Mode & Stil

Toilettaske til den kvalitetsbevidste herre

toilettaske herre

Måske er det ikke altid førsteprioritet for mænd at have en eksklusiv toilettaske. Måske er det slet ikke sikkert, at alle mænd overhovedet har en toilettaske. Måske nøjes nogle mænd med en frysepose til tandbørsten- og pastaen (det nummer har jeg da selv lavet for nogle år siden. Det er jeg ikke stolt af!).

Er man måske blandt de mænd, begår man en fejltagelse. En herre bør nemlig ikke undervurdere vigtigheden i at have en lækker toilettaske. Hvorfor? Fordi det siger ganske meget om, hvad herren er for en person og hvor meget styr på livet, han har. En herre bør betragte sin toilettaske som værende lige så vigtig som rejsetasken.

Det er nemlig sådan, at de fleste herrer er enige om, at rejsetasken skal være lækker og flot. Det skyldes naturligvis, at andre mennesker kan se den, men husk lige på, at du ikke klæder dig pænt på for andres skyld. Du klæder dig pænt på for din egen skyld. Derfor er det, du har på, men ej kan ses, lige så vigtigt. Man bør lade sig inspirere af Steve Jobs, som gik mindst lige så meget op i Apple-computernes interne æstetik, som det eksterne. Det er overfladisk kun at fokusere på det ydre! Du går jo heller ikke rundt i et håndsyet italiensk jakkesæt og så undertøj fra Primark, vel?

Når herren bor i en kuffert, er det vigtigt, at tandbørsten, parfumen, vatpindene og så fremdeles også føler sig godt tilpas. Derfor er det heller ingen overraskelse, at du forneden finder et udvalg af toilettasker, der tjener dette formål.

Det gemmer der sig i øvrigt i min egen toilettaske:

Du kan godt se, at det det kræver en solid toilettaske, hvis der skal være plads til det hele. Derfor går det heller ikke, at man smider hele lortet ned i en frysepose og binder en elastik om.

Eksklusiv Michael Kors toilettaske

toilettaske herre

Michael Kors / 949 / Find toilettasken her

Ligesom Prada, Louis Vuitton og Gucci har Michael Kors også deres eget signaturprint, hvilket efterhånden har gjort sig gældende en del gange her på siden i form af computertasker og etuier. Derfor skal toilettasken naturligvis også med. Sådan en Michael Kors toilettaske er af så høj kvalitet, at den kan holde til livet med selv den mest berejste verdensmand.

Derudover er den ganske rummelig, således der gerne skulle være plads til majoriteten af ens toiletsager.

Sort toilettaske i patineret læder

toilettaske herre

Mi-Pac / 179 / Find toilettasken her

Hvis du har et stramt budget, men alligevel har indset vigtigheden i at have en toilettaske, er denne sorte sag af patineret læder en glimrende mulighed. Godt nok er det imiteret læder, men hvad forventer du også til sådan en lav pris? Toilettasken tjener sit formål ganske glimrende, og hvis du på et tidspunkt får et lidt større økonomisk råderum, kan du altid lave en opgradering.

Sort Dolce & Gabbana toilettaske

toilettaske herre

Dolce & Gabbana / 2700 / Find toilettasken her

Hvis penge ikke er en udfordring, bør man spekulere i at gå all-in med denne sorte Dolce & Gabbana toilettaske. Den er klassisk elegant og udført i de bedste materialer, du kan forestille dig. Måske betaler du lidt ekstra for mærket, men who cares? Du kan nu kalde dig den tilfredse ejer af en førsteklasses toilettaske.

Klassisk toilettaske i mørkebrun

toilettaske herre

Tiger of Sweden / 1295 / Find toilettasken her

Tiger of Sweden er sågar også med på den elegante bølge. Lidt i tråd med herligheden fra Dolce & Gabbana, har den et flot kornet patina med en spænde, der sikrer at ingen folk med lange fingre hugger dine vatpinde og tandpasta. Prismæssigt er vi igen i den højere ende, men sådan er det, når man har at gøre med luksusprodukter.

Brun toilettaske med to rum

toilettaske herre

Royal RepubliQ / 699 / Find toilettasken her

Hvis man er til den cognacbrune farve, har Royal RepubliQ rystet noget sammen, som formentligt falder i smag. Der er naturligvis tale om denne nydelighed med to rum. Det er i øvrigt ganske bekvemmeligt med to rum, idet man ikke blander tandbørsten- og pastaen med duftevand, ansigtscreme osv. Det er nemlig sådan, at tandbørster har en formidabel evne til at svine alt omkring sig til, hvilket resulterer i en evig rengøringskamp.

Ted Baker toilettaske i camoufleret blå

toilettaske herre

Ted Baker London / 409 / Find toilettasken her

Jeg er generelt ikke den store tilhænger af militærinspirerede mønstre som eksempelvis camouflage. Dog kan jeg godt acceptere det, når det er afdæmpet og relativt neutralt. Ted Baker London står som regel bag produkter, der er præget af klassisk elegance, hvilket denne toilettaske også bærer præg af.

Blå toilettaske i tekstureret læder

toilettaske herre

Marc by Marc Jacobs / 1300 / Find toilettasken her

Marc Jacobs har aldrig været nogen dumrian til at designe produkter, hvad end det er ekvipering eller accessories. Det er denne blå toilettaske i tekstureret læder et pænt bevis på. Den blå farve er frisk og kvaliteten er selvsagt i højsædet.

Mulberry toilettaske i sort kernelæder

toilettaske herre

Mulberry / 3690 / Find toilettasken her

Afslutningsvist skal du ikke snydes for, hvad jeg beskriver som artiklens smukkeste i det ellers stærke felt af toilettasker. Det virker som om, at Mulberry har hævet priserne på deres produkter. Normalt plejer det i hvert fald ikke at være så pebret, når det kommer til et relativt lille produkt, som man vel må betegne toilettasker som værende.

Nå, men ser man bort fra den prismæssige hæmsko, kan vi glæde os over det behagelige design, hvor den sorte kernelæder er kombineret med guldfarvede lynlåse. Tilsammen skaber det et mouthwatering resultat, og det er vel egentligt meget handy, når nu man alligevel skal børste tænder.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

7 kommentarer

 1. Hej. Tak for dine tips, bl.a. vedrørende toilettasken. Jeg savner imidlertid evt. bemærkninger/kommentar til det indvendige. Ligger dine ting og roder rundt eller sidder de fast via elastikbånd på siderne, eller ligger de i plastik poser 🙂
  Jeg kan ikke læse ud af dine kommentarer/bemærkninger til de enkelte tasker, hvilken en der har den bedste inddeling.
  Jeg har selv i årevis ledt efter “den” toilettaske som jeg så min kollega havde. En Samsonite toilettaske. Han havde købt i en lufthavn i Canada. Den havde elastikbånd syet til siderne, således at der var styr på stumperne.
  mvh Kim

  1. Hej Kim,

   Tak for din kommentar.

   Du har da helt ret i, at jeg har overset det vel nok vigtigste aspekt af en toilettaske, som jo er selve funktionaliteten.

   Selv har jeg en relativt rummelig toilettaske i læder, som minder om Mulberry toilettasken. Altså er der et stort rum samt et par mindre sidelommer med lynlås. Jeg forsøger så vidt muligt at begrænse indholdet så meget som muligt, men må erkende at jeg altid har forfærdeligt meget lort med, hvad end det er de små shampooflasker fra hoteller, et mindre medicinskab i form af piller, to 100 ml parfumeflasker, deodorant, elektrisk tandbørste med etui og en håndfuld andre ting. Årsagen hertil er selvfølgelig at finde i det faktum, jeg har rejst rundt i verden det meste af 2015 og derfor har hele oppakningen på skuldrene.

   Nå, men jeg bruger ikke elastikker eller lignende til at pakke toilettasken. I stedet leger jeg Tetris med de ting, der skal i toilettasken, således at det pakkes så kompakt og optimalt som muligt. De små rum med lynlås bruger jeg til de piller, jeg bruger mest. Det kan eksempelvis være Gaviscon halsbrændstabletter og painkillers.

   Det ser altid fint ud, når toilettasken er pakket hjemmefra, men jeg må konstatere at det altid ligner et bombet lokum, når der skal pakkes ud ved ankommelse til den nye destination.

   🙂

 2. Hej Joen. Tak for dit hurtige svar. Jeg vil gerne udfordre dig lidt – forstået på den måde, har du i din omgangskreds eller blandt dine læser – en løsning som kan i mødekomme mit ønske (og måske også dit) om en smart rum deling? For vi mænd har da styr på stumperne – har vi ikke? :-).
  mvh Kim

  1. Hej Kim,

   Hehe, jamen udfordringen består sådan set i at pakke mindre.

   Hvor meget har du rent faktisk behov for at have med dig rundt?

   Da jeg boede i Danmark og eksempelvis skulle på forlænget weekend ved de gamle i Esbjerg, pakkede jeg ikke mere end tandbørste, tandpasta, én parfume og én deodorant. Mere har jeg sådan set ikke brug for.

   Derudover vil jeg ikke påstå, at det er et stort problem, at indholdet ligger løst i toilettasken, såfremt man kan begrænse sig ift. indholdet.

   I forhold til smart rumopdeling kunne man da helt sikkert godt lave en business case, for det er meget generisk for toilettasker, hvordan opdelingen ser ud. Dog kan du eventuelt tage et kig på den brune toilettaske her i artiklen, hvor der er to lige store rum, hvilket andet lige må gøre det nemmere at pakke smart.

   Hvis det er alfa omega for dig at få det pakket individuelt i toilettasken, vil jeg anbefale dig at anskaffe nogle små stofposer, som du kan bruge til de forskellige artikler.

   Hvordan klarede jeg udfordringen? 😀

 3. Hej Joen
  Aahh, jeg må vist have udtryk mig ringe. Jeg havde mere i tankerne, at hvis jeg nu skulle besøge dig i Monte Carlo og havde tænkt mig at besøge kasinoet i smoking (a la George Clooney eller Gary Grant) så havde jeg nok ikke pakket toilettasken i “version light”. Jeg havde nok lidt mere med. Eller hvad tænker du?

 4. Hej Joen.
  Er ved et tilfælde havnet på din side , da jeg leder efter fede toilettasker.
  Vil gi dig et godt tip – check VELORBIS –
  De laver de fedeste ting ( og så er det dansk ).
  Venligst Dorthe

Leave a Response