans er stærkere. Dine smagssanser er stærkere. Og i det hele taget er du i en helt anden verden, som gør oplevelsen særligt mindeværdig.

Jeg var til dinner in the dark med min kæreste, Amalie, hvorfor jeg i særdeleshed kan anbefale denne gaveidé til kæresten.

Macaronkursus med fransk dessertkok

gaveideer til ham

Terrible / 449 p.p / Gå til shop

Måske lyder det ikke som den bedste gaveidé til en herre og lige umiddelbart er det heller ikke. Men eftersom jeg selv har været på netop dette macaronkursus med franskmanden Frédéric Terrible, kan jeg afsløre, at det faktisk er rigtigt hyggeligt.

Det er igen en af de der gaveidéer, som er skræddersyet til kærestepar, tinder dates og ægtepar der trænger til nye oplevelser.

Kurset går ud på at lave velsmagende macaroner helt fra bunden, hvor man med kompetent vejledning (forhåbentligt) ender ud med nogle vellykkede af slagsen. Det fede ved kurset er, at du får en masse macaroner med hjem, hvor værdien med sikkerhed overstiger, det du kan få hos et konditori for samme pris.

Oplevelsen tager 2-3 timer og er enormt hyggeligt.

Kaffekursus med The Coffee Collective

gaveideer til ham

The Coffee Collective / 570 p.p / Gå til shop

Som relativt ny i kaffeverdenen er denne gaveidé langt oppe på min personlige ønskeseddel. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at lære, hvordan man laver sådan en superduper hipsterkaffe efter kunstens regler.

For på nuværende tidspunkt er jeg en plebajer af højeste karat, da min morgenkaffe består af instant kaffe og et skvæt mælk. Det smager ikke dårligt, men jeg drikker det helt sikkert mere for effektens skyld end for smagens.

Gourmet- & spaophold på Marienlyst Strandhotel

gaveideer til ham

Marienlyst Strandhotel / 3545 / Gå til shop

Hvis du virkeligt vil forkæle din partner, kan du med fordel investere i et luksuriøst gourmet- og spaophold på Marienlyst Strandhotel. For ovenstående beløb får du en pakke, der består af følgende:

 • Overnatning i superior-værelse med havudsigt.
 • 1 glas velkomstchampagne i Brasserie 1861.
 • Sammensæt selv din 3-retters menu i Brasserie 1861.
 • Entré til spa med indendørs og udendørs faciliteter.
 • Lån af badekåbe, slippers og 1 ekstra håndklæde.
 • Stor morgenbuffet.
 • Fri WI-FI.
 • Fri entré til Casino Marienlyst.
 • Gratis parkering.

Det er en fornem investering i parforholdet og en oplevelse, man vil se tilbage på med glæde.

Ginsmagning

gaveideer til ham

fra 199 / Gå til shop

Gin har taget verden med storm. For kun få år tilbage var gin forbeholdt de indviede. Nu har pøblen fået øjnene op for ginens mange kvaliteter, hvorfor det ligeledes er blevet verdens mest populære spiritus.

Der er nemlig ikke ret mange ting her i livet, som kan konkurrere med en perfekt gin & tonic. Men faktisk behøver der ikke være tonic i en gin. Gin på egen hånd ligeledes et formidabelt nydelsesredskab, som jeg selv har brugt en hel del penge på at udforske.

Hvad end herren allerede er gin-aficionado eller helt grøn, er det en fremragende gaveidé, som han vil blive hjertens glad for.

Se om wakeboard og vandski kunne være noget

gave til ham

Hvide Sande / 360 / Gå til shop

Jeg har været prøvet wakeboarding eller at stå på vandski. Det er sgu egentligt lidt pinligt, for det er jo noget enhver mand, har interesse i at prøve.

Derfor er det også billigt sluppet, når du kan give ham begge dele for 360 kroner.

En forlænget weekend til Berlin

gaveidéer til ham

Du bestemmer prisen,- / Book hotel her

Er der noget en mand ikke ville have noget imod, er det en forlænget weekend til Berlin. Berlin er billig. Berlin er historisk. Berlin har øl. Berlin har det hele. En forlænget weekend til Berlin kan sagtens gøres for under 2000 kroner for to inklusiv fly, hvis man altså ikke skal ud og shoppe Prada og Gucci.

Tag i Tiergarten. Find små hyggelige steder og læg en masse billeder op på Instagram. Go’ tur!

Skal det være mere sommerligt, kan du tage et kig på disse 49 eksotiske rejsemål.

Sid bag rettet og kør Lamborghini på bane

gaveidéer til ham

2495,- / Gå til shop

Man behøver ikke engang have benzin i blodet for at have våde drømme om at testkøre en Lamborghini. Alle mænd drømmer inderst inde i at banke speederen i bund i en superbil. For 2500 kroner kan det lade sig gøre, og det er altså hverken trafik eller restriktioner. Det er pedal to the medal og fuld rebekka. Husk billeder på Instagram!

Mountainbikeophold i Slettestrand

gaveidéer til ham

2420,- / Gå til shop

Er man drevet af naturen og det sportslige kan med rette benytte sig af muligheden for købe en mountainbikingtur i en af Danmarks mange naturskønne skove. Det er en lidt anderledes oplevelse, og man kan måske spørge sig selv, om det ikke er lidt fjollet at skulle betale for en cykeltur. Man kan jo bare tage sin egen cykel og køre derudad.

Dog er jeg bare overbevist om, at man ikke vil få lige så meget ud af oplevelsen, som hvis man følges med en professionel, der givetvis også kender en masse sjove ruter.

Lav din egen flaske whiskey

gaveidéer til ham

399,- / Gå til shop

Hvilken mand holder ikke af whiskey? Jeg ved det ikke. Jeg kender i hvert fald ikke nogle mænd, som ikke sætter pris på at spytte i en 12 årig. Hvis man ikke har nok i at købe Glenfiddich, Glenkinchie og hvad de ellers hedder, har man muligheden for at lave sin egen whiskeyflaske til en pris, der i øvrigt er lavere end en toldfri flaske whiskey normalt koster.

Jeg gad godt kunne prale af at have brygget min egen flaske whiskey. Det er jeg ret overbevist om, at Ron Swanson ville godkende.

Luksuriøs whiskey-smagning

gaveidéer til ham

249,- / Gå til shop

Er herren mere interesseret i bare at drikke og samtidig få udvidet sin horisont, hvad angår whiskeyvæskerne, ville en luksuriøs smagning måske ikke være en tosset idé. Efter min mening kan whiskey udfordre smagsløgene endnu bedre end rødvin, og det siger vist ikke så lidt.

En lang svævebanepark med mellem trætoppe

oplevelsesgaver ham og hende

Ledreborg Slotspark / fra 110,- / Gå til shop

Der gemmer sig et legebarn i os alle, og det kan mænd i særlig grad skrive under på. Mænd elsker at lege, hvorfor de fleste også vil blive enormt tilfredse med en svævebanetur i Ledreborg Slotspark.

Vær kaptajn på verdens vildeste krydstogtskib
oplevelsesgaver ham og hende

Emerald Princess / 6000,- / Gå til shop

Til manden der altid har drømt om at blive krydstogtkaptajn, men aldrig fik indfriet drømmen, kan denne gaveidé garanteret agere plaster på såret.

Her får man nemlig lov til at navigere et af verdens største krydstogtskibe i en af verdens mest avancerede simulatorer. Det lyder måske af meget rent prismæssigt, men det er fire lange timer, hvor man i simulatoren skal varetage alle de opgaver, som en kaptajn at pålagt i virkeligheden.

Det inkluderer at lægge til båden til kajs. Held og lykke siger jeg bare.

Giv ham en introduktion til kitesurfing

oplevelsesgaver ham og hende

Kitesurfing / 699,- / Gå til shop

Kitesurfing er mere populært end nogensinde, men alligevel er det langt fra alle mænd, der har prøvet det. Hvorfor?

Det er et godt spørgsmål, men det generelle svar er nok, at man ikke lige ved, hvordan man kommer i gang. Det er i hvert fald min egen forklaring.

Men nu skal det være slut med dårlige undskyldninger, da det ikke er sværere end at tage dette introduktionskursus.

Se Danmark fra en helikopter
oplevelsesgaver ham og hende

Helikoptertur / 699,- / Gå til shop

Vidste du, at det koster en million kroner bare at tage et helikopterkørekort? Vidste du også, at en helikopter snildt koster mere end 10 millioner kroner?

I så fald ved du også, at du nok aldrig kommer til at flyve i din egen helikopter. Derfor er den bedste og nemmeste løsning en hurtig tur i en helikopter, som kan gøres for under 1000 kroner.

Faldskærmsudspring på egen hånd

oplevelsesgaver ham og hende

Faldskærmsudspring / fra 1995,- / Gå til shop

Mange mænd holder af adrenalinsport. Det siger de i hvert fald. Det er dog langt fra majoriteten af dem, som rent faktisk praktiserer adrenalinsport.

Som den glade gavegiver har du muligheden for at forære ham et solo faldskærmsudspring. Det er dog ikke lige så farligt, som det lyder. Faldskærmen trækkes nemlig automatisk, således det ikke går galt.

Kør 350 km/t i Formel 1 simulator

oplevelsesgaver ham og hende

Formel 1 Simulator / fra 299,- / Gå til shop

Let’s face it. Medmindre man hedder Kevin Magnussen, er der nul procent chance for, at man nogensinde får lov at tæve rundt i en Formel 1 maskine.

Heldigvis tillader vores avancerede teknologi, at der er et udmærket alternativ i form af en Formel 1 simulator, der giver dig en tæt på identisk oplevelse, men uden at du sætter livet på spil.

Det er også en hel del billigere, skulle jeg hilse at sige.

Skal I være romantiske?

oplevelsesgaver ham og hende

Luftballon /fra 1650,- / Gå til shop

Det bliver ikke mere romantisk. Egentligt behøver der ikke være nogen særlig anledning for at tage en tur i en luftballon, men når nu der skal lidt dollars op af lommen, giver det god mening at kombinere det med et eller andet usædvanligt.

Hvad med at fri til din mand? Det ville også være et stort slag for ligestillingen.

:-))

Flyboarding – det sjoveste i hele verden

oplevelsesgaver ham og hende

Flyboard / 999,- / Gå til shop

En af de sjoveste ting i verden er jetblading eller flyboarding som nogen kalder det. Det tør jeg godt sige, fordi jeg selv har prøvet det. Det fungerer på den måde, at man får et par støvler på fastmonteret på et board, som via en lang gummislange er forbundet til en vandscooter, som via motorstyrke kan sende dig op i luften. Og således kan man altså flyve rundt i 2, 5 og 10 meters højde alt efter, hvor meget der skrues op for gassen. Flyboarding er både for mænd og kvinder. Det er på ingen måde farligt, men forvent at få lidt røde mærker på kroppen, hvis du falder i vandet fra 4 meters højde.

Urban High Roping i København

bedste gaveideer til ham

395,- / Gå til shop

Nogen siger man bør investere i oplevelser og ikke materialisme. Det er jeg ikke altid enig i, men vi kan hurtigt blive enige om, at det ville være sjovt at hoppe rundt i 15-20 meters højde og balancere på reb. Inviter dig selv med og se hvem der har mest is i maven.

Flyv et F-16 jagerfly

oplevelsesgaver ham og hende

F-16 Simulator / fra 599,- / Gå til shop

En tur i et F-16 fly koster omkring 100.000 kroner, hvorfor det giver sig selv, at en F-16 simulator givetvis er en lidt mere fornuftig investering.

Det er der i hvert fald gode argumenter for, hvis ikke man stenrig.

Det kan godt være at en simulatortur ikke klinger lige så godt som en rigtig tur, men du vil blive overrasket over, hvor virkeligt det er.

En rumrejse han aldrig vil glemme

oplevelsesgaver ham og hende

Rumrejse / 999.999,- / Gå til shop

Okay, den her gaveidé er måske lige til den stive side. Derfor tjener den nok bedst formålet som god prank, hvis du på en eller anden måde kan finde en kreativ vinkel.

Et alternativt bungy jump
oplevelsesgaver ham og hende

Big Swing / 749,- / Gå til shop

Big Swing er et sjovt alternativ til det frygtede bungy jump. I stedet for at springe ned for lige at blive reddet af elastikken, får du i stedet en gyngetur, du sent vil glemme.

Få en tur i et ægte jagerfly

oplevelsesgaver ham og hende

Tur i jagerfly / 129.000,- / Gå til shop

Det er selvfølgelig en slat penge, men til gengæld får den heldige gavemodtager også en tur på +20 minutter.

Chill i en åben Ferrari
oplevelsesgaver ham og hende

Tur i åben Ferrari / fra 849,- / Gå til shop

Alle mænd drømmer om en Ferrari. De som nægter lyver, så bukserne flyver. Selvfølgelig vil alle have en Ferrari, men økonomisk er det lidt af en udfordring.

Derfor er denne løsning formentligt også den eneste rigtige. Jeg har selv været ude og køre denne tur, om end det var en lukket Ferrari F430.

Der blev brændt gummi af ved motorvejen ude ved Københavns Lufthavn, hvor højdepunktet var at sparke pedallen i bund i tunnellen.

Forær ham en tur i en Lamborghini Gallardo

valentinsgave til ham

DuGlemmerDetAldrig / 895,- / Gå til shop

Mænd elsker biler. I hvert fald de af dem som kører stærkt og er flotte at se på. I Danmark hvor bilpriserne er ukristeligt høje er det desværre kun de færreste af os, som ender med at få råd til dem, hvorfor en tur i en Lamborghini ville være det helt rigtige plaster på såret.

For 849 kroner kan han få lov at holde speederen i bund i 15 minutter. Synes du han skal have længere tid bag rettet kan du tilkøbe ydereligere 15 eller 30 minutter. Det bliver han skide glad for.

Følelsen af vægtløshed

oplevelsesgaver ham og hende

Vægtløs / 30.000,- / Gå til shop

Følelsen af vægtløshed er normalt kun en tilstand, man kan opleve i rummet, hvor tyngdekraften ikke er til stede. Det gør det automatisk til en ret dyr oplevelse, hvis man skal til at have fat i et rumskib.

Heldigvis findes der en noget nemmere og billigere løsning, hvor der ikke skal mere end en flyvemaskine til.

Det fungerer vistnok på den måde, at flyet flyver i baner, hvor tyndgekraften udlignes, således følelsen af vægtløshed opnås. Det lyder egentligt ret fedt.

Skydive på Sjælland eller Fyn

bedste gaveideer til ham

2500,- (Sjælland) / 2300,- (Fyn) / Gå til shop

En af de vildeste oplevelser man er nødt til at prøve mindst én gang i løbet af sin tid på jordens overflade, er skydiving. Der er ikke meget, som kan konkurrere med frit fald fra 4000 meters højde. Det er i øvrigt mig på billedet. Er jeg ikke flot?

Skydiving i vindtunnel

oplevelsesgaver ham og hende

Bodyflight / fra 445,- / Gå til shop

Jeg fik engang et gavekort til vindtunnellen ude i Taastrup, men fik aldrig indløst det. Det fortryder jeg bittert.

It looks like the most fun ever.

 

Gaver til ham – Gadgets

Mænd elsker spil og gadgets. Derfor finder du også en hel masse gode gaveidéer i følgende afsnit.

Tile bluetooth tracker til den glemsomme mand

fede gaveideer til ham

Tile Pro / 269,- / Gå til shop

Hvis der er én ting her i verden, som jeg aldrig lærer, så det er at huske, hvor jeg lægger mine nøgler. Så snart jeg er kommet ind ad døren, smider jeg dem et eller andet sted.

Og gerne altid et nyt sted.

Af den grund burde jeg måske selv anskaffe mig en af de efterhånden velkendte Tile Pro, som sørger for, at du altid ved, hvor dine nøgler er. Eller hvad man ellers sætter fast sådan en Tile fast til.

For mit vedkommende ville det ikke stoppe ved nøglerne. Min pung ville ligeledes være oplagt.

Men det er ikke kun ting som nøgler og pung, Tile er genial. Det ville også være klogt at have en Tile liggende i kameratasken, hvor jeg eksempelvis altid har en hel masse kostbare værdigenstande.

Og når jeg så tit er på farten med udstyr for +100.000 kroner på ryggen, er det ret åndssvagt, at jeg ikke har anskaffet mig en håndfuld Tiles for lang tid siden. Vigtigt at bemærke er dog, at afstanden er maksimalt 90 meter. Dvs. at hvis tyven er løbet med rygsækken for længst, kommer du ikke til at finde den via Tile.

Super Mario-lampe

fede gaveideer til ham

129,- / Gå til shop

De fleste mænd fra 70’erne, 80’erne og 90’erne har et nostalgisk forhold til Super Mario. Det var en helt speciel æra indenfor konsolspil, hvorfor Super Mario den dag i dag stadig er et ikon, vi har kært.

Derfor kan jeg også garantere ,at denne Toad-lampe ville gøre herren glad. Jeg ved i hvert fald, at jeg ville elske at have den stående på kontoret.

Multiværktøj der kan være i kortholderen

fede gaveideer til ham

Survival Card / 49,- / Gå til shop

Som min kæreste siger, vil der altid være noget sexet over en handyman. Og utroligt nok, ejer jeg ikke skyggen af handymanliness, så jeg ved ikke lige, hvad hun faldt for.

Anyway.

Fordi vi lever i en moderne verden, hvor kortholderen ikke består af ret meget mere end et kreditkort og kørekort, skulle der være rigeligt med plads til sådan et survival card, som er stoppet med funktioner, en herre kan få glæde af, når han mindst venter det.

Funktioner:

 • Øloplukker
 • Dåseåbner
 • Kniv
 • Sav
 • Skruetrækker
 • Fastnøgle til møtrikker og bolte i 6 forskellige størrelser fordelt over to huller
 • Vingemøtrik-spænder
 • Lineal (5 cm)
 • Kompas/retningsviser
 • Hul til nøglering

Størrelsen på værktøjet svarer til to kreditkort i tykkelsen. Smart, ikke? Værktøj i det hele taget kan være en rigtigt fornuftig gaveidé til herren, hvor værktøjsgiganten, Wattoo, har det hele, hvad end det drejer sig om elværktøj, et skruesæt eller noget helt tredje.

Kaffekop med tilhørende mini-lommelærke

fede gaveideer til ham

Spralla / 89,- / Gå til shop

Jeg holder meget af min morgenkaffe. Det er sådan set dagens højdepunkt. Men hvad nu, hvis højdepunktet kunne gøres endnu højere?

Denne tanke har Spralla leget med, hvor resultatet er en klassisk kaffekop udstyret med en miniudgave af en lommelærke, hvor en herre med ægte Ron Swanson-manerer kan supplere kosttilskuddet med et skud rom.

Eller whisky. Eller reiner alcohol for den helt hårde type.

Umiddelbart findes der ikke nogen mænd, som ikke ville sætte pris på sådan en gave. I hvert fald ikke rigtige mænd.

Genopladelige varmesåler til den fodkolde

fede gaveideer til ham

Vagaborn / 769,- / Gå til shop

Og ja, selvom alle danske mænd er vikinger, er der altså nogen af os (ikke mig – overhovedet ikke), som har svært ved at holde fusserne varme i vinterhalvåret. Særligt på skiferie kan det være et problem (stadig ikke mig, ahem), hvor hele nydelsen ved at drøne ned ad den velpreparerede bjergside i bragende solskin begrænses på grund af iskolde tæer.

Heldigvis lever vi i en højteknologisk tidsalder, hvor der findes en løsning på dette luksusproblem: genopladelige varmesåler.

Genial rygsæk der beskytter mod tyveri

fede gaveideer til ham

Bobby XL / 899,- / Gå til shop

Der vil altid være en risiko for, at man støder ind i en abekat med lange fingre. Det kan godt være, at jeg bare er et ekstraordinært angst menneske, men jeg holder altid fast i min rygsæk med næb og klør, om jeg så sidder alene hjemme i stuen.

Det er også derfor, at jeg ejer en rygsæk magen til denne anti-tyveri-rygsæk, hvor du har en række funktioner, der klæder dig på til at rejse verden rundt med ro i maven. Eksempelvis er der en TSA-godkendt lås og sprængsikker lynlås, hvor du kan låse rygsækken komplet af. Og i forlængelse heraf, har du en stålvejer, som du kan bruge til at fastmontere din rygsæk til en lygtepæl, et bord i lufthavnen eller hvor du nu befinder dig.

Jeg har enorm megen glæde af min rygsæk, som udover anti-tyveri-funktionerne har et væld af andre praktiske features som eksempelvis integreret USB til powerbank connection, hemmelige lommer og meget mere.

Powerbank med smæk på

gave til ham

Vooni / 159 / Gå til shop

Det kan godt være, at vi er nået rigtigt langt med teknologi, mekanik og så videre. Der er stadig én ting, vi ikke har fået fixet, og det er batteriet.

De drænes hurtigere og hurtigere af den grund, vi bruger vores apparater mere og mere. Derfor er en powerbank efterhånden blevet et must-have.

Og når man nu alligevel skal have en powerbank, er det vel fjollet at vælge en lille en, som kun har til enkelt eller to opladninger.

Vooni, som står bag dette i øvrigt tiltalende design, har netop sendt deres nyeste powerbank på markedet, der rummer hele 10400 mAh. Det er nok til minimum fire fulde iPhone opladninger.

What’s not to love?

Bluetooth stegetermometer til gadgetelskeren

gave til ham

319 / Gå til shop

Jeg har en alvorlig svaghed for ting, man kan tænde for. Og dem findes der efterhånden ret mange af.

Selv stegetermometeret er blevet intelligent, hvilket må siges at være en lifesaver for den person, der bare ikke kan finde ud af at stege en lørdagskylling uden at brænde den af.

Elkedel i porcelæn til bedstefar (eller bedstemor)

gave til ham

Sencor / 559 / Gå til shop

Jeg kan ikke påstå, at elkedlens design tiltaler mig voldsomt meget. Til gengæld skal Sencor have bonuspoint for at komme på idéen.

En elkedel i porcelæn er en oplagt gaveidé til bedsteforældrene.

Geniale oppustelige udklædningsdragter

gave til ham

319 / Gå til shop

Er du ude efter en gaveidé, der både er morsom og underholdende? Jamen så skal du da forære ham en af disse ganske geniale udklædningsdragter, der både tæller enhjørningen, cowboyhesten og et badekar.

Det er i øvrigt også en gaveidé, som man kan bruge adskillige gange om året, da vi i Danmark er begyndt at gå op fastelavn, halloween og hvad vi ellers har adopteret af amerikanske traditioner.

Klassisk polaroidkamera

gaveideer til ham

579,- / Gå til shop

Snap away. It’s digital. There is no waste! Det er vores mentalitet i dag. Men hvad ville der sker, hvis man kun havde ét forsøg til at tage et godt billede? Resultatet er ganske givet bedre end selv de bedste snaps, du har taget med din smartphone.

Derudover får man altså også et fysisk billede printet ud med det samme. Hvornår har du sidst fremkaldt et billede?

Bedste trådløse in-ear høretelefoner

bedste gaveideer til ham

699,- / Gå til shop

Trådløs lyd er det helt store hit. Vi hader nemlig ledninger. Nu er turen nået til in-ear høretelefonerne, hvor det i et godt stykke tid har været ganske begrænset med interessante emner. Ikke længere.

Foruden det at slippe for den dumme ledning, giver Miiego AL7, som er navnet, alvorlig god lyd med dyb bas og klare toner selv i de høje lag. De trådløse in-ear høretelefoner kan klare op til seks timer på en opladning, hvilket altså er nok til et maraton og en god cykeltur.

Markedets bedste robotgulvvasker

bedste gaveideer til ham

fra 1499,- / Gå til shop

Det er pænt mange penge at betale for at slippe for at vaske gulv, men i guder hvor er det pengene værd. Jeg kan ikke komme i ting om særligt mange ting, der overgår mit had til gulvvaskning. Det er en pest, hvorfor jeg ganske ikke får det gjort før det virkeligt trænger. I den lange ende betyder, at gulvet skal have en behandling langt tidligere end hvis det vedligeholdes. I hvert fald hvis det er et trægulv.

Med andre ord er det altså alligevel ikke nogen vanvittig dyr investering. Og så kan du være stensikker på, at manden bliver uendelig glad for gaven. Er du hans partner kan du ligeledes se frem til at vaske gulv i en langt mindre skala.

Robot der renser din grill

bedste gaveideer til ham

799,- / Gå til shop

Der er efterhånden robotter til det hele. Denne robot er bygget til at holde grillen ren, således herren kan sidde og nyde en kold bajer med gutterne. Robotten er hurtig og effektiv til at rense grillen og så bliver grillen i øvrigt gjort langt mere grundigt rent end når man selv står med stålbørsten.

Stor mobil bluetooth højtaler med seriøs lyd

gaveideer til ham

1295,- / Gå til shop

Det er forbavsende så meget elektronik man efterhånden kan få i dag til så lave priser. Det er denne mobile højtaler et fint eksempel på. Jeg har nemlig selv ejet en af dem, om end det er en model, der er fem år ældre. Lyden er fantastisk og kan underholde en større fest.

Vi elsker trådløs lyd og vi elsker at kunne tage lyden med os rundt. Vooni CityRocker løser begge problemer. Lyden er imponerende og så kan du i også vælge direkte AUX-tilslutning. En af de største features udover at kunne holde en større fest i gang, er USB-indgangen, som gør det muligt at lade smartphonen op samtidig med, der spilles go’ musik. Batteriet holder i 12 timer, hvilket burde være nok til en gedigen picnicdruktur.

Jeg brugte min på Roskilde Festival, som var ganske udmærket til vores formål, om end vores nabolejr havde et anlæg på størrelse med Pavillon. Højtaleren er god til picnicen, weekendudflugten, ferien, bådturen osv.

Roomba robotstøvsuger

gaveidéer til ham

fra 899,- / Gå til shop

Som mand kan man undre sig over, hvad fanden man skal bruge en robotstøvsuger til, når konen klarer arbejdet fint. Dog er det ikke alle mænd, der har en menneskerobot til at klare den slags, hvorfor en robotstøvsuger ville være et glimrende redskab til ungkarlen, der ikke kan åbne døren ind til lejligheden for pizzabakker.

Robotstøvsugerne har været på markedet i et godt stykke tid, så de er efterhånden ved rent faktisk at være anvendelige, men de bliver aldrig lige så effektive som en kvinde.

Magnetiske arbejdshandsker

gaveideer til ham

249,- / Gå til shop

Kender I det, hvor man skal hænge et billede op, og man taber skruen, lige som man skal til at banke den fast? Gerne så den lande bag ved sofaen. Det gør undertegnede i hvert fald. Man kan undre sig over, at sådan et par magnetiske arbejdshandsker ikke har eksisteret siden håndværkerfaget blev industrialiseret, men lad os i stedet glæde os over, at man kan få dem nu.

Jeg er ret overbevist om, at enhver mand ville være taknemmelig for sådan et par.

Skruetrækker med integrerede bits

gaveideer til ham

199,- / Gå til shop

Man kunne eventuelt kombinere arbejdshandskerne med denne skruetrækker, hvor de mest gængse bits er integreret. Det betyder, at man kan skifte bit på under to sekunder – med én hånd.

Bore-skruemaskine

gaveideer til ham

299,95,- / Gå til shop

Når lillemor har været ude og købe persienner og reoler i IKEA, er det ganske belastende, at skulle samle det med en analog skruetrækker. Derudover er det også belastende at skulle have sin kæmpe boremaskine frem, fordi der skal laves et par små huller i en gipsvæg. Med en bore-skruemaskine slipper man for at postyret.

Det bliver han glad for.

Værdiløs boks du ikke kan opbevare noget igaveideer til ham

Værdiløs boks / 419,- / Gå til shop

Verdens sjoveste frisbee

gaveideer til ham

Aerobie Pro / fra 79,- / Gå til shop

Gaver til ham – Sjove gaver

Hvem elsker sjove gaver? Alle. Og hvem elsker i særdeleshed sjove gaver? Alle mænd. Her er en solid samling af gaver, der burde frembringe et smil på læben.

Rick & Morty sokker

fede gaveideer til ham

70,- / Gå til shop

Humoristisk indkøbspose til singlefyren

fede gaveideer til ham

50,- / Gå til shop

Bog med verdens bedste far jokes

fede gaveideer til ham

30,- / Gå til shop

Sovemaske til syvsoveren

fede gaveideer til ham

45,- / Gå til shop

Sokker til gamertypen

fede gaveideer til ham

45,- / Gå til shop

Pizzabakke med 6 sokkeslices

fede gaveideer til ham

170,- / Gå til shop

Sokker til manden der elsker at hade sokker + sandaler

fede gaveideer til ham

45,- / Gå til shop

Sokker til den funktionelle alkoholiker

fede gaveideer til ham

70,- / Gå til shop

Cock fight spillet til kæresteparret der trænger til fornyelse

fede gaveideer til ham

119,- / Gå til shop

Lagengymnastisklokke

fede gaveideer til ham

49,- / Gå til shop

Sjofelt penisspil

fede gaveideer til ham

139,- / Gå til shop

Frode Får hjemmesko

sjove gaveideer til mænd

119,- / Gå til shop

Rubiksterning til nørden

sjove gaveideer til mænd

99,- / Gå til shop

Automatisk sovsepisker til den dovne

sjove gaveideer til mænd

199,- / Gå til shop

Drukskak

sjove gaveideer til mænd

159,- / Gå til shop

Shot roulette spil

sjove gaveideer til mænd

139,- / Gå til shop

Spand med 3 kg nutella

sjove gaveideer til mænd

279,- / Gå til shop

Toiletbasket

sjove gaveideer til mænd

149,- / Gå til shop

Hjernegymnastik på toilettet

gaveideer til ham

49,- / Gå til shop

Det gennemsnitlige menneske bruger 92 dage af sit liv på at sidde på tønden. Det er tre måneder uden søvn vel at mærke. På tre måneder kan man altså få en del tid til at gå. Hvorfor ikke træne hjernen og tøre sig i den efterfølgende?

Et par lækre rulleskøjter

K2 / 1499,- / Gå til shop

Det kan godt være, at man ikke ser så mange rulleskøjtende mennesker her i snart 2019, men det betyder ikke, at det er utrendy. Overhovedet. Jeg føler lidt, at vi allesammen bør gøre en indsats for at få rulleskøjtning tilbage.

Der er nemlig ikke noget hyggeligere end at rulle igennem gader og stræder og lade vinden suse igennem håret, mens man samtidig får lidt gratis motion. Jeg har selv stået på rulleskøjter hele livet, men jeg må indrømme, at det er ved at være et par år siden, at jeg havde dem på.

Af den grund står der også rulleskøjter på dette års ønskeseddel. Og hvis du køber et par til kæresten, kan du lige så godt købe et par damerulleskøjter til dig selv. Så er der i hvert fald lagt i ovnen til en romantisk pjækkehyggedag.

Gaver til ham – LEGO

Kan du komme i tanke om en eneste herre, der ikke bryder sig om LEGO? Nej, vel? Et godt eksempel på at LEGO er for folk i alle aldre er min far. I en alder af 68 år tæller gaveregnen fra de seneste par år Tower Bridge i London, Operahuset i Sydney, Mini Cooperen, den store Mercedes Teknik lastbil, den grønne Le Mans Audi og en god håndfuld andre.

LEGO Creator MINI Cooper

gaveidéer til ham

750,- / Gå til shop

Mænd er suckers for LEGO. Vi gider ikke lege med det, men vi elsker at bygge det. MINIen fra CREATOR-kollektionen faldt jeg over fornylig uden nogensinde at have set den før. Hold kæft den er fed! Med knap 1100 brikker skulle det være muligt at få et par timer til at gå i et forrygende selskab.

LEGO Creator Jagerfly

gaveidéer til ham

900,- / Gå til shop

Man kan også få et helt jagerfly uden det koster spidsen. Det er for øvrigt også af nyere dato, dette objekt er kommet til mit bekendtskab. Den ville være glimrende at have hængende ved kontoret, nu hvor man ikke kunne blive pilot med sin stæreblinde øjne.

LEGO Creator Propelflyver

gaveidéer til ham

760,- / Gå til shop

Hvis et jagerfly er lige hurtigt nok, kan man nøjes med propelflyveren, der på sin helt egen måde oser af charme. 883 brikker er lig med 4 timers underholdning og et unikt stykke inventar til boligen. Mig bekendt finder man ikke boliginventar andre steder, der i stand til det.

Gaver til ham – Accessories

Mænd er næsten lige så tossede med accessories som med spil og gadgets. Ikke helt, men næsten. I følgende sektion finder du inspiration til lækre accessories til ham.

Klassiske brune Rayban solbriller

valentinsgave til ham

Ray-Ban / 1095,- / Gå til shop

I takt med at foråret og sommeren nærmer sig står solen også højere på himlen for hver dag der går. Dermed bliver solbrillerne også mere og mere relevante, hvorfor det giver god mening at give ham et par klassiske brune Ray-Ban solbriller. Man bliver aldrig træt af at se på dem og kvaliteten gør, at de holder i adskillige år. Så er spørgsmålet bare, om han kan lade være med at smide dem væk eller sætte sig på dem.

Stilren sort kortholder i læder

bedste gaveideer til ham

Michael Kors / 499 / Gå til shop

En mand bør ikke have en stor tyk pung i sin baglomme. En mand bør have en lille stilren kortholder, hvor de 4-5 vigtigste og nødvendige kort kan opbevares. Der er ingen grund til at opbevare gamle kvitteringer og klippekort til den lokale bodega. Det kan man i øvrigt læse mere om her.

Klassisk sort bælte

gaveideer til ham

Lloyd Men’s Belts / 149,- / Gå til shop

I en artikel om herrebælter belyste jeg vigtigheden i, at et bælte skal være smalt, enkelt og klassisk. Det mener jeg stadig. Dette bælte opfylder alle kriterier for, hvordan et rigtigt herrebælte skal se ud. Og så er det i øvrigt til at betale.

Varm russerhue i lækkert design

bedste gaveideer til ham

Oxbow / 299,- / Gå til shop

Blandt de federe huer til mænd har vi denne satans lækre russerhat, som kan tilføje coolness til enhver herre. Dog skal man være opmærksom på, at der er gode muligheder for, at horden af københavnerhipstere allerede har beslaglagt dem til eget brug.

Blåt tørklæde i uld

gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 549,- / Gå til shop

Ralph Lauren laver tørklæder, der bidrager til hvilken som helst mands outfit. Sådan et blåt tørklæde i uld går sammen med blazeren, frakken, jakken, trøjen og sågar t-shirten. Og så holder det herren varm!

Sort toilettaske i læder

gaveideer til ham

Royal RepubliQ / 699,- / Gå til shop

Hvis ikke herren har en ordentlig toilettaske, er det på høje tid. Man kan ikke byde sig selv at pakke tandbørsten og parfumen ned i en frysepose eller lignende, hvilket jeg i øvrigt har set ved flere lejligheder.

Køb en lækker toilettasken en gang for alle. Royal RepubliQ laver premium produkter, men til en lav pris. I denne toilettaske er det plads til parfumen, barbergrejet, eltandbørsten, ansigtscremen og det løse.

Kvadratisk og stilren rygsæk i blå

valentinsgave til ham

Rains / 599,- / Gå til shop

Trænger din kæreste til en ny computertaske? Hvis han stadig går rundt med en beigefarvet Eastpak, kunne noget tyde på det. Her ville sådan en kvadratisk og stilren rygsæk i blå være en fornem Valentinsgave til ham. For lige under 600 kroner bliver han i stand til at transportere sin laptop og skolebøger med maner.

Blå russerhue til minusgraderne

gaveideer til ham

Napapijri / 499,- / Gå til shop

Det er rigtigt, at man helst vil undgå at gå med russerhue, men nogle gange giver vejret bare ikke en andre muligheder. Napapijri laver nogle af de mest solide produkter til vinterens kølige temperaturer, hvorfor man gør klogt til dette formål at vælge netop dette brand.

En blå russerhue som denne er ganske cool sammen med en god vinterjakke og et par store støvler.

Yak læderhandsker

gaveideer til ham

Roeckl / 649,- / Gå til shop

På toppen af kransekagen inden for læderhandsker finder vi et par yak læderhandsker fra Roeckl. Farven, designet og kvaliteten går op i en højere enhed og er en nylig accessory til blazeren og vinterfrakken.

Eksklusiv weekendtaske i marineblå

gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 2995,- / Gå til shop

Der er ikke noget mere lækkert end en luksuriøs weekendtaske, og hvem er mester i at lave sådan nogle? Bingo. Ralph Lauren. Man behøver ikke rigtigt kigge længere end denne eksklusive blå weekendtaske, hvor læder og tekstil på fornem vis komplementerer hinanden. En klækkelig sum, ja, men omvendt holder sådan taske også indtil, du ikke gider se på den mere!

Brun computertaske i læder

gaveideer til ham

Guess / 1095,- / Gå til shop

Guess laver nogle ret kvalitative produkter, hvor deres brandprint godt kan minde en smule om Gucci. Dog kan man sagtens se forskel, hvorfor denne nydelige brune computertaske i læder ikke vil blive opfattet som værende en kopi. I computertasken er der plads til de vigtigste sager, men den er primært beregnet til laptop, oplader og eventuelt en mappe med papirer.

Stilren computertaske i sort læder

gaveideer til ham

Picard / 1395,- / Gå til shop

Er man mere til det stilrene og minimalistiske design, har Picard begået en skønhed i form af denne sorte lædertaske.

Sort butterfly

gaveideer til ham

Olymp / 299,- / Gå til shop

En herre kan altid bruge en sort butterfly. Hvis man er blandt de 99%, der ikke ved hvordan man skal binde sin butterfly, skal det være denne her. Det er plug and play, som man siger.

Elegant Paul Smith halstørklæde i grå
bedste gaveideer til ham

Paul Smith / 999,- / Gå til shop

Hvis ham du skal købe en gave til har god smag, kan du med ro i sindet investere i dette grå og elegante Paul Smith halstørklæde. Det er både tidløst og klassisk.

Elegant gråt bælte i læder

bedste gaveideer til ham

JOOP! / 549,- / Gå til shop

Det kan være svært at finde et flot herrebælte, som også er i ordentlig kvalitet, men ikke koster en bondegård. Personligt nægter jeg at betale mere end tusind kroner for et bælte. Netop derfor er dette grå bælte i læder til lige over 500 kroner et godt valg. Det er elegant og anderledes med sin cementgrå farve.

Gaver til ham – Sko

Sko er ligesom bajere. Man kan ikke få nok. Derudover er det også en nem gave at købe til ham. Det kræver nemlig bare, at du kender hans skostørrelse, og så i øvrigt har god smag.

Orange mokkasiner
gaveidéer til ham

Patrizio Dolci / 1195,- / Gå til shop

Det kan godt være solen kun skinner 8 minutter om dagen i øjeblikket, men derfor kan man stadig godt gå i pangfarver. Et par orange mokkasiner fra Patrizio Dolci vil med garanti øge ens humør samtidig med de også agerer kunstig d-vitamin. Er man ikke helt hooked på den orange farve, fås de også i en håndfuld andre sommerlige farvekoder.

Nike Flyknit 4.0 løbesko

gaveidéer til ham

Nike / 999,- / Gå til shop

Nikes team af designere har revolutioneret løbeskosindustrien. Deres designs er nemlig så populære, at der efterhånden er flere mennesker, der bruger dem til formål, der ikke indebærer motion. Det er blevet en hverdagssko, som man ikke nødvendigvis behøver at løbe i. Men det man altså stadig godt. Faktisk er har jeg selv et par, som jeg bruger både til løb og chill.

Sport snøresko i sko

gaveidéer til ham

UGG Australia / 1895,- / Gå til shop

Jeg kan ikke komme i tanke om et modehus, der laver bedre kvalitet end UGG Australia. Man får selvfølgelig lov til at betale for det, men der sidder bare ikke en synning forkert og kun de bedste materialer bruges. Derudover har de også fingeren på pulsen, når det kommer til trends.

Eksklusive brune støvler til vinteren

gaveidéer til ham

UGG Australia / 1895,- / Gå til shop

UGG Australia laver også støvler. Elegante støvler! Rigtigt elegante støvler endda. Her er et par, hvor herren kan klare sig igennem vinteren med stil samtidig med at holde fusserne varme.

Formelle gummisko i brune

gaveidéer til ham

Anthony Miles / 1295,- / Gå til shop

Den helt store trend der i øjeblikket breder sig som en steppebrand, indebærer kombinationen af det casual og formelle. Dette formelle par gummisko fra Anthony Miles er et godt eksempel herpå. Personligt er jeg vild med det.

Derudover er det i øvrigt også ganske praktisk, for man kan sagtens slippe afsted med at gå i sådan et par sko sammen med et jakkesæt. Det skulle også være noget mere behageligt. Nogle gange kan man godt blive lige stiv nok i hælene, når man har gået flere dage i sko uden absorbering.

Klassiske sorte laksko

gaveidéer til ham

Lloyd / 1495,- / Gå til shop

Hvis en herre ikke har et par klassiske sorte laksko, bør man sende en politivogn afsted med det samme. Det bør nemlig være ulovligt. Man skal have et par laksko, for ellers er man ikke i stand til at holde jul. Sådan ser et ægte par laksko i øvrigt ud!

Elegante marineblå støvler

gaveidéer til ham

Kiomi / 699,- / Gå til shop

Kiomi laver lækkert tøj til en fornuftig pris. Dette elegante par støvler i marineblå kunne lige så godt have været et dyrt par fra Ralph Lauren. Ærlig talt er jeg ikke i stand til at se forskel!

Blå bjergstøvler

gaveideer til ham

Lowa / 2395,- / Gå til shop

Hvis man har en eventyrlysten kæreste, der gerne vil gå caminoen i Spanien eller bestige et bjerg, skal man overveje om sådan et par ikke er fin gaveidé. Det er topkvalitet, hvilket fodtøj til sådanne formål i øvrigt også bør være. Man fortryder hurtigt at have sparet en tusse på at købe discountstøvlen, når ens fod smadret af vabler eller er ved at gå i koldbrand, fordi man ikke kan holde varmen.

Derudover er det faktisk en ganske pæn bjergstøvle.

Klassisk Ralph Lauren t-shirt i meleret blå

bedste gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 499,- / Gå til shop

Medmindre vi har fat i mænd fra Randers og Albertslund, findes der umiddelbart ikke nogen, som ikke ville blive glad for en klassisk Ralph Lauren t-shirt med rund hals. Og slet ikke denne nye model i meleret blå, som gør den ekstra lækker. Meleret er i øvrigt den nye trend indenfor både trøjer, t-shirts og blazere.

Klassisk brun skuldertaske i læder

bedste gaveideer til ham

Zign / 849,- / Gå til shop

Der findes masser af lækre computertasker, som både er klassisk flotte og præget af god kvalitet, men uden at vælte budgettet. Sidder du derfor med et gavebudget til kæresten på små tusind kroner og er træt af at se på hans Eastpak rygsæk, bør du købe denne brune skuldertaske til ham. Det bliver både du og han glad for.

Gaver til ham – Tøj

En mand skal klæde sig med stil.

Blå kashmirsweater

gaveidéer til ham

Mahogany / 1129,- / Gå til shop

Kashmir er det lækreste materiale, man kan forkæle sin hud med. Mahogany er en webshop af nyere dato, som er specialist inden for ekvipering af kashmirmaterialer. Netop denne blå kashmirsweater har jeg selv, hvorfor jeg kan stå inde for den. Den er blød, behagelig og ganske lækker at have på.

Stilren blazer med vest og hætte

gaveidéer til ham

Marc O’Polo / 2995,- / Gå til shop

Når vinteren har lagt sig tungt over de danske breddegrader, kan det være svært at holde varmen i sin blazer og skjorte. Insisterer man på at have en blazer på, er dette dog en ganske glimrende løsning. For knap 3k får man altså en blazer og og en vest, der gerne skulle kunne holde overkroppen nogenlunde varm.

En sådan konstellation burde kunne erstatte vinterjakken.

Lækker blazer i kornet grå

gaveidéer til ham

Ted Baker London / 2505,- / Gå til shop

Mangler herren en lækker blazer i grå til de finere arrangementer, har vi fat i en fin kandidat. Den kornede grå giver et unikt touch, samtidig med reversen går over i en nydelig gallablå.

Eksklusiv mørkegrå blazer

gaveidéer til ham

Ted Baker London / 2325,- / Gå til shop

Ted Baker London står også bag denne eksklusive mørkegrå blazer. Den er lige på kanten til at være for fin, men så alligevel er den også ganske klassisk. Engelske Ted Baker laver generelt rigtigt fornuftige blazer uden, at det koster en bondegård. Denne type blazer kommer normalt snildt over 3-4000 kroner.

Klassisk hvid t-shirt

gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 429,- / Gå til shop

Til sommeren bør en herre have en basic hvid Ralph Lauren t-shirt. Måske er 429 kroner mange penge for en hvid t-shirt, men den lille hest gør altså et eller andet, så det ikke “bare” er en hvid t-shirt.

Pastelrød poloshirt

gaveideer til ham

BOSS Orange / 549,- / Gå til shop

BOSS Orange har allerede lanceret en række sommerlige overdele, på trods af vi befinder os midt i december måned. Denne pastelrøde poloshirt vil enhver herre med god stil sætte pris på. Jeg vil i hvert fald ikke brokke mig over at have den på, når jeg render rundt på Bali og Australien.

Klassiske blå chinos

gaveideer til ham

BOSS Orange / 899,- / Gå til shop

Det kan være svært at købe bukser til en anden, men BOSS Orange har generelt en pasform, som de fleste mænd kan holde ud, så det er blot at lure en gang bag i kærestens bukser, hvis ikke man er sikker på størrelsen.

Monte Carlo badeshorts

gaveideer til ham

Orlebar Brown / 2295,- / Gå til shop

Orlebar Brown laver vel nok markedets dyreste badeshorts. Jeg er i hvert fald ikke faldet over et par badeshorts til knap 2300 kroner. Men jeg elsker dem! Orlebar Brown laver masser af forskellige badeshorts med print, men dette par med et gammelt Monte Carlo på er genialt. Kvaliteten er naturligvis vanvittig!

Blå denimskjorte

gaveideer til ham

Hilfiger Denim / 899,- / Gå til shop

Denimskjorter er på mode igen. Det forstår man godt, for de er jo i grunden skide pæne. Man ser ikke mange i gadebilledet med denimskjorter, hvorfor Stayclassy.dk opfordrer hertil.

Varm grå cardigan i strik

gaveideer til ham

Napapijri / 2075,- / Gå til shop

Som tidligere nævnt laver Napapijri noget af de bedste produkter, når det drejer sig om at holde sig varm med stil. Denne varme grå cardigan er formentligt inspireret af The Big Lebowski, hvilket er ganske positivt. Hvem vil ikke føle sig som The Big Lebowski?

Petroleumsgrøn træningstrøje

gaveideer til ham

Orlebar Brown / 1895,- / Gå til shop

Mænd elsker at have afslappet tøj på. Også selvom de som oftest er klædt i fint tøj. Orlebar Brown er kreatøren bag denne petroleumsgrønne træningstrøje, der er så pæn, at det næsten ville være synd at træne i den.

Nydelig blå striktrøje med knappelukning

gaveideer til ham

JOOP! / 1295,- / Gå til shop

Hvilken herre ville brokke sig over at blive beordret i denne nydelige blå striktrøje fra JOOP!? Måske en solbrændt herre på den franske riviera, men ellers tror jeg de fleste ville klappe i hænderne. Kombinationen af de to blå nuancer giver et eksklusivt finish, og så holder striktrøjen dig i øvrigt også varm.

Knaldrød striktrøje til vinteren

gaveideer til ham

Napapijri / 1805,- / Gå til shop

Når en striktrøje er så knaldrød, må man sige, at den kvalificerer sig som værende en rigtig juletrøje. Fordelen er bare den, at der hverken er rensdyr eller snemænd på den, så den kan også bruges til skiferien og i det hele taget, når det er røvhamrendekoldt.

Mørkeblå hyggetrøje

gaveideer til ham

JOOP! / 999,- / Gå til shop

En mørkeblå hyggetrøje kan bruges både på sofaen, i træningscenteret og sammen med en blazer, hvis man er rigtig fræk. JOOP!s fortolkning af en klassisk hyggetrøje er lige i øjet!

Enkel grå skjorte med brystlomme

gaveideer til ham

Filippa K / 899,- / Gå til shop

En tidløs og enkel grå skjorte med brystlomme, der kan indgå i stort set hvilket som helst outfit.

Klassisk hvid hverdagsskjorte

gaveideer til ham

Brosbi / 949,- / Gå til shop

Brosbi laver skjorter, der minder meget om Ralph Lauren. Særligt denne klassiske hvide hverdagsskjorte er et glimrende alternativ, hvis man er blevet lidt træt af polohesten.

Ternet oliven Ralph Lauren skjorte

gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 1045,- / Gå til shop

Oliven er tidens hotte farve. Den er eksklusiv, pæn og så går den sammen med de fleste andre farver. Denne tenderende oliven Ralph Lauren skjorte ville være en fornem tilføjelse til enhver mands garderobe.

Mørkeblå chillbukser

gaveideer til ham

Gant / 799,- / Gå til shop

Til en hyggetrøje skal en mand naturligvis også have et par ægte chillbukser. Dette mørkeblå par fra Gant klarer den opgave på fornem vis! Du finder i øvrigt et bredt udvalg i denne artikel, hvor der er 30 forskellige joggingbukser, som de jo også går under.

Lækre hvide boxershorts

gaveideer til ham

Marc O’Polo / 349,- / Gå til shop

Mænd elsker at få undertøj. Køb et ordentligt mærke. Herrens ædlere dele bør og skal pakkes ind i kvalitet.

Afslappet brun cardigan

gaveideer til ham

Denim & Supply Ralph Lauren / 1595,- / Gå til shop

Selvom vi allerede har været inde på The Big Lebowski ved en anden trøje, så har vi altså også at gøre med en god kandidat i denne afslappede brune cardigan, der ville være en ægte Lebowski værdig.

Gaver til ham – Bøger

En mand bør læse så meget som muligt. Det giver nemlig en muligheden for at låne et andet menneskes hjerne.

Mærsk Mc-Kinney Møller

Et personligt portræt af Danmarks største erhvervsmand

gaveidéer til ham

169,95,- / Gå til shop

Mærsk Mc-Kinney er og bør være et forbillede for alle mænd. Med rettidig omhu og utrætteligt gåpåmod var han i stand til at opbygge verdens største containerbiks. Det fortjener respekt. I denne bog får man et indtryk af hvilken person Mærsk egentligt var, og hvilke attributter der var banebrydende for den succes.

2000 Striber

Morten Ingemanns bedste (og allerværste)

gaveidéer til ham

219,95,- / Gå til shop

Morten Ingemann er måske Danmarks mest kreative mand. Der er ingen ende på, hvor mange striber han kan lange op med. Hver eneste dag år efter år har han været i stand til at levere en stribe med et vanvittigt højt niveau af god humor. I denne bog får man 2000 af de bedste og “allerværste” striber.

Det er vist en oplagt gaveidé til sin fader!

LLR

Et portræt af Lars Løkke Rasmussen

gaveidéer til ham

187,95,- / Gå til shop

Lars Løkke Rasmussen er vel nok den mest jagede mand i nyere tid her i Danmark. Det er nok ikke nogen hemmelig, at manden ikke er noget pragteksemplar på, hvordan man bør opføre sig, men nok må være nok. Jagten på Danmarks tidligere og nuværende statsminister slutter derfor med denne bog, som i øvrigt ikke er i stand til at fælde ham, hvilket en vis hr Kristian Jensen nok havde håbet på.

Karl Stegger

En biografi af Peer Kaae

gaveidéer til ham

225,95,- / Gå til shop

Karl Stegger. Kan man andet end at elske sådan et menneske? Selvom han døde i 1980 er han stadig rekordholder af titlen som den mest brugte skuespiller i danske film. Han nåede op på 157.

Værd at vide om vin

Forstå det du smager, og husk det du godt kan lide

gaveidéer til ham

235,95,- / Gå til shop

Mænd elsker vin. Særligt rødvin. Dog er det sjældent vi ved, hvad fanden det er vi drikker, og hvad det er, vi smager. Det er svært at sætte ord på. Værd at vide om vin hjælper til at man får en grundlæggende forståelse og viden omkring vin, således man ikke begår den fejltagelse at drikke etiketten resten af sit liv.

Gaver til ham – Parfume

En mand skal dufte godt.

Renati Straight Hold Glaze hårvoks

parfume til mænd

149,- / Gå til shop

Versace Eros parfume 50 ml
parfume til mænd

510,- / Gå til shop

Biotherm T-Pur Anti Oil Mattifying Moisturizing Gel 50 ml

parfume til mænd

245,- / Gå til shop

Calvin Klein CK One 100 ml parfume

parfume til mænd

435,- / Gå til shop

Giorgio Armani Acqua di Gio 125 ml parfume

parfume til mænd

795,- / Gå til shop

Kenzo Homme 50 ml parfume

parfume til mænd

465,- / Gå til shop

L’Oreal Men Expert Pure Power Anti-Breakout Moisturiser 50 ml

parfume til mænd

85,- / Gå til shop

Emporio Armani He EDT 30 ml parfume

parfume til mænd

299,- / Gå til shop

ID Hair Extreme Titanium 100 ml hårvoks

parfume til mænd

149,- / Gå til shop

Lacoste Pour Homme 50 ml parfume

parfume til mænd

440,- / Gå til shop

American Crew Forming Cream

parfume til mændv

179,- / Gå til shop

Davidoff Cool Water

gaveidéer til ham

380,- / Gå til shop

Davidoffs Cool Water er en vaskeægte klassiker, når det kommer til parfume til mænd. Man bliver aldrig træt af den og kvinderne elsker den. Har jeg hørt!

Paul Smith Extreme parfume

gaveidéer til ham

435,- / Gå til shop

Paul Smith Extreme er glimrende duftevand til den moderne mand. Jeg har den selv, og fruen synes ganske tilfreds, når hun snuser til min hals. Den er ikke kvalmende som Jean-Paul Gaultier, men i stedet afbalanceret uden at falde i baggrunden. Nøjagtigt som en kvalitetsparfume skal være.

Ralph Lauren Polo Blue

gaveidéer til ham

435,- / Gå til shop

Ralph Lauren Polo Blue er også en ganske bekendt herre, der fungerer glimrende som hverdagsparfume. Den bliver hverken herren eller fruen træt af.

Gaver til ham – Fitness

Et løbebånd der holder manden i form

gaveideer til ham

fra 6900,- / Gå til shop

Man siger, at den sværeste del af løbeturen er første skridt ud af døren. Derfor kan du nok regne ud, hvor nemt det er at holde kroppen i gang, hvis løbeturen kan finde sted uden at skulle forlade boligen.

Et løbebånd kan være en af de bedste investeringer nogensinde, da det har potentiale til at forlænge vores fædre, bedstefædre og lignendes levetid. Min far er eksempelvis ikke nogen flittig løbemus, men han har nemmere ved at motionere, når han ikke skal ud i regn og rusk.

Smart motionscykel til krop og bentøj

gaveideer til ham

fra 3395,- / Gå til shop

Ligesom et løbebånd, kan en motionscykel være livsforlængende, men denne slags motionsapparater er naturligvis ikke forbeholdt gamle mennesker, der stirrer døden i øjnene. Også unge, sunde og raske mænd i deres bedste alder kan have glæde af disse redskaber.

Boksesæk med boksehandsker

bedste gaveideer til ham

990,- / Gå til shop

Denne gaveidé til ham er særlig oplagt, hvis ens partner udøver vold mod en. Ville det ikke være dejligt, hvis hans aggressioner i stedet gik udover en boksesæk?

Til lige under tusind kroner får en solid boksesæk med handsker, hvilket er en ret god investering i både din partner og dit eget helbred.

Gaver til boligen

Selvom det plejer at være kvinderne, der står for indretning, møbler og inventar i det hele taget, findes der masser af mænd, der sætter stor pris på gaver til boligen. Jeg er en af dem.

Whiskey Ball – store runde isterninger

gaveidéer til ham

99,- / Gå til shop

Har man ikke et køleskab med integreret isterningemaskine, henledes man til de analoge isterninger. Altså der hvor man skal hælde vand ud over bakken elller ned i posen, og så holder isterningerne fem minutter efter man har kastet dem ned i sin Dry Martini. Det gider man ikke!

Derfor skal man i stedet købe en håndfuld whiskey balls. Det fungerer på den måde, at man har en rund støbeform af silikone, hvor man så hælder vand i og sætter ind i fryseren. På den måde får man nogle store lækre isterninger, der holder i op til to timer. Jeg har taget tid på det, for jeg har dem selv.

Man skal selvfølgelig stadig fylde dem op med vand selv, men når de holder så længe, er det altså det hele værd. Jeg har seks af dem, så jeg ikke løber tør lige med det samme. Derudover kan du tage isterningen ud af støbeformen, så snart de er frosne og så fylde vand i på ny. Således får du hurtigt en pæn bestand af store runde isterninger.

Holder til magasiner

gaveideer til ham

299,- / Gå til shop

Det kan godt være, at alt foregår digitalt i dag, men uanset hvor smart det er at have det hele på iPad’en, Kindle og så videre, så vil det altid være mere charmerende med fysiske magasiner. Det skaber hygge og giver hjemmet personlighed. Derfor er det heller ikke nogen dårlig gaveidé at give manden en i øvrigt elegant magasinholder.

Stilrent Arne Jacobsen Bankers vægur

bedste gaveideer til ham

1295,- / Gå til shop

På mandens kontor skal der hænge et ur. Det er klart. Til det formål kan jeg anbefale at forære ham et stilrent og klassisk Arne Jacobsen vægur. Det er dansk design, når det er bedst, men til en pris der er overkommelig.

Puder til sofaen eller sengen

gaveideer til ham

749,- / Gå til shop

Puder. Det er en af de ting, som få mænd selv køber. Ikke fordi de har noget imod puder, men fordi de ikke rigtigt ved, hvad de skal købe eller hvordan de skal se ud. Derfor er det en fornuftig gaveidé at forkæle ham med en pude eller to i et lækkert design som netop ovenstående eksempler fra Ferm Living.

Pengeboks til hjemmet

gaveidéer til ham

445,- / Gå til shop

Vi er allesammen en lille smule paranoide. Det er jeg i hvert fald selv, hvorfor en pengeboks er en glimrende investering til boligen. Det giver bare ro i sjælen, når man har låst sine vigtigste værdigenstande inde i en pengeboks. Det skulle efter sigende være noget sværere at bryde op end et gammelt Franz Jäger.

Smart boks til værdigenstande

gaveidéer til ham

230,- / Gå til shop

Jeg har lige fået dette safe ind ad døren as we speak. Synes det er et ret genialt produkt, der er tjener det formål at sikre ens mest værdifulde genstande ikke bliver hugget, når man er ude og rejse. Okay, man kan selvfølgelig aldrig gardere sig 100% mod tyveknægte, men ved at have sit ur, pas og pung låst inde, er det nemmere at holde ærlige mennesker ærlige.

Mht. kvaliteten er det faktisk ganske solidt. Den er robust og materialet er en kombination af forstærket plastik og metal ved låsen. Derudover har man også en stålvejer, som man kan poppe ud og binde rundt om sin strandstol eller et møbel på hotelværelset.

Valentinsgave til ham

Valentinsdag er en højtid, der er kommet for at blive, uanset om man kan lide det eller ej. Derfor kan du ligeså godt vænne dig til at forkæle kæresten med en gave. Nu hvor Valentinsdag alligevel ligger midt i februar måned, sker der garanteret ikke noget ved, at man er lidt søde ved hinanden, vel?

Som Valentinsgave til ham kan du finde 8 fremragende gaveidéer, du kan være helt sikker på, han bliver glad for. Netop fordi Valentinsdag står i romantikkens tegn, er der blandt andet et par frække gaveidéer imellem.

Feromonspray til at øge sexlysten

valentinsgave til ham

Eye of Love / 149,- / Gå til shop

Uanset hvor godt forholdet går, sker der garanteret ikke noget ved, at man får endnu mere lyst til hinanden. Og det er nøjagtigt, hvad feromonspray gør. Feromoner er et hormon, vi mennesker danner helt naturligt, når vi får lyst til hinanden. Det ville være meget sjovt at teste på Valentinsdag, hvor meget man egentligt kan have lyst til hinanden.

Pak dig selv ind som en fræk gave med rød sløjfe

valentinsgave til ham

Naughty knot / 149,- / Gå til shop

Efter at have sprayet hele lejligheden til med feromonspray, kan du passende overraske ham med dig selv som gave. Hvorfor ikke lade ham pakke dig op? Jeg er rimelig sikker på, at han ikke kunne forestille sig nogen bedre Valentinsgave.

Frækt kortspil med 50 sexstillinger

valentinsgave til ham

A Year of Sex / 89,- / Gå til shop

I forlængelse af feromonsprayen og dig selv i indpakket udgave, ville et frækt kortspil være prikken over i’et. Med 50 spændende Kama Sutra-inspirerede sexstillinger skulle der være forudsætninger for at hyggen er sikret. Der skulle i hvert fald være mulighed for at nå igennem et par af kortene ;-).

Vinsmagning til Valentinsdag

valentinsgave til ham

DuGlemmerDetAldrig / 399,- / Gå til shop

Hvem elsker ikke vin? Ja, det ved jeg heller ikke. Mon ikke en eksklusiv vinsmagning til falde i god jord som Valentinsgave til ham? Det tror jeg nok. Værd opmærksom på at vinsmagningen koster 399 pr person, hvorfor det er en god idé at købe to, således du selv kan nyde en god vinsmagning til kæresten. Der bliver i øvrigt smagt på 6-8 vine inklusiv brød og vin, hvor det samlede forløb tager 2-3 timer. Foruden en masse god vin, lærer du en masse ved sådan en vinsmagning.

LÆS NU:

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille

FØLGER DU STAY CLASSY VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden, hvor vi filmer alle vores oplevelser, som kan være alt fra fænomenale Airbnb’s vi bor i, uendeligt smuk natur, fornemme restaurantbesøg til eksotiske strande og i det hele taget alt dét, der har med det gode liv at gøre.

Hvis du kan lide videoen, må du meget gerne subscribe på YouTube.