Toilettaske til den kvalitetsbevidste herre

Måske er det ikke altid førsteprioritet for mænd at have en eksklusiv toilettaske. Måske er det slet ikke sikkert, at alle mænd overhovedet har en toilettaske. Måske nøjes nogle mænd med en frysepose til tandbørsten- og pastaen (det nummer har jeg da selv lavet for nogle år siden. Det er jeg ikke stolt af!).

Er man måske blandt de mænd, begår man en fejltagelse. En herre bør nemlig ikke undervurdere vigtigheden i at have en lækker toilettaske. Hvorfor? Fordi det siger ganske meget om, hvad herren er for en person og hvor meget styr på livet, han har. En herre bør betragte sin toilettaske som værende lige så vigtig som rejsetasken.

Det er nemlig sådan, at de fleste herrer er enige om, at rejsetasken skal være lækker og flot. Det skyldes naturligvis, at andre mennesker kan se den, men husk lige på, at du ikke klæder dig pænt på for andres skyld. Du klæder dig pænt på for din egen skyld. Derfor er det, du har på, men ej kan ses, lige så vigtigt. Man bør lade sig inspirere af Steve Jobs, som gik mindst lige så meget op i Apple-computernes interne æstetik, som det eksterne. Det er overfladisk kun at fokusere på det ydre! Du går jo heller ikke rundt i et håndsyet italiensk jakkesæt og så undertøj fra Primark, vel?

Når herren bor i en kuffert, er det vigtigt, at tandbørsten, parfumen, vatpindene og så fremdeles også føler sig godt tilpas. Derfor er det heller ingen overraskelse, at du forneden finder et udvalg af toilettasker, der tjener dette formål.

Det gemmer der sig i øvrigt i min egen toilettaske:

Du kan godt se, at det det kræver en solid toilettaske, hvis der skal være plads til det hele. Derfor går det heller ikke, at man smider hele lortet ned i en frysepose og binder en elastik om.

Eksklusiv Michael Kors toilettaske

toilettaske herre

Michael Kors / 949 / Find toilettasken her

Ligesom Prada, Louis Vuitton og Gucci har Michael Kors også deres eget signaturprint, hvilket efterhånden har gjort sig gældende en del gange her på siden i form af computertasker og etuier. Derfor skal toilettasken naturligvis også med. Sådan en Michael Kors toilettaske er af så høj kvalitet, at den kan holde til livet med selv den mest berejste verdensmand.

Derudover er den ganske rummelig, således der gerne skulle være plads til majoriteten af ens toiletsager.

Sort toilettaske i patineret læder

toilettaske herre

Mi-Pac / 179 / Find toilettasken her

Hvis du har et stramt budget, men alligevel har indset vigtigheden i at have en toilettaske, er denne sorte sag af patineret læder en glimrende mulighed. Godt nok er det imiteret læder, men hvad forventer du også til sådan en lav pris? Toilettasken tjener sit formål ganske glimrende, og hvis du på et tidspunkt får et lidt større økonomisk råderum, kan du altid lave en opgradering.

Sort Dolce & Gabbana toilettaske

toilettaske herre

Dolce & Gabbana / 2700 / Find toilettasken her

Hvis penge ikke er en udfordring, bør man spekulere i at gå all-in med denne sorte Dolce & Gabbana toilettaske. Den er klassisk elegant og udført i de bedste materialer, du kan forestille dig. Måske betaler du lidt ekstra for mærket, men who cares? Du kan nu kalde dig den tilfredse ejer af en førsteklasses toilettaske.

Klassisk toilettaske i mørkebrun

toilettaske herre

Tiger of Sweden / 1295 / Find toilettasken her

Tiger of Sweden er sågar også med på den elegante bølge. Lidt i tråd med herligheden fra Dolce & Gabbana, har den et flot kornet patina med en spænde, der sikrer at ingen folk med lange fingre hugger dine vatpinde og tandpasta. Prismæssigt er vi igen i den højere ende, men sådan er det, når man har at gøre med luksusprodukter.

Brun toilettaske med to rum

toilettaske herre

Royal RepubliQ / 699 / Find toilettasken her

Hvis man er til den cognacbrune farve, har Royal RepubliQ rystet noget sammen, som formentligt falder i smag. Der er naturligvis tale om denne nydelighed med to rum. Det er i øvrigt ganske bekvemmeligt med to rum, idet man ikke blander tandbørsten- og pastaen med duftevand, ansigtscreme osv. Det er nemlig sådan, at tandbørster har en formidabel evne til at svine alt omkring sig til, hvilket resulterer i en evig rengøringskamp.

Ted Baker toilettaske i camoufleret blå

toilettaske herre

Ted Baker London / 409 / Find toilettasken her

Jeg er generelt ikke den store tilhænger af militærinspirerede mønstre som eksempelvis camouflage. Dog kan jeg godt acceptere det, når det er afdæmpet og relativt neutralt. Ted Baker London står som regel bag produkter, der er præget af klassisk elegance, hvilket denne toilettaske også bærer præg af.

Blå toilettaske i tekstureret læder

toilettaske herre

Marc by Marc Jacobs / 1300 / Find toilettasken her

Marc Jacobs har aldrig været nogen dumrian til at designe produkter, hvad end det er ekvipering eller accessories. Det er denne blå toilettaske i tekstureret læder et pænt bevis på. Den blå farve er frisk og kvaliteten er selvsagt i højsædet.

Mulberry toilettaske i sort kernelæder

toilettaske herre

Mulberry / 3690 / Find toilettasken her

Afslutningsvist skal du ikke snydes for, hvad jeg beskriver som artiklens smukkeste i det ellers stærke felt af toilettasker. Det virker som om, at Mulberry har hævet priserne på deres produkter. Normalt plejer det i hvert fald ikke at være så pebret, når det kommer til et relativt lille produkt, som man vel må betegne toilettasker som værende.

Nå, men ser man bort fra den prismæssige hæmsko, kan vi glæde os over det behagelige design, hvor den sorte kernelæder er kombineret med guldfarvede lynlåse. Tilsammen skaber det et mouthwatering resultat, og det er vel egentligt meget handy, når nu man alligevel skal børste tænder.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!