10 billige forårssko der er skide lækre at se på

Man kan ikke blive træt af sko ej heller få for mange af dem. Sko er en af livets fundamentale glæder, hvor man ved sin dødsseng med sikkerhed vil kigge tilbage på livet, hvor ens gennem tiderne flotteste sko vil stå som glødende lyspunkter. Det er min klare forestilling, omend jeg måske sætter den på spidsen. Men kun måske.

Næste uge loves der helt op til (hold godt fast) 8 grader. Dermed kan vi for alvor begynde at vænne os til foråret og med rette pakke vintergarderoben og dermed vinterstøvlerne væk. I stedet kan vi rette fokus mod forårsgarderoben og i denne omgang, hvilke forårssko man kunne hoppe i. Selvom folk netop har fået udbetalt enten løn, dagpenge eller kontanthjælp, har jeg fundet en håndfuld billige forårssko frem, som til gengæld er skide lækre at se på. Leder du efter et par røvedyre forårssko, kan jeg henvise dig til denne omfattende samling af herresko, hvor det skulle være muligt at brænde en skilling af.

Fælles for de 10 billige forårssko er, at de er velegnet til almindelig hverdagsbrug, hvor et par eller to måske måske skiller sig en lille smule ud, men dem når vi til. I og med der er tale om forårssko, er der indirekte også tale om sommersko. Altså kan du bruge sådan et par hele vejen ind i efteråret.

Flotte hvide forårssko med korksål

billige foraarssko

Zign / 499 / Find forårssko her

De minimalistiske snøresko er blevet møghamrende populære, hvor den hvide farve i særdeleshed dominerer udvalget. Det giver også fin mening, når man kaster blikket på skoens hvide læder, der forenes aldeles elegant med den unikke korksål. Tilsyneladende har kork flere formål end at holde vinflasker tætte.

Zign er et glimrende herretøjsmærke i den billige ende, som bedst kan sammenlignes med Zara. Dermed kan du også stole på, at kvaliteten er af en vis kaliber. Taget skoens design, materialer og generelle kvalitet i betragtning, vil jeg have svært ved at finde et par billige forårssko, der kan toppe dette par.

Stilrene Hilfiger sko til foråret

billige foraarssko

Tommy Hilfiger / 499 / Find forårssko her

Så skulle det da lige være gode gamle Tommy, der altid er garant for lækkerbiskener. Her har du et par alternative sejlersko i et stilrent design med en dominerende hvid, der nydeligt komplementeres af en rød hæl og marineblå linjer langs sål og åbning. Et par sejlersko i dette design henvender sig ikke just til det umiddelbare danske forår, men når vi er henne i slutningen af april skulle de så småt blive relevante.

Stilfulde lyseblå loafers til foråret

billige foraarssko

River Island / 499 / Find forårssko her

Havde det ikke været for afsløringen af den lave pris, kunne jeg sagtens overbevises om, at dette par stilfulde lyseblå loafers koster 4000 og håndlaves af Bottega Veneta. Derfor er det også svært ikke at være begejstret, når man lader øjnene kærtegne af den blide farve, materialets perforerede detaljer og skoens overordnede design. Du kan have dem på sammen med et jakkesæt, et par shorts, et par chinos eller et par jeans. Med andre ord er det en fremragende sko, der kan smides ind i de fleste outfit. Jeg er lige på vippen til at købe dem.

Pæne mørkegrå forårssko

billige foraarssko

Pier One / 499 / Find forårssko her

Pier One er altid god for nogle skide lækre sko til mere end konkurrencedygtige priser. Hvad siger du til sådan et par mørkegrå forårssko? Det er definitionen på pæne sko, der takket være sit neutrale, men klassiske design kan bruges til outfit i alle afskygninger. Hvis den mørkegrå bliver for kedelig, findes modellen også i en herlig blå.

Nydelige blå forårssko med perforeret læder

billige foraarssko

Pier One / 299 / Find forårssko her

I en artikel om forårsjakker, jeg skrev forleden, fortalte jeg lidt om, hvordan min personlige tøjstil har flyttet sig i en mere minimalistisk retning. I forlængelse heraf, er dette par blå forårssko et fint eksempel på, hvad jeg efterspørger. Designet er simpelt og æstetisk harmonisk for at beskrive det på klodset akademikerdansk. Samtidig formår skoen at være sin egen med det perforerede læder som hoveddetalje. Ah, det sgu i orden. Behøver jeg fremhæve den lave pris? Næh.

Billige forårssko i flot kongeblå

billige foraarssko

Pier One / 299 / Find forårssko her

Jeg indrømmer at have en stor svaghed for blåt herretøj. Derfor håber jeg også, at læseren bærer over med den blå farves overrepræsentation. Det er bare så forbandet pænt. Her er det tredje slag på trommen fra Pier One med et par lave støvler, der appellerer til det lidt køligere forår. Det elegante og stilrene design gør forårsskoen velegnet til et smart casual outfit, hvis du eksempelvis skal ud at spise med en håt date.

Billige forårssko med blomstret mønster

billige foraarssko

Your Turn / 299 / Find forårssko her

Det er ikke kun blå, jeg har en svaghed for. Også spraglet herretøj kan gøre mig blød i knæene. Og det behøver ikke engang være dyrt at kaste sig ud i sådan noget. På et eller andet tidspunkt træder det ægte forår i kraft. Når det sker, rammes vi alle af en ubeskrivelig glæde. Måske viser temperaturen kun 15 grader, men når solen står pænt på den himlen og den ovenikøbet er blå, jamen så skal der da også grilles. Og selvfølgelig skal den sommerlige del af garderoben også luftes; hvilken bedre måde at fejre det behagelige klimas entre end at have sådan et blomstret par om fødderne?

Casual brune forårssko til hverdagsbrug

billige foraarssko

Palladium / 549 / Find forårssko her

Palladium blev jeg først rigtigt bekendt med fornyligt. Fra starten har jeg været splittet i forhold til, om jeg bryder mig om deres sko. Efter at have filosoferet over det tunge spørgsmål i et par måneder, er jeg nået frem til konklusionen, at Palladium er godkendt. Dermed har du også Stay Classy’s accept på at vise dig i gadebilledet med dem. Her kan jeg foreslå denne brune model, som ville arbejde godt sammen med et par klassiske slim fit jeans og en spændende t-shirt. Skoen fås i øvrigt i en håndfuld forskellige farver.

Elegante mørkebrune espadrillos

billige foraarssko

Geox / 699 / Find forårssko her

Nogen vil kalde dem for espadrillos og andre loafers. Jeg synes begge beskrivelser er godkendt. Endnu mere godkendt er det eksklusive design, hvor brune nuancer arbejder forrygende godt sammen. Oven i hatten kan du varme dig på forårsskoens lækre detaljer, hvor vi kan fremhæve det flettede læder og sålens bambustæppe eller hvad man nu lige kalder det. Måske er 699 kroner til den stive side i forhold til billige forårssko, så lad os mødes ved “forårssko til overkommelig pris”.

Klassiske grå forårssko fra Nike

billige foraarssko

Nike / 779 / Find forårssko her

Samme gør sig gældende ved dette par fra Nike. Omvendt kan man argumentere for, at 779 kroner er billigt for læseren, der tjener 100k om måneden. Alt er relativt, som man siger.

Retter vi fokus mod selve skoen, vil nogen sige, at det jo bare er et par kondisko, hvilket ikke er forkert. Omvendt er det heller ikke forkert at beskrives dem som sporty forårssko, der kan bruges til casual outfits. Det ved jeg mange er være enige med i. Går man en tur, vil man nemlig få øje på grotesk mange herrer i pænt tøj, hvor de klassiske snøresko er skiftet ud med sko i denne stil.

LÆS NU:

17 fede sko til foråret

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!