I min artikel om chinos til mænd berører jeg flere af fordelene ved denne type af benklæder. Kort fortalt skaber et par chinos en sund variation i et outfit frem for et par trivielle jeans. På samme måde har jeg det med herrebælter. I stedet for jeans og sorte bælter, så er det langt mere forfriskende med et par beige chinos og et blåt ruskindsbælte.

Man kan snildt hoppe i sådan et outfit uden at komme til at ligne Andy Bernard fra den amerikanske udgave af The Office. Derfor har jeg med stor agtpågivenhed udvalgt 9 herrebælter, som henvender sig til netop denne elegante mand, der ikke er bange for at skille sig ud af mængden som det farverige indslag.

I øvrigt er der en tommelfingerregel, der altid er god at have skrevet sig bag øret i forhold til det at matche sko, benklæder og bælte. Tommelfingerreglen hedder sig at sko og bælte skal passe sammen i farve. Det vil altså sige at et brunt herrebælte kombineres med brune herresko og så fremdeles.

Husk dog på at det blot er en tommelfingerregel eller et sundt modetip. Du bliver altså ikke henrettet, hvis du vælger et blåt herrebælte til dine loafers i oliven. Personligt elsker jeg, når der er god dynamik i farvespillet i en mands outfit. Det behøver ikke være tænkt over enhver detalje, så længe man er i stand til at bevare et fashionabelt helhedsindtryk.

Inden du får 9 herrebælter, er det vigtigt at notere, at samtlige udgaver er smalle i det, hvilket er ganske bevidst. Brede herrebælter giver nemlig dit samlede outfit en klodset volume.

Brunt ruskindsbælte

herrebælter

Lloyd Men’s / 299 / Find bæltet her

Til et par mørkeblå chinos ville et brunt og i øvrigt sommerligt herrebælte som dette stå meget pænt model. Bæltet er fra Lloyd Men’s Belts, som de fleste givetvis ikke kender, men det er altså en tysk virksomhed, der siden 1905 har specialiseret sig i at lave eksklusive herrebælter i den bedst tænkelige kvalitet. På trods af deres gode renommé i inderkredsene, så er priserne på deres produkter ganske fornuftige, hvor denne model ikke tynger dit budget for mere end godt 300 kroner.

Blåt herrebælte fra Gant

herrebælter

Gant / 799 / Find bæltet her

Hvis ikke du scrollet ned endnu kan jeg allerede røbe nu, at samlingen af 9 herrebælter i høj grad bærer præg af blå farvekoder. En af mine favoritter er dette blå ruskindsbælte fra Gant, der nydeligt komplementeres af en rå orange farve omkring spænden. Det er et af de bælter, man kan bruge til hvilken som helst mondering, hvad end det er et par beige shorts eller nogle pæne chinos.

Hvad angår prisen er vi oppe i det lidt højere prislag, men du får til gengæld også et bælte, du kan bruge de næste par år.

Blåt Ralph Lauren bælte med læder

herrebælter

Ralph Lauren / 799 / Find bæltet her

Ralph Laurens produkter fungerer generelt bedst i et sommerlige omgivelser. Dette klassiske herrebælte må siges at være oplagt til et rigtigt yacht-outfit, og du ved nøjagtigt, hvad jeg taler om. Hvide shorts, en lækker polo, et par loafers og så en 20 meter lang Sunseeker. Bæltet minder faktisk også en del om dem, vi kender fra Paul & Shark, hvor prisen bare er tre gange højere.

Blåt fletbælte

herrebælter

Anderson’s / 749 / Find bæltet her

Nu hvor vi er ved bælter, der hører sommeren til, fortsætter vi i samme spor. Dette nydelige fletbælte i blå er nemlig særdeles velegnet til dine hvide shorts, men vær dog ikke i tvivl om, at du ikke bør holde dig tilbage med at bruge det i andre konstellationer, hvad end det er lyse jeans eller et par klassiske chinos. Anderson’s laver i øvrigt rigtigt mange fede bælter i alverdens farver- og farvekombinationer. Det kan du se ved at klikke på linket.

Blåhvidt herrebælte

herrebælter

Camel Active / 249 / Find bæltet her

Endnu et herrebælte til sommeren. Man kan næsten ikke være bekendt at have det på, hvis solen ikke skinner fra en skyfri himmel.

Lysebrunt herrebælte

herrebælter

Royal RepubliQ / 399 / Find bæltet her

Royal RepubliQ er af og til oppe og vende på Stay Classy, men det er første gang, deres herrebælter figurerer her, men umiddelbart ser det jo meget lækkert ud.

Gråt herrebælte

herrebælter

Lloyd Men’s / 399 / Find bæltet her

Du kender historien bag Lloyd Men’s Belts, hvorfor jeg ikke vil gå i detaljer med dette grå herrebælte. Det er enkelt og nydeligt.

Brunt herrebælte

herrebælter

Royal RepubliQ / 399 / Find bæltet her

Ganske magen til det lysebrune bælte, findes det også i den klassiske brune. Et klassisk bælte som dette er velegnet til hverdagsgarderoben til et par jeans eller chinos.

Blåstribet herrebælte

herrebælter

Ralph Lauren / 599 / Find bæltet her

Jeg lukker af med endnu et dejligt og sommerligt bælte fra Ralph Lauren.  Det har nøjagtig samme funktion de andre herrebælter fra Ralph Lauren og Camel Active, så det er blot et spørgsmål om at tage stilling til, hvilket der er pænest.

Med disse 9 herlige herrebælter har du vist ikke nogen undskyldning for, at bukserne falder om knæene på dig.

LÆS NU:

7 sorte bælter til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!