Her på Stay Classy er vi tilhængere af klassisk elegance og af samme grund, har jeg flere gange nævnt, at sorte herrestrømper er det eneste rigtige til dit outfit, men det skal naturligvis forstås på den måde, at herrestrømperne så ikke spiller nogen rolle.

Hvis man derimod har et par nydelige herrestrømper på i lækre farver, så er det vigtigt, at de kommer til sin ret. Det betyder naturligvis, at man kan se dem, men hvordan sætter man lige sådan et outfit sammen uden at komme til at ligne Pinocchio? Det er der mange bud på, så du får lige en kavalkade af inspiration. Vær dog opmærksom på at alle herrestrømperne på følgende fem billeder ikke er blandt de, jeg selv har udvalgt.

Iklædt inspiration og gode idéer hopper vi fluks til herrestrømperne, som jeg har håndplukket udelukkende for din skyld. Nogle af dem kommer i en 3-pak og andre er singles. Jeg vil i øvrigt gerne lige tilføje min holdning til strømperne og prisen, man betaler for dem. Jeg er nemlig på ingen måde tilhænger af, at man køber dyre sorte sokker. Der plejer jeg at købe 20-30 identiske par som hverken er venstre eller højrefodet. Det gør det hele meget nemmere, og man slipper for at sortere dem efter hver vask. Og kommer der et hul, er det bare ud med dem. Til gengæld har jeg det anderledes, når der er tale om ‘peacock socks‘, der tjener et vigtigt formål i dit outfit. Dem skal man ofre de penge, som de koster.

Mønstrede herrestrømper fra Ralph Lauren

nydelige herrestrømper i lækre farver

Polo Ralph Lauren / 349 (3-pak) / Find herrestrømperne her

Vi lægger ud med en 3-pak bestående af elegante herrestrømper fra mit elskede modehus, Ralph Lauren. Det er naturligvis det mønstrede par, du skal holde øje med. Sådan et par er veloplagte til et sort jakkesæt med et par nydelige brogues. Bortset fra det mønstrede par, så får du også to klassiske strømper i sort. Kvaliteten er som altid fantastisk.

Røde herrestrømper fra Ralph Lauren


nydelige herrestrømper i lækre farver

Polo Ralph Lauren / 129 / Find herrestrømperne her

Jeg kan lige så godt nu afsløre, at herrestrømperne i høj grad er præget af Ralph Lauren, men det er kun godt. Så ved vi nemlig, hvad vi har med at gøre. Forhåbentligt allerede inspireret af den indledende billedserie, er det nøjagtigt dette røde par, du skal bruge med et koboltblåt jakkesæt. Har du heller ikke sådan et, har jeg samlet nogle lækre blå jakkesæt her.

Stribede herrestrømper i farver

nydelige herrestrømper i lækre farver

Stance / 139 / Find herrestrømperne her

Dette nydelige par stribede strømper, så du på billedet med O.J, så du ved præcis, hvordan et outfit bliver komplementeret af dem. Det er det californiske modehus, Stance, der er kreatøren bag. Stance’s mantra er at kombinere det udtryksmæssige med det funktionelle, hvilket vil sige, at du får høj kvalitet, suverænt design og god pasform. Der er ikke noget værre end strømper, der kravler ned i skoene.

Tie Dye herrestrømper

nydelige herrestrømper i lækre farver

Stance / 109 / Find herrestrømperne her

Stance er også opfinderen bag dette par herrestrømper, som er lavet ved hjælp af tie dye-teknikken. Man må anerkende, at det er et alternativt par, men ikke desto mindre bifalder vi altid det unikke og anderledes her på Stayclassy.

Røde herrestrømper fra Lacoste


nydelige herrestrømper i lækre farver

Lacoste / 129 / Find herrestrømperne her

Hvis du bedre kan lide dette design end det røde par fra Ralph Lauren, er der ingen vej uden om, at det også ville være et fornuftigt valg. Lacoste leverer kvalitet på samme niveau. Dog er dette design mindre elegant end parret fra Ralph Lauren, hvor det mere henvender sig til et sommerligt og endda ungdommeligt outfit med eksempelvist sneakers.

Blå herrestrømper fra Ralph Lauren

nydelige herrestrømper i lækre farver

Polo Ralph Lauren / 129 / Find herrestrømperne her

Hvis du ikke er så tosset med røde strømper, findes Ralph Lauren-modellen også i en klassisk flot blå. På den måde kan du vende hele outfittet om, så det er et rødt jakkesæt og blå herrestrømper. Det ville være class, class, class!

Grå herrestrømper fra Ralph Lauren

nydelige herrestrømper i lækre farver

Polo Ralph Lauren / 129 / Find herrestrømperne her

Hvis du egentligt bare gerne vil have nogle kvalitetstrømper, der holder i lang tid, så skal du ikke snydes for dette grå par. Hvornår bruger man et par grå strømper, tænker du måske? Ikke særligt tit personligt nej, men kunne du forestille dig et par jeans foldet op en enkelt gang, en grå blazer, hvid skjortebrune brogues og en lækker lommeklud som prikken over i’et? Det kunne jeg!

Sorte herrestrømper fra Ralph Lauren

nydelige herrestrømper i lækre farver

Polo Ralph Lauren / 129 / Find herrestrømperne her

Afslutningsvist får du et par helt klassiske sorte herrestrømper. Det er i øvrigt samme design som det blå og røde par, hvor farven bare ikke er så vild, men alligevel har du diskret fået Ralph Lauren-logoet i en pangfarve arrangeret i toppen. Hvis du lever livet på kanten, ville det være overskudsagtigt at fylde strømpeskuffen op med 10 af disse par.

LÆS NU:

Undertøj til mænd – den hurtige og simple guide

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!