Røde shorts til en god sommer

For det bliver en god sommer. Det har jeg Klaus Voldborgs ord for, som i øvrigt også nævnte, at sommeren bliver så god, at han end ikke kommer til at have sine hjemmestrikkede striktrøjer på.

Selvom beige, blå, sort og hvide shorts er de mest populære farvevalg, bør man ikke undervurdere et par solide røde shorts. Røde shorts er fremragende til at gøre sommeroutfittet formelt, uden at det bliver for meget.

Der er naturligvis ikke noget i vejen for at have en almindelig t-shirt på sammen med røde shorts, men skjorter er bare vejen frem. Det vil jeg gerne lige illustrere med et par flotte modelfyre.

Av, av, av. Så bliver det ikke meget hurtigere på den elegante måde. Røde shorts og en casual hvid skjorte er som pot og pande. Og så behøver du altså ikke være bange for at ligne et omvandrende Dannebrog.

Fidusen er, at du vælger et par shorts i en rød, der adskiller sig fra det danske flag, hvor den hvide skjorte gerne må have eksempelvis brune knapper ligesom herren på billedet.

Rød med rød giver ligeledes god mening. Her ville et par almindelige røde shorts fungere glimrende sammen med en stribet lyserød skjorte og et par kontraster i form af eventuelt beige sko. Du kan også være vild og vælge en pangfarve som gul eller grøn. Folk vil klappe i hænderne.

Den mest populære konstellation med røde shorts som fikspunkt er en god gammel fritidsskjorte i blå med et par casual snøresko. Det er sommerligt, det er pænt og så er det behageligt at have på.

Røde Hugo Boss shorts
korte shorts i rød

Hugo Boss / 699 / Find dem her

Hvis du kun skulle vælge ét par røde shorts, bør du kigge i retning af dette par fra Hugo Boss. Kvaliteten er, ikke overraskende, i højsædet og den røde nuance sidder lige i skabet. Husk i øvrigt lige at folde dem op en gang. Det bliver altid lidt pænere med en enkelt fold.

Klassiske røde Adidas shorts
korte shorts i rød

Adidas / 349 / Find dem her

Ja, man skulle næsten tro, at jeg har været på tyvejagt på vestegnen, for er det ikke et par røde Adidas shorts, øjet skuer? Jo, men ved du hvad? Sommeren forlanger af og til, at der kobles helt af. Selvom æstetik og stilfuldhed er væsentlige grundpiller for den herremode, der prædikes her på siden, er det okay at hoppe i badetøjet ind i mellem, så at sige.

For der er jo ingen tvivl om, at sådan et par Adidas shorts ingensinde ville være gode med et par mokkasiner og en hvid skjorte. Til gengæld er det et par kult shorts. Det er en reference til firserne og et symbol på højsommeren i Danmark. Og så er det i øvrigt også først, når du tager en stor Adidas t-shirt på og hurtige solbriller, at de bliver helt igennem rædselsfulde.

Bordeaux Samsøe Samsøe shorts

korte shorts i rød

Samsøe Samsøe / 399 / Find dem her

Samsøe Samsøe er heller ikke noget dårligt sted at finde et par røde shorts. Her er det en bordeauxrød udgave, vi har fat i. Det er ikke nogen hemmelighed, at bordeaux er en farve, der i højere grad bruges til formelle begivenheder, hvorfor dette par også er velegnede til et sommerarrangement i de højere samfundslag. Til gengæld ligger prisen i modsatte ende af skalaen.

Blomstrede røde badeshorts

korte shorts i rød

Vilebrequin / 1495 / Find dem her

Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg bruger nogle af mine badeshorts som almindelige shorts. Og hvis jeg ejede dette eksklusive par fra Vilebrequin, ville det samme gøre sig gældende. Det ville også næsten være synd, når nu man har kastet så mange penge efter dem.

Anyway, denne type shorts er geniale til strandturen, shoppingturen, frokost på strandpromenaden og lignende. Med sit blomstrede print kan du passende vælge et par hvide Tod’s Marlins (har selv lige købt dette par) og en chill kortærmet skjorte i eksempelvis blå.

Billige røde shorts

korte shorts i rød

Pier One / 249 / Find dem her

Skal det gøres billigt, kan du altid se, hvad Pier One har at byde på. Og ikke særligt overraskende har de en hel del at byde på. Her er det et par klassiske røde shorts, der er meget tæt på helt samme design, vi så ved den indledende model fra Hugo Boss.

Stribede lyserøde shorts

korte shorts i rød

Pier One / 249 / Find dem her

Pier One er igen på pletten, hvor det denne gang er stribede lyserøde shorts, som er et must have, hvis man skal fejre sommeren på de sydeuropæiske breddegrader.

Bare fordi de er lyserøde, er der ingen grund til at blive afskrækket. Kvinder elsker mænd, der klæder sig i denne farve. Det vidner om selvtillid og overskud i tilværelsen. Jeg ville gå all-in på en spændende hvid t-shirt og et par nydelige sejlersko.

Røde shorts med sorte prikker

korte shorts i rød

Bellfield / 399 / Find dem her

Bellfield lukker halballet med et par røde shorts, der hverken er plain eller stribede. I stedet har de ellers klassiske shorts fået sig nogle sorte prikker med hensigten at tilføje et spraglet element. De sorte prikker har heldigvis ikke held med at gøre de røde shorts for outrerede. Det er stadig afbalanceret, men selvfølgelig uden at være røvsygt.

Bæltet følger heldigvis ikke med, for det matcher overhovedet ikke sådan et par shorts. Derudover bør du undgå at gå med bæltet, så vidt muligt. Et bælte har det med at gøre outfittet tungt og klodset, men det er helt sikkert en holdning, jeg ikke deler med alle.

LÆS NU:

10 billige solbriller der ser dyre ud

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!