Har du overhovedet nogle fede gadgets til hjemmet? Hvis nej, kan du jo passende overveje, om ikke det er på tide at fylde dit hjem med lidt x-factor.

Du ved.

Ting der gør gæsterne misundelige i en grad, så de stadig staler om det dagen efter.

Personligt er jeg en kæmpe liderbuks for gadgets, hvad end det er til hjemmet, golfvognen, iPhonen, on-the-go og så videre. Det skyldes primært, at disse gadgets besidder et ganske underholdende element, der primært tjener det formål at agere legetøj for os voksne mænd.

Gadgets til hjemmet er et relativt vidt begreb, hvorfor de 10 forskellige gadgets naturligvis også er vidt forskellige. Ud fra et nøgternt synspunkt er gadgets til hjemmet for så vidt ganske unødvendige, men det er vi mænd hamrende ligeglade med, ikke sandt?

Og så unødvendige er de faktisk heller ikke. Her i 2016 er mange af dem gået fra at være nice-to-have til need-to-have.

Smart wi-fi badevægt

fede gadgets til hjemmet

Withings / 1099 / Find badevægten her

Hvem kan undvære en vægt? Måske overvægtige mennesker, men os der altid hænger på vippen mellem det acceptable og uacceptable, er gerne udstyret med et særligt behov for at kunne veje sig et par gange om ugen. Og når nu en vægt er alfa omega, kunne man jo lige så godt investere i en badevægt, der korrelerer med vores teknologiske standpunkt her i 2015.

Den smarte badevægt fra Withings er i stand til lidt af hvert. Bortset fra at holde styr på din vægt, administrerer den også hvordan din fedtprocent, hvilepuls og sågar også luftkvaliteten i dit hjem forholder sig. Kort sagt har vi altså at gøre med en badevægt, der med garanti ville have vundet en Nobels Fredspris for 20 år siden.

USB-hub med 7 indgange

fede gadgets til hjemmet

Vooni / 279 / Find USB-hubben her

Hvis du er en gadgetnørd ligesom jeg, har du sandsynligvis en pæn samling af elektroniske apparater, der er afhængige en USB-indgang. Personligt render jeg ofte ind i problemet med manglende USB-indgange, fordi jeg har en Macbook Air med blot to indgange. Det problem løser denne USB-hub, der er udstyret med syv indgange, hvor hver USB-indgang har sin egen tænd/sluk knap.

Vooni passer både til splinternye Macbooks og brugte computere, hvad end det er laptops eller stationære.

Efter min mening egner den sig bedst til iMac’en eller den computer, der nu engang er stationær i dit hjem, da det ofte er her, at alle ens gadgets har hjemme.

Smart kaffemaskine du styrer med din smartphone

gadgets til hjemmet

Smarter / 1995 / Find kaffemaskinen her

Jeg er fornyligt begyndt at drikke kaffe. Det startede med, at jeg blev tiltalt af en café latte, og sidenhen har jeg lært at drikke ganske sort kaffe.

Godt nok har jeg allerede sådan en af de der Nespressomaskiner, som dog ikke er en, jeg selv har købt. Den fulgte med, da min kæreste flyttede ind forleden.

Skulle jeg selv ud og investere i en kaffemaskine, ville jeg formentligt gå efter noget i retning af denne WiFi kaffemaskine, som den kaldes, eller smart coffee machine om du vil.

Idéen er selvfølgelig, at du altid kan brygge en dejlig kop kaffe uden at skulle løfte en finger. Det eneste du skal sørge for, er at der er vand i den, hvilket du i øvrigt får en reminder om, når det er tid til en refill.

Det er ret smart. Men det smarte stopper ikke her.

Via din smartphone kan du fortælle den, hvor mange kopper kaffe, den skal lave, og hvor stærk den skal være. Det er altså ret handy, når du en træls vintermorgen skal ind på kontoret og gerne vil varmes med det samme, du træder ind af døren.

Eller hvad med en kop kaffe der er klar, når du vågner? Kaffemaskinen har funktionen Wake Up Mode, hvor du kan sætte en alarm for, hvornår den skal gå i gang med at brygge.

Vælger du at placere kaffemaskinen tæt på soveværelset, kan du altså i princippet blive vækket af en dejlig brise af fornem Kopi Luwak kaffe (hvis du altså er til den type kaffe).

Automatisk sovsepisker – så brænder sovsen aldrig på

fede gadgets til hjemmet

Stirr / 199 / Find sovsepiskeren her

Jeg mener at have anbefalet den automatiske sovsepisker i forbindelse med gaveidéer til ham, men det skader nu ikke at bringe en reminder. Den automatiske sovsepisker er nemlig intet mindre end genial. Og den virker rent faktisk. Jeg gav den nemlig til min far, og han bruger den med succes. Sig farvel til brun sovs, der bliver sort!

SleepPhones til at sove med

fede gadgets til hjemmet

SleepPhones / 299 / Find dem her

SleepPhones skiller garanteret vandene ret markant, da jeg har indtryk af, at enten skal folk have ro eller underholdning, når de skal sove. Personligt har jeg gennem en del år haft for vane at falde i søvn med musik eller en serie i ørene. Det er bare nemmere for mig at sove på den måde, men det har altid været et helvede at sove med min in-ears hovedtelefoner, da man ikke kan sove på siden uden at de borer sig ind i trommehinden.

Det problem løser SleepPhones med deres tynde design, der gør det behageligt og smertefrit at sove på ørene. Således kan du altså se nye afsnit af Suits uden at genere den sovende frue.

Instant vinkøler til navnligt hvidvinen

fede gadgets til hjemmet

Ravi / ca 1000 / Find vinkøleren her

Med et forbrug af hvidvin der nok er lige i overkanten, gav det selvfølgelig sig selv, at denne gadget til hjemmet er min personlige favorit. Nu kan du nemlig vinke farvel til stuevarm hvidvin, som de nægter at lægge på køl nede i supermarkederne. Du kan selvfølgelig også bruge den til champagnen og rødvinen, hvis du er tilhænger kælderkold gløgg.

Elektronisk bøjle til slips

fede gadgets til hjemmet

Hugogate / 249 / Find slipsebøjlen her

Har du slips på hver dag? I så fald tæller din slipsesamling sikkert et gedigent antal. Det kan være svært at finde og vælge det rigtige slips, når de ligger i en uorganiseret bunke. Derfor bør du tilføje en elektronisk slipsebøjle til dit walk-in closet. Ved hjælp af de to knapper kan du hurtigt og nemt browse slips og dermed vælge det, der passer bedst til jakkesættet.

Vandslange der udvider sig

fede gadgets til hjemmet

249 / Find vandslangen her

Du kender det med garanti. Bedene i haven skal vandes og du skal trække rundt på den grønne rigide haveslange, der i øvrigt hele tiden slår knuder, så vandet ikke kan komme igennem, samtidig med at slangen gerne er for kort til at nå ud i hjørnerne.

Det problem er der kommet en løsning på. Hils på den vandslangen der udvider sig som en elastik. Det er et hamrende smart koncept, da vandslangens længde aldrig er et problem medmindre du også skal vande naboens have, samtidig med den ingenting fylder, når den ikke er i brug.

Stjernehimmel til soveværelset

fede gadgets til hjemmet

Sega Toys / 999 / Find stjernehimlen her

Godt nok siger man, at kravet til en god nats søvn er, at rummet er kulsort uden selv den mindste revne af lys fra gadelampen. Dog jeg vil gerne sætte penge på højkant, at en elektronisk stjernehimmel der simulerer den åbne nattehimmel kun kan bidrage med ro i sindet og en behagelig nattesøvn. Kan du forestille dig en bedre måde at falde i søvn end ved at kigge på stjerner?

Når du tænder for den elektroniske stjernehimmel, fyldes loftet med intet mindre end 60.000 stjerner. Så kan du altså godt tælle stjerner i stedet for får, hvis det kniber med at lukke øjnene.

Solowheel – ethjulet Segway med motor

fede gadgets til hjemmet

Solowheel / 14979 / Find solowheel her

Solowheel er måske ikke så meget en gadget til hjemmet, som det er en nytænkende måde at transportere sig på, men hvis du har et stort hus eller kontor, er det en meget smart måde at transportere sig rundt på. Har du ikke forfærdeligt langt til arbejdet, kan Solowheel jo også snildt bruges som transport her imellem.

Solowheel bygger på nogenlunde samme koncept som den klassiske Segway, som ingen efterhånden kan være i tvivl om, hvad er, hvis de har været i København. København er nemlig sort af Segways og turistudflugter, der forpester fortovene for os andre. Forskellen er dog den, at Solowheel blot har et enkelt hjul, samtidig med der heller ikke har et styr.

Faktisk er Solowheel ikke meget mere end ét hjul med motor, hvorfor den er lille og praktisk at have med rundt. Så tænker du sikkert, at det er mega svært at køre på Solowheel, men det er ganske nemt.

Følgende video illustrerer, at det faktisk er legende let.

Indrømmet, så er Solowheel ret pricy, men altså, hvor fedt ville det ikke være at trille rundt på sådan en rullende gadget? Hvis ikke jeg var på farten hele tiden, kunne jeg godt finde på at smide gryn efter den. Herregud, det svarer jo ikke til mere end en iMac.

LÆS NU:

99+ gaveidéer til ham