LirMest populære

191 suveræne gaveidéer til ham

Er du på udkig efter gode gaver til ham? Er du på helt bar bund? Er der ingen kreativitet at spore i hjernen?

Frygt ej.

Jeg har nemlig brugt uhyggeligt meget tid på at finde en grotesk stor samling af fremragende gaveidéer til ham.

Ja ham.

Det kan være din kæreste, storebror, lillebror, far, bedstefar, onkel, søn eller måske bare dig selv. Uanset hvilken fyr der skal have en gave, burde du være i stand til at finde en enkelt eller to her i rækken. Der er både små og store gaver til ham såvel som dyre og billige.

Det egentlige spørgsmål du bør besvare, inden du scroller ned er, hvor mange penge, du har tænkt dig at bruge på gaven.

Gaveidéerne er opdelt i kategorier, så det er lidt nemmere at finde rundt.

God gavejagt.

Gaver til ham – Oplevelser

Jeg har selv sagt, at man bør vægte oplevelser højere end materielle goder. Her slår du altså to fluer med ét smæk, for du får både lov til at give en fysisk gave samtidig med en spændende oplevelse. Hva’ behar!

Kom bag rattet i en pansret mandskabsvogn

gave til ham

Slagelse / 795 / Gå til shop

På en skala fra 1 til badass, hvor badass ville det så ikke være at smadre rundt i en pansret mandskabsvogn?

Pretty badass, jo.

Til en beskedne sum af 795 får han en hel time i vognen, hvor han skiftevis vil få lov at sidde bag rattet. En ret god gave der med sikkerhed vil efterlade et evigt minde.

Den hurtigste forbindelse mellem København og Aarhus

gave til ham

København eller Aarhus / 1950 / Gå til shop

Indtil fornyligt har turen mellem Danmarks største byer været en pinsel på minimum tre timer.

Ikke længere. Nu er det nemlig muligt at tage den nye vandflyver direkte, og det tager ikke mere end 30-40 minutter.

Jeg har faktisk allerede prøvet det, hvorfor jeg allerede har skrevet om min oplevelse med Nordic Seaplanes. Det var altså en ret fed oplevelse. En oplevelse jeg i øvrigt har foreviget i form af levende billeder.

Jeg kan garantere, at det er de 1950 kroner hver. En ting er, at du kommer hurtigt fra A til B, men en anden ting er, at det i sig selv er mega spændende at sidde i en vandflyver.

Fotokursus der lærer dig at tage lækre billeder

gave til ham

Søborg / 2500 / Gå til shop

Normalt ville jeg altid anbefale folk at gå på YouTube, hvis målet er at lære noget, hvor den nødvendige viden er vidt tilgængelig.

Det mener jeg selvfølgelig også, man kan, når det drejer sig om at lære, hvordan et kamera fungerer. Jeg har selv lært mine i øvrigt meget begrænsede fotokundskaber via YouTube.

Nogle gange er det bare meget rart at have hjælpen og vejledningen fysisk tilstede. Derfor mener jeg også, at det er en glimrende gaveidé at forære herren et fotokursus, hvis altså han har en interesse i at tage billeder.

Se om wakeboard og vandski kunne være noget

gave til ham

Hvide Sande / 360 / Gå til shop

Jeg har været prøvet wakeboarding eller at stå på vandski. Det er sgu egentligt lidt pinligt, for det er jo noget enhver mand, har interesse i at prøve.

Derfor er det også billigt sluppet, når du kan give ham begge dele for 360 kroner.

En forlænget weekend til Berlin

gaveidéer til ham

Du bestemmer prisen,- / Book hotel her

Er der noget en mand ikke ville have noget imod, er det en forlænget weekend til Berlin. Berlin er billig. Berlin er historisk. Berlin har øl. Berlin har det hele. En forlænget weekend til Berlin kan sagtens gøres for under 2000 kroner for to inklusiv fly, hvis man altså ikke skal ud og shoppe Prada og Gucci.

Tag i Tiergarten. Find små hyggelige steder og læg en masse billeder op på Instagram. Go’ tur!

Skal det være mere sommerligt, kan du tage et kig på disse 49 eksotiske rejsemål.

Sid bag rettet og kør Lamborghini på bane

gaveidéer til ham

2495,- / Gå til shop

Man behøver ikke engang have benzin i blodet for at have våde drømme om at testkøre en Lamborghini. Alle mænd drømmer inderst inde i at banke speederen i bund i en superbil. For 2500 kroner kan det lade sig gøre, og det er altså hverken trafik eller restriktioner. Det er pedal to the medal og fuld rebekka. Husk billeder på Instagram!

Træd på speederen i en Audi R8

gave til ham

København eller Aarhus / fra 895 / Gå til shop

Vi mænd har alle en præference, når det drejer sig om superbiler. Nogle er til Ferrari. Andre til Lamborghini. Og nogle helt andre til Audi.

Af en eller anden grund har jeg mindst lige så meget lyst til at køre en Audi R8 som en Lamborghini Gallardo.

Hvorfor ikke ham en tur i begge biler?

Mountainbiking i den danske skov

gaveidéer til ham

495,- / Gå til shop

Er man drevet af naturen og det sportslige kan med rette benytte sig af muligheden for købe en mountainbikingtur i en af Danmarks mange naturskønne skove. Det er en lidt anderledes oplevelse, og man kan måske spørge sig selv, om det ikke er lidt fjollet at skulle betale for en cykeltur. Man kan jo bare tage sin egen cykel og køre derudad.

Dog er jeg bare overbevist om, at man ikke vil få lige så meget ud af oplevelsen, som hvis man følges med en professionel, der givetvis også kender en masse sjove ruter.

Lav din egen flaske whiskey

gaveidéer til ham

399,- / Gå til shop

Hvilken mand holder ikke af whiskey? Jeg ved det ikke. Jeg kender i hvert fald ikke nogle mænd, som ikke sætter pris på at spytte i en 12 årig. Hvis man ikke har nok i at købe Glenfiddich, Glenkinchie og hvad de ellers hedder, har man muligheden for at lave sin egen whiskeyflaske til en pris, der i øvrigt er lavere end en toldfri flaske whiskey normalt koster.

Jeg gad godt kunne prale af at have brygget min egen flaske whiskey. Det er jeg ret overbevist om, at Ron Swanson ville godkende.

Luksuriøs whiskey-smagning

gaveidéer til ham

499,- / Gå til shop

Er herren mere interesseret i bare at drikke og samtidig få udvidet sin horisont, hvad angår whiskeyvæskerne, ville en luksuriøs smagning måske ikke være en tosset idé. Efter min mening kan whiskey udfordre smagsløgene endnu bedre end rødvin, og det siger vist ikke så lidt.

En lang svævebanepark med mellem trætoppe

oplevelsesgaver ham og hende

Ledreborg Slotspark / fra 110,- / Gå til shop

Der gemmer sig et legebarn i os alle, og det kan mænd i særlig grad skrive under på. Mænd elsker at lege, hvorfor de fleste også vil blive enormt tilfredse med en svævebanetur i Ledreborg Slotspark.

Vær kaptajn på verdens vildeste krydstogtskib
oplevelsesgaver ham og hende

Emerald Princess / 6000,- / Gå til shop

Til manden der altid har drømt om at blive krydstogtkaptajn, men aldrig fik indfriet drømmen, kan denne gaveidé garanteret agere plaster på såret.

Her får man nemlig lov til at navigere et af verdens største krydstogtskibe i en af verdens mest avancerede simulatorer. Det lyder måske af meget rent prismæssigt, men det er fire lange timer, hvor man i simulatoren skal varetage alle de opgaver, som en kaptajn at pålagt i virkeligheden.

Det inkluderer at lægge til båden til kajs. Held og lykke siger jeg bare.

Giv ham en introduktion til kitesurfing

oplevelsesgaver ham og hende

Kitesurfing / 699,- / Gå til shop

Kitesurfing er mere populært end nogensinde, men alligevel er det langt fra alle mænd, der har prøvet det. Hvorfor?

Det er et godt spørgsmål, men det generelle svar er nok, at man ikke lige ved, hvordan man kommer i gang. Det er i hvert fald min egen forklaring.

Men nu skal det være slut med dårlige undskyldninger, da det ikke er sværere end at tage dette introduktionskursus.

Se Danmark fra en helikopter
oplevelsesgaver ham og hende

Helikoptertur / 699,- / Gå til shop

Vidste du, at det koster en million kroner bare at tage et helikopterkørekort? Vidste du også, at en helikopter snildt koster mere end 10 millioner kroner?

I så fald ved du også, at du nok aldrig kommer til at flyve i din egen helikopter. Derfor er den bedste og nemmeste løsning en hurtig tur i en helikopter, som kan gøres for under 1000 kroner.

Faldskærmsudspring på egen hånd

oplevelsesgaver ham og hende

Faldskærmsudspring / fra 1995,- / Gå til shop

Mange mænd holder af adrenalinsport. Det siger de i hvert fald. Det er dog langt fra majoriteten af dem, som rent faktisk praktiserer adrenalinsport.

Som den glade gavegiver har du muligheden for at forære ham et solo faldskærmsudspring. Det er dog ikke lige så farligt, som det lyder. Faldskærmen trækkes nemlig automatisk, således det ikke går galt.

Kør 350 km/t i Formel 1 simulator

oplevelsesgaver ham og hende

Formel 1 Simulator / fra 299,- / Gå til shop

Let’s face it. Medmindre man hedder Kevin Magnussen, er der nul procent chance for, at man nogensinde får lov at tæve rundt i en Formel 1 maskine.

Heldigvis tillader vores avancerede teknologi, at der er et udmærket alternativ i form af en Formel 1 simulator, der giver dig en tæt på identisk oplevelse, men uden at du sætter livet på spil.

Det er også en hel del billigere, skulle jeg hilse at sige.

Skal I være romantiske?

oplevelsesgaver ham og hende

Luftballon / 30.000,- / Gå til shop

Det bliver ikke mere romantisk. Egentligt behøver der ikke være nogen særlig anledning for at tage en tur i en luftballon, men når nu der skal lidt dollars op af lommen, giver det god mening at kombinere det med et eller andet usædvanligt.

Hvad med at fri til din mand? Det ville også være et stort slag for ligestillingen.

:-))

Flyboarding – det sjoveste i hele verden

oplevelsesgaver ham og hende

Flyboard / 999,- / Gå til shop

En af de sjoveste ting i verden er jetblading eller flyboarding som nogen kalder det. Det tør jeg godt sige, fordi jeg selv har prøvet det. Det fungerer på den måde, at man får et par støvler på fastmonteret på et board, som via en lang gummislange er forbundet til en vandscooter, som via motorstyrke kan sende dig op i luften. Og således kan man altså flyve rundt i 2, 5 og 10 meters højde alt efter, hvor meget der skrues op for gassen. Flyboarding er både for mænd og kvinder. Det er på ingen måde farligt, men forvent at få lidt røde mærker på kroppen, hvis du falder i vandet fra 4 meters højde.

Urban High Roping i København

bedste gaveideer til ham

395,- / Gå til shop

Nogen siger man bør investere i oplevelser og ikke materialisme. Det er jeg ikke altid enig i, men vi kan hurtigt blive enige om, at det ville være sjovt at hoppe rundt i 15-20 meters højde og balancere på reb. Inviter dig selv med og se hvem der har mest is i maven.

Flyv et F-16 jagerfly

oplevelsesgaver ham og hende

F-16 Simulator / fra 599,- / Gå til shop

En tur i et F-16 fly koster omkring 100.000 kroner, hvorfor det giver sig selv, at en F-16 simulator givetvis er en lidt mere fornuftig investering.

Det er der i hvert fald gode argumenter for, hvis ikke man stenrig.

Det kan godt være at en simulatortur ikke klinger lige så godt som en rigtig tur, men du vil blive overrasket over, hvor virkeligt det er.

En rumrejse han aldrig vil glemme

oplevelsesgaver ham og hende

Rumrejse / 575.000,- / Gå til shop

Okay, den her gaveidé er måske lige til den stive side. Derfor tjener den nok bedst formålet som god prank, hvis du på en eller anden måde kan finde en kreativ vinkel.

Et alternativt bungy jump
oplevelsesgaver ham og hende

Big Swing / 749,- / Gå til shop

Big Swing er et sjovt alternativ til det frygtede bungy jump. I stedet for at springe ned for lige at blive reddet af elastikken, får du i stedet en gyngetur, du sent vil glemme.

Bungyjump i København

bedste gaveideer til ham

549,- / Gå til shop

En af de sjoveste gaver man kan give til en anden, er dem hvor modtageren bliver sat på en prøve. Og for de fleste er bungyjump en prøve. Bungyjump står øverst på listen over adrenalinaktiviteter, jeg skal prøve, men jeg skal være den første til at indrømme, at jeg automatisk får dårlig mave to dage op til springet.

Det er i øvrigt ret billigt sluppet kun at betale 549 kroner.

Få en tur i et ægte jagerfly

oplevelsesgaver ham og hende

Tur i jagerfly / 129.000,- / Gå til shop

Det er selvfølgelig en slat penge, men til gengæld får den heldige gavemodtager også en tur på +20 minutter.

Chill i en åben Ferrari
oplevelsesgaver ham og hende

Tur i åben Ferrari / fra 849,- / Gå til shop

Alle mænd drømmer om en Ferrari. De som nægter lyver, så bukserne flyver. Selvfølgelig vil alle have en Ferrari, men økonomisk er det lidt af en udfordring.

Derfor er denne løsning formentligt også den eneste rigtige. Jeg har selv været ude og køre denne tur, om end det var en lukket Ferrari F430.

Der blev brændt gummi af ved motorvejen ude ved Københavns Lufthavn, hvor højdepunktet var at sparke pedallen i bund i tunnellen.

Racerkører for en dag

oplevelsesgaver ham og hende

Racerkører / 2495,- / Gå til shop

Det tætteste på Formel 1 hvor man selv får lov at holde foden på pedalen, er givetvis denne oplevelsesgave, hvor man får et rigtigt indblik i professionel motorsport.

Forær ham en tur i en Lamborghini Gallardo

valentinsgave til ham

DuGlemmerDetAldrig / 849,- / Gå til shop

Mænd elsker biler. I hvert fald de af dem som kører stærkt og er flotte at se på. I Danmark hvor bilpriserne er ukristeligt høje er det desværre kun de færreste af os, som ender med at få råd til dem, hvorfor en tur i en Lamborghini ville være det helt rigtige plaster på såret.

For 849 kroner kan han få lov at holde speederen i bund i 15 minutter. Synes du han skal have længere tid bag rettet kan du tilkøbe ydereligere 15 eller 30 minutter. Det bliver han skide glad for.

Følelsen af vægtløshed

oplevelsesgaver ham og hende

Vægtløs / 30.000,- / Gå til shop

Følelsen af vægtløshed er normalt kun en tilstand, man kan opleve i rummet, hvor tyngdekraften ikke er til stede. Det gør det automatisk til en ret dyr oplevelse, hvis man skal til at have fat i et rumskib.

Heldigvis findes der en noget nemmere og billigere løsning, hvor der ikke skal mere end en flyvemaskine til.

Det fungerer vistnok på den måde, at flyet flyver i baner, hvor tyndgekraften udlignes, således følelsen af vægtløshed opnås. Det lyder egentligt ret fedt.

Skydive på Sjælland eller Fyn

bedste gaveideer til ham

2500,- (Sjælland) / 2300,- (Fyn) / Gå til shop

En af de vildeste oplevelser man er nødt til at prøve mindst én gang i løbet af sin tid på jordens overflade, er skydiving. Der er ikke meget, som kan konkurrere med frit fald fra 4000 meters højde. Det er i øvrigt mig på billedet. Er jeg ikke flot?

Skydiving i vindtunnel

oplevelsesgaver ham og hende

Bodyflight / fra 445,- / Gå til shop

Jeg fik engang et gavekort til vindtunnellen ude i Taastrup, men fik aldrig indløst det. Det fortryder jeg bittert.

It looks like the most fun ever.

Turist på Segway

The segway life. Very recommendable. And classy. ????

A photo posted by Stayclassydk (@stayclassydk) on

Kør Segway / 350,- / Gå til shop

Jeg var ude at køre Segway forleden, da jeg havde en irsk kammerat på besøg. Det var førte gang, at jeg prøvede det, og jeg kan fortælle, at det var ret underholdende.

Segwayen er sjov at køre, men man får faktisk også lært en masse om København, som jeg i hvert fald ikke selv vidste.

Det er en fin gaveidé, som ikke kun henvender sig til turister eller folk, som ikke bor i København. Det er en anderledes og underholdende vinkel at se København fra.

Gaver til ham – Gadgets

Mænd elsker spil og gadgets. Derfor finder du også en hel masse gode gaveidéer i følgende afsnit.

Powerbank med smæk på

gave til ham

Vooni / 279 / Gå til shop

Det kan godt være, at vi er nået rigtigt langt med teknologi, mekanik og så videre. Der er stadig én ting, vi ikke har fået fixet, og det er batteriet.

De drænes hurtigere og hurtigere af den grund, vi bruger vores apparater mere og mere. Derfor er en powerbank efterhånden blevet et must-have.

Og når man nu alligevel skal have en powerbank, er det vel fjollet at vælge en lille en, som kun har til enkelt eller to opladninger.

Vooni, som står bag dette i øvrigt tiltalende design, har netop sendt deres nyeste powerbank på markedet, der rummer hele 10400 mAh. Det er nok til minimum fire fulde iPhone opladninger.

What’s not to love?

Verdens mest innovative rygsæk

gave til ham

LifePack / 1869 / Gå til shop

Ikke engang rygsækken kan være i fred for den eksponentielt voksende teknologiske udvikling.

Denne rygsæk er døbt LifePack, da rygsækken bogstaveligt talt kan være en lifesaver.

Som du kan se på ovenstående billede, har den en hel del forskellige funktioner, hvor designerne har lagt særlig meget vægt på brugerens sikkerhed. Derfor er der flere hemmelige rum, som selv de dygtigste listetyve og pick-pocketers ikke gennemskue.

Ligeledes giver rygsækken dig mulighed for at lade dine apparater op på farten.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det værd at knytte en positiv kommentar til rygsækken design, der både er stilrent og stsilfuldt. Jeg må indrømme, at jeg er ganske begejstret for rygsækken, hvorfor de fleste andre mænd sandsynligvis også er.

VR Box headset med controller

gave til ham

319 / Gå til shop

Virtual Reality er mere populært end nogensinde. Det skyldes primært, at vores teknologi er ved at være god nok til, at selve oplevelsen er noget værd.

Det Facebook-ejede, Oculus, har blandt andet udgivet et VR-system, der giver brugeren mulighed for at leve sig ind i alle mulige spændende universer.

Der er bare et enkelt problem. Det koster det hvide ud af øjnene. Heldigvis findes det er alternativ, som slet ikke er så ringe igen.

Nemlig denne VR Box som arbejder sammen med ens smartphone. Jeg prøvede den forleden, hvor jeg faktisk blev positivt overrasket. Det er slet ikke så tosset igen. Der findes i øvrigt også en hel del apps, som fungerer ret godt.

Bluetooth stegetermometer til gadgetelskeren

gave til ham

319 / Gå til shop

Jeg har en alvorlig svaghed for ting, man kan tænde for. Og dem findes der efterhånden ret mange af.

Selv stegetermometeret er blevet intelligent, hvilket må siges at være en lifesaver for den person, der bare ikke kan finde ud af at stege en lørdagskylling uden at brænde den af.

Elkedel i porcelæn til bedstefar (eller bedstemor)

gave til ham

Sencor / 559 / Gå til shop

Jeg kan ikke påstå, at elkedlens design tiltaler mig voldsomt meget. Til gengæld skal Sencor have bonuspoint for at komme på idéen.

En elkedel i porcelæn er en oplagt gaveidé til bedsteforældrene.

Geniale oppustelige udklædningsdragter

gave til ham

319 / Gå til shop

Er du ude efter en gaveidé, der både er morsom og underholdende? Jamen så skal du da forære ham en af disse ganske geniale udklædningsdragter, der både tæller enhjørningen, cowboyhesten og et badekar.

Det er i øvrigt også en gaveidé, som man kan bruge adskillige gange om året, da vi i Danmark er begyndt at gå op fastelavn, halloween og hvad vi ellers har adopteret af amerikanske traditioner.

Klassisk polaroidkamera

gaveideer til ham

799,- / Gå til shop

Snap away. It’s digital. There is no waste! Det er vores mentalitet i dag. Men hvad ville der sker, hvis man kun havde ét forsøg til at tage et godt billede? Resultatet er ganske givet bedre end selv de bedste snaps, du har taget med din smartphone.

Derudover får man altså også et fysisk billede printet ud med det samme. Hvornår har du sidst fremkaldt et billede?

Verdens mindste drone

gaveideer til ham

249,- / Gå til shop

Jeg tror godt, at jeg kan tale på de flestes herrers vegne, når jeg siger, at droner er ret fede. Det er et lækkert stykke legetøj, hvor de dyre modeller samtidig tjener formålet at lave fede videooptagelser. De koster til gengæld også fra minimum 3000 kroner, hvorfor de færreste ejer en.

Der findes dog et billigt alternativ i form af verdens mindste drone. Det er 3 x 3 cm og kan flyve i 4 minutter på en fuld opladning (tager 15-20 min). Det er da meget sjov gaveidé, ikk’?

Verdens mest intelligente kuffert

genial kabinekuffert smartphone

2999,- / Gå til shop

Vi rejser mere end nogensinde, og intet tyder på, at denne udvikling stopper. Derfor giver det meget god mening, at man begynder at tænke nyt i forhold til kufferten, der dermed også bliver flittigt brugt.

Bluesmart er navnet på denne kuffert, som er verdens første intelligente, som du via din smartphone kan styre på flere forskellige måder. Du kan blandt andet låse den og se hvor den er. Derudover er der også oplader på 10.000 mAh, hvilket svarer til godt 6 fulde iPhone-opladninger.

Du kan læse om alle kuffertens fine egenskaber og funktioner i denne artikel.

Bedste trådløse in-ear høretelefoner

bedste gaveideer til ham

870,- / Gå til shop

Trådløs lyd er det helt store hit. Vi hader nemlig ledninger. Nu er turen nået til in-ear høretelefonerne, hvor det i et godt stykke tid har været ganske begrænset med interessante emner. Ikke længere.

Foruden det at slippe for den dumme ledning, giver Miiego AL7, som er navnet, alvorlig god lyd med dyb bas og klare toner selv i de høje lag. De trådløse in-ear høretelefoner kan klare op til seks timer på en opladning, hvilket altså er nok til et maraton og en god cykeltur.

 

Ostrich nakkepude til de lange rejser

bedste gaveideer til ham

349,- / Gå til shop

De færreste af os har økonomien til at flyve på første klasse. Derfor er man altid henvist til monkey class, hvor sæderne er smalle og benpladsen svært begrænset. Til det formål kan turen dog gøres mindre ubehagelig med en Ostrich nakkepude. Nakkepuden sikrer, at du har mange flere muligheder for at placere hovedet på forskellige måder.

Jeg behøver selvfølgelig ikke nævne, at nakkepuden også tjener sit formål på den lange bilrejse, togturen og forelæsningen (:D).

Markedets bedste robotgulvvasker

bedste gaveideer til ham

4299,- / Gå til shop

Det er pænt mange penge at betale for at slippe for at vaske gulv, men i guder hvor er det pengene værd. Jeg kan ikke komme i ting om særligt mange ting, der overgår mit had til gulvvaskning. Det er en pest, hvorfor jeg ganske ikke får det gjort før det virkeligt trænger. I den lange ende betyder, at gulvet skal have en behandling langt tidligere end hvis det vedligeholdes. I hvert fald hvis det er et trægulv.

Med andre ord er det altså alligevel ikke nogen vanvittig dyr investering. Og så kan du være stensikker på, at manden bliver uendelig glad for gaven. Er du hans partner kan du ligeledes se frem til at vaske gulv i en langt mindre skala.

BB-8 Star Wars droid

bedste gaveideer til ham

1349,- / Gå til shop

Af de mere unødvendige ting i en mands liv har vi BB-8 som er en af de nye Star Wars droids, som nu kan trille rundt hjemme i din bolig. Det er en ret sjov og ikke mindst sød lille gadget, som er overraskende intelligent.

Droiden har blandt andet en tilpasningsdygtig personlighed, kan lytte og reagere og så kan du optage og se virtuelle holografiske videoer med BB-8. Derudover har droiden en lang række sjove features.

BB-8 er som et kæledyr, men du behøver ikke lufte eller købe mad til det.

Gulvrengøringsrobot

bedste gaveideer til ham

2599,- / Gå til shop

Hvor førnævnte model fra iRobot udelukkende er til gulvvaskning er denne billigere model velegnet til både at feje, vaske og rengøre dine gulve ved hjælp af mikrofiberklude. Den er ikke velegnet til at fjerne barsk snavs, men det bliver heller ikke et problem, da den kan indstilles til at holde gulvet rent på daglig basis.

Robot der renser din grill

bedste gaveideer til ham

999,- / Gå til shop

Der er efterhånden robotter til det hele. Denne robot er bygget til at holde grillen ren, således herren kan sidde og nyde en kold bajer med gutterne. Robotten er hurtig og effektiv til at rense grillen og så bliver grillen i øvrigt gjort langt mere grundigt rent end når man selv står med stålbørsten.

Professionelt pokersæt

gaveidéer til ham

699,- / Gå til shop

Som mand er man nødt til at have et professionelt pokersæt, til når vennerne kommer forbi til den månedlige kamp, hvor der gerne blive drukket flittigt og råbt af hinanden. Sættets pokerchips er lavet af hård plastik, så lad være med at smide dem i hovedet på hinanden!

Stor mobil bluetooth højtaler med seriøs lyd

gaveideer til ham

1295,- / Gå til shop

Det er forbavsende så meget elektronik man efterhånden kan få i dag til så lave priser. Det er denne mobile højtaler et fint eksempel på. Jeg har nemlig selv ejet en af dem, om end det er en model, der er fem år ældre. Lyden er fantastisk og kan underholde en større fest.

Vi elsker trådløs lyd og vi elsker at kunne tage lyden med os rundt. Vooni CityRocker løser begge problemer. Lyden er imponerende og så kan du i også vælge direkte AUX-tilslutning. En af de største features udover at kunne holde en større fest i gang, er USB-indgangen, som gør det muligt at lade smartphonen op samtidig med, der spilles go’ musik. Batteriet holder i 12 timer, hvilket burde være nok til en gedigen picnicdruktur.

Jeg brugte min på Roskilde Festival, som var ganske udmærket til vores formål, om end vores nabolejr havde et anlæg på størrelse med Pavillon. Højtaleren er god til picnicen, weekendudflugten, ferien, bådturen osv.

Automatisk parkeringsskive

automatisk parkeringsskive i sort

499,- / Gå til shop

Hvis der er noget, som kan gøre en ellers fredelig mand morderisk, så er det p-vagter og deres evindelige strøm af bøder. Jeg kan ikke holde det ud. Det er mafiametoder, som man altså ikke kan gøre noget ved. Dog kan en automatisk parkeringsskive bidrage til at minimere antallet af bøder, som gerne løber op i en håndfuld om året, hvis man bor i København. Oftest er det simpelthen fordi man har glemt at sætte p-skiven.

Problem solved.

Wi-fi badevægt i sort

gaveideer til ham

999,- / Gå til shop

På din smartphone kan du efterhånden finde apps, der kan løse de fleste opgaver. Der findes dog endnu ikke en app, som gør det muligt at fortælle dig din vægt og af gode grunde. Det kunne egentligt være sjovt at lave en prank, men den må vi hellere gemme til en anden god gang.

Denne vægt kan til gengæld forbindes til din smartphone via wi-fi, hvorledes du løbende kan holde øje med din vægt og ikke mindst udviklingen. Går det den rigtige vej? Hvad vejede du for 3 måneder siden?

Designet er dejligt stilrent og enkelt, hvor sort i øvrigt også er en praktisk farve. Andre farver har det med at blive møgbeskidte på ingen ting.

Opladerstation til iPhone 5 og nyere

gaveideer til ham

299,- / Gå til shop

Et problem rigtigt mange af os dagligt må døje med, er manglende strøm på vores smartphone. Enten er det batterierne i telefonerne, som bliver ringere og ringere eller også bruger vi dem bare mere og mere. Mit gæt er sidstnævnte. Derfor er vi evigt afhængige af opladerstationer, og det er da som regel også altid et problem at finde den. Hvor var det nu, jeg sidst brugte den?

Idéen med Bluelounge MiniDock, som er navnet på denne lille gadget, er at du får stationære opladerstationer, så du ikke skal flytte rundt på dine opladere hele tiden. Jeg kunne godt bruge en på kontoret og i køkkenet.

Roomba robotstøvsuger

gaveidéer til ham

1999,- / Gå til shop

Som mand kan man undre sig over, hvad fanden man skal bruge en robotstøvsuger til, når konen klarer arbejdet fint. Dog er det ikke alle mænd, der har en menneskerobot til at klare den slags, hvorfor en robotstøvsuger ville være et glimrende redskab til ungkarlen, der ikke kan åbne døren ind til lejligheden for pizzabakker.

Robotstøvsugerne har været på markedet i et godt stykke tid, så de er efterhånden ved rent faktisk at være anvendelige, men de bliver aldrig lige så effektive som en kvinde.

Barbermaskine med støvsugerfunktion

gaveideer til ham

699,- / Gå til shop

Det at barbere sig er for mit vedkommende en hate love ting. Jeg elsker følelsen af nytrimmet skæg på 4 millimeter. Man ser lidt bedre ud og føler sig lidt mere fresh for lige at brug et irriterende teenageudtryk.

Til gengæld hader jeg den obligatoriske oprydning, hvor vasken er fyldt med skægstubbe og hvor en god andel som regel har lagt sig en fin linje rundt om vasken på gulvet.

Nå, men der er kommet en løsning på problemet i form af en barbermaskine med støvsugerfunktion. Det fungerer ganske enkelt på den måde, at mens du barberer dig bliver skægstubbene suget ind i en lille beholder, som du hurtigt og nemt kan tømme i skraldespanden efterfølgende.

Det sgu da smart, hva’?

Withings Aura – et intelligent vækkeur

gaveideer til ham

2349,- / Gå til shop

Det hersens Internet of Things er et begreb, der tiltaler mig mere og mere. Der er efterhånden rigtigt mange aldeles gode eksempler på, hvorfor det skal tage seriøst.

Withings Aura er endnu et af dem. Det er et intelligent vækkeur, som via en sovesensor registrerer, hvordan du sover, og på den måde hjælper dig med at falde i søvn, sove godt og ligeledes at vågne. Teknologien er kompliceret, men i praktisk er det nemt at bruge.

2349 kroner lyder som mange penge, men hvis du kan forære en gave, der hjælper personen til bedre søvn, er det vel ret godt givet ud?

Magnetiske arbejdshandsker

gaveideer til ham

249,- / Gå til shop

Kender I det, hvor man skal hænge et billede op, og man taber skruen, lige som man skal til at banke den fast? Gerne så den lande bag ved sofaen. Det gør undertegnede i hvert fald. Man kan undre sig over, at sådan et par magnetiske arbejdshandsker ikke har eksisteret siden håndværkerfaget blev industrialiseret, men lad os i stedet glæde os over, at man kan få dem nu.

Jeg er ret overbevist om, at enhver mand ville være taknemmelig for sådan et par.

Skruetrækker med integrerede bits

gaveideer til ham

199,- / Gå til shop

Man kunne eventuelt kombinere arbejdshandskerne med denne skruetrækker, hvor de mest gængse bits er integreret. Det betyder, at man kan skifte bit på under to sekunder – med én hånd.

 

Bore-skruemaskine

gaveideer til ham

299,95,- / Gå til shop

Når lillemor har været ude og købe persienner og reoler i IKEA, er det ganske belastende, at skulle samle det med en analog skruetrækker. Derudover er det også belastende at skulle have sin kæmpe boremaskine frem, fordi der skal laves et par små huller i en gipsvæg. Med en bore-skruemaskine slipper man for at postyret.

Det bliver han glad for.

Lille trådløs bluetooth højtaler i retro design

gaveideer til ham

799,- / Gå til shop

Som sagt lovede jeg, at der ville være trådløse højtalere. Denne gang er det igen Vooni, der har været på spil med en bluetooth højtalere i et lækkert retro design. Bluetooth højtaleren er rejsevenlig, idet den ikke fylder meget mere end en tyk iPad. Højtaleren leverer flot lyd, der er Vooni værdig, hvorfor den både er velegnet til picnic i skoven og en mindre fest på terrassen eller i haven.

Retro 3-i-1 spillekonsol med klassiske spil

gaveideer til hamSpillekonsol / 739,- / Gå til shop

Værdiløs boks du ikke kan opbevare noget igaveideer til ham

Værdiløs boks / 419,- / Gå til shop

Verdens sjoveste frisbee

gaveideer til ham

Aerobie Pro / 79,- / Gå til shop

Verdens vildeste cykelklokke

gaveideer til ham

Hornit cykelhorn / 239,- / Gå til shop

Gaver til ham – Sjove gaver

Hvem elsker sjove gaver? Alle. Og hvem elsker i særdeleshed sjove gaver? Alle mænd. Her er en solid samling af gaver, der burde frembringe et smil på læben.

Kæmpe udgave af klodsmajor

sjove gaveideer til mænd

399,- / Gå til shop

Frode Får hjemmesko

sjove gaveideer til mænd

119,- / Gå til shop

Rubiksterning til nørden

sjove gaveideer til mænd

99,- / Gå til shop

Bacontandstikker

sjove gaveideer til mænd

29,- / Gå til shop

En Minecraft hakke

sjove gaveideer til mænd

189,- / Gå til shop

Automatisk sovsepisker til den dovne

sjove gaveideer til mænd

199,- / Gå til shop

Drukskak

sjove gaveideer til mænd

159,- / Gå til shop

Shot roulette spil

sjove gaveideer til mænd

139,- / Gå til shop

Spand med 3 kg nutella

sjove gaveideer til mænd

279,- / Gå til shop

Toiletbasket

sjove gaveideer til mænd

149,- / Gå til shop

Chokoladeværktøj til håndværkeren

gaveideer til ham

129,- / Gå til shop

Er gaven til en håndværker eller bare en herre, der holder meget af at bruge hænderne, og bryder han sig oveni købet af chokolade? Jamen, så kan det ikke være anderledes end at forære ham en svensknøgle og et par skruer og møtrikker af chokolade.

Bog med hemmeligt pengeskab

bedste gaveideer til ham

159,- / Gå til shop

Du har før set de falske bøger med hemmelige rum, men har du set en, som kræver lås? Personligt har jeg i hvert fald ikke. Det er på mange måder en genial lille gadget, da den tjener sit formål på ferien, stranden, bilen og derhjemme. For hvem fanden stjæler en bog?

Golfkølle som paraply

bedste gaveideer til ham

199,- / Gå til shop

Hvis han er golfspiller, skal han have en paraply i sin golfbag. Hvorfor ikke vælge en golfkølleparaply til det formål? Det er sjovt, kult og så ved man altid om det er ens egen. Den behøves nemlig ikke at blive brugt på golfbanen.

Batman klistermærke til Macbook

gaveidéer til ham

60,- / Gå til shop

Alle har efterhånden en Macbook og med god grund. Hvem gider købe andet? For at ens Macbook ikke bare skal være én ud af mange, er det en fin idé at gøre den unik med et klistermærke. Hvad med et Batman klistermærke?

Jeg har selv egernet fra Ice Age. I forhold til kvaliteten af selve klistermærket, så er det altså rigtigt fint. Det er lavet af slidstærkt plastik, og så kan det fjernes uden problemer, hvis man bliver træt af det.

Hjernegymnastik på toilettet

gaveideer til ham

49,- / Gå til shop

Det gennemsnitlige menneske bruger 92 dage af sit liv på at sidde på tønden. Det er tre måneder uden søvn vel at mærke. På tre måneder kan man altså få en del tid til at gå. Hvorfor ikke træne hjernen og tøre sig i den efterfølgende?

Gaver til ham – LEGO

Kan du komme i tanke om en eneste herre, der ikke bryder sig om LEGO? Nej, vel? Et godt eksempel på at LEGO er for folk i alle aldre er min far. I en alder af 68 år tæller gaveregnen fra de seneste par år Tower Bridge i London, Operahuset i Sydney, Mini Cooperen, den store Mercedes Teknik lastbil, den grønne Le Mans Audi og en god håndfuld andre.

LEGO Creator MINI Cooper

gaveidéer til ham

1200,- / Gå til shop

Mænd er suckers for LEGO. Vi gider ikke lege med det, men vi elsker at bygge det. MINIen fra CREATOR-kollektionen faldt jeg over fornylig uden nogensinde at have set den før. Hold kæft den er fed! Med knap 1100 brikker skulle det være muligt at få et par timer til at gå i et forrygende selskab.

LEGO Creator Jagerfly

gaveidéer til ham

900,- / Gå til shop

Man kan også få et helt jagerfly uden det koster spidsen. Det er for øvrigt også af nyere dato, dette objekt er kommet til mit bekendtskab. Den ville være glimrende at have hængende ved kontoret, nu hvor man ikke kunne blive pilot med sin stæreblinde øjne.

LEGO Creator Propelflyver

gaveidéer til ham

760,- / Gå til shop

Hvis et jagerfly er lige hurtigt nok, kan man nøjes med propelflyveren, der på sin helt egen måde oser af charme. 883 brikker er lig med 4 timers underholdning og et unikt stykke inventar til boligen. Mig bekendt finder man ikke boliginventar andre steder, der i stand til det.

Gaver til ham – Accessories

Mænd er næsten lige så tossede med accessories som med spil og gadgets. Ikke helt, men næsten. I følgende sektion finder du inspiration til lækre accessories til ham.

Klassiske brune Rayban solbriller

valentinsgave til ham

Ray-Ban / 1095,- / Gå til shop

I takt med at foråret og sommeren nærmer sig står solen også højere på himlen for hver dag der går. Dermed bliver solbrillerne også mere og mere relevante, hvorfor det giver god mening at give ham et par klassiske brune Ray-Ban solbriller. Man bliver aldrig træt af at se på dem og kvaliteten gør, at de holder i adskillige år. Så er spørgsmålet bare, om han kan lade være med at smide dem væk eller sætte sig på dem.

Stilren sort kortholder i læder

bedste gaveideer til ham

Michael Kors / 499 / Gå til shop

En mand bør ikke have en stor tyk pung i sin baglomme. En mand bør have en lille stilren kortholder, hvor de 4-5 vigtigste og nødvendige kort kan opbevares. Der er ingen grund til at opbevare gamle kvitteringer og klippekort til den lokale bodega. Det kan man i øvrigt læse mere om her.

Blå Mont Blanc Pen
gaveidéer til ham

1710,- / Gå til shop

I stedet for at have en masse Bic kuglepenne til at ligge og flyde, hvorfor så ikke have én luksuspen? En Mont Blanc pen er det ultimative statement på at man har øje for livets lækkerier. 1700 kroner kan måske virke som mange penge for en kuglepen, men det er rent faktisk i den lave ende, når det kommer til Mont Blanc penne helt generelt. Man når hurtigt op i 6000 kroners klassen, så det er lidt af et scoop, vi har fat i her.

Klassisk sort bælte

gaveideer til ham

Lloyd Men’s Belts / 149,- / Gå til shop

I en artikel om herrebælter belyste jeg vigtigheden i, at et bælte skal være smalt, enkelt og klassisk. Det mener jeg stadig. Dette bælte opfylder alle kriterier for, hvordan et rigtigt herrebælte skal se ud. Og så er det i øvrigt til at betale.

Varm russerhue i lækkert design

bedste gaveideer til ham

Oxbow / 299,- / Gå til shop

Blandt de federe huer til mænd har vi denne satans lækre russerhat, som kan tilføje coolness til enhver herre. Dog skal man være opmærksom på, at der er gode muligheder for, at horden af københavnerhipstere allerede har beslaglagt dem til eget brug.

Blåt tørklæde i uld

gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 549,- / Gå til shop

Ralph Lauren laver tørklæder, der bidrager til hvilken som helst mands outfit. Sådan et blåt tørklæde i uld går sammen med blazeren, frakken, jakken, trøjen og sågar t-shirten. Og så holder det herren varm!

Sort toilettaske i læder

gaveideer til ham

Royal RepubliQ / 699,- / Gå til shop

Hvis ikke herren har en ordentlig toilettaske, er det på høje tid. Man kan ikke byde sig selv at pakke tandbørsten og parfumen ned i en frysepose eller lignende, hvilket jeg i øvrigt har set ved flere lejligheder.

Køb en lækker toilettasken en gang for alle. Royal RepubliQ laver premium produkter, men til en lav pris. I denne toilettaske er det plads til parfumen, barbergrejet, eltandbørsten, ansigtscremen og det løse.

Kvadratisk og stilren rygsæk i blå

valentinsgave til ham

Rains / 599,- / Gå til shop

Trænger din kæreste til en ny computertaske? Hvis han stadig går rundt med en beigefarvet Eastpak, kunne noget tyde på det. Her ville sådan en kvadratisk og stilren rygsæk i blå være en fornem Valentinsgave til ham. For lige under 600 kroner bliver han i stand til at transportere sin laptop og skolebøger med maner.

Blå russerhue til minusgraderne

gaveideer til ham

Napapijri / 499,- / Gå til shop

Det er rigtigt, at man helst vil undgå at gå med russerhue, men nogle gange giver vejret bare ikke en andre muligheder. Napapijri laver nogle af de mest solide produkter til vinterens kølige temperaturer, hvorfor man gør klogt til dette formål at vælge netop dette brand.

En blå russerhue som denne er ganske cool sammen med en god vinterjakke og et par store støvler.

Yak læderhandsker

gaveideer til ham

Roeckl / 649,- / Gå til shop

På toppen af kransekagen inden for læderhandsker finder vi et par yak læderhandsker fra Roeckl. Farven, designet og kvaliteten går op i en højere enhed og er en nylig accessory til blazeren og vinterfrakken.

Eksklusiv weekendtaske i marineblå

gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 2995,- / Gå til shop

Der er ikke noget mere lækkert end en luksuriøs weekendtaske, og hvem er mester i at lave sådan nogle? Bingo. Ralph Lauren. Man behøver ikke rigtigt kigge længere end denne eksklusive blå weekendtaske, hvor læder og tekstil på fornem vis komplementerer hinanden. En klækkelig sum, ja, men omvendt holder sådan taske også indtil, du ikke gider se på den mere!

Brun computertaske i læder

gaveideer til ham

Guess / 1095,- / Gå til shop

Guess laver nogle ret kvalitative produkter, hvor deres brandprint godt kan minde en smule om Gucci. Dog kan man sagtens se forskel, hvorfor denne nydelige brune computertaske i læder ikke vil blive opfattet som værende en kopi. I computertasken er der plads til de vigtigste sager, men den er primært beregnet til laptop, oplader og eventuelt en mappe med papirer.

Stilren computertaske i sort læder

gaveideer til ham

Picard / 1395,- / Gå til shop

Er man mere til det stilrene og minimalistiske design, har Picard begået en skønhed i form af denne sorte lædertaske.

Sort butterfly

gaveideer til ham

Olymp / 299,- / Gå til shop

En herre kan altid bruge en sort butterfly. Hvis man er blandt de 99%, der ikke ved hvordan man skal binde sin butterfly, skal det være denne her. Det er plug and play, som man siger.

Elegant Paul Smith halstørklæde i grå
bedste gaveideer til ham

Paul Smith / 999,- / Gå til shop

Hvis ham du skal købe en gave til har god smag, kan du med ro i sindet investere i dette grå og elegante Paul Smith halstørklæde. Det er både tidløst og klassisk.

Elegant gråt bælte i læder

bedste gaveideer til ham

JOOP! / 549,- / Gå til shop

Det kan være svært at finde et flot herrebælte, som også er i ordentlig kvalitet, men ikke koster en bondegård. Personligt nægter jeg at betale mere end tusind kroner for et bælte. Netop derfor er dette grå bælte i læder til lige over 500 kroner et godt valg. Det er elegant og anderledes med sin cementgrå farve.

 

Gaver til ham – Sko

Sko er ligesom bajere. Man kan ikke få nok. Derudover er det også en nem gave at købe til ham. Det kræver nemlig bare, at du kender hans skostørrelse, og så i øvrigt har god smag.

Orange mokkasiner
gaveidéer til ham

Patrizio Dolci / 1195,- / Gå til shop

Det kan godt være solen kun skinner 8 minutter om dagen i øjeblikket, men derfor kan man stadig godt gå i pangfarver. Et par orange mokkasiner fra Patrizio Dolci vil med garanti øge ens humør samtidig med de også agerer kunstig d-vitamin. Er man ikke helt hooked på den orange farve, fås de også i en håndfuld andre sommerlige farvekoder.

Nike Flyknit 4.0 løbesko

gaveidéer til ham

Nike / 999,- / Gå til shop

Nikes team af designere har revolutioneret løbeskosindustrien. Deres designs er nemlig så populære, at der efterhånden er flere mennesker, der bruger dem til formål, der ikke indebærer motion. Det er blevet en hverdagssko, som man ikke nødvendigvis behøver at løbe i. Men det man altså stadig godt. Faktisk er har jeg selv et par, som jeg bruger både til løb og chill.

Sport snøresko i sko

gaveidéer til ham

UGG Australia / 1895,- / Gå til shop

Jeg kan ikke komme i tanke om et modehus, der laver bedre kvalitet end UGG Australia. Man får selvfølgelig lov til at betale for det, men der sidder bare ikke en synning forkert og kun de bedste materialer bruges. Derudover har de også fingeren på pulsen, når det kommer til trends.

Eksklusive brune støvler til vinteren

gaveidéer til ham

UGG Australia / 1895,- / Gå til shop

UGG Australia laver også støvler. Elegante støvler! Rigtigt elegante støvler endda. Her er et par, hvor herren kan klare sig igennem vinteren med stil samtidig med at holde fusserne varme.

Formelle gummisko i brune

gaveidéer til ham

Anthony Miles / 1295,- / Gå til shop

Den helt store trend der i øjeblikket breder sig som en steppebrand, indebærer kombinationen af det casual og formelle. Dette formelle par gummisko fra Anthony Miles er et godt eksempel herpå. Personligt er jeg vild med det.

Derudover er det i øvrigt også ganske praktisk, for man kan sagtens slippe afsted med at gå i sådan et par sko sammen med et jakkesæt. Det skulle også være noget mere behageligt. Nogle gange kan man godt blive lige stiv nok i hælene, når man har gået flere dage i sko uden absorbering.

Klassiske sorte laksko

gaveidéer til ham

Lloyd / 1495,- / Gå til shop

Hvis en herre ikke har et par klassiske sorte laksko, bør man sende en politivogn afsted med det samme. Det bør nemlig være ulovligt. Man skal have et par laksko, for ellers er man ikke i stand til at holde jul. Sådan ser et ægte par laksko i øvrigt ud!

Elegante marineblå støvler

gaveidéer til ham

Kiomi / 699,- / Gå til shop

Kiomi laver lækkert tøj til en fornuftig pris. Dette elegante par støvler i marineblå kunne lige så godt have været et dyrt par fra Ralph Lauren. Ærlig talt er jeg ikke i stand til at se forskel!

Blå bjergstøvler

gaveideer til ham

Lowa / 2395,- / Gå til shop

Hvis man har en eventyrlysten kæreste, der gerne vil gå caminoen i Spanien eller bestige et bjerg, skal man overveje om sådan et par ikke er fin gaveidé. Det er topkvalitet, hvilket fodtøj til sådanne formål i øvrigt også bør være. Man fortryder hurtigt at have sparet en tusse på at købe discountstøvlen, når ens fod smadret af vabler eller er ved at gå i koldbrand, fordi man ikke kan holde varmen.

Derudover er det faktisk en ganske pæn bjergstøvle.

Klassisk Ralph Lauren t-shirt i meleret blå

bedste gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 499,- / Gå til shop

Medmindre vi har fat i mænd fra Randers og Albertslund, findes der umiddelbart ikke nogen, som ikke ville blive glad for en klassisk Ralph Lauren t-shirt med rund hals. Og slet ikke denne nye model i meleret blå, som gør den ekstra lækker. Meleret er i øvrigt den nye trend indenfor både trøjer, t-shirts og blazere.

Klassisk brun skuldertaske i læder

bedste gaveideer til ham

Zign / 849,- / Gå til shop

Der findes masser af lækre computertasker, som både er klassisk flotte og præget af god kvalitet, men uden at vælte budgettet. Sidder du derfor med et gavebudget til kæresten på små tusind kroner og er træt af at se på hans Eastpak rygsæk, bør du købe denne brune skuldertaske til ham. Det bliver både du og han glad for.

Gaver til ham – Tøj

En mand skal klæde sig med stil.

Blå kashmirsweater

gaveidéer til ham

Mahogany / 1129,- / Gå til shop

Kashmir er det lækreste materiale, man kan forkæle sin hud med. Mahogany er en webshop af nyere dato, som er specialist inden for ekvipering af kashmirmaterialer. Netop denne blå kashmirsweater har jeg selv, hvorfor jeg kan stå inde for den. Den er blød, behagelig og ganske lækker at have på.

Stilren blazer med vest og hætte

gaveidéer til ham

Marc O’Polo / 2995,- / Gå til shop

Når vinteren har lagt sig tungt over de danske breddegrader, kan det være svært at holde varmen i sin blazer og skjorte. Insisterer man på at have en blazer på, er dette dog en ganske glimrende løsning. For knap 3k får man altså en blazer og og en vest, der gerne skulle kunne holde overkroppen nogenlunde varm.

En sådan konstellation burde kunne erstatte vinterjakken.

Lækker blazer i kornet grå

gaveidéer til ham

Ted Baker London / 2505,- / Gå til shop

Mangler herren en lækker blazer i grå til de finere arrangementer, har vi fat i en fin kandidat. Den kornede grå giver et unikt touch, samtidig med reversen går over i en nydelig gallablå.

Eksklusiv mørkegrå blazer

gaveidéer til ham

Ted Baker London / 2325,- / Gå til shop

Ted Baker London står også bag denne eksklusive mørkegrå blazer. Den er lige på kanten til at være for fin, men så alligevel er den også ganske klassisk. Engelske Ted Baker laver generelt rigtigt fornuftige blazer uden, at det koster en bondegård. Denne type blazer kommer normalt snildt over 3-4000 kroner.

Billig t-shirt i imponerende kvalitet

gaveideer til ham

Pier One / 79,- / Gå til shop

Hvis man skal have en billig t-shirt i høj kvalitet, skal man ikke kigge længere en Pier One. Jeg købte en t-shirt derfra forleden, da jeg ville teste kvaliteten af sådan en billig t-shirt, og jeg må indrømme, at kvaliteten er imponerende. Det kunne lige så godt være en dyr t-shirt fra et dyrt mærke. Siden har jeg købt yderligere fem!

Orange hawaii t-shirt

gaveideer til ham

Burton Menswear London / 129,-/ Gå til shop

En t-shirt behøver ikke være basic og ensfarvet. Selvom det den primære reference, gør det bestemt ikke noget, at man også har en outreret t-shirt på af og til. Eksempelvis denne orange hawaii t-shirt.

Pæn t-shirt med mønster

gaveideer til ham

Burton Menswear London / 149,- / Gå til shop

Eller denne nydelige t-shirt i et nærmest psykedelisk mønster.

Klassisk hvid t-shirt

gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 429,- / Gå til shop

Til sommeren bør en herre have en basic hvid Ralph Lauren t-shirt. Måske er 429 kroner mange penge for en hvid t-shirt, men den lille hest gør altså et eller andet, så det ikke “bare” er en hvid t-shirt.

 

Pastelrød poloshirt

gaveideer til ham

BOSS Orange / 549,- / Gå til shop

BOSS Orange har allerede lanceret en række sommerlige overdele, på trods af vi befinder os midt i december måned. Denne pastelrøde poloshirt vil enhver herre med god stil sætte pris på. Jeg vil i hvert fald ikke brokke mig over at have den på, når jeg render rundt på Bali og Australien i starten af 2015.

Klassiske blå chinos

gaveideer til ham

BOSS Orange / 899,- / Gå til shop

Det kan være svært at købe bukser til en anden, men BOSS Orange har generelt en pasform, som de fleste mænd kan holde ud, så det er blot at lure en gang bag i kærestens bukser, hvis ikke man er sikker på størrelsen.

Monte Carlo badeshorts

gaveideer til ham

Orlebar Brown / 2295,- / Gå til shop

Orlebar Brown laver vel nok markedets dyreste badeshorts. Jeg er i hvert fald ikke faldet over et par badeshorts til knap 2300 kroner. Men jeg elsker dem! Orlebar Brown laver masser af forskellige badeshorts med print, men dette par med et gammelt Monte Carlo på er genialt. Kvaliteten er naturligvis vanvittig!

Blå denimskjorte

gaveideer til ham

Hilfiger Denim / 899,- / Gå til shop

Denimskjorter er på mode igen. Det forstår man godt, for de er jo i grunden skide pæne. Man ser ikke mange i gadebilledet med denimskjorter, hvorfor Stayclassy.dk opfordrer hertil.

Varm grå cardigan i strik

gaveideer til ham

Napapijri / 2075,- / Gå til shop

Som tidligere nævnt laver Napapijri noget af de bedste produkter, når det drejer sig om at holde sig varm med stil. Denne varme grå cardigan er formentligt inspireret af The Big Lebowski, hvilket er ganske positivt. Hvem vil ikke føle sig som The Big Lebowski?

Petroleumsgrøn træningstrøje

gaveideer til ham

Orlebar Brown / 1895,- / Gå til shop

Mænd elsker at have afslappet tøj på. Også selvom de som oftest er klædt i fint tøj. Orlebar Brown er kreatøren bag denne petroleumsgrønne træningstrøje, der er så pæn, at det næsten ville være synd at træne i den.

Nydelig blå striktrøje med knappelukning

gaveideer til ham

JOOP! / 1295,- / Gå til shop

Hvilken herre ville brokke sig over at blive beordret i denne nydelige blå striktrøje fra JOOP!? Måske en solbrændt herre på den franske riviera, men ellers tror jeg de fleste ville klappe i hænderne. Kombinationen af de to blå nuancer giver et eksklusivt finish, og så holder striktrøjen dig i øvrigt også varm.

Knaldrød striktrøje til vinteren

gaveideer til ham

Napapijri / 1805,- / Gå til shop

Når en striktrøje er så knaldrød, må man sige, at den kvalificerer sig som værende en rigtig juletrøje. Fordelen er bare den, at der hverken er rensdyr eller snemænd på den, så den kan også bruges til skiferien og i det hele taget, når det er røvhamrendekoldt.

Mørkeblå hyggetrøje

gaveideer til ham

JOOP! / 999,- / Gå til shop

En mørkeblå hyggetrøje kan bruges både på sofaen, i træningscenteret og sammen med en blazer, hvis man er rigtig fræk. JOOP!s fortolkning af en klassisk hyggetrøje er lige i øjet!

Enkel grå skjorte med brystlomme

gaveideer til ham

Filippa K / 899,- / Gå til shop

En tidløs og enkel grå skjorte med brystlomme, der kan indgå i stort set hvilket som helst outfit.

Klassisk hvid hverdagsskjorte

gaveideer til ham

Brosbi / 949,- / Gå til shop

Brosbi laver skjorter, der minder meget om Ralph Lauren. Særligt denne klassiske hvide hverdagsskjorte er et glimrende alternativ, hvis man er blevet lidt træt af polohesten.

Ternet oliven Ralph Lauren skjorte

gaveideer til ham

Polo Ralph Lauren / 1045,- / Gå til shop

Oliven er tidens hotte farve. Den er eksklusiv, pæn og så går den sammen med de fleste andre farver. Denne tenderende oliven Ralph Lauren skjorte ville være en fornem tilføjelse til enhver mands garderobe.

Mørkeblå chillbukser

gaveideer til ham

Gant / 799,- / Gå til shop

Til en hyggetrøje skal en mand naturligvis også have et par ægte chillbukser. Dette mørkeblå par fra Gant klarer den opgave på fornem vis! Du finder i øvrigt et bredt udvalg i denne artikel, hvor der er 30 forskellige joggingbukser, som de jo også går under.

Lækre hvide boxershorts

gaveideer til ham

Marc O’Polo / 349,- / Gå til shop

Mænd elsker at få undertøj. Køb et ordentligt mærke. Herrens ædlere dele bør og skal pakkes ind i kvalitet.

Afslappet brun cardigan

gaveideer til ham

Denim & Supply Ralph Lauren / 1595,- / Gå til shop

Selvom vi allerede har været inde på The Big Lebowski ved en anden trøje, så har vi altså også at gøre med en god kandidat i denne afslappede brune cardigan, der ville være en ægte Lebowski værdig.

Gaver til ham – Bøger

En mand bør læse så meget som muligt. Det giver nemlig en muligheden for at låne et andet menneskes hjerne.

Mærsk Mc-Kinney Møller

Et personligt portræt af Danmarks største erhvervsmand

gaveidéer til ham

169,95,- / Gå til shop

Mærsk Mc-Kinney er og bør være et forbillede for alle mænd. Med rettidig omhu og utrætteligt gåpåmod var han i stand til at opbygge verdens største containerbiks. Det fortjener respekt. I denne bog får man et indtryk af hvilken person Mærsk egentligt var, og hvilke attributter der var banebrydende for den succes.

Poul Reichhardt

Blot et menneske

gaveidéer til ham

270,95,- / Gå til shop

Poul Reichhardt er en af Danmarks største skuespillere gennem tiderne. At kende historien om manden burde være en del af vores pensum som danske indbyggere.

2000 Striber

Morten Ingemanns bedste (og allerværste)

gaveidéer til ham

219,95,- / Gå til shop

Morten Ingemann er måske Danmarks mest kreative mand. Der er ingen ende på, hvor mange striber han kan lange op med. Hver eneste dag år efter år har han været i stand til at levere en stribe med et vanvittigt højt niveau af god humor. I denne bog får man 2000 af de bedste og “allerværste” striber.

Det er vist en oplagt gaveidé til sin fader!

LLR

Et portræt af Lars Løkke Rasmussen

gaveidéer til ham

187,95,- / Gå til shop

Lars Løkke Rasmussen er vel nok den mest jagede mand i nyere tid her i Danmark. Det er nok ikke nogen hemmelig, at manden ikke er noget pragteksemplar på, hvordan man bør opføre sig, men nok må være nok. Jagten på Danmarks tidligere og nuværende statsminister slutter derfor med denne bog, som i øvrigt ikke er i stand til at fælde ham, hvilket en vis hr Kristian Jensen nok havde håbet på.

To mand & en trykkoger

– Comeback til en klassiker

gaveidéer til ham

155,95,- / Gå til shop

Jonas og Dennis har lavet denne kogebog, der henvender sig til mænd, som elsker at lege med mad samtidig med der også er diverse køkkengadgets indover. Bogen skulle i den grad give inspiration til at komme i gang med spændende madlavning.

Martin Krasnik

Fucking jøde!

gaveidéer til ham

220,95,- / Gå til shop

Enten hader man ham eller også elsker man ham. Ironisk nok befinder jeg mig midt i mellem. Den kontroversielle titel ‘Fucking jøde!’ lægger i høj grad op til, at indholdet ikke er kedeligt. Hvis man er en god gammeldags hater og altså ikke bryder sig om Krasnik, bør man læse hans bog.

Karl Stegger

En biografi af Peer Kaae

gaveidéer til ham

225,95,- / Gå til shop

Karl Stegger. Kan man andet end at elske sådan et menneske? Selvom han døde i 1980 er han stadig rekordholder af titlen som den mest brugte skuespiller i danske film. Han nåede op på 157.

Bent Fabricius-Bjerre

En biografi af Danni Travn

gaveidéer til ham

220,95,- / Gå til shop

Jeg læste en lang artikel af Bent Fabricius-Bjerre for noget tid siden. Han er en ret interessant personlighed, der er i stand til at inspirere folk. Selvom han stadig lever i bedste velgående, har han haft et langt og spændende liv, som han i denne biografi sætter ord på.

Ulrik Wilbek

Motivation – i medvind & modvind

gaveidéer til ham

200,95,- / Gå til shop

Ulrik Wilbek er blandt Danmarks stoltheder. På trods af min ligegyldighed overfor kvinde- og herrehåndbold har været i stand til at fange min interesse hver gang de spillede. Han er en spændende karakter med en imponerende vindermentalitet.

Værd at vide om vin

Forstå det du smager, og husk det du godt kan lide

gaveidéer til ham

235,95,- / Gå til shop

Mænd elsker vin. Særligt rødvin. Dog er det sjældent vi ved, hvad fanden det er vi drikker, og hvad det er, vi smager. Det er svært at sætte ord på. Værd at vide om vin hjælper til at man får en grundlæggende forståelse og viden omkring vin, således man ikke begår den fejltagelse at drikke etiketten resten af sit liv.

Gaver til ham – Parfume

En mand skal dufte godt.

Renati Straight Hold Glaze hårvoks
parfume til mænd

149,- / Gå til shop

Versace Eros parfume 50 ml
parfume til mænd

510,- / Gå til shop

Biotherm T-Pur Anti Oil Mattifying Moisturizing Gel 50 ml

parfume til mænd

245,- / Gå til shop

Calvin Klein CK One 100 ml parfume

parfume til mænd

435,- / Gå til shop

Giorgio Armani Acqua di Gio 125 ml parfume

parfume til mænd

795,- / Gå til shop

Kenzo Homme 50 ml parfume

parfume til mænd

465,- / Gå til shop

L’Oreal Men Expert Pure Power Anti-Breakout Moisturiser 50 ml

parfume til mænd

85,- / Gå til shop

Emporio Armani He EDT 30 ml parfume

parfume til mænd

299,- / Gå til shop

ID Hair Extreme Titanium 100 ml hårvoks

parfume til mænd

149,- / Gå til shop

Lacoste Pour Homme 50 ml parfume

parfume til mænd

440,- / Gå til shop

American Crew Forming Cream

parfume til mændv

179,- / Gå til shop

Davidoff Cool Water

gaveidéer til ham

380,- / Gå til shop

Davidoffs Cool Water er en vaskeægte klassiker, når det kommer til parfume til mænd. Man bliver aldrig træt af den og kvinderne elsker den. Har jeg hørt!

Paul Smith Extreme parfume

gaveidéer til ham

435,- / Gå til shop

Paul Smith Extreme er glimrende duftevand til den moderne mand. Jeg har den selv, og fruen synes ganske tilfreds, når hun snuser til min hals. Den er ikke kvalmende som Jean-Paul Gaultier, men i stedet afbalanceret uden at falde i baggrunden. Nøjagtigt som en kvalitetsparfume skal være.

Ralph Lauren Polo Blue

gaveidéer til ham

435,- / Gå til shop

Ralph Lauren Polo Blue er også en ganske bekendt herre, der fungerer glimrende som hverdagsparfume. Den bliver hverken herren eller fruen træt af.

Issey Miyake Intense parfume

gaveidéer til ham

610,- / Gå til shop

I den dyre end af parfumeskalaen finder vi afslutningsvist en intens duft fra Issey Miyake. Isset Miyake har efterhånden været på markedet i mange år, og parfumeflasken har den samme velkendte form. Duften er intens god, men uden at være dominerende, hvor næsehårene tilfredsstilles af en frisk aroma.

Gaver til ham – Fitness

Et løbebånd der holder manden i form

gaveideer til ham

fra 6900,- / Gå til shop

Man siger, at den sværeste del af løbeturen er første skridt ud af døren. Derfor kan du nok regne ud, hvor nemt det er at holde kroppen i gang, hvis løbeturen kan finde sted uden at skulle forlade boligen.

Et løbebånd kan være en af de bedste investeringer nogensinde, da det har potentiale til at forlænge vores fædre, bedstefædre og lignendes levetid. Min far er eksempelvis ikke nogen flittig løbemus, men han har nemmere ved at motionere, når han ikke skal ud i regn og rusk.

Smart motionscykel til krop og bentøj

gaveideer til ham

fra 3395,- / Gå til shop

Ligesom et løbebånd, kan en motionscykel være livsforlængende, men denne slags motionsapparater er naturligvis ikke forbeholdt gamle mennesker, der stirrer døden i øjnene. Også unge, sunde og raske mænd i deres bedste alder kan have glæde af disse redskaber.

Boksesæk med boksehandsker

bedste gaveideer til ham

990,- / Gå til shop

Denne gaveidé til ham er særlig oplagt, hvis ens partner udøver vold mod en. Ville det ikke være dejligt, hvis hans aggressioner i stedet gik udover en boksesæk?

Til lige under tusind kroner får en solid boksesæk med handsker, hvilket er en ret god investering i både din partner og dit eget helbred.

Gaver til ham – Alkohol

Alle mænd elsker alkohol. Derfor er det selvfølgelig også en glimrende gaveidé at forære ham en god flaske et eller andet. Det kan være vin, champagne, gin, whisky, rom og listen fortsætter.

En god flaske champagne i magnumstørrelse

bedste gaveideer til ham

542,- / Gå til shop

Ligesom mænd holder af rødvin holder de fleste også af champagne. Dog behøver det ikke altid være Dom Perignon, Veuve Cliquot og Möet der drikkes. Hvad med at prøve noget nyt? Enhver ved jo alligevel godt, at halvdelen af prisen man betaler går til etiketten. Jean Pernet Champagne er i helt samme liga og smager derfor lige så godt.

Seks spændende flasker god rødvin

bedste gaveideer til ham

679,- / Gå til shop

Alternativet til at købe en enkelt dyr flaske rødvin er at købe en kasse med blandede druer. I denne kasse får man seks forskellige flasker rød, som med garanti ville gøre en fredag aften endnu hyggeligere med vennerne. For hvem sætter ikke pris på en vinsmagning?

En dyr og fornem flaske fransk rødvin

bedste gaveideer til ham

649,- / Gå til shop

De fleste mænd holder af rødvin. Og de fleste mænd holder af dyr rødvin. Det er dog ikke kun glæden ved at drikke de dyre dråber, der er årsagen til mænd betaler prisen for det. Det er også det hyggelige element ved at have dem liggende derhjemme. God vin spreder sgu hygge på sin helt egen måde.

Investér i en god flaske fransk rødvin som eksempelvis denne svinefornemme Chateauneuf de Pape fra Domain della Janasse. Den scorede imponerende 96 point af Parker. Så det bliver det vist ikke meget bedre.

Gaver til boligen

Selvom det plejer at være kvinderne, der står for indretning, møbler og inventar i det hele taget, findes der masser af mænd, der sætter stor pris på gaver til boligen. Jeg er en af dem.

Whiskey Ball – store runde isterninger

gaveidéer til ham

99,- / Gå til shop

Har man ikke et køleskab med integreret isterningemaskine, henledes man til de analoge isterninger. Altså der hvor man skal hælde vand ud over bakken elller ned i posen, og så holder isterningerne fem minutter efter man har kastet dem ned i sin Dry Martini. Det gider man ikke!

Derfor skal man i stedet købe en håndfuld whiskey balls. Det fungerer på den måde, at man har en rund støbeform af silikone, hvor man så hælder vand i og sætter ind i fryseren. På den måde får man nogle store lækre isterninger, der holder i op til to timer. Jeg har taget tid på det, for jeg har dem selv.

Man skal selvfølgelig stadig fylde dem op med vand selv, men når de holder så længe, er det altså det hele værd. Jeg har seks af dem, så jeg ikke løber tør lige med det samme. Derudover kan du tage isterningen ud af støbeformen, så snart de er frosne og så fylde vand i på ny. Således får du hurtigt en pæn bestand af store runde isterninger.

Rigtige ølglas til mænd

gaveidéer til ham

250,- / Gå til shop

Det er mere reglen end undtagelsen, at man drikker øl direkte af flasken eller dåsen, men af og til får man naturligvis også sig et stort flot glas øl. Det er bare som oftest ikke noget der gør sig gældende på sin egen matrikel. Derfor bør enhver mand have nogle store flotte ølglas stående i sit barskab. Og så selvfølgelig en ordentlig røvfuld Erdinger Weissbier.

Cognacglas uden fod

gaveidéer til ham

300,- / Gå til shop

En god cognac fortjener et godt glas. Med et cognacglas uden fod går det hele op i en højere enhed. Hvis man hellere bare vil have whiskey, så kan man altså også godt slippe afsted med at hælde det i glasset.

Star Wars salt- og peberbøsser

gaveideer til ham

149,- / Gå til shop

Venner og bekendte overfuser mig ofte, når jeg fortæller, at jeg aldrig har set Star Wars-filmene. Sagen er bare den, at den slags science fiction film ikke siger mig noget.

Alligevel er jeg stor fan af R2-D2. Jeg har jo luret et par Youtube-videoer, og den er altså bare sød. Og så er den også ret cool. Hvorfor ikke skifte de traditionelle og sikkert kedelige salt- og peberbøsser ud med et unikt par?

R2-D2 æggebæger

gaveideer til ham

99,- / Gå til shop

Samme gør sig gældende med æggebægeret. Det er da lidt sjovere, hva?

Minimalistisk badevægt i beige

bedste gaveideer til ham

249,- / Gå til shop

En badevægt er ikke bare en badevægt. Design er nemlig alt. Badevægten skal se godt ud og ligne noget Steve Jobs ville godkende. Og det ville der være gode chancer for han ville med denne beige vægt, som faktisk godt kunne ligne en alternativ Macbook. Vægten måler ikke fedtprocent, BMI eller lignende fancy fjolleri. Den viser, hvad du vejer og det er alt du behøver vide.

Holder til magasiner

gaveideer til ham

299,- / Gå til shop

Det kan godt være, at alt foregår digitalt i dag, men uanset hvor smart det er at have det hele på iPad’en, Kindle og så videre, så vil det altid være mere charmerende med fysiske magasiner. Det skaber hygge og giver hjemmet personlighed. Derfor er det heller ikke nogen dårlig gaveidé at give manden en i øvrigt elegant magasinholder.

Stilrent Arne Jacobsen Bankers vægur

bedste gaveideer til ham

1295,- / Gå til shop

På mandens kontor skal der hænge et ur. Det er klart. Til det formål kan jeg anbefale at forære ham et stilrent og klassisk Arne Jacobsen vægur. Det er dansk design, når det er bedst, men til en pris der er overkommelig.

Puder til sofaen eller sengen

gaveideer til ham

749,- / Gå til shop

Puder. Det er en af de ting, som få mænd selv køber. Ikke fordi de har noget imod puder, men fordi de ikke rigtigt ved, hvad de skal købe eller hvordan de skal se ud. Derfor er det en fornuftig gaveidé at forkæle ham med en pude eller to i et lækkert design som netop ovenstående eksempler fra Ferm Living.

Pengeboks til hjemmet

gaveidéer til ham

445,- / Gå til shop

Vi er allesammen en lille smule paranoide. Det er jeg i hvert fald selv, hvorfor en pengeboks er en glimrende investering til boligen. Det giver bare ro i sjælen, når man har låst sine vigtigste værdigenstande inde i en pengeboks. Det skulle efter sigende være noget sværere at bryde op end et gammelt Franz Jäger.

Sengetøj til ham

gaveideer til ham

599,- / Gå til shop

Ligesom puder er sengetøj blandt de indkøb, som en mand er særligt ringe til at foretage sig. Derfor er det også en af de gaver en mand bliver særligt glad for. Sådan en gave løser nemlig et praktisk problem, da eksisterende sengetøj med god sandsynligvis er slidt op med fedtmule på både dyne- og hovedpudebetræk.

Smart boks til værdigenstande

gaveidéer til ham

230,- / Gå til shop

Jeg har lige fået dette safe ind ad døren as we speak. Synes det er et ret genialt produkt, der er tjener det formål at sikre ens mest værdifulde genstande ikke bliver hugget, når man er ude og rejse. Okay, man kan selvfølgelig aldrig gardere sig 100% mod tyveknægte, men ved at have sit ur, pas og pung låst inde, er det nemmere at holde ærlige mennesker ærlige.

Mht. kvaliteten er det faktisk ganske solidt. Den er robust og materialet er en kombination af forstærket plastik og metal ved låsen. Derudover har man også en stålvejer, som man kan poppe ud og binde rundt om sin strandstol eller et møbel på hotelværelset.

Valentinsgave til ham

Valentinsdag er en højtid, der er kommet for at blive, uanset om man kan lide det eller ej. Derfor kan du ligeså godt vænne dig til at forkæle kæresten med en gave. Nu hvor Valentinsdag alligevel ligger midt i februar måned, sker der garanteret ikke noget ved, at man er lidt søde ved hinanden, vel?

Som Valentinsgave til ham kan du finde 8 fremragende gaveidéer, du kan være helt sikker på, han bliver glad for. Netop fordi Valentinsdag står i romantikkens tegn, er der blandt andet et par frække gaveidéer imellem.

Feromonspray til at øge sexlysten

valentinsgave til ham

Eye of Love / 149,- / Gå til shop

Uanset hvor godt forholdet går, sker der garanteret ikke noget ved, at man får endnu mere lyst til hinanden. Og det er nøjagtigt, hvad feromonspray gør. Feromoner er et hormon, vi mennesker danner helt naturligt, når vi får lyst til hinanden. Det ville være meget sjovt at teste på Valentinsdag, hvor meget man egentligt kan have lyst til hinanden.

Pak dig selv ind som en fræk gave med rød sløjfe

valentinsgave til ham

Naughy knot / 149,- / Gå til shop

Efter at have sprayet hele lejligheden til med feromonspray, kan du passende overraske ham med dig selv som gave. Hvorfor ikke lade ham pakke dig op? Jeg er rimelig sikker på, at han ikke kunne forestille sig nogen bedre Valentinsgave.

Frækt kortspil med 50 sexstillinger

valentinsgave til ham

A Year of Sex / 89,- / Gå til shop

I forlængelse af feromonsprayen og dig selv i indpakket udgave, ville et frækt kortspil være prikken over i’et. Med 50 spændende Kama Sutra-inspirerede sexstillinger skulle der være forudsætninger for at hyggen er sikret. Der skulle i hvert fald være mulighed for at nå igennem et par af kortene ;-).

Vinsmagning til Valentinsdag

valentinsgave til ham

DuGlemmerDetAldrig / 399,- / Gå til shop

Hvem elsker ikke vin? Ja, det ved jeg heller ikke. Mon ikke en eksklusiv vinsmagning til falde i god jord som Valentinsgave til ham? Det tror jeg nok. Værd opmærksom på at vinsmagningen koster 399 pr person, hvorfor det er en god idé at købe to, således du selv kan nyde en god vinsmagning til kæresten. Der bliver i øvrigt smagt på 6-8 vine inklusiv brød og vin, hvor det samlede forløb tager 2-3 timer. Foruden en masse god vin, lærer du en masse ved sådan en vinsmagning.

1 års forbrug af gengældt nydelse

bedste gaveideer til ham

159,- / Gå til shop

Hvis ham du leder efter en gave til er din kæreste, mand eller måske bare ven med fordele, var det måske en sjov idé at forære 1 års forbrug af gengældt nydelse? Hver uge skiftes man til at skrabe et kort og så ellers følge anvisningerne. Det lyder da sjovt?

LÆS NU:

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille

FØLGER DU STAY CLASSY VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden, hvor vi filmer alle vores oplevelser, som kan være alt fra fænomenale Airbnb’s vi bor i, uendeligt smuk natur, fornemme restaurantbesøg til eksotiske strande og i det hele taget alt dét, der har med det gode liv at gøre.

Hvis du kan lide videoen, må du meget gerne subscribe på YouTube.

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

11 kommentarer

Skriv et svar