Man kan undre sig over, at langærmede t-shirts til mænd egentligt ikke er mere udbredt i Danmark i forhold til de traditionelle t-shirt. Det miserable danske klima passer jo noget bedre til langærmet ekvipering, men nok om det.

Vi skal se på langærmede t-shirts. Årsagen er, at jeg mener det er en ret overset form for ekvipering. Det er uformelt, men alligevel elegant, men så alligevel igen også råt.

Jeg vil i øvrigt ikke anbefale mænd i langærmede t-shirts at kombinere dem med blazere. Hold dig til den helt igennem afslappede genre med jeans, brune herrestøvler og eventuelt en denim jakke. Så kan du med ro i maven gå gaderne tynde i Hollywood som en anden pseudo-filmstjerne.

Forskellen på langærmede t-shirts og traditionelle trøjer er, at de langærmede både er tynde i materialet og løse i pasformen. De hænger så at sige lidt mere, men uden at det bliver poset.

Stilren hvid Lacoste t-shirt

langærmet t-shirt til mænd

Lacoste / 399 / Hop til shop

Der er ikke noget som en hvid langærmet t-shirt, der kan få en herre til at se godt ud. I hvert fald hvis det er i løbet af sommerhalvåret og han har sig en sund kulør.

For mit eget vedkommende består halvdelen af min t-shirt garderobe af hvide varianter. Jeg føler mig ganske enkelt bare bedst tilpas i hvid.

Derfor er denne Lacoste t-shirt en nydelig tilføjelse til enhver herres garderobe.

Langærmet hvid Calvin Klein t-shirt

langærmet t-shirt til mænd

Calvin Klein Jeans / 499 / Gå til shop

Calvin Klein har vist aldrig været mere populær. På mange måder er det gået hen og blevet et ægte Instagram-mærke, hvor hotte Instababes i særdeleshed slænger sig i Calvin Klein boksershorts, hvilket er lidt fjollet, når nu de faktisk er designet til mænd.

Men blot fordi Calvin Klein er populært blandt Instagrammere, betyder det ikke, at tøjet er for poppet eller overvurderet.

Det er ganske enkelt bare på mode. Og netop denne Calvin Klein t-shirt vil altid være på mode uanset, hvordan Instagram-trends ser ud. Den er nemlig tidløs og klassisk.

Langærmet hvid t-shirt med krave

langærmet t-shirt til mænd

Samsøe Samsøe / 279 / Gå til shop

Samsøe Samsøe er specialister i at lave t-shirts, hvad end det er kort- eller langærmede t-shirts. Derfor holder jeg mig heller ikke tilbage med at købe deres modeller, når det er tid.

Denne langærmede t-shirt med krave er jeg ekstraordinært begejstret for af flere grunde. Dels fordi Samsøe Samsøe altid er prisvenlig, og dels fordi selve designet er både unikt og klassisk. Og hvidt.

Klassisk langærmet Hugo Boss t-shirt i blå

langærmet t-shirt til mænd

BOSS Orange / 549 / Gå til shop

Selvom hvid er min favoritfarve, når det handler om t-shirts, vil blå altid være min allround favorit. Derfor er det heller ikke underligt, at jeg bryder mig godt om denne variant fra BOSS, som altid er garant for kvalitet, når det drejer sig om klassisk herreekvipering.

Lækker stribet langærmet Filippa K t-shirt

langærmet t-shirt til mænd

Filippa K / 649 / Gå til shop

Svenske Filippa K har altid mindet mig meget om Samsøe Samsøe. De eneste to forskelle er, at Filippa K er lidt bedre kvalitet, hvorfor det også er dyrere, og så tager Filippa K som regel flere chancer ift. at lave herretøj, der skiller sig ud.

Her er det en pæn stribet t-shirt, der spiller på de klassiske tangenter. Der er ikke nogen hokus pokus involveret i designet, men det er heller ikke altid et krav.

Langærmet t-shirt i kornet grå

langærmede t-shirts til mænd

Hilfiger Denim / 349 / Gå til shop

Til den afslappede hverdag er en langærmet t-shirt i kornet grå ikke noget fjollet valg. Smøg ærmerne op. Rul dem ned. Du bestemmer. Hvad med et par hvide sneakers og måske et par chinos i en spændende farve?

Mørkegrå langærmet t-shirt

langærmede t-shirts til mænd

BOSS Orange / 579 / Gå til shop

Hugo Boss’ sporty brand BOSS Orange er virkeligt begyndt at spire. Jeg ser efterhånden rigtigt mange lækre produkter fra deres samlebånd. Her er et af dem. En mørkegrå langærmet t-shirt der både er nydelig og rå. Den passer stort set til alt.

Klassisk hvid langærmet t-shirt

langærmede t-shirts til mænd

Hilfiger Denim / 299 / Gå til shop

Selv den mest uheldige herre af udseende kan blive en tenderende steg, når iklædt hvid. Og så kan du godt regne ud, hvor godt det står til i dit tilfælde!

Personligt ville jeg sætte sådan en hvid nydelighed i stævne med et par forvaskede blå jeans og et par Ralph Lauren sneakers.

Sort langærmet t-shirt

langærmede t-shirts til mænd

Diesel / 699 / Gå til shop

På knagerækkerne i Diesel hænger denne sorte skønhed. Og den venter kun på dig.

Sort er det nye sort siger alle de smarte, hvad end det er årets anden, tredje eller fjerde fashion week. Derfor går man selvfølgelig ikke galt i byen med lige netop denne model.

På den mere seriøse note vil jeg dog påpege, at denne type af langærmede t-shirts til mænd fungerer fint i en formel sammenhæng med blazer og lækre brune herresko.

Marineblå langærmet t-shirt

langærmede t-shirts til mænd

New Zealand Auckland / 499 / Gå til shop

Jeg har aldrig været den store tilhænger af overflødige tekster og logoer, der er printet på herreekvipering. Det har altid virket ligegyldigt og en smule kikset, men der er naturligvis altid undtagelser.

Fra et relativt ukendt modehus, New Zealand Auckland, er det nemlig lykkedes at gøre omtalte tekster og logoer tilpas afbalanceret, så det er pænt at se på.

Derudover er den lækre marineblå farve altid en sikker vinder. Prikken over i’et er elfenbensknapperne, der agerer glimrende pendant til det mørke farvetema.

Blå langærmet t-shirt

langærmede t-shirts til mænd

Pepe Jeans / 399 / Gå til shop

Lidt i samme boldgade, men uden print, tekst og logo, har vi at gøre med en helt igennem klassisk og stilren langærmet t-shirt. Læseren med det skarpe øje har ganske givet fået øje på t-shirtens nydelige tekstur, der minder lidt om de hersens dyed t-shirts. Netop denne blå nuance er i øvrigt den fødte allround farve efter min mening.

Langærmet Marc O’Polo t-shirt

langærmede t-shirts til mænd

Marc O’Polo / 549 / Gå til shop

Som om der ikke var nok blå farver på tapetet, får du lige endnu en lækkerbisken. Nemlig denne langærmede minister der er født og opvokset på Marc O’Polo breddegrader.

Farvekodemæssigt er vi igen at finde i de marineblå rækker. Altså der hvor vi holder af at være!

Selvom de fleste langærmede t-shirts til mænd er i besiddelse af en knappelukning ved halsen, slår ovenstående model de andre med sine fem knapper.

Personligt kan jeg godt lide, når t-shirten er prydet af en god mængde knapper. Det giver nemlig flere muligheder i forhold til styling.

Rå langærmet t-shirt med striber

langærmede t-shirts til mænd

Denim & Supply Ralph Lauren / 499 / Gå til shop

Jeg lover, det er sidste blå langærmede t-shirt, men jeg kan bare ikke dy mig. Til mit forsvar har denne model dog striber, og det synes jeg egentligt ikke er nogen dum detalje.

Det er Ralph Laurens sub brand, der er mageren bag, hvilket må siges at være en god idé, da Denim & Supply er specialister i at designe rå herreekvipering.

Lysegrå langærmet t-shirt

langærmede t-shirts til mænd

Calvin Klein / 699 / Gå til shop

Selvom jeg aldrig tilgiver Calvin Klein for at smide reklamepenge efter bastardungen, Justin Bieber, fortsætter jeg upåagtet med at fremhæve det gode arbejde, deres designerteam stadig er i stand til at lave.

Her er det en klassisk pæn langærmet t-shirt i grå, der fangede mit ellers kræsne smagsløg. Igen ville et par hvide sneakers og klassiske jeans være sublime kompagnoner.

Langærmet Ralph Lauren t-shirt i hvid

langærmede t-shirts til mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Gå til shop

Fra klassiske Polo Ralph Lauren slutter jeg af med to identiske modeller, men i forskellig kulør. Den hvide model er ikke meget anderledes end tidligere omtalte t-shirt fra Denim Hilfiger, så lad os smutte videre til rosinen i bratwursten.

Langærmet t-shirt i rød

langærmede t-shirts til mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Gå til shop

Som raketterne markerer årsskiftet, markerer ovenstående langærmede t-shirt i rød slutningen på denne artikel. Ralph Lauren-kollektionen er i øvrigt helt og aldeles ny, hvorfor den sommerlige røde naturligvis er at finde blandt farveudvalget.

Selvom t-shirten er langærmet er den alligevel oplagt til et par shorts, da du selvfølgelig bare smøger ærmerne op, hvis det bliver for varmt. Bliver det for køligt ruller du dem bare ned. Hold kæft dét’ smart!

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!