Et kashmir halstørklæde er på mange måder det eneste rigtige valg, når det handler om at holde varmen gennem vinteren. Den primære årsag til at et kashmir halstørklæde er det bedste valg skyldes, at man ikke kan komme i nærheden af materialer, der er mere behagelige. Kashmir mod huden er næsten lige så godt som en agende kvindekrop.

… If you catch my drift

Udvalget af kashmir halstørklæder tæller 17 lækre modeller, som enhver herre sandsynligvis vil sætte pris på på den ene eller anden måde.

Halstørklæderne jeg har valgt, er nemlig ganske tidløse og klassiske, hvilket er helt bevidst, da der hurtigt kan gå Frank Hvam i den, når man vælger et trefarvet halstørklæde i gul, orange og blå. Det er ikke nødvendigt at blive bobbet på den måde.

Det betyder dog ikke, at stærke farver ikke accepteres. Du finder blandt andet et skide lækkert kashmir halstørklæde i orange, så skal vi ikke bare scrolle dernedad?

Pangrødt kashmir halstørklæde

 

pangroedt-halstoerklaede-af-kashmir

Johnstons Cashmere / 1295 / Gå til shop

Sådan et knaldrødt halstørklæde er en fin tilføjelse til det mørke vinteroutfit, hvor der mangler lidt fest og farver. Der er nemlig ikke noget som sådan en pangfarve, der kan skabe liv og glade dage.

Det giver også meget god mening at bruge pangfarver, når det er den tid på året, hvor solen står lavest på himlen.

Gråt FTC Cashmere halstørklæde

kashmir halstørklæde

FTC Cashmere / 1795 / Gå til shop

FTC Cashmere er specialister i kashmir halstørklæder. De laver nemlig ikke andet. Har du en ekstra mønt på kontoen, bør du derfor overveje, om din hals ikke fortjener det bedste af det bedste.

Because you’re worth it, som man siger.

Elegant beige halstørklæde af uld og kashmir

kashmir halstørklæde

Filippa K / 649 / Gå til shop

Som du ved, er kashmir sjældent billigt. I hvert fald ikke når et halstørklæde skal være 100% ren kashmir. Du kommer sjældent under en tusse, hvorfor dette i øvrigt skide elegante halstørklæde fra Filippa K også er en kombination af kashmir og uld.

Jeg kan dog afsløre, at et halstørklæde (eller alle andre tøjdele for den sags skyld) ikke behøver være af ren kashmir, før det føles skide lækkert. Ofte er 10 eller 20% kashmir rigeligt, hvilket også er konstellation i dette tilfælde, hvor de andre 80% består er uld, der som bekendt holder halsen ekstra varm.

Mørkeolivent kashmir halstørklæde

kashmir halstørklæde

Club Monaco / 1295 / Gå til shop

Olivengrøn er tæt på den mest eksklusive farve, der findes. Det oser af luksus. Det hænger også meget godt sammen med mærket, som er Club Monaco.

Halstørklædet passer til alt, hvorfor jeg har svært ved at komme i tanke om en bedre løsning, når halstørklædet skal være eksklusivt og af ren kashmir.

Sort kashmir halstørklæde med folder

kashmir halstørklæde

Belstaff / 1495 / Gå til shop

Sort vil altid være det nye sort, hvorfor du heller aldrig vil få noget forklaringsproblem, når du iklæder dig sådan en nydelig klud som ovenstående fra Belstaff.

Læg mærke til folderne som jeg er særligt begejstret for.

Eksklusivt Valentino kashmir halstørklæde

kashmir halstørklæde

Valentino / 5570 / Gå til shop

Du bliver nok lige nødt til at finde det helt store kort frem, hvis du skal have fingrene i dette møghamrende dyre, men lige så lækre kashmir halstørklæde.

Du har set prisen, men du ved jo også godt, at kashmir + luksusbrand er = top$$$. Til gengæld får du også bare et design, som du ikke finder andre steder.

Beige og brunt kashmir halstørklæde

kashmir halstørklæde

Balenciaga / 2930 / Gå til shop

Balenciaga har heldigvis et ‘billigt’ alternativ i form af dette halstørklæde, der kombinerer beige og brune farver. What’s not to like, really?

Paisley kashmir halstørklæde fra Etro

kashmir halstørklæde

Etro / 1670 / Gå til shop

Det kan aldrig komme som en overraskelse, at italienske Etro står bag dette paisleymønstrede halstørklæde, der en kombination af uld og kashmir.

En af grundene til at jeg elsker Etro, er at deres designere aldrig sparer på vilde farver og kreative mønstre. Det var også årsagen til, at jeg for et par år siden var nødt til at anskaffe mig disse ret specielle sneakers, som jeg i øvrigt stadig har stående hjemme på fodtøjsreolen.

A photo posted by Stayclassydk (@stayclassydk) on

Kashmir halstørklæde i blå nuancer
cashmere halstørklæde herre

Paul Smith / 999 / Gå til shop

Godt nok reklamerer jeg med, at udvalget udelukkende består af kashmir halstørklæder. Dog er det ikke alle 17 halstørklæder, som er 100% kashmir. Dette Paul Smith halstørklæde består eksempelvis af 10% kashmir og 90% uld.

Trods den relativt lave andel af kashmir er det dog alligevel et forbavsende blødt halstørklæde. Fordi halstørklædet består af 90% uld, holder det dig særligt godt varmt. Uld er nemlig et af de bedste materialer til at holde kroppen varm om vinteren.

Kigger vi et øjeblik på selve halstørklædet, er det svært ikke at blive begejstret. Kombinationen af de to blå nuancer gør halstørklædet eksklusivt og klassisk, således du kan kombinere det med næsten hvilken som helst vinterjakke.

Elegant kashmir halstørklæde fra Paul Smith

cashmere halstørklæde herre

Paul Smith / 999 / Gå til shop

Præcis samme fordeling af kashmir og uld gør sig gældende med dette Paul Smith halstørklæde. Det er nemlig nøjagtigt samme model blot i en elegant meleret grå.

Der er et eller andet forbandet stilet over et gråt halstørklæde. Måske er det fordi, det minder mig om James Bond, dog før steorideproletaren Daniel Craig kom på lærredet. Jeg snakker Pierce Brosnan, Roger Moore og Sean Connery.

Halstørklædet kan bruges med vinterjakken, men også jakkesættet. Forestil dig en sort smoking og sådan et halstørklæde. Forvent sådan en reaktion her fra herrerne omkring dig.herremode blog

Klassisk kashmir halstørklæde i marineblå

cashmere halstørklæde herre

Pin 1876 / 1495 / Gå til shop

I en lidt højere prisklasse finder vi dette klassiske marineblå kashmir halstørklæde, som til gengæld er 100% kashmir. Det bliver altså ikke meget blødere, og så er det så behageligt at have om halsen, at du ville ønske, det altid var skide koldt.

Stilrent kashmir halstørklæde i brun

cashmere halstørklæde herre

Pin 1876 / 1495 / Gå til shop

Såfremt du ikke er bekendt med Pin 1876, kan jeg afsløre, at det er et gammelt italiensk modehus, som, sjovt nok, startede tilbage i 1876. Med andre ord har de en del erfaring på bagen, hvorfor du kan være stensikker på, at der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet, design eller detaljer.

Det brune kashmir halstørklæde oser af høj elegance og kan derfor bruges med både jakker og blazere.

Meleret kashmir halstørklæde i grå

cashmere halstørklæde herre

FTC / 1595 / Gå til shop

FTC er specialister inden for ekvipering vævet af 100% kashmir. Af denne grund er det derfor ikke nogen dum idé at gå efter et af deres lækre kashmir halstørklæder. Jeg har valgt tre af deres halstørklæder, som er nøjagtigt det samme, men i forskellige farver. Alle halstørklæderne er i øvrigt melerede, hvilket jeg er stur, stur tilhænger af.

Du kan vælge halstørklædet i denne lyse grå, som er et fint valg, hvis du ikke vil tage de helt store chancer. Halstørklædet fungerer med både blå, brun, grøn, og sort, hvorfor halstørklædet kan matche de fleste vinterjakker.

Meleret kashmir halstørklæde i mørkegrå

cashmere halstørklæde herre

FTC / 1595 / Gå til shop

Alternativt kan du også vælge kashmir halstørklædet i mørkegrå. Efter min mening er det to lige gode valg. Grå, uanset nuance, går du aldrig galt i byen med.

Meleret kashmir halstørklæde i orange

cashmere halstørklæde herre

FTC / 1595 / Gå til shop

Er du ligesom jeg tosset med pangfarver, er der ikke nogen vej uden om dette orange kashmir halstørklæde. Uhh, hvor er det flot. Særligt i det mørke vinterhalvår er det forfriskende nydeligt at iklæde sig denne slags farver. Derudover er orange i øvrigt også blandt mine personlige yndlingsfarver.

Blåt kashmir halstørklæde fra Hackett

cashmere halstørklæde herre

Hackett / 849 / Gå til shop

Uanset om halstørklædet er af bomuld, uld eller kashmir behøver det ikke være ensfarvet. Det gør ikke, at der sker lidt. Dog bør der heller ikke ske for meget.

Dette blå kashmir halstørklæde fra Hackett er et godt eksempel på den perfekte mellemvej. Det er classy, klassisk, og tidløst. What’s not to love?

Gråt kashmir halstørklæde fra Hackett

cashmere halstørklæde herre

Hackett / 849 / Gå til shop

Samme Hackett halstørklæde finder du også i grå, hvor mønsteret fremstår noget mere neutralt. Til gengæld er det ikke til at tage fejl af det høje niveau af klassisk elegance og gennemført design.

Go’ vinter

LÆS NU:

12 lækre vinterfrakker til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!