Sæsonen for bogstaveligt talt at hoppe i havet indtræder meget snart. It’s beach season og derfor skal vi kigge på 11 fede badeshorts til mænd! De seneste måneder har du formentligt været lige så flittigt som 24/7/365-tyrenakken nede i fitnesscenteret. Med andre ord er du klar til at vise din blege, men veltrænede krop frem.

Udvalget af følgende fede badeshorts til mænd, består af en blandet portion modehuse, hvor prislejet strækker sig fra de billigste badeshorts man kan finde, til de dyreste. Der skal være noget for enhver smag og enhver pengepung. I øvrigt er badeshorts generelt af en okay kvalitet, selvom man vælger det billigste par. Normalt prædiker jeg altid de 3 K’er. Kvalitet, kvalitet, kvalitet! Men lige med badeshorts har jeg ikke noget imod at gå på kompromis, navnligt fordi jeg godt kan lide at skifte svømmedragten ud ofte.

Turkisblå badeshorts
fede badeshorts til mænd

Your Turn / 179 / Find badeshorts her

Blå er min yndlingsfarve, men det kan godt blive trivielt med de samme nuancer. Derfor er det altid en glæde at falde og nogle spændende nuancer, jeg ikke ser så tit. Her er det et par turkisblå badeshorts med en kornet tekstur, der giver et dejligt autentisk look. Og for 179 kroner synes jeg, de er værd at give en chance!

Grønne Orlebar Brown badeshorts

fede badeshorts til mænd

Orlebar Brown / 2195 / Find badeshorts her

I den helt anden ende af prisskalaen har vi dette nydelige og ikke mindst unikke par badeshorts, der er pyntet med hvad, der ligner en drømmestrand på en bounty ø. Den grønne dominerende farve, gør parret særligt anderledes. Det er ikke tit, jeg ser grønne badeshorts, når lige jeg tænker over det. Til den pris behøver jeg ikke nævne, at kvaliteten er i særklasse. Udover at hoppe i havet med sådan et par, kan du i øvrigt sagtens bruge dem som almindelige shorts.

Stribede blå badeshorts

fede badeshorts til mænd

Gant / 699 / Find badeshorts her

Hvis man skal snakke om klassiske badeshorts til mænd, henledes min opfattelse med det samme til et par som ovenstående fra Gant. Den sommerlige blå farve adskilt af hvide nålestriber gør den perfekt til badeferien ved den franske riviera. Ligeledes kan dette par også bruges, selvom du ikke befinder dig på stranden eller ved poolen.

Pæne lyserøde badeshorts

fede badeshorts til mænd

Brunotti / 299 / Find badeshorts her

Nogle mænd synes, at det er en anelse feminint at gå i spraglet badetøj fra den lyserøde del af farvepalletten. Det mener jeg ikke. Vær komfortabel med din egen seksualitet og omfavn de stærke farver, uanset hvad den gængse opfattelse måtte være. Efter min mening har vi her at gøre med et perfekt par badeshorts.

Hvide badeshorts med motiv

fede badeshorts til mænd

Bench / 409 / Find badeshorts her

Det er ikke kun Orlebar Brown, der kan lavee badeshorts med motiver og det skal heller ikke nødvendigvis koste to jern. Her er et glimrende eksempel fra det relativt ukendte modehus, Bench. Hvis ikke jeg tager fejl, er motivet på badebuksen udsigten fra det verdensberømte hotel i Singapore, Marina Bay Sands. Så når du ligger i poolen ved Lalandia og livet ikke spiller hundrede procent, kan du altid kigge på dine badeshorts og drømme dig væk.

Blomstrede badeshorts

fede badeshorts til mænd

Pier One / 199 / Find badeshorts her

Når nu det er undertegnede, der finder indholdet til sådan en artikel, kan det ikke komme bag på dig, at der naturligvis også er blomstrede badeshorts på menuen. Her er det i øvrigt et billigt par fra Pier One, som jeg ad flere omgange har talt varmt om, da deres produkter kombinerer glimrende kvalitet, design og pasform.

Beige badeshorts fra Orlebar Brown

fede badeshorts til mænd

Orlebar Brown / 1295 / Find badeshorts her

Orlebar Brown formår også at lave badetøj, der ikke afspejler lækre sandstrande, blå himmel og eksotiske feriesteder. Her er det et nydeligt og stilrent par i en mørk beige farve. Jeg synes faktisk, det er ganske stilet.

Kiwi badeshorts med motiv

fede badeshorts til mænd

Kiwi Saint Tropez / 599 / Find badeshorts her

Også Kiwi Saint Tropez har succes med at efterligne Orlebar Brown. Jeg er ikke tosset med at lave replika af andre modehuses produkter og det er i øvrigt heller ikke tilfældet her. Orlebar Brown lagde kursen med deres badetøj og motiver, men må altså erkende de ikke kan have patent på idéen. Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvor stor forskellen i kvalitet er, men jeg er rimelig sikker på, at dette par fra Kiwi er acceptabelt, hvad det angår.

Røde badeshorts a la Baywatch

fede badeshorts til mænd

Marc O’Polo / 299 / Find badeshorts her

Vi har alle en Mitch Buchannon gemt i os. Han er alpha-hannen, mandens ideal og mange andre ting. Måske kommer du aldrig i nærheden af Mitch Buchannon, men du kan i det mindste gøre dig selv den tjeneste at hoppe i et par knaldrøde badeshorts i bedste Baywatch-stil. You’ll be ready!

Blå Ralph Lauren badeshorts

fede badeshorts til mænd

Polo Ralph Lauren / 699 / Find badeshorts her

Du troede sikkert lige, at det var lykkedes mig at lave en samling af fede badeshorts til mænd uden at have et par fra Ralph Lauren med. Der tog du fejl, men imponerende nok alligevel udgør Ralph Lauren kun et enkelt par af de i alt elleve modeller. Her er det som illustreret på billedet ovenfor et par blå Ralph Lauren badeshorts, der er pyntet med et dusin anker og et nålestribet design. Det er meget tæt på den klassiske badebuks jeg tidligere omtalte, men ankerne bidrager med en sund portion spraglethed, der gør dem ikke helt så klassiske.

Stilrene blå badeshorts fra Pier One

fede badeshorts til mænd

Pier One / 149 / Find badeshorts her

De billigste badeshorts, der er til at støve op er igen fra Pier One. Blot 149 kroner skal du smide og så har du altså et par nydelige stilrene badeshorts i en sommerlig lys nuance af den dejlige farve, blå. Det er svært at være utilfreds med sådan et tilbud og hvis du er fattig studerende, eller bare fattig i det hele taget, bør du springe på! Faktisk behøver du ikke være fattig for det er et fedt par. Forresten kan du finde netop dette par i en lang række farver, så der er også noget for dig. Og de farveblinde!

Du kan i øvrigt finde yderligere 10 pæne badeshorts her.

LÆS NU:

8 fede espadrillos til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!