Hvad end det er til hendes fødselsdag, jubilæum, jeres årsdag, valentinsdag, juleaften og så videre, er det for mange af os, noget vi skal tænke på året rundt.

Piger skal nemlig have gaver hele tiden. I hvert fald hvis det stod til dem, og derfor er vi jo nødt til at imødekomme deres behov på et eller andet niveau.

Derfor har jeg med en stor hjælpende hånd fra min dygtige madbloggerkæreste, Amalie, fundet 69 gaver til hende, hvor der skulle være glimrende muligheder for at leve op til de garanteret høje gaveforventninger.

Der er både dyre og billige gaveidéer imellem, således der er inspiration til enhver pengepung. Derudover har jeg gjort mit bedste for at dele gaverne op i passende kategorier.

Løbende vil der blive tilføjet nye gaveidéer samtidig med, at udgåede produkter udskiftes.

Let’s go!

Gaver som alle piger og kvinder bliver glade for

Alle kvinder er forskelllige, hvorfor der ikke er nogen “one size fits all”, når det kommer til gaver til hende. Alligevel har samlet en håndfuld gaver, som jeg er ret sikker på, at de fleste piger og kvinder vil blive glade for.

Mega blødt og mega lækkert alpacatæppe

gaver til hende

Skriver Collection / 1299 / Gå til shop

Det er mit indtryk, at danske piger generelt har det ret koldt. Det kan jeg ikke fortænke dem i, da Danmark er rædselsfuldt koldt 8 måneder om året.

Derfor giver det rigtig god mening at forære hende et hamrende lækkert tæppe, som hun kan bruge i sofaen, sengen, ved spisebordet og så videre.

Forklaringen på at prisen er relativt højt, er at tæppet er strikket af alpaca garn, hvilket er mindst lige så blødt og behageligt som kashmir.

 

Små duftlys der dufter skide godt

gaver til hende

SKANDINAVISK / 345 / Gå til shop

Dyre duftlys er vildt populært i internationale storbyer som New York og Melbourne, men det er bare som om, at trenden ikke rigtigt er nået København.

Måske har det noget at gøre med, at duftlys er mega dyre. Det er ikke usædvanligt at finde en duftlys til flere tusinde kroner. Så mange penge skal du heldigvis ikke have op af lommen, hvis du ender med at give denne gave.

For 345 kroner får du lov at give hende tre små duftlys, som har hver deres unikke duft.

Powerbank til kvinden med god stil

gaver til hende

Kreafunk / 349 / Gå til shop

Samme princip gør sig også gældende for Kreafunks powerbank, som efter min mening er den flotteste powerbank, jeg indtil videre er stødt på.

I stedet for at fortælle forbrugeren komplicerede informationer som for eksempel hvor mange mAh batteriet svarer til, har Kreafunk gjort powerbanken kvindevenlig ved blot at fortælle, at powerbanken kan oplade din smartphone to gange.

Vægur af marmor med guldvisere

gaver til hende

Menu / 1795 / Gå til shop

Når kvinder vil have et vægur op at hænge et sted i boligen, er det ikke fordi, de mangler et sted, hvor de kan se klokken.

Væguret er nemlig 95% pynteinventar, og derfor kan du også regne ud, at det skal være skide flot.

Og det kan du være helt sikker på, at 99% af kvinder synes dette vægur er. Kvinder elsker nemlig marmor.

Et eller andet der gør neglene mega bløde og nice

gaver til hende

CND / 89 / Gå til shop

Som jeg også nævnte indledningsvist, har min kæreste hjulpet mig med at finde en god portion af gaverne.

Det betyder også, at jeg ikke kan gøre mig voldsomt klog på samtlige af dem. Denne gaveidé er én af dem, men som jeg kunne forstå, er det noget, som alle piger bliver glade for.

Det er nemlig et “wonder middel”, der bruges til at gøre neglene bløde og pæne. Mere kunne jeg ikke gennemskue af det, som Amalie sagde. 😀

“Hårmaske” der åbenbart gør håret mega blødt

alterna-caviar-seasilk-hair-masque

C A V I A R / 239 / Gå til shop

Denne “hårmaske” er endnu en af gaveidéer til hende, som jeg ikke fatter en lyd af. Altså hvordan kan man give håret en maske?

Giver. Ingen. Mening.

Ikke desto mindre er det noget, som pigerne er vilde med. Derfor vil modtageren også blive vild med dig, hvis sådan en hårmasketing ligger i pakken.

Gave til kæresten

Jeg har ikke lavet nogen undersøgelse, der kan bakke op om postulatet, men de fleste af mænd, der tager sig tid til at google efter gaver til hende, er sandsynligvis også kæreste med hende. Derfor er der ekstra smæk for skillingen i dette segment.

Unikt Michael Kors guldur med dobbeltrem

gaver til hende

Michael Kors / 1295 / Gå til shop

Jeg ved, at min kæreste var særligt begejstret for dette ur fra Michael Kors. Det havde primært at gøre med urets både stilrene og eksklusive design, hvor gulduret arbejder smukt sammen med læderremmen, der snor sig to gange om håndleddet.

Et skide lækkert ur til overskuelige penge. What’s not to love?

Lange sorte læderhandsker
gaver til hende

Roeckl / 1495 / Gå til shop

Uden at der skal gå Pretty Woman i den, ville det ikke være dumt at forære kæresten et par lange lækre læderhandsker.

Det kunne for eksempel være dette sorte par fra den tyske læderhandskespecialist, Roeckl.

Lange handsker er en disciplin, som de fleste mænd nok ikke er bekendt med, men kvinderne bruger dem blandt andet til pelse med korte ærmer.

Lange beige læderhandsker

gaver til hende

Roeckl / 1195 / Gå til shop

Ikke overraskende findes de lange læderhandsker i mange forskellige afskygninger. Her er det igen Roeckl, der er på pletten med en elegant beige model.

3-pak med enkle guldringe

gaver til hende

Selected Femme / 199 / Gå til shop

Smykker der er til at betale, er mere populært end nogensinde. Kvinder elsker naturligvis stadig dyre diamantringe, men behovet for variation i smykkerne er så stor, at smykkeskrinet derhjemme gerne er proppet til randen.

Og alligevel fortsætter de med at udvide smykkesamlingen. Hvis du er tilhænger af en kæreste med mange smykker, kan du jo passende bidrage med lidt?

Matchende rå Skagen sølvringe

gaver til hende

Skagen / 499 / Gå til shop

Du kender Skagen. Du ved, hvad de står for. Det er kvalitet. Det er godt design. Og det er til at betale.

Denne kombination er særligt populære blandt piger, der altid klæder sig i sort. Og det synes jeg efterhånden, at alle piger gør. Derfor er der god sandsynlighed for en glad kæreste, når hun åbner smykkeskrinet.

Guldøreringe med sorte diamanter

gaver til hende

Pilgrim / 299 / Gå til shop

Det kunne godt ligne nogle dyre fiskestænger fra Dubai, men det er faktisk guldøreringe, hvis du skulle være i tvivl.

Det er den danske smykkevirksomhed, Pilgrim, som har haft held med at designe øreringene, som fremstår en hel del dyrere, end de er.

Pastel- og guldøreringe

gaver til hende

Konplott / 249 / Gå til shop

Det kunne være et par øreringe til din mormor, men det kunne også være din kæreste, der gik rundt med dem.

For som Amalie siger, er det nogle ret fede øreringe, hvis bare personen der bærer dem ikke har offentlig sektor-hår og store tørklæder i regnbuens farver.

Rosa guldarmbånd med brillianter

gaver til hende

Dyrberg/Kern / 649 / Gå til shop

Danskerne har generelt ret godt styr på det der med smykker. Det må i hvert fald være konklusion, når man kigger på de mange danske smykkevirksomheder.

I denne omgang er det Dyrberg/Kern, som har snedkereret et elegant smykke, der med al sandsynlighed passer fremragende til din kærestes håndled.

Pæne guldøreringe

gaver til hende

Sabrina Dehoff / 1195 / Gå til shop

Nogle gange kan det være svært at se forskel på de helt billige smykker og de lidt dyrere.

Det handler dog ikke om, hvad du kan se. Det handler om, hvad du selv ved. Nemlig at det er ægte guld, og det er disse pæne og enkle guldøreringe.

Nydelig guldhalskæde med perlesten

gaver til hende

Tamaris / 349 / Gå til shop

Jeg forestiller mig, at denne halskæde egner sig særligt godt til kæresten, der godt kan lide at klæde sig eksklusivt. Kæresten der sætter pris på det gode liv, og som ved, hvordan det skal leves.

Har du sådan en kæreste?

Minimalistisk rosa guldring

gaver til hende

Pieces / 299 / Gå til shop

En af fordelene ved at købe smykker og accessories til kæresten er, at de næsten altid passer. Det vigtigste er ofte bare, at det ser godt ud.

Lige med ringe er det dog alligevel en god idé at have en idé om, hvad størrelse hun bruger.

Stilrene og minimalistiske sølvøreringe

gaver til hende

Pilgrim / 199 / Gå til shop

Hvis din kæreste går med øreringe, bør du overveje, om det ikke er den rigtige gave til hende. Øreringe findes nemlig ikke i størrelser.

Dermed handler det bare om at finde nogen, som hun med al sandsynlighed kan lide. Først er det vigtigt at spørge hende, om hun er en sølvpige eller en guldpige, for piger har som regel altid en præference.

Stilrene rosaguld øreringe

gaver til hende

Pilgrim / 199 / Gå til shop

Hvis du er i tvivl, kan du jo bare købe et par i både sølv og guld. Det bliver hun sgu nok ikke fornærmet over.

Smuk guldring med perlesten

gaver til hende

Malaika Raiss / 1175 / Gå til shop

Min kæreste, Amalie, var særligt begejstret for denne lille unikke guldring, hvilket jeg helt automatisk tager som et kvalitetstegn, da jeg synes, hun har godt stil.

Så hvis Amalie bryder sig om denne Malaika Raiss guldring, er der gode chancer for, at din kæreste også gør.

Stilren og minimalistisk toilettaske i grå

gaver til hende

Meraki / 200 / Gå til shop

Alle piger og kvinder har cremer, parfumer, deodoranter og så videre i enorme masser. Derfor er det også vigtigt, at de har en god toilettaske, hvori alle disse ting og sager kan transporteres.

Denne stilrene grå Meraki toilettaske lever op til dette. Og så er det i øvrigt til at betale.

Find din kærestes indre klatremis

gaver til hende

DuGlemmerDetAldrig.dk / 595 / Gå til shop

For de flestes vedkommende er det ret mange år siden, at der blev klatret i træer og leget tarzan. Det er lidt synd, for det er skide jo sjovt.

Derfor er det også en oplagt gave til kæresten at tage ud og klatre i naturen. Måske viser det sig, at der gemmer sig en Julie Zangenberg i din kæreste.

Spa og brunch ved Arndal

gaver til hende

DuGlemmerDetAldrig.dk / 695 / Gå til shop

Spa og brunch. Det er to ting, som alle kvinder kan alliere sig med. Det tror jeg i øvrigt også er noget, som vi mænd kan.

Måske ville det ikke være nogen tosset gaveidé at invitere fruen på et par timers spaophold med lidt god mad?

Vinsmagning med vineksperter

gaver til hende

DuGlemmerDetAldrig.dk / 399 / Gå til shop

Vinsmagning er ikke kun for gamle mænd med store maver og røde tude. Det er for alle. Og hvem elsker ikke at drikke god vin?

En vinsmagning sammen med vineksperter er en fin mulighed for dig og kæreste, hvor I både kan hygge jer og blive klogere.

Mørkegrå minimalistisk computertaske

gaver til hende

Le Tanneur / 1195 / Gå til shop

I min verden er det et håndtag på en computertaske, men sådan hænger tingene ikke nødvendigvis sammen i kvindernes univers.

Der trumfer design altid praktik. Det er også derfor, at piger går rundt med de her små clutches tasker, som de kun kan holde ved at gribe akavet om dem.

Nå, men som du kan regne ud, er denne computertaske ikke særligt praktisk, men den er flot med plads til Macbooken, oplader og et par kuglepenne. She’ll love it.

Klassisk guldur fra Emporio Armani

gaver til hende

Emporio Armani / 2595 / Gå til shop

En ting jeg aldrig rigtigt har forstået, er hvorfor, at de fleste dyre tøjmærker som regel laver ure, der forholdsmæssigt er langt billigere.

Det er lidt spøjst, for et Armani guldur burde jo koste meget mere, når et par bukser koster nogenlunde det samme.

Måske er det bare mig, men det er sådan set også ligemeget. Det handler om, at tøserne bliver lykkelige, og det har jeg indtryk af, at de her mærkeure er i stand til at gøre dem.

Mig bekendt går man sjældent galt i byen ved at forære et guldur til sin kæreste.

Kort grå Hunkemöller badebåde

gaver til hende

Hunkmöller / 349 / Gå til shop

Få ting kan konkurrere med en kvinde, der lige har taget et bad for at spankulere rundt i hytten med en kort badekåbe.

Det er sgu hyggeligt og ikke helt træls at kigge på. Derfor er sådan en badekåbe en gave både til hende og dig selv. Men det er vigtigt, at badekåben er kort.

Gave til din mor og mormor

Jeg ved godt, at der er forskel på mor og mormor, men de kommer altså i samme kategori alligevel, så deal with it. I øvrigt kan en mor og mormor have mange aldre. Eksempelvis er min mor på alder med min kærestes farmor.

Elegante læderhandsker med foring af kashmir

gaver til hende

Smart Hands / 399 / Gå til shop

Hvis din mor eller mormor har god stil, er det aldrig en dårlig idé at forære hende et par lækre handsker, der både holder fingrene varme og flotte.

Egentligt kunne dette par handsker fra Smart Hands sagtens bruges af en ung kvinde, da designet er synonymt med klassisk og tidløs elegant.

Michael Kors sølvarmbånd

gaver til hendeMichael Kors / 799 / Gå til shop

Bare fordi en kvinde er oppe i årene er det ikke ensbetydende med, at hun er ligeglad med smykker. Diamonds are forever, som man siger.

Om det er mor, mormor eller sågar oldemor, der er modtageren, er der god grund til at forestille sig en vis tilfredsstillelse fra hendes side af.

Unikt Dyrberg/Kern sølvarmbånd

gaver til hende

Dyrberg/Kern / 999 / Gå til shop

Dette smykke fra Dyrberg/Kern ville ligeledes pynte enhver kvinde. Det er armbåndet, du giver til din mor som tak for alle de år, hun har vasket dit tøj, smurt madpakke og ryddet op efter dig.

Sølv Skagen armbånd med gulddetalje

gaver til hende

Skagen / 649 / Gå til shop

Ved nærmere eftertanke kan du passende forære hende et armbånd til hvert håndled. Der er nemlig ingen tvivl om, at du står i evig gæld.

Små guldøreringe med diamanter

gaver til hende

Dyrberg/Kern / 349 / Gå til shop

Hvis din mormor går med øreringe, burde disse små unikke øreringe falde i god jord. De har lidt af det gamle kombineret med det nye. Det blir’ hun skide glad for.

Pilgrim armbånd med forskellige sten

gaver til hende

Pilgrim / 199 / Gå til shop

Det er vist også noget med, at ældre kvinder er begejstrede for rav. Jeg ved ikke hvorfor. Måske minder det om deres ungdom.

Nå, men selvom dette armbånd ikke har noget med rav at gøre, er der alligevel en eller anden lighed med nogle af stenene. Hvis hun allerede har et armbånd af rav, tror jeg faktisk, at det ville matche ok.

Endnu en creme til rynkerne

gaver til hende

DECLEOR / 549 / Gå til shop

En af de mest geniale opfindelser inden for parfume- og cremeverdenen er anti-age cremer. Det er en ren homerun.

Forestil dig at du er gammel med rynker. Pludselig får du øje på et produkt, der er direkte skræddersyet til dig. Jep, det er smart.

Om effekten lever op til navnet, kan jeg ikke gøre mig klog på. Til gengæld er jeg overbevist om, at der er en eller anden gavnlig placebo-effekt, hvorfor det er en fremragende gaveidé.

Anti-Age dagcreme til den ‘modne’ kvinde

gaver til hende

DECLEOR / 649 / Gå til shop

Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad forskellen på ovenstående anti-mormor cremer er, men i og med min kæreste har udvalgt dem, må der være en.

Det er heldigvis ikke vigtigt, da du garanteret ikke giver mere end enkelt rynkecreme i gave. Hvis jeg skulle vælge, ville jeg gå efter DECLEOR cremen til 649 af den simple grund, at den er lidt flottere at se på.

Lækker hvid badekåbe

gaver til hende

Tom Tailor / 699 / Gå til shop

Under gaver til kæresten havde vi også fat i en badekåbe, men det var kort. Det er denne badekåbe ikke, som du kan se. Det er der en naturlig årsag til. Det er nemlig lidt underligt at give en kort badekåbe til sin mor eller mormor.

Dronningen – De Dybeste Rødder
gaver til hende

Gyldendal / 349 / Gå til shop

Ganske passende gemmer der sig en række bøger iblandt gaver til hende, der, efter min mening, kun henvender sig til kvinder over 50.

Måske 45, men ellers kender jeg vist ikke nogen, der ønsker sig en bog af Dronning Margrethe, selvom jeg er sikker på, den er mega spændende.

Jane Aamund – Mine egne veje

gaver til hende

People’s Press / 299 / Gå til shop

Jane Aamund, ved jeg, er ligeledes gavemateriale til det ældre publikum. Min bedste er nemlig alvorligt begejstret for nogle af de andre bøger, hun har skrevet, hvorfor denne bog selvfølgelig må være et hit.

Selvbiografi med Bruce Springsteen

gaver til hende

Politikens Forlag / 299 / Gå til shop

Bruce Springsteen er morgave nummer 1. Alle middelaldrende kvinder elsker nemlig folkets mand, som Bruce jo ynder at kalde sig. Det er jeg ikke helt enig i, han er, men det er lidt en anden diskussion.

Sagens kerne er nemlig, at din mor og sandsynligvis også far bliver glade for at få hans selvbiografi, da der helt sikkert deles en masse minder, som de kan relatere til.

Stilren sort Malene Birger kosmetikpung

gaver til hende

Marlene Birger / 849 / Gå til shop

Unge kvinder bruger en toilettaske. Ældre kvinder bruger en kosmetikpung. Det er i hvert fald en eller anden idé, jeg har. Og derfor mener jeg også denne i øvrigt yndige kosmetikpung er en fornem gaveidé til din mor og måske mormor, hvis hun stadig rejser.

Gave til din søster eller veninde

Hvad giver man sin søster eller veninde i gave? Scroller tilbage hvor du kom fra, er der helt sikkert masser af gode muligheder, men du skal naturligvis ikke snydes for lidt flere.

Enormt dejligt tæppe der holder hende varm

gaver til hende

Snug Rug Deluxe / 249 / Gå til shop

Det er efter sigende verdens mest behagelige tæppe, da det er formet efter kroppen. Der er sågar ærmer, hvilket gør det åndssvagt dejligt, når man ligger i sofaen og læser en bog på en mørke og iskold vinterdag.

Et mega spændende flødebollekursus

gaver til hende

DuGlemmerDetAldrig.dk / 299 / Gå til shop

Jeg kender ikke en pige eller kvinde, som ikke har en svaghed for flødeboller og søde sager i det hele taget. Derfor er der heller ingen tvivl om, at din veninde, datter eller hvem det nu er, bliver hamrende glad for at få indblik i, hvordan sådan en flødebolle egentligt kommer til verdenen.

LÆS NU:

191+ gaveidéer til ham

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!