Vi lever i en tid, hvor dét der med at gå ud og have det sjovt med venner og bekendte, bliver et mere og mere distant minde. Det kan man jo godt være en anelse bedrøvet over, men således ligger landet.

Vi har lært at indfinde os i vores hjem, hvor rutinen gerne står på leverpostejsmadder og Netflix til den lyse morgen. Og denne nye livsstil er på mange måder behagelig. Om ikke andet så i hvert fald, hvad angår garderoben og dét tøj, vi har på.

Joggingtøj har aldrig været mere populært og det er i alle mulige sammenhænge. Du kan have et gråt joggingsæt på med lange hvide tennissokker, men du kan også dele det op på den mere flamboyante måde og køre den grå overdel sammen med et par lækre chinos og en farverig blazer.

Mulighederne er mange. Og selvom denne artikel handler om fede joggingsæt til mænd, vil der selvfølgelig også være en håndfuld kreative forslag til, hvordan du kan kombinere det ene og andet.

Som altid tæller udvalget både billige joggingsæt og dyre joggingsæt til mænd. Alle dele af følgende joggingsæt kan købes hver for sig. Let’s go!

Sort BOSS joggingtrøje

fede joggingsæt til mænd

BOSS Athleisure / 1199 / Hop til Shop

Hvis du skulle være i tvivl, er denne samling af joggingsæt naturligvis ikke møntet på sundhedsfanatikere, som finder det nødvendigt at løbe ture rundt om gadeblokken. Nej, joggingsæt tjener udelukkende et komfortabelt formål… ganske bogstaveligt!

Det skal være rart at have på og derfor lægger vi også ud med et sort BOSS joggingsæt, hvor med fred og ro kan jogge fingrene frem og tilbage, mens du bestiller kinesisk på Wolt-appen med en leveringspris på blot 900 kroner.

Sorte BOSS joggingbukser

fede joggingsæt til mænd

BOSS Athleisure / 599 / Hop til Shop

I forlængelse af BOSS joggingtrøjen er dette par sorte joggingbukser en naturlig forlængelse for at fuldende et tysk, kvalitetspræget joggingsæt, hvor du kan træne dig op til OL i Netflix. Held og lykke!

Grå kashmir hættetrøje

fede joggingsæt til mænd

People’s Republic of Cashmere / 2199 / Hop til Shop

Mens OL i Netflix lyder som et det ypperste niveau inden for chilaxation, kan jeg afsløre, at ligaen over, er Special Olympics i Netflix. For hvis du er i stand til at se The Mind Hunter i dette kashmir joggingsæt til mænd, ja, så har du helt automatisk vundet.

Det bliver ikke meget mere elegant. Og det bliver ikke meget mere behageligt. Men du skal nok lige spare en skilling op…

Grå kashmir joggingbukser

fede joggingsæt til mænd

People’s Republic of Cashmere / 2099 / Hop til Shop

… eller to! For når din hud forlanger kashmir, forlanger kashmiren indholdet af din pung. Men du kan stole på, at det er investeringen værd.

People’s Republic of Cashmere er nemlig det ypperste du kan finde, hvis altså du insisterer på at forkæle din hud med det blødeste kashmir, vor kære planet tilbyder.

Grå Brunello Cucinelli hættetrøje

fede joggingsæt til mænd

Brunello Cucinelli / 4999 / Hop til Shop

Ja, det kan da godt være din økonomi ikke lige matcher prisklassen på et joggingsæt som dette, men det må du jo lige tage til efterretning. For når du ikke kan få lov at kaste tusindlapper i hovedet på middelmådige natklubsflasker, ja, så kan du jo lige så godt kaste dem efter et luksuriøst Netflix kostume.

Grå Brunello Cucinelli joggingbukser

fede joggingsæt til mænd

Brunello Cucinelli / 3499 / Hop til Shop

Og Brunello Cucinelli er muligvis på toppen af Netflix kostumeballet, om end konkurrencen er hård. Man kan jo undre sig over, at dette joggingsæt skal koste mere end førnævnte kashmirkostume, men det er jo desværre sådan, verden hænger sammen.

Når det rigtige navn står i nakken, får du lov at betale for hele frakken.

Blå Thom Browne joggingtrøje

fede joggingsæt til mænd

Thom Browne / 4399 / Hop til Shop

Thom Browne er muligvis mit all-time favorit brand, om end jeg sjældent har råd til det. Thom Browne er nemlig ustyrligt pricey! Uden at skulle spille med mullerne, har jeg tre par solbriller fra Thom Browne (jeg er solbrillefreak), hvor to af dem hver især koster hhv. 8500 og 9000 kroner.

Det er mange penge, men det er de bedste og fedeste solbriller, jeg nogensinde har haft. Og hvis du er typen, som kan lide opmærksomhed, kan jeg forsikre dig om, at det er inkluderet i prisen.

Blå Thom Browne joggingbukser

fede joggingsæt til mænd

Thom Browne / 4899 / Hop til Shop

Nå, men hvad angår dette Thom Browne joggingsæt, er der ikke meget at rafle om. Det er toppen af poppen. Dog skal du forberede dig på at se mange disse joggingsæt, hvis turen går til Kina.

Her har de nemlig fundet ud af, at det dyreste er det bedste, men det skal du ikke lade dig afskrække af. Det spiller ingen rolle, hvis du forstår!

Jeg kan i øvrigt anbefale at investere i et par lækre hvide sneakers i forlængelse af dette Thom Browne joggingsættet!

Sort Dsquared2 joggingtrøje

fede joggingsæt til mænd

Dsquared2 / 2399 / Hop til Shop

Canada og mode er umiddelbart ikke to idéer, der svinger, som var det en gæv halvtredserdans. Dog er Dsquared2 en af de få undtagelser, hvor der godt kan komme gang i dansen, uden at der tændes for anlægget.

Dsquared2 strækker sig helt tilbage til tredserne, hvor Dean og Dan lige siden standhaftigt har forsynet kvalitetsbevidste mænd med seriøst kvalitet og interessante designs.

Sorte Dsquared2 joggingbukser

fede joggingsæt til mænd

Dsquared2 / 4699 / Hop til Shop

Og interessante designs må man sige det er. For Dsquared2 er altid garant for flamboyance, print, farver og i det hele taget elementer, som du ingen andre steder ser. Og derfor kan du også altid være sikker på, at du er en ener, når du ser Netflix i et Dsquared2 joggingsæt.

Hvid Moncler hættetrøje

fede joggingsæt til mænd

Moncler / 3599 / Hop til Shop

Jeg har aldrig været den store tilhænger af Moncler. I hvert fald ikke indtil fornyligt, hvor jeg begyndte at interessere mig for deres nyere kollektioner. Det startede med deres skinnende vinterjakker, som Moncler jo gerne er kendt for, men når man graver videre, viser det sig, at der er en hel del at komme efter.

Og dette hvide Moncler joggingsæt er iblandt at finde.

Hvide Moncler joggingbukser

Moncler / 2799 / Hop til Shop

Der er ingen tvivl om, at plus seks af de lange er meget at betale for et joggingsæt, som lynhurtigt bliver svinet til med mayo fra den lokale tyrkergrill, når der skal ses Netflix, men det anseelige beløb, der måtte smides, kan lynhurtigt forsvares, så snart det kommer til den store Netflix dyst, som jo selvfølgelig handler om at have det fedeste chill-outfit på!

Du kommer nemlig til at vinde!

Grå Adidas hættetrøje

fede joggingsæt til mænd

Adidas / 499 / Hop til Shop

Der er mange lækre joggingsæt på menuen, men dette her er måske ikke et af dem. I hvert fald ikke, hvis du er blandt den gruppe mænd, som ikke kan udfylde boksershortsne. En grå Adidas hættetrøje i forlængelse med et par grønne joggingbukser, kræver nemlig en vis afslappethed på flere niveauer.

Grønne Adidas joggingbukser

fede joggingsæt til mænd

Adidas / 499 / Hop til Shop

Det er egentligt sjovt, for når jeg kigger tilbage på mine teenageår, var alt der hed Adidas dragter symbolet på primitive mennesker, som med sikkerhed var bosat i usle forstæder med den lille TV-pakke.

Men i takt med jeg løsrev mig fra den velhaveriske wannabe-stil med farverige blazere, fik jeg pludselig sans for de mere primitive outfits. Jeg ejer ikke dette outfit, men jeg har, de sidste to år, brugt minimum 6 måneder i mit grønne velour Adidas joggingsæt, som udelukkende har været en kilde til glæde.

Elegant blå joggingtrøje

fede joggingsæt til mænd

Stenströms / 1099 / Hop til Shop

Der findes behagelige outfits. Og der findes ultimative, behagelige outfits. Dette outfit fra svenske Stenströms hører til sidstnævnte.

Det bliver ikke meget bedre og det hænger selvfølgelig sammen med, at du har kombinationen af den mest elegante blå, der findes, og så selvfølgelig en høj kvalitet, som svenskerne altid står bag!

Elegante blå joggingbukser

fede joggingsæt til mænd

Stenströms / 1199 / Hop til Shop

Så når du har fået fat i en VPN og sat dig til rette, kan du passende profilere dig selv som pyjamasfestens mest elegante mandekat. Og med rette!

Cremehvid Ralph Lauren hættetrøje

fede joggingsæt til mænd

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Mit personlige favoritkostume, hvad angår Netflix dysten og naturligvis dét at se og føle sig godt tilpas, må være dette elegante outfit fra gode gamle Ralph Lauren. Hvorfor? Fordi jeg ikke bliver røvet.

Cremehvide Ralph Lauren joggingbukser

fede joggingsæt til mænd

Polo Ralph Lauren / 899 / Hop til Shop

That’s right! Jeg elsker naturligvis dyre joggingsæt fra Thom Browne og Brunello Cucinelli, som står i 8000-9000 kroner, men når jeg kan få noget, som er omtrent lige så godt, ja, så er det jo svært ikke at være alvorlig tilhænger.

Og det er sådan landet ligger her. 2K and you’re good to go!

Blå Ralph Lauren joggingtrøje

fede joggingsæt til mænd

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Og nu hvor vi er ved rosinen i pølseenden, kan vi jo ligeså godt blive ved Ralph, for hvis der er noget Ralph kan, så er det at producere timeless fashion i en kvalitet, der holder så længe øjet rækker. Og hvorfor ikke vælge et joggingsæt i en elegant mørkeblå?

Blå Ralph Lauren joggingbukser

fede joggingsæt til mænd

Polo Ralph Lauren / 499 / Hop til Shop

I sidste ende er det store spørgsmål, har du brug for et joggingsæt? Og i så fald, hvorfor? Og til hvad? For mit vedkommende er et joggingsæt ikke bare et Netflix-kostume. Jovist, joken består, men tidens tern er nået dertil, hvor en elegant herre ikke længere skal tvinges ned i et stramt jakkesæt med lidet plads til Lilleper.

Vi lever i en ny æra, hvor tilværelsen har fået et nyt outlook. Og i denne har artikel står du på første parket!

Følg mig på Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk)

Kender du vores YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!