Blazere og sko deler førstepladsen i forhold til stayclassy’s yndlingsekvipering. Primært fordi begge dele findes i uendelige kombinationer, og fordi begge dele tilføjer specielt meget epicness til resten af sit outfit. I denne artikel er det ikke sko der på menuen, men en blå blazer. Faktisk 7 af slagsen og 7 meget forskellige udgaver endda.

En blå blazer er min personlige favorit til et casual outfit, fordi man kan være ret ligeglad med resten af sit outfit. Blazeren retter op på det hele. Du kan have gummisko, slidte jeans og en krøllet skjorte på. Blazeren klarer det for dig alligevel. Den vil altid give dig advantage!

Lad mig kaste dig et par eksempler på den blå blazers formidable evne i et outfit.

Mørkeblå blazer med tekstur

blå blazer

BOSS Orange / 2795 / Find blazeren her

Jovist er de klassiske sommerblå blazere min personlige favorit, men til det danske efterår klæder en mørkeblå blazer den klassiske mand særdeles godt. Denne nydelige blazer har en dejlig tekstur, som passer godt ind til årstiden. Den virker lidt mere fyldig og er formentligt også lidt varmere end en typisk blazer.

Slimfit blazer i blå

blå blazer

Bugatti / 2295 / Find blazeren her

Blandt de mere spraglede blå blazere finder du denne nydelige should-be partner. Der er krydret med en anderledes, men nydelig detalje i form af en hvid syning både langs lommer og revers. Den er aldeles slimfit, hvilket naturligvis er obligatorisk for en blazer. Af og til er det bare en god idé lige at minde læseren om det. En blazer må aldrig sidde løst! Now write that down!

Blå quiltet blazer

blå blazer

Anerkjendt / 1095 / Find blazeren her

Denne blå blazer skiller sig suverænt ud af flokken. Hvornår har du sidst set en quiltet blazer? For mit vedkommende må jeg indrømme det er første gang, men jeg er allerede forelsket. Det ville den tilbagevendende læser naturligvis også vide, idet jeg ofte tilkendegiver min forkærlighed for quiltede tekstiler.

Jeg synes, at blazeren er en dejlig innovativ tilføjelse til blazerkategorien. Derudover er det en glimrende overdel her til efteråret, selv når de kølige vinde begynder at ramme de danske breddegrader.

Klassisk blå blazer

blå blazer

Bertoni / 1295 / Find blazeren her

Bertoni er vel nok min personlige favorit, når det kommer til blazere, der er til at betale. I stedet for at koste på den anden side af 2500, så får man dem som regel til 1200-1800 kroner. Aldeles fornuftige priser når man tager kvaliteten i betragtning. Samtidig sørger Bertoni’s designere også for at blazerne har en genial pasform. Hvad end du er almindelig, sporty eller veltrænet af bygning sidder deres blazere fremragende på kroppen.

Blå bomuldsblazer

blå blazer

Gant Rugger / 2995 / Find blazeren her

Gant Rugger er efterhånden altid en sikker vinder, når det kommer til blazerne. Deres designerteams spytter den ene godbid efter den anden, hvilket denne blå bomuldsblazer er et glimrende eksempel på. Læg mærke til hvor eksklusiv den blå bomuld fremstår, men uden at virke galla-agtig-formel. Den er så behagelig at se på, at man kunne fristes til sove i den. Det kunne man faktisk godt, for bomuldsblazere krøller ikke!

Enkel blå blazer

blå blazer

Esprit / 999 / Find blazeren her

Esprit lægger sig tæt op af Bertoni, hvad angår kvalitet, design og gode priser. Se bare denne smuksak. Den er enkel, ligetil og fænomenal som en allround blazer til herren, der bare gerne vil have en nice blazer.

Navyblå blazer

blå blazer

Tommy Hilfiger / 2495 / Find blazeren her

Tommy Hilfiger er ikke nogen stor genganger her på Stayclassy.dk, når det kommer til blazere. Derfor er det en glædelighed, at jeg var i stand til at finde denne outrerede blazer med et sjældent set hvidprikket teksturmønster. Sådan en blå blazer er klart tiltænkt de mere formelle begivenheder, men egentligt er der ikke noget i vejen for at kombinere den med et afslappet sæt tøj. Joen Rude approves.

LÆS NU:

160 herresko – den ultimative samling af sko til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!