3 billige outfits der ser hamrende eksklusive ud

Det er ikke mere end et par dag siden, at du kunne bladre igennem 20 minimalistiske t-shirts i alverdens farver og designs. Artiklen var skrevet med henblik på at bifalde den minimalistiske herremode, der er blevet ganske populær og her i 2016 i særdeleshed. Den store fordel ved denne trend er, at du kan sammensætte billige og minimalistiske outfits, der samtidig ser skide eksklusive ud. Og så var det jeg fik den ret åbenlyse idé at samle et par konkrete eksempler, som altså er blevet til 3 af slagsen.

Fælles for de billige outfits er, at de passer godt til det danske forår og sommer. Når vi engang når hen på efteråret, skal jeg nok sørge for at supplere med billige outfits, der matcher årstiden.

Lad os kigge på det første billige og minimalistiske outfit.

Outfit nummer 1

Stilren Samsøe Samsøe t-shirt i hvid

billige minimalistiske outfit dyre

Samsøe Samsøe / 229 / Find t-shirten her

Samsøe Samsøe er dygtige til at lave t-shirts. Det blev vi vist også enige om forleden. Deres t-shirts sidder genialt og kvaliteten er fremragende. Derudover er de begyndt at lave en masse lækre modeller med den her melerede feature.

Til dette outfit har jeg valgt deres hvide melerede t-shirt, som i øvrigt er min personlige favorit i egen garderobe. Man ser sgu så skide godt i den og til 229 kroner, synes jeg snildt, at vi kan kalde det for en billig t-shirt, selvom det er premium kval.

Billige slim fit chinos i mørkeblå

billige minimalistiske outfit dyre

Selected Homme / 499 / Find chinos her

Hvid går godt med det meste, men mørkeblå og hvid passer særligt godt sammen. Derfor har jeg selvfølgelig også valgt et par chinos i netop den farve. Godt nok er mine egne chinos fra Tiger of Sweden, da deres bukser passer mig perfekt, men de er næsten identiske med dette par, hvorfor der ikke er nogen, der kan se forskel.

Se i øvrigt bort fra bæltet. Jeg ved ikke lige hvorfor, at det skulle med på produktbilledet. Jeg undgår generelt også at have bælte på, da det ser mere clean ud.

Billige hvide sneakers

billige minimalistiske outfit dyre

Lyle & Scott / 599 / Find sneakers her

Tredje og sidste element i vores første billige og minimalistiske outfit, er et par prisvenlige sneakers fra Lyle & Scott. Disse sneakers skal selvfølgelig være hvide, hvilket man må sige, dette par er. Godt nok har skoen et gult Lyle & Scott logo, der er til at få øje på, men det gør ikke noget. Hele outfittet er nemlig så enkelt, at det blot agerer raffineret kontrast.

For præcis 1327 danske kroner kan du iklæde dig sådan et outfit. Det synes jeg er billigt.

Outfit nummer 2

Sort langærmet t-shirt med rullekrave

billige minimalistiske outfits dyre

ADPT. / 299 / Find t-shirten her

Hvis du ikke havde alt for travlt med at klikke dig ind på artiklen, nåede du måske at se coverbilledet. Dette outfit minder nemlig en del om det og det er knaldsort og et vidnesbyrd til minimalismen i sin reneste form.

Men er et helt sort outfit virkeligt velegnet til foråret og sommeren i Danmark? Helt bestemt. Ligesom jeg advokerer for at gå i stærke farver om vinteren, advokerer jeg også for at gå i sorte, når solen dominerer den nordlige hemisfære.

Med det på plads, kan vi lynhurtigt kigge på den langærmede t-shirt, som er bemidlet med en rullekrave, der lige så godt kunne sidde på Steve Jobs. Vigtigt at notere er, at det er en langærmet t-shirt og ikke klassisk rullekrave, som ofte er noget tykkere i stoffet og dermed mindre relevant henover sommeren.

Billige sorte jeans

billige minimalistiske outfits dyre

Topman / 299 / Find jeans her

Det bliver ikke mindre mørkt, når vi bevæger os ned langs stængerne. Her er det nemlig et par flotte sorte jeans, der pryder outfittet. For en gangs skyld er det ikke chinos, men jeans, jeg anbefaler. Sorte jeans fungerer generelt bare skide godt og hvis du i øvrigt er af normal bygning, bør du gå efter et par sorte jeans med slim fit pasform lige denne model.

Sorte snøresko med sporty sål

billige minimalistiske outfits dyre

Pier One / 499 / Find skoene her

I skotøjsafdelingen har jeg fundet et par både elegante og sporty snøresko, som igen er domineret af sort. Til gengæld har skoene en kontrast i form af sålen, der tilføjer outfittet en vis lethed, hvilket korrelerer perfekt med sommerhalvåret. I forlængelse af denne kontrast, er det ligeledes en god idé at smide et elegant ur om håndleddet. Her kan jeg i særdeleshed anbefale de farverige, men minimalistiske ure fra Daniel Wellington.

Til en samlet pris på 1097 kroner, kan vi garanteret blive enige om, at også dette outfit er både billigt og eksklusivt.

Outfit nummer 3

Stilren kortærmet skjorte i mørkeblå

billige minimalistiske outfits dyre

Selected Homme / 249 / Find skjorten her

Tredje og sidste billige outfit bygget på det, jeg kalder raffineret minimalisme. Raffineret minimalisme er et gennemgående stilrent outfit, som er præget af et eller to spraglede elementer. Minimalisme behøver som sagt ikke være mørke farver. Det handler om helhedsindtrykket. Det skal være enkelt og relativt uforstyrret.

Dette outfit er i mine øjne et glimrende eksempel på den gren af herremode, jeg i øjeblikket sætter mest pris på. Det eneste vi mangler, er bare det gode vejr, men skal vi ikke satse på, det snart dukker op?

Kigger vi et øjeblik på den kortærmede skjorte, skulle vi gerne ret hurtigt blive om, at det er lækkert at se på. Det er æstetisk, minimalistisk og gennemgående eksklusivt. Alligevel er det blot et greb i lommen at blive skjortens ejer.

Billige hvide chinos

billige minimalistiske outfits dyre

Selected Homme / 399 / Find chinos her

Jeg har lige anskaffet mig et par hvide chinos, hvilket er nyt for mig. Jeg har aldrig rigtigt gået i hvide bukser, men efter at have sprunget ud i det, har jeg ikke haft anledning til at se tilbage. Det er sommerligt, frisk og let og på denne tid af året, kan timingen heller ikke blive meget bedre.

Det er igen Selected, der har haft fingrene i de hvide chinos, som minder en del om dem, jeg købte fra Tiger og Sweden, men til en pris tre gange så lav.

Billige mokkasiner i fræk mørkegul

billige minimalistiske outfits dyre

Pier One / 499 / Find mokkasinerne her

Iklædt en stilren mørkeblå skjorte og et par hvide chinos, mangler vi blot fodtøjet og her bliver det farverigt. Pier One har netop frigivet deres brede kollektion af mokkasiner i alverdens lækre farver, hvor jeg faldt pladask for denne mørkegule, der ikke kan beskrives som andet end hamrende fræk. Ligeledes er det et perfekt spraglet element at inkludere i vores sommerlige outfit, der fremstår som et ikon på denne raffinerede minimalisme.

Iklædt dette outfit vil du passe glimrende ind i et champagne-selskab på en yacht en Monaco og ved du hvad? Det koster mindre end værdien af den halvtomme flaske, tjeneren står og hælder op af.

Hvilket outfit er din favorit?

LÆS NU:

10 lækre sommerblazere til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!