Forleden skrev jeg om en pæn håndfuld sommerskjorter, der blev karakteriserede som værende geniale. Det står jeg stadig ved, for der var da vist nok nogle modeller, der kunne sidestilles med brunstige påfugl. I denne omgang er det også sommerskjorter der er på smidt på bordet, men de er lidt mindre sommerlige i forhold til spragletheden, hvorfor titlen altså blev til 12 kortærmede skjorter til mænd, der dog alligevel er ideelle til sommeren.

Men, men, der er selvfølgelig også et par spændende modeller i blandt. Det er svært at lade være, når nu det praktiske formål er sommerens udskejelser.

Jeg kunne i øvrigt også forestille mig, at du er ved at komme i sommerhumør, da der går rygter om, at temperaturen er nået et godt stykke over et tocifret niveau.

Blomstret kortærmet skjorte i beige

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Guess / 489 / Find skjorten her

Blot for at fortsætte i ånden af de geniale sommerskjorter, starter vi ud med en håndfuld påfuglsskjorter. Her er det i øvrigt også rækkens billigste model, som endog er fra kvalitetsprægede Guess. Den kortærmede skjorte i beige er elegant plastret til med forskelligartede blomster, hvilket jo skriger til de varme sommerdage. Det kan man vist ikke være uenig i!

Kortærmet Just Cavalli skjorte

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Just Cavalli / 1595 / Find skjorten her

Og naturligvis er Just Cavalli også at finde blandt de spraglede kortærmede skjorter til mænd. Cavalli er mesteren over dem alle, når det kommer til provokationsfremmende herreekvipering. Kigger vi et øjeblik på skjorten, har vi altså at gøre med en hvid model, der er forsynet med et diskret omend iøjenfaldende leopardmønster. Det kommer vel ikke som nogen overraskelse, at jeg er vild med den?

Blå kortærmet skjorte med palmetræer

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Original Penguin / 599 / Find skjorten her

Sommer og sol er synonymt med palmetræer og hvide sandstrand. Derfor bør enhver man med respekt for sig selv også eje en kortærmet skjorte med palmetræer. Hvis du ikke er meget for at skille dig alt for meget ud, er denne model i øvrigt særligt fremragende, da det blå farvetema giver den et afbalanceret touch.

Spraglet grøn kortærmet skjorte

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Lightning Bolt / 529 / Find skjorten her

Lightning bolt er geniale til at lave spraglet sommertøj til mænd. Det er farver, mønstre og lækre linjer, der sammen går op i en højere enhed. Det synes jeg i øvrigt denne grønne skjorte er et fint eksempel på. Jeg kunne godt se mig selv i denne sag med mentolcigaretter og grønne tuborg, mens jeg slanger mig på en hvid sandstrand i bankende sol med en skyfri koboltblå himmel.

Hvid kortærmet hørskjorte

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Napapijri / 799 / Find skjorten her

Vi springer let og elegant videre til de kortærmede skjorter til mænd, der er en anelse mere klassisk elegante. Ikke at de andre ikke var elegante, men klassiske kan man ikke anklage dem for at være. Her er det en lækker hvid kortærmet hørskjorte fra Napapijri, der diskret på brystet er kærtegnet af det norske flag, som er kendetegnende for netop dette mærke.

Napapijri er derudover også kendt for at være aldeles flittige til at plastre deres kollektioner til med deres voluminøse logo og det bryder jeg mig altså ikke om. Less is more og derfor glæder det mig, at de har været i stand til at lave en nydelig afslappet skjorte som denne.

Pæn hvid kortærmet skjorte

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Ted Baker London / 679 / Find skjorten her

Londongensiske Ted Baker er generelt bare en skide dygtig herretøjssnedker. Det er sjældent, jeg ikke tager mig selv i at beundre kollektionerne. Det er klassisk herremode, men hvor der altid er tilføjet et par spændende detaljer. Her er det en pæn hvid skjorte med korte ærmer, der er pyntet med sorte prikker, hvilket giver et dejligt elegant helhedsindtryk. Skjorten er velegnet til at indgå i formelle sammenhænge, hvor det sommerlige vejr naturligvis er med i ligningen.

Marineblå kortærmet skjorte

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Ted Baker London / 679 / Find skjorten her

Her er endnu et eksempel på den kreativitet Ted Baker lægger for dagen. Skjorten er marineblå, men samtidig prydet med et mønster, der er en smule psykedelisk. Alligevel er skjorten ikke for meget af det gode. Jeg tror de færreste vil kategorisere den som værende spraglet. Den når i hvert fald ikke derop efter min mening.

Mørkeblå kortærmet skjorte

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Scotch & Soda / 549 / Find skjorten her

Vil du blot gerne have en nydelig kortærmet skjorte i blå uden mønster, kan du gå efter denne mørkeblå model. Jeg har i øvrigt en magen til og det faktisk en ganske fin skjorte. God pasform og glimrende kvalitet.

Klassisk hvid kortærmet skjorte

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Hugo Boss / 849 / Find skjorten her

Hugo Boss har ligesom Ted Baker også to kortærmede skjorter til mænd med i artiklen. Her er der dog tale om helt klassiske modeller uden spændende detaljer. Første model er denne klassiske hvide skjorte, som henvender sig til de fleste mænd, der sætter pris på klassisk herremode. What’s not to love?

Klassisk blå kortærmet skjorte

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Hugo Boss / 849 / Find skjorten her

Alternativt kan du også vælge den i blå, hvis altså ikke du nupper dem begge. Jeg er overbevist om, at din sommergarderobe ikke vil klage over sådan et makkerpar.

Sandfarvet kortærmet skjorte

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Filippa K / 799 / Find skjorten her

I et helt klassisk og stilrent design findes denne kortærmede skjorte fra Filippa K i en noget alternativ farve. Man kan diskutere, om det er verdens flotteste farve, men om ikke andet er det en spændende tilføjelse til et eller statisk udvalg af farver i forhold til når man kigger i gadebilledet. Det er ofte de samme sorthvide og blålige nuancer, der er dominerende.

Kortærmet skjorte med mønster

kortærmede skjorter til mænd - ideelle til sommeren

Ljung / 699 / Find skjorten her

Jeg slutter af med denne nydelighed fra svenske Ljung, der minder lidt om den marineblå skjorte fra Ted Baker, men jeg kan simpelthen ikke gennemskue, hvilken farve den er og det kan jeg takke min farveblindhed for. Umiddelbart vil jeg sige den er grålig, men who cares? Det vigtigste er, at den er pæn.

Ljung laver i øvrigt ret nydelig herretøj, hvilket jeg fik bekræftet ved at besøge deres webshop. Det kan godt være, at svenskerne er nogle tossede mennesker, men de er dygtige til at lave tøj.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!