Omend dagene hvor vejret i Danmark er oplagt til strandturen kan tælles på to hænder, har jeg alligevel været ude og finde en række fede strandtasker i lækker kvalitet. Heldigvis tjener en lækker strandtaske dog flere formål end blot at tage på stranden. Strandtasken er nemlig også ideel til picnicen i Kongens Have, ølgildet på Islands Brygge og sommerferien. Ja, du kan sådan set også bruge den som skoletaske, computertaske og hvad der ellers passer dig.

Det er nemlig sådan at udvalget af de 7 fede strandtasker, bortset fra en enkelt, er i fornem kvalitet og lægger op til at strandtasken ikke kun skal bruges til stranden. Jeg vil i hvert fald påstå, at det kræver et solidt økonomisk overskud at smide 1400 kroner efter en strandtaske, der udelukkende bruges, når turen går til Bellevue Strand.

Hvid strandtaske med sort læderbund

fede strandtasker i lækker kvalitet

O’Neill / 599 / Find strandtasken her

Hvis du ligesom jeg er tilhænger af kombinationen blå og hvid i en stribet konstellation, går du ikke helt galt i byen med denne nydelige strandtaske fra O’Neill. Strandtasken har en elegant lukkefunktion med et stykke træ, der gør det svært for langfingrede tyveknægte at hugge din frisbee og badehat. Strandtasken er i øvrigt beklædt med læder i bunden, der gør den slidstærk og dermed en strandpartner, der kan holde til lidt af hvert.

Brun Herschel strandtaske

fede strandtasker i lækker kvalitet

Herschel / 599 / Find strandtasken her

Herschel er specialister i at lave lækre tasker i en kvalitet, der er til at værdsætte. Derudover laver de også tasker, hvor designet er nemt at værdsætte. Det er i hvert fald min opfattelse af denne brune strandtaske med blå håndtag og deres kendetegnende Herschel-logo. Den brune nuance giver et særligt eksklusivt udseende, som netop kan sammenlignes med produkter fra superluksusmærket Hermés. Forskellen er blot at prisen er 599 og ikke 5999 kroner.

Lækker strandtaske i sommerlige farver

fede strandtasker i lækker kvalitet

Herschel / 599 / Find strandtasken her

Når nu vi har fat i strandtasker, er du måske også interesseret i at få fingrene i en, hvor farverne stemmer overens med det sommerlige, som en strandtur jo repræsenterer. Strandtasken er den samme som forrige fra Herschel, men med et behageligt farvemønster i blå, rød, hvid, gul og lyserød. Jeg er fan!

Fed strandtaske i blå

fede strandtasker i lækker kvalitet

Sandqvist / 949 / Find strandtasken her

Vi kan ikke komme uden om, at Sandqvist er suveræne til at lave lækre tasker, der forener kvalitet og design i en meget, meget smuk blanding. Denne strandtaske er dejlig stilren med en gennemgående blå farve, der arbejder glimrende sammen med det brune læderhåndtag. Sandqvist strandtasken lukkes og åbnes ved hjælp af en lynlås, hvilket jeg personligt holder af, da jeg ikke er tilhænger af sand over det hele.

Billig strandtaske i mørkebrun

fede strandtasker i lækker kvalitet

 

Ucon Acrobatics / 149 / Find strandtasken her

Hvis du leder efter en billig strandtaske, der ser godt ud og som blot skal tjene det simple formål at transportere dine sager, tager du ikke den helt store risiko ved at smide 150 kroner efter denne nydelighed.

Blå Ralph Lauren strandtaske

fede strandtasker i lækker kvalitet

Polo Ralph Lauren / 1395 / Find strandtasken her

I den dyre end af strandtasker har vi denne skrigende blå model fra klassiske Ralph Lauren. Strandtasken findes i et væld af forskellige farver, men jeg fandt denne model pænest. Strandtasken er komplementeret af den klassiske polohest og deres repræsentererende 3-tal i en gul farve, der arbejder godt sammen med den dominerende blå.

Marineblå strandtaske i høj kvalitet

fede strandtasker i lækker kvalitet

Tiger of Sweden / 1595 / Find strandtasken her

Afslutningsvis har vi artiklens dyreste model af de i alt 7 fede strandtasker. Det er svenske Tiger of Sweden, som står bag det elegant design, hvor strandtasken altså er udført i lækre materialer med sort læder og slidstærkt marineblå tekstil. Netop denne strandtaske er også ideel til shoppingturen, din laptop og hvad jeg ellers nævnte af muligheder indledningsvist.

Hvilken strandtaske tiltaler dig mest?

Go’ sommer!

LÆS NU:

8 espadrillos i lækre farver

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!