Eftersom det er så møghamrende koldt udenfor, er jeg overbevist om, at jeg ikke kommer til at høre vrøvl for, at du i denne anledning finder 10 varme halstørklæder til mænd. Selvom temperaturen kun danser omkring frysepunktet, blæser det en pelikan, og så er det som bekendt, at det, på godt gammel dansk, bliver fucking koldt.

Nu hedder overskriften godt nok varme halstørklæder til mænd, men det er ikke dem alle, som er varme nok til at kunne stå imod tocifrede minusgrader. Men okay, hvor tit er det også så koldt?

Som følge af årets dyreste måned, december, er majoriteten af de varme halstørklæder til mænd i øvrigt til at betale. Er jeg ikke skide sød?

Klassisk sort halstørklæde
varme halstørklæder til mænd

Polo Ralph Lauren / 499 / Find halstørklædet her

Det bliver ikke mere klassisk end dette sorte halstørklæde fra ekviperingssnedkeren, Ralph Lauren. Er du interesseret i et halstørklæde, der passer til alt og ligeledes er præget af uovertruffen kvalitet, behøver ikke lede videre. Synes du, at det enkle design er lækkert, men måske gerne vil have en anden farve, findes det i flere forskellige.

Blåternet halstørklæde

varme halstørklæder til mænd

Harris Wilson / 339 / Find halstørklædet her

Man skulle næsten tro, at det var den svenske sengemager, Hästens, som har lavet dette halstørklæde, men det er faktisk fra franske Harris Wilson, som åbenbart har eksisteret siden 1975. Ergo, kunne man forestille sig, at de har en nogenlunde idé om, hvad de foretager sig rent fagligt.

Uanset hvad er jeg skide begejstret for halstørklædet. Halstørklædet kan i øvrigt bruges både til blazeren på en mild vinterdag, men også til den store vinterjakke, når Kong Vinter hersker.

Pænt JOOP halstørklæde

varme halstørklæder til mænd

JOOP! / 549 / Find halstørklædet her

Hvis du, ligesom jeg, er begejstret for en god stærk blå farve, er du sikkert også begejstret for dette pæne halstørklæde. Det er et relativt tyndt halstørklæde, hvorfor det ikke er optimalt til snestorm og sibirisk kulde. Til gengæld varmer det hele kroppen, når man ser sig i spejlet med det. 

Nydeligt halstørklæde i grøn

varme halstørklæder til mænd

J. Lindeberg / 399 / Find halstørklædet her

Min personlige favorit er fra svenske J. Lindeberg, og det kan man vist heller ikke klandre mig for. Designet er essensen af klassisk herremode, hvilket jeg jo er stor tilhænger af. Hvad end det er en blå blazerquiltet vinterjakke eller noget tredje, kan du være stensikker på, at halstørklædet vil være en værdifuld tilføjelse til outfittet. Derudover er det overraskende billigt.

Enkelt Marineblåt halstørklæde

varme halstørklæder til mænd

JOOP! / 549 / Find halstørklædet her

JOOP! har såmænd endnu en model med på listen over varme halstørklæder til mænd. Kombinationen af den marineblå farve, det enkle design med sine diskrete detaljer og den pjuskede afslutning ved enderne gør halstørklædet til et stilsikkert valg, der vil agere trofast makker gennem de kolde vinterdage. Halstørklædet er i øvrigt langt nok til at nå et par gange rundt om halsen.

Ægte Frank Hvam halstørklæde

varme halstørklæder til mænd

camel active / 299 / Find halstørklædet her

Du husker naturligvis det afsnit af Klovn, hvor Frank og Mia skal til de afsluttende samtaler vedrørende muligheden for at adoptere. I den forbindelse mener Mia, at Frank bør “bobbes” lidt op med nogle farver, hvor hun forærer ham et halstørklæde i denne stil. Denne reference alene er nok til at gøre dette halstørklæde til en attraktiv investering.

Hvem vil ikke bobbes op ligesom Frank?

Billigt halstørklæde i grå

varme halstørklæder til mænd

Kiomi / 149 / Find halstørklædet her

Kiomi er efterhånden ved at være mit personlige favoritmærke inden for herretøj, der er til at betale. Tager man et generelt kig på deres massive produktion af herretøj, er det forbavsende pænt over hele linjen. Dette grå halstørklæde kunne lige så godt koste 600 kroner og være fra et eller andet fornemt mærke. Det er selvfølgelig også derfor, at Kiomi er blevet så populær de seneste par år.

Elegant halstørklæde af uld

varme halstørklæder til mænd

Tiger of Sweden / 799 / Find halstørklædet her

Af de 10 varme halstørklæder til mænd er denne model fra Tiger of Sweden den dyreste. Men nu er der garanteret heller ikke mange læsere som ikke er bekendt med Tiger of Sweden og det høje niveau af både kvalitet og design, de som regel står bag. Derudover er 799 kroner ikke noget uforskammet højt beløb.

Hvad angår lige netop dette halstørklæde, er der ikke så meget at sige. Det er elegant, stilrent og klassisk.

Varmt halstørklæde i grå, rød og blå

varme halstørklæder til mænd

Your Turn / 179 / Find halstørklædet her

Af de helt varme halstørklæder til mænd som i øvrigt er særdeles prisvenlige, har vi dette farverige halstørklæde, som har en stor volumen. Det er et af de der halstørklæder, som nærmest kan begrave hovedet. Halstørklædet er en god løsning til hverdagen.

Stilrent gråt halstørklæde

varme halstørklæder til mænd

Calvin Klein / 499 / Find halstørklædet her

Rosinen i pølseenden er dette stilrene halstørklæde i grå fra Calvin Klein. Selvom der ikke stod Calvin Klein på selve halstørklædet, ville det heller ikke være svært at gætte det. Calvin Klein’s team af designere er nemlig tossede med det enkle og minimalistiske look. Og det jo som bekendt en rigtig god ting.

LÆS NU:

Kashmir halstørklæde – 9 lækre modeller

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!